De nummer één in hockeyveldjes aan huis

De nummer één in hockeyveldjes aan huis

Wil jij je kinderen laten genieten van het plezier en de sportiviteit van hockey, gewoon in je eigen achtertuin? Sports & Playgrass maakt dit mogelijk, als specialist op het gebied van hockeyveldjes aan huis!

Vaak wordt gedacht dat het alleen mogelijk is in de grootste tuinen of voor mensen met een onbeperkt budget. Maar niets is minder waar! Sports & Playgrass maakt veldjes van groot tot klein, mét hekwerk of zonder, met heel veel opties of juist erg basic. Voor elke wens en budget kunnen zij een passende oplossing bieden. Sports & Playgrass maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen en kiest voor een opbouw gelijk aan wedstrijdniveau. Zo ligt er een duurzaam veldje, waar de kinderen tot in lengte van jaren plezier van hebben. Klanten beoordelen Sports & Playgrass niet voor niets met een gemiddeld cijfer van 9,5.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Unlock your inner champion’ met een hockeyveldje thuis van Sports & Playgrass

Wil jij binnenkort een hockeyveld aan huis waarop de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en trainen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Hoe meer informatie je kunt delen, hoe concreter jouw eerste indicatieve offerte kan worden uitgewerkt. Binnen 24 uur gaat de binnendienst van Sports & Playgrass hiermee aan de slag. Je ontvangt per mail een gespecificeerde offerte, waarin je precies kunt zien waar de verschillende kosten zetten. Zo houdt Sports & Playgrass het transparant

Heeft deze eerste offerte jouw interesse gewekt? Sports & Playgrass komen altijd vrijblijvend bij je langs. Hoe groot of klein de offerte ook is, een inspectie op locatie slaan ze nooit over. Tijdens dit bezoek bespreken zij de wensen, laten ze de verschillende kunstgrastypes op staal zien en informeren zij je over alle aanvullende opties en mogelijkheden. Samen komen jij en de vertegenwoordiger tot het ideale veldje.

Verder maakt de vertegenwoordiger ook van de gelegenheid gebruik om de hele situatie in kaart te brengen. Hij bekijkt de doorgang, ondergrond en andere belangrijke zaken, voor de perfecte werkvoorbereiding.

Werkwijze

Stap 1
Advies

1. Advies

Wij geven graag persoonlijk advies over de mogelijkheden van het kunstgras en de inrichting van je gewenste speelruimte of sportveld. In de meeste gevallen komen wij hiervoor op locatie een kijkje nemen.

Stap 2
Kunstgras keuze

2. Kunstgras keuze

Wij sturen je stalen toe van de verschillende typen kunstgras die voor jouw project geschikt zijn. Met deze stalen kun je een weloverwogen keuze maken.

Stap 3
Offerte

3. Offerte

Wanneer je een keuze hebt gemaakt, sturen wij je een offerte op maat. Deze offerte wordt stap voor stap opgebouwd, waardoor je exact ziet waar de verschillende kosten vandaan komen.

Stap 4
Plannen aanlegdatum

4. Plannen aanlegdatum

Bij een akkoord op de offerte plannen we direct de definitieve aanlegdatum in. We zijn erg flexibel en werken ook op zaterdag. Hierdoor kunnen we altijd op zeer korte termijn een passende datum vinden.

Stap 5
Realisatie project

5. Realisatie project

Binnen enkele weken komt ons professionele aanlegteam bij je langs om het project te realiseren. Na afloop zullen zij het project samen met de opdrachtgever opleveren.

Stap 6
Garantie & onderhoud

6. Garantie & onderhoud

Wij geven tien jaar garantie op de kleurechtheid en op het loslaten van de vezels. Het garantiecertificaat wordt direct bij oplevering overhandigd. Indien gewenst kunnen we ook een onderhoudscontract overeenkomen. Hiermee wordt je geheel ontzorgd en kan het oneindige speelplezier beginnen!

Hockeyveld Bilthoven

Een hockeyveld kunnen wij geheel op maat verzorgen. Daarnaast heb je verschillende opties met toebehoren, hekwerken en alles wat er komt kijken bij sportinrichtingen. Voor dit project hebben we gekozen voor een hoge ballenvanger. Mochten de kinderen van het speelveld gebruik maken dan zorg je dat er geen beschadigingen op het pand komen wanneer de […]

Lees meer

Hockeyveld Zeist

In Zeist hebben we een hockeyveldje aangelegd van 72m2. In een bosrijke omgeving kunnen hier de kinderen 24/7 genieten van het kunstgras hockeysportveld. Voor het kunstgras sportveld is er gekozen voor Hockey Ultra.

