Kunstgras korfbal

Wilt u kunstgras laten aanleggen ten behoeve van korfbal? Dan bent u aan het juiste adres bij Sports & Playgrass. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Door de jaren heen hebben wij al bij vele klanten een prachtige kunstgrasmat mogen aanleggen. Onder referenties kunt u alvast kennismaken met diverse gerealiseerde kunstgrasprojecten. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden op kunstgrasgebied.

Een multifunctioneel sportveld laten aanleggen

Een kunstgrasveld kan aangelegd worden voor diverse spel- en sportgelegenheden. Wilt u een korfbalveld laten combineren met een andere sport? Geen probleem. In overleg realiseren onze specialisten een multifunctioneel sportveld van kunstgras. Conform uw wensen gaan wij aan de slag. U heeft de volgende mogelijkheden bij Sports & Playgrass:

  • Leverbaar in meerdere kleuren;
  • Aanbreng van gewenste lijnen;
  • Toevoegen van logo’s en aparte vormen.

Een professionele werkwijze

Wij staan voor een professionele, transparante werkwijze bij de aanleg van kunstgras. Stapsgewijs nemen wij u mee in het proces, waarbij Sports & Playgrass u van A tot Z kan ondersteunen. Onder werkwijze kunt u terecht om kennis te maken met onze aanpak.

Behalve een duidelijke werkwijze kiest u verder voor Sports & Playgrass vanwege de volgende kenmerken: scherpste prijs, hoge kwaliteit kunstgras én een vakkundige aanleg. Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie op uw aanvraag. Wij verschaffen u graag meer inzicht in de mogelijkheden van kunstgras voor korfbal.

Een kunstgrasveld voor korfbal aanleggen

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij komen graag vrijblijvend langs op locatie voor passend advies. Sports & Playgrass: voor de aanleg van een kunstgrasveld voor korfbal.

Kunstgras korfbal projecten

Op onze referentiepagina vindt u een compleet overzicht van alle kunstgrasprojecten.

Multisportveldje Veghel

Multisportveldje Veghel

Multifunctioneel veldje Geffen

Multifunctioneel veldje Geffen

Sportveld met sprint track Elburg

Sportveld met sprint track Elburg

Multifunctioneel sportveld Didam

Multifunctioneel sportveld Didam

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.