Kunstgras valdemping

Bent u op zoek naar kunstgras valdemping? Wij bieden Safetygrass aan. Dit is een combinatie van Playgrass kunstgras en Saltex PowerPlayground shockpads voor de beste valdemping.

Safetygrass valdemping

Safetygrass wordt voornamelijk toegepast als valdempende ondergrond bij speeltoestellen. Op basis van de valhoogte van het speeltoestel wordt een bepaalde dikte bijvoorbeeld 22, 35 of 45 mm van de Saltex PowerPlayground shockpads gebruikt. Door het gebruik van Safetygrass heeft u een gecertificeerd, valveilig systeem wat dus geschikt is voor diverse speeltoepassingen. Dit product kent tevens een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Voordelen van Safetygrass valdemping

 • Een valondergrond die de hoogst mogelijke bescherming biedt tegen een onverwachte val. De val wordt door het gebruik van Saltex PowerPlayground shockpads optimaal gedempt, zodat een kind na een val weer veilig verder kan spelen.
 • Kunstgrassysteem wat ontwikkeld is voor kritische valhoogtes tot en met 3,00 meter.
 • Safety Grass is gemaakt uit gerecyclede materialen en heeft een uitstekende drainerende werking.
 • Dit type kunstgras is ideaal voor gebruik in de openbare ruimten, scholen en recreatie en kan gebruikt worden voor iedere denkbare toepassing.
 • De gecertificeerde constructies, voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veilig spelen (conform de norm NEN-EN 1177)

Playgrass kunstgras

Playgrass kunstgras is een bezand product (25kg/m²) voor velerlei speeltoepassingen. Het is beschikbaar in de volgende kleuren: groen, wit, zwart, rood, geel en blauw. Meer informatie over Playgrass kunstgras.

Saltex Powerplayground valdemping

Saltex PowerplayGround is een assortiment shockpads met de beste HIC-waardes op de Nederlandse markt. Het wordt in Europa geproduceerd met enkel lichte en milieuvriendelijke materialen.

Waarom kiezen voor Saltex Powerplayground valdemping?

 • Lichtgewicht puzzelplaten waardoor deze shock pad niet alleen de favoriet van de eindgebruikers is maar ook van iedere installateur.
 • Snelle en efficiënte aanleg, 0% afval en 100% recyclebaar.
 • Goede waterdoorlaatbaarheid.
 • Geen rek en krimp bij temperatuurverschillen.
 • Wij werken nauw samen met de verdeler van dit product, HomeGrass Group in Oss. Zij houden grote voorraad. Kleine of grote order? Wij zorgen altijd voor een snelle levering, zodat er geen vertraging in het project oploopt.

Kosten kunstgras valdemping

Bent u geïnteresseerd in Safetygrass? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk met u contact op! Wij kunnen ook bij u op locatie langs komen voor passende advisering over kunstgras valdemping. Kunstgras met valdemping is dus de beste keuze voor een optimaal en veilige sport- en speelomgeving.


  Prijzen van kunstgras speeltuinen

  Hieronder vindt u een aantal kunstgras speeltuinen die wij onlangs hebben aangelegd. Een compleet overzicht van al onze kunstgrasprojecten vindt u op onze referentiepagina.

  Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

  Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

  Geel kunstgras in Amersfoort

  Geel kunstgras in Amersfoort

  Kunstgras Speelplek Heeswijk-Dinther

  Kunstgras Speelplek Heeswijk-Dinther

  Kunstgras speelheuvels speelplek Nuenen

  Kunstgras speelheuvels speelplek Nuenen

  Meer referenties bekijken

  Samenwerking met HockeyWerkt

  Meer informatie

  Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

  Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
  Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

  Vrijblijvend advies op locatie

  Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.