Kunstgras speeltoestel

Bent u op zoek naar een kunstgras valondergrond onder speeltoestellen? Sports & Playgrass is specialist in de aanleg van kunstgras valondergronden bij sport- en speelvelden. Wij werken al meerdere jaren in opdracht voor zowel particulieren als bedrijven, gemeenten en scholen. Met onze ervaring helpen wij u graag met de juiste advisering voor bijvoorbeeld het type kunstgras en de juiste valdemping afhankelijk van de valhoogte van het speeltoestel. 

Veilige Kunstgras valondergrond

Kiest u voor een kunstgras valondergrond van Sports & Playgrass dan kiest u voor veiligheid. Bij de aanleg van kunstgras gebruiken wij Playgrass. Dit type kunstgras is zeer slijtvast en geschikt voor intensief gebruik. Het voldoet aan de veiligheidseisen van de EN-1177. Dit is de norm voor bepaling van de kritieke valhoogte van ondergronden.

Saltex PowerPlayground valdemping

Voor de valdemping bij kunstgras speeltoestellen gebruiken wij Saltex PowerPlayground shockpads. Deze valdempingsplaten zijn leverbaar in drie verschillende diktes 22, 35 of 45 mm. Op basis van de valhoogte van het toestel wordt een bepaalde dikte gekozen. Saltex PowerPlayground heeft de beste HIC-waardes op de Nederlandse markt. De HIC-waarden zijn tevens goedgekeurd volgens de EN 1177 norm. Het is een product dat enkel met lichte en milieuvriendelijke materialen wordt geproduceerd.

Kleurrijk kunstgras

Playgrass is leverbaar in 12 verschillende kleuren. Met gekleurd kunstgras creëer je een speelse uitdagende speelplek voor kinderen. Tijdens de aanleg van kunstgras valondergronden kunnen wij ook diverse figuren, lijnen of cijfers in het kunstgras verwerken. Door de toevoeging van deze elementen voegt u extra speelwaarden toe aan de speelplek. U kunt kiezen uit één kleur kunstgras of misschien wilt u graag een combinatie van meerdere kleuren. Informeer bij ons voor de vele mogelijkheden.

Kosten aanleg kunstgras valondergrond

De kosten van een kunstgras valondergrond zijn afhankelijk van een aantal factoren waardoor de prijs kan variëren. Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend bij ons een offerte aan. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Aan de hand van uw wensen maken wij een passende offerte op maat.


  Kunstgras voor uw speeltoestel door Sports & Playgrass!

  Hieronder vindt u een aantal speeltoestellen die wij onlangs hebben voorzien van kunstgras speelondergronden. Een compleet overzicht van kunstgras projecten vindt u onder referenties.

  Kunstgras speeltoestel Den Helder

  Kunstgras speeltoestel Den Helder

  Kunstgras speelplek Wormer

  Kunstgras speelplek Wormer

  Kunstgras speelplek Den Helder

  Kunstgras speelplek Den Helder

  Kunstgras speelplek Amersfoort

  Kunstgras speelplek Amersfoort

  Meer referenties bekijken

  Samenwerking met HockeyWerkt

  Meer informatie

  Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

  Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
  Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

  Vrijblijvend advies op locatie

  Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.