Sports&Playgrass
Speeltuin

Speeltuin

Wij hebben in meerdere gemeenten duurzame speelomgevingen aangelegd. Dit zijn plekken waar kinderen elkaar ontmoeten en samen gaan spelen. Wij hebben veel kennis en vakmanschap over kunstgras. Dit komt door de jarenlange ervaring met de aanleg van diverse kunstgras speeltuinen. Wij helpen je graag met de advisering van je project.

Kunstgras valondergrond speeltuinen
Bij het inrichten van een kunstgras speeltuin denken wij graag met je mee. Om een veilige speelomgeving voor kinderen te creëren, is de keuze voor een passende valondergrond van groot belang. Wij adviseren je over de juiste dikte van de shockpads in relatie tot de valhoogte van het speeltoestel. Voor een veilige speelplek bieden wij Safetygrass aan. Dit product bestaat uit Playgrass kunstgras en Saltex Powerplayground shockpads. Bekijk hier meer informatie over valdemping kunstgras en Saltex Powerplayground.

Aanleg kunstgras speeltuin
Met de juiste materialen, machines en kennis voeren wij van A tot Z alle werkzaamheden uit. Een goede onderbouw is zeer belangrijk om eventuele verzakkingen te voorkomen. Voor de aanleg van een valdempende ondergrond gebruiken wij de Saltex Powerplayground shockpads. Wij gebruiken een kantopsluiting om ervoor te zorgen dat het kunstgras niet meer kan verschuiven. Vervolgens leggen wij de kunstgrasmat vakkundig en naadloos aan. Tot slot gaan wij het gehele kunstgras bezanden met kwartszand.

Het bezanden levert meerdere voordelen op zoals:

Kleurrijke kunstgras speeltuin
Een kleurrijke speeltuin heeft een grote aantrekkingskracht op kinderen. In ons assortiment hebben wij daarom verschillende kleuren kunstgras. Daarnaast bieden wij ook diverse kunstgras figuren, lijnen, cijfers aan. Onze vakmannen maken zelf de kunstgras figuren, of soms schakelen wij hiervoor een specialistisch bedrijf in. Je kunt bij ons ook terecht voor het laten maken van een kunstgras logo. Neem contact met ons op en informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Speeltuin de Draak Amersfoort

Aan de Zeldertsedreef in Amersfoort ligt een unieke speeltuin. De grote gekleurde drakenkop ligt op een gigantische kunstgras speelheuvel. Met Sports & Playgrass hebben wij de eer gehad om deze voor een groot deel te renoveren. Door de hoge belasting, was het kunstgras op ‘de rug van de draak’ versleten en aan vervanging toe. Wij […]

Lees meer

Elbe Maassluis

In opdracht van KWS Infra hebben wij deze unieke locatie mogen realiseren. Deze prachtige nieuwbouwwijk ligt aan het water. Hoe mooi is het dan om een kunstgras ondergrond aan te leggen alsof het een zandstrand is? Het okergele kunstgras, in combinatie met de robinia speeltoestellen, zorgen voor een unieke uitstraling. Deze nieuwbouwwijk kan de komende […]

Lees meer

Speeltuin Ter Aar

Onze opdrachtgever eXterum speelconcepten staat bekend om zijn unieke en kleurrijke ontwerpen. Voor deze speeltuin aan de Hoogerheijdestraat in Ter Aar hadden zijn ook weer een fantastisch idee. Wij zijn trots dat we er met Sports & Playgrass een grote bijdrage aan mochten leveren. We hebben een kleurrijke kunstgras valondergrond gerealiseerd, die prachtig kleurt bij […]

Lees meer

Vakantiepark Hof van Zeeland

Vakantiepark Hof van Zeeland is één van de toeristische trekpleisters van Heinkenszand en omgeving. Een prachtig modern vakantiepark, waar jaarlijks een grote hoeveelheid binnen- en buitenlandse vakantievierders verblijven. Om met name hun jongste gasten nóg meer te bieden, lieten zijn in 2019 een compleet nieuwe speeltuin aanleggen. Wij mochten deze in zijn geheel voorzien van […]

Lees meer

Speeltuin in Rosenow, Duitsland

Valveilig én natuurlijk kunstgras als ondergrond voor een gloednieuw, reusachtig speeltoestel.

Lees meer

Kunstgras speeltuin ASVZ De Merwebolder Sliedrecht

In Sliedrecht hebben wij de kunstgras ondergrond voor een speeltuin verzorgd. Het gaat hier om de buitenruimte bij de kinderboerderij van ASVZ De Merwebolder. De buitenruimte is opnieuw ingericht en toegankelijker gemaakt voor alle cliënten van de zorginstelling. Het nieuwe kunstgras met diverse gekleurde figuren geeft een vrolijke uitstraling aan de speeltuin. Voor dit project […]

Lees meer

Speeltuin Alphen aan den Rijn

Wij hebben een speeltuin in Alphen aan den Rijn aangelegd. Voor deze opdrachtgever zijn we aan de slag gegaan met een vrolijke speeltuin. Het kunstgras is voorzien van kleurrijke bloemen en een hinkelpad. De bloemen zijn ingesneden in het kunstgras, wat zorgt voor een extra speels effect. Om de veiligheid van het spelen te waarborgen […]

Lees meer

Kunstgras speelplek Wormer

In opdracht van Prokuru hebben wij in Wormer bij deze speelplek het kunstgras aangebracht. Wij wensen de kinderen uit de buurt veel speelplezier!