Lees meer

Privéhockeyveldje Bussum

Wij hebben een privéhockeyveldje in Bussum aangelegd. Deze klant had slechts een kleine ruimte beschikbaar. In de voortuin, tussen alle beplanting en de bloeiende bloemen. Wij realiseerden een mini-hockeyveldje die prachtig opgaat in het tuinbeeld.

Lees meer

Hockeykooi Groningen

In opdracht van European Hockey Group, mochten wij bij een hockeyvereniging uit Groningen een kunstgras hockeyveld aanleggen van maarliefst 20×10 meter. Daarbij hebben we twee maal het custom made logo van de club aangebracht op het speelveld. Het veld is officieel geopend door de spelers van G-hockey team. Vele betrokkenen hebben een bijdrage geleverd op […]

Lees meer

Hockeyveld Bilthoven

Voor een particuliere klant hebben we hockeyveld aangelegd van 78m2. Tevens is hier een hekwerk geplaatst inclusief ballenvanger. Daarnaast hebben we ook de goaltjes geplaatst. Al onze projecten kunnen wij op maat maken. Wij kunnen je geheel van A tot Z ontzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons!

Lees meer

Privéhockeyveld Bosch en Duin

Voor deze particuliere klant in Bosch en Duin hebben we een hockeyveldje gerealiseerd van 12 x 4 meter. Compleet met belijning, stootrand en minihockeydoelen. Het eindresultaat is écht een plaatje, met name vanwege de strakke afwerking rondom. Dit project maakt nog maar eens te meer duidelijk dat Sports & Playgrass multifunctioneel inzetbaar is. Voor dezelfde […]

Lees meer

Hockeyveld particulier

Met een eigen kunstgras hockeyveld in de tuin geef je je kinderen de kans om op ieder moment van de dag te kunnen oefenen en trainen aan hun hockeyskills. Wij maken onze veldjes van klein tot groot. Dus zelfs in tuinen met beperkte ruimte, zorgen wij voor een passende oplossing en kunnen de hockeyveldjes geheel […]

Lees meer

Privé Hockeyveld

Zeg nu eerlijk, wat is er voor kinderen nou leuker dan hockeyen in de eigen achter­tuin? De computer en Playstation uit en weer lekker naar buiten om gezond te bewegen en te spelen in de buitenlucht. Het speelplezier van de vereniging, gewoon bij je thuis? Sports & Playgrass maakt dit mogelijk. Wij zijn namelijk dé […]

Lees meer

Kunstgras hockeyveld in tuin Mierlo

De klant in Mierlo ging zijn tuin aanpassen en vroeg ons voor de aanleg van een kunstgras hockeyveld in de tuin. Het is een hockeyveld van 74 m² geworden met belijning en goaltjes.

Lees meer

Kunstgras hockeyveld in tuin Gilze

Dit mooie kunstgras hockeyveld in tuin met verzonken bak, belijning en doeltjes mochten wij plaatsen in Gilze. Op dit sportveldje kunnen de kinderen naar hart en lust hockeyen!

Lees meer

Kunstgras hockeyveld voortuin Houten

In samenwerking met Leeijen Tuin & Straatwerk, hebben wij in Houten een kunstgras hockeyveld in de voortuin aangelegd. Het hockeyveldje heeft rondom een verhoogde stootrand zodat de bal beter in het spel blijft.

Lees meer

Kunstgras hockeyveld Nederhorst den Berg

Dit kunstgras hockeyveldje met stootrand en goaltjes mochten wij plaatsen in een voortuin in Nederhorst den Berg. In deze rustige wijk hebben de kinderen nu alle ruimte om lekker te hockeyen op dit hockey kunstgras in de eigen tuin.

Lees meer
Vraag een brochure aan

We create, you enjoy

Wil jij binnenkort een hockeyveld aan huis waarop de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en trainen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Hoe meer informatie je kunt delen, hoe concreter jouw eerste indicatieve offerte kan worden uitgewerkt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Binnen 24 uur gaat de binnendienst van Sports & Playgrass hiermee aan de slag. Je ontvangt per mail een gespecificeerde offerte, waarin je precies kunt zien waar de verschillende kosten zetten.

Offerte aanvragen
Altijd de scherpste prijs, all in
Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant
Enkel gecertificeerde en veilige producten
Aanleg door professionele vakmensen

Je cookievoorkeuren bij Sports & Playgrass

Beste bezoeker, bij Sports & Playgrass gebruiken we cookies om je de beste ervaring te bieden. Klik op 'Accepteren' als je alle cookies wilt accepteren of pas je voorkeuren aan onder je cookie-instellingen. Dank je wel voor je bezoek!.