Kunstgras met valdemping

Bent u opzoek naar kunstgras met valdemping? Wij bieden Safetygrass aan. Dit product bestaat uit Playgrass kunstgras en Saltex shockpads voor een goede valdemping.

Safetygrass

Safetygrass wordt voornamelijk toegepast als valdempende ondergrond bij speeltoestellen. Op basis van de hoogte van het speeltoestel wordt een bepaalde dikte (22, 35 of 45 mm) van de shockpads gebruikt. Door het gebruik van Safetygrass heeft u een gecertificeerd, valveilig systeem wat geschikt is voor diverse speeltoepassingen. Dit product kent tevens een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Voordelen van Safetygrass:

 • Naadloze ondergrond die de hoogst mogelijke bescherming biedt tegen een onverwachte val. De val wordt optimaal gedempt, zodat een kind na een val weer veilig verder kan spelen.
 • Kunstgrassysteem wat ontwikkeld is voor kritische valhoogtes tot en met 3,00 meter.
 • Safety Grass is gemaakt uit gerecyclede materialen en heeft een uitstekende drainerende werking.
 • Dit type kunstgras is ideaal voor de openbare ruimten, scholen en recreatie en kan gebruikt worden voor iedere denkbare toepassing.
 • De gecertificeerde constructies, voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veilig spelen (conform de norm NEN-EN 1177:2008).

Playgrass kunstgras

Playgrass kunstgras is een bezand (25kg/m²) product voor velerlei speeltoepassingen. Het is beschikbaar in de volgende kleuren: groen, wit, zwart, rood, geel en blauw. U kunt hier meer informatie vinden over dit kunstgras product.

Saltex Powerplayground

Saltex PowerplayGround is het assortiment shockpads met de beste HIC-waardes op de Nederlandse markt. Het wordt in Europa geproduceerd met enkel lichte en milieuvriendelijke materialen.

Waarom kiezen voor Saltex Powerplay?

 • Lichtgewicht puzzelplaten waardoor deze shockpad niet alleen de favoriet van de eindgebruikers is maar ook van iedere installateur.
 • Snelle en efficiënte aanleg, 0% afval en 100% recyclebaar.
 • Goede waterdoorlaatbaarheid.
 • Geen rek en krimp bij temperatuurverschillen.
 • Wij werken nauw samen met de verdeler van dit product, HomeGrass Group in Oss. Zij houden grote voorraad. Kleine of grote order? Wij zorgen altijd voor een snelle levering, zodat u geen vertraging in het project oploopt.

Persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd in ons Safetygrass? U kunt hier een offerte aanvragen. 

Heeft u nog vragen over ons Safetygrass? U vindt hier onze contactgegevens en contactformulier om u vragen aan ons door te kunnen geven. Wij nemen altijd zo spoedig mogelijk contact met u op! Op afspraak komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor deskundig advies. Wij geven tien jaar garantie op de kleurechtheid en het loslaten van de kunstgrasvezels. Bij oplevering krijgt u van ons een garantiecertificaat.

Kunstgras met valdemping is naar onze mening de beste keuze voor een optimaal, veilig en langdurig resultaat! Bij interesse kunt u hier klikken voor een compleet overzicht van al onze kunstgrasprojecten.

Prijzen van kunstgras speeltuinen

Hieronder vindt u een aantal kunstgras speeltuinen die wij onlangs hebben aangelegd. Een compleet overzicht van al onze kunstgrasprojecten vindt u op onze referentiepagina.

Kunstgras speelheuvels speelplek Nuenen

Kunstgras speelheuvels speelplek Nuenen

Kinderdagverblijf Rotterdam

Kinderdagverblijf Rotterdam

Speeltuin Ter Aar

Speeltuin Ter Aar

Kunstgras speeltuin ASVZ De Merwebolder Sliedrecht

Kunstgras speeltuin ASVZ De Merwebolder Sliedrecht

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

 • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
 • Altijd de scherpste prijs, all in;
 • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
 • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
 • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.