Lees meer

Valdempend kunstgras Odijk

Sports & Playgrass heeft valdempend kunstgras in Odijk aangelegd. We hebben een nieuw speeltoestel voorzien van een veilige en valdempende ondergrond. Het kunstgras is niet alleen veilig, maar zorgt ook voor een mooie uitstraling ten opzichte van het ‘dorre’ natuurgras.

Lees meer

Kunstgras Speelplek Heeswijk-Dinther

In Heeswijk-Dinther zijn wij in opdracht van KS service bezig geweest met de aanleg van kunstgras bij diverse speelplekken. Het gaat om drie verschillende kunstgras speelvelden. Afhankelijk van de valhoogte van de toestellen hebben wij tevens de juiste valondergrond aangebracht. De nieuwe speelvelden zorgen niet alleen voor veel  speelplezier maar zijn door de juiste valondergrond […]

Lees meer

Speeltuin Soesterberg

Wij hebben een speeltuin in Soesterberg aangelegd. De openbare ruimte in Soesterberg is een creatief speeltoestel rijker. Een prachtig klimtoestel in de vorm van een vliegtuig. Wij zorgden ervoor dat deze nog meer gaat opvallen door een gele, valdempende kunstgrasondergrond aan te leggen. Het eindresultaat mag er wezen en is een heuse eye-catcher!

Lees meer

Kunstgras speeltuin Maassluis

Wij hebben een kunstgras speeltuin in Maassluis aangelegd. Deze speeltuin is maar liefst 180m2 groot. Het kunstgras is voorzien van valdemping. En bovendien uitgevoerd in een opvallende gele kleur!

Lees meer

Speeltuin Heinkenszand

Wij hebben een ruim 600 vierkante meter speeltuin in Heinkenszand aangelegd. Rondom de verschillende speeltoestellen en elementen is kunstgras aangelegd.

Lees meer

Speeltuin Helwijk

Sports & Playgrass heeft een speeltuin in Helwijk gerealiseerd. In samenwerking met Buxus Easygrass realiseerden wij een prachtig project in Helwijk. Volop kleuren, cirkels en hinkelpaden. Dit kleurrijke speelplein springt direct in het oog en heeft een enorme aantrekkingskracht op kinderen. Wij hopen dat er nog jaren vol enthousiasme op gespeeld wordt!

Lees meer

Speelbuis Wateringen

Wij hebben een speelbuis in Wateringen gerealiseerd. Voor één van onze vaste opdrachtgevers hebben wij een kunstgras speelheuvel met geïntegreerde rioolbuis aangelegd. We kozen hier voor het kunstgrastype Playgrass 24, die door zijn infill (25 kg per m2) het meest duurzaam en slijtvast is. Het invulzand lag bij oplevering nog zichtbaar aan het oppervlak. Na […]

Lees meer

Speeltuin Middenbeemster

Voor gemeente Purmerend werd kunstgras aangelegd in een speeltuin in Middenbeemster. Omdat er ook een speeltoestel geplaatst werd, is onder het kunstgras een laag valdemping aangebracht. Deze matten van gerecycled rubber vangen een onverhoopte val van iedere hoogte op.

Lees meer

Speeltuin ter Aar

In opdracht van eXterum Speelconcepten hebben wij Speeltuin ter Aar opnieuw aangelegd. Het straatwerk werd aangepast, bankjes geplaatst en uiteraard nieuw kunstgras geplaatst. De kleuren komen overeen met die van de nieuwe toestellen.

Lees meer

Speeltuin Zoetermeer

In deze speeltuin Zoetermeer is veilig spelen op de speeltoestellen geen probleem meer. Wij hebben het speeltuintje voorzien van een frisse groene ondergrond! Dit kunstgras is extra veilig, doordat deze is voorzien van valdemping. Vanaf nu kunnen de kinderen in deze buurt lekker veilig buiten spelen!

Lees meer

Kunstgras valondergrond Heeswijk Dinther

Deze strook kunstgras is onder de speeltoestellen geplaatst. Deze mat is uiteraard met valdemping voor de veiligheid.

Lees meer

Kunstgras valdemping Oss

Voor de gemeente Oss mochten wij kunstgras plaatsen als ondergrond van deze speeltuin. Het gaat hier niet over regulier kunstgras, maar over kunstgras met een valdempende werking. Als je het hebt over veilig spelen in een openbare ruimte dan is een valdempende ondergrond die jaren meegaat geen overbodige luxe. Hier dragen wij graag ons steentje […]

Lees meer

Kunstgras speelheuvels speelplek Nuenen

Bij een openbare speelplek in Nuenen hebben wij verschillende kunstgras speelheuvels met hoogtes van 1-1,5 meter aangelegd. Door het intensief bespelen van speelheuvels worden deze vaak kaal doordat het gras verdwijnt en daarom is kunstgras ideaal. Het heeft weinig onderhoud nodig en de kinderen zullen altijd op een groene heuvel kunnen spelen.

