Kunstgras speeltoestel

Wilt u kunstgras laten aanleggen rondom het speeltoestel in uw tuin? Wij hebben veel ervaring in het aanleggen van kunstgras met valdempende ondergrond rondom uw speeltoestel. Op deze manier spelen uw kinderen op een veilige manier in de tuin. Vraag een offerte aan. Voor passend advies contacteert u ons op het volgende telefoonnummer: +31(0)85-1306921.

Kunstgras voor uw schommel in de achtertuin

Voor opgroeiende kinderen is spelen en sporten erg belangrijk. In veel gevallen is de achtertuin hun favoriete speelplek. Van spelende kinderen wordt u hartstikke blij, voor uw gazon is het echter funest. Binnen enkele weken is uw groene gazon verandert in een grote zandbak. Een kunstgras speelveldje in uw tuin is een uitstekende oplossing als uw kinderen intensief gebruik maken van de tuin. Onze kunstgrasmatten zijn zeer slijtvast en hebben een lange levensduur. Hierdoor kunnen uw kinderen genieten van een perfect sportveld en u van een onderhoudsarm, groen gazon.

Veilige ondergrond speeltoestellen voor kinderen

Speelhuisjes en klimrekken zijn een mooie toevoeging aan uw tuin, aangezien uw kinderen hier urenlang speelplezier aan beleven. Echter moet er ook rekening worden gehouden met de veiligheid van de spelende kinderen. Een val van hoogte kan immers grote gevolgen hebben. Onder onze kunstgrasondergrond plaatsen wij valdempingsmatten van gerecycled rubber, die een onverhoopte val van iedere hoogte opvangen. Zo kunnen uw kinderen vrijuit spelen en hoeft u zich geen zorgen te maken; niet over het gazon en niet over de veiligheid van uw kinderen.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden van kunstgras rondom uw speltoestel? Sports & Playgrass helpt u graag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Een kleine impressie van ons bedrijf verkrijgt u via onze pagina op Facebook. Als specialist in de aanleg van kunstgras sport- en speelvelden helpen wij u graag.

Kunstgras voor uw speeltoestel door Sports & Playgrass!

Hieronder vindt u een aantal speeltoestellen die wij onlangs hebben voorzien van kunstgras speelondergronden. Een compleet overzicht van kunstgras projecten vindt u onder referenties.

Kunstgras speeltoestel Den Helder

Kunstgras speeltoestel Den Helder

Kunstgras speelplek Wormer

Kunstgras speelplek Wormer

Kunstgras speelplek Den Helder

Kunstgras speelplek Den Helder

Kunstgras speelplek Amersfoort

Kunstgras speelplek Amersfoort

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.