Kunstgras met valdemping

Heeft u thuis een speeltuin voor uw kinderen? Kies dan voor kunstgras met valdemping van Sports & Playgrass. Dit kunstgras is geschikt voor diverse speeltoepassingen. Wij bieden kunstgras waar kinderen onbezorgd op kunnen spelen in alle weersomstandigheden. Ons bedrijf heeft een ruime ervaring van zeven jaar in kunstgras en intensief samengewerkt met verschillende projecten van gemeenten. Neem bij interesse contact met ons op. Bij Sports & Playgrass bent u aan het juiste adres voor kunstgras met valdemping.

Veilige en duurzame speel- en sportplaatsen

Sports & Playgrass creëert veilige speelomgevingen voor kinderen op verschillende plaatsen. U kunt dan denken aan:

  • Schoolpleinen;
  • Speeltuinen;
  • Rondom speeltoestellen.

Tevens dragen wij zorg voor het aanleggen én onderhouden van kunstgras sportvelden. U kunt hierbij denken aan tennisbanen en hockeyvelden. Om het kunstgras met valdemping te voorzien van een zachte ondergrond, maken wij gebruik van veldempingsmatten. Deze zijn gemaakt van gerecycled rubber. Daarnaast werken wij met diverse kleuren om de speelvelden een unieke, speelse uitstraling te geven. Wij installeren uw kunstgras vakkundig en daardoor is toekomstig onderhoud minimaal.

Safetygrass: kunstgras met valdemping

Safetygrass bestaat uit kunstgras en safetyplaten met verschillende diktes. Kunstgras met valdemping van Safetygrass heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Verder houden wij nadrukkelijk rekening met de valhoogte van de speelplekken. Hierdoor voldoen wij aan alle wettelijke veiligheidseisen bij plaatsing van de Safetygrass grasmatten. U ontvangt met andere woorden een gecertificeerd valveilig systeem. Op aanvraag is een certificaat beschikbaar.

Persoonlijk advies en garantie

Geïnteresseerd in kunstgras met valdemping? Vraag dan nu een offerte aan. Op afspraak komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor deskundig advies. Wij geven tien jaar garantie op de kleurechtheid en het loslaten van de vezels. Het garantiecertificaat wordt direct bij oplevering overhandigd. Graag verzoeken wij u het kopje referentiepagina van Sports & Playgrass aan te klikken voor een compleet overzicht van al onze kunstgrasprojecten. Kunstgras met valdemping is naar onze mening de beste keuze voor een optimaal, veilig en langdurig resultaat!

Prijzen van kunstgras speeltuinen

Hieronder vindt u een aantal kunstgras speeltuinen die wij onlangs hebben aangelegd. Een compleet overzicht van al onze kunstgrasprojecten vindt u op onze referentiepagina.

Speelkunstgras Vakantiepark Bilthoven

Speelkunstgras Vakantiepark Bilthoven

Kinderdagverblijf Rotterdam

Kinderdagverblijf Rotterdam

Speeltuin Ter Aar

Speeltuin Ter Aar

Kunstgras speeltuin ASVZ De Merwebolder Sliedrecht

Kunstgras speeltuin ASVZ De Merwebolder Sliedrecht

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.