Lees meer

Speeltuin Hoogland

In samenwerking met HomeGrass Group en VrienDD BV gingen we aan de slag in de gemeente Amersfoort. Speeltuin Okee in Hoogland was in het najaar namelijk een drassige, modderige bedoeling geworden. De speelheuvel en de ondergrond van draaitol waren er het slechtst aan toe. Wij pakten dit natuurlijk maar wat graag aan en voorzagen deze elementen van kunstgras. Nu […]

Lees meer

Kunstgras speelplek Krimpen aan de Lek

Wij hebben in opdracht van eXterum speelconcepten een kunstgras speelplek in Krimpen aan de Lek aangelegd. Wij hebben een gekleurde kunstgras valondergrond van ruim 300 vierkante meter aangelegd.  Het thema van deze speelplek is  zee en strand. De kinderen in Krimpen aan de Lek kunnen lekker gaan spelen!

Lees meer

Indoor kunstgras speelhal Amsterdam

Naast de aanleg van outdoor projecten maken wij ook indoor projecten. Kunstgras kan ook prima binnen toegepast worden en heeft een natuurlijke en speelse uitstraling, zoals in deze speelhal in Amsterdam.

Lees meer

Kunstgras met valdemping Rotterdam

In opdracht van AC de Groot bv gingen we aan de slag in deze speeltuin. In deze wijk wonen veel jonge gezinnen en buiten spelen is daarom ook een van de favoriete bezigheden van de omwonenden. Om het klimmen en klauteren zo veilig mogelijk te houden legden wij 33 x 8 meter kunstgras in een […]

Lees meer

Kunstgras met valdemping Benthuizen

In Benthuizen ging deze speeltuin in de wijk op de schop. Ons werd gevraagd om voor het kunstgras met valdemping te zorgen. Zo zijn de speeltoestellen in de speeltuin veilig voor kinderen. Bovendien zorgt het altijd groene kunstgras voor een mooie uitstraling, én is de grond nooit meer te modderig om op te spelen!

Lees meer

Kunstgras speelplek Den Helder

Wij reizen vaak het hele land door voor de aanleg van kunstgras sport- en speelplekken. Voor dit project zijn we aan het werk geweest in Den Helder. In opdracht van VrienDD hebben wij groen kunstgras aangelegd onder een nieuw combinatietoestel.

Lees meer

Speelheuvel Amersfoort

In opdracht van eXterum hebben wij in Amersfoort op een schoolplein een speelheuvel gerealiseerd. Hierbij zijn er 3 verschillende heuvels gerealiseerd. De heuvels zijn voorzien van een valveilige ondergrond. Door gebruik te maken van verschillende diktes shockpads zijn er verschillende valhoogtes gecreëerd.

Lees meer

Speeltuin Ter Aar

In Ter Aar hebben wij in een speeltuin twee kunstgras ondergronden voorzien van safetygrass. Hierbij hebben wij eerst de safetyplaten geïnstalleerd, dit zorgt voor een valhoogte van 1,90 meter. Daarna is het kunstgras geïnstalleerd waarbij er verschillende kleuren zijn gebruikt om patronen te realiseren.

Lees meer

Speeltuin Krimpen aan de Lek

De afgelopen weken hebben we al heerlijk kunnen genieten van het prachtige lenteweer. Zo ook in Krimpen aan de Lek. Dit nieuwe speeltuintje mochten wij voorzien van kleurrijk kunstgras. Door de potlood- en kleurstrepen krijgt het geheel een uniek en speels karakter!

Lees meer

Kunstgras valondergrond Heerhugowaard

Kunstgras valondergrond met valdemping in de openbare ruimte te Heerhugowaard.

Lees meer

Kunstgras valondergrond gemeente Achtkarspelen

Rubberen tegels eruit en kunstgras erin. Zo kan dit speeltuintje er weer jaren tegenaan. Rondom compleet vastgezet middels een balkensysteem.

Lees meer

Kunstgras valondergronden Woerden

Door de ondergrond van deze speeltoestellen te voorzien van kunstgras met valdemping kunnen de kindjes veilig spelen!

Lees meer

Valdemping Berlicum

Buurtinitatieven worden door ons altijd zeer gewaardeerd. Ook deze Buurtvereniging uit Berlicum had zelf veel tijd en energie gestoken in het realiseren van een kleine speeltuin. Het toestel was al geplaatst, nu nog een valondergrond. Daarvoor kwamen zij bij ons terecht. Met ondersteuning uit de buurt hebben we met een klein budget een gecertificeerde ondergrond […]

Lees meer

Kosten aanleg kunstgras speeltuin
De kosten voor de aanleg van een kunstgras speeltuin zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zoals afmeting, type kunstgras en je wensen en eisen. Vul ons offerteformulier in voor een aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Altijd de scherpste prijs, all in
Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant
Enkel gecertificeerde en veilige producten
Aanleg door professionele vakmensen

Klantervaringen

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.