Kunstgras speeltuin

Kunstgras speeltuin

Wij hebben in meerdere gemeenten duurzame speelomgevingen aangelegd. Dit zijn plekken waar kinderen elkaar ontmoeten en samen gaan spelen. Wij hebben veel kennis en vakmanschap over kunstgras. Dit komt door de jarenlange ervaring met de aanleg van diverse kunstgras speeltuinen. Wij helpen u graag met de advisering van uw project.

Kunstgras valondergrond speeltuinen

Bij het inrichten van een kunstgras speeltuin denken wij graag met u mee.  Om een veilige speelomgeving voor kinderen te creëren, is de keuze voor een passende valondergrond van groot belang. Wij adviseren u over de juiste dikte van de shockpads in relatie tot de valhoogte van het speeltoestel. Voor een veilige speelplek bieden wij Safetygrass aan. Dit product bestaat uit Playgrass kunstgras en Saltex Powerplayground shockpads. Bekijk hier meer informatie over valdemping kunstgras en Saltex Powerplayground.

Aanleg kunstgras speeltuin

Met de juiste materialen, machines en kennis voeren wij van A tot Z alle werkzaamheden uit. Een goede onderbouw is zeer belangrijk om eventuele verzakkingen te voorkomen. Voor de aanleg van een valdempende ondergrond gebruiken wij de Saltex Powerplayground shockpads. Wij gebruiken een  kantopsluiting om ervoor te zorgen dat het kunstgras niet meer kan verschuiven. Vervolgens leggen wij de kunstgrasmat vakkundig en naadloos aan. Tot slot gaan wij het gehele kunstgras bezanden met kwartszand.

Het bezanden levert meerdere voordelen op zoals:

 • Het zand zorgt voor extra gewicht waardoor het kunstgras beter op zijn plaats blijft liggen.
 • Het kwartszand verspreidt zich tussen de vezels van het kunstgras waardoor deze goed rechtop zullen blijven staan.
 • Het bezanden zorgt voor stabiliteit en beschermt de grasmat. Er komen hierdoor geen kreukels en vouwen in het kunstgras.

Kleurrijke kunstgras speeltuin

Een kleurrijke speeltuin heeft een grote aantrekkingskracht op kinderen. In ons assortiment hebben wij daarom verschillende kleuren kunstgras. Daarnaast bieden wij ook diverse kunstgras figuren, lijnen, cijfers aan. Onze vakmannen maken zelf de kunstgras figuren, of soms schakelen wij hiervoor een specialistisch bedrijf in. U kunt bij ons ook terecht voor het laten maken van een kunstgras logo. Neem contact met ons op en informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Kosten aanleg kunstgras speeltuin

De kosten voor de aanleg van een kunstgras speeltuin zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zoals afmeting, type kunstgras en uw wensen en eisen. Vul onderstaand formulier in voor de aanvraag van een offerte. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


  Bekijk onze aangelegde kunstgras speeltuinen

  Hieronder vindt u een aantal kunstgras speeltuinen die wij onlangs hebben aangelegd. Een compleet overzicht van al onze kunstgrasprojecten vindt u op onze referentiepagina.

  Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

  Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

  Geel kunstgras in Amersfoort

  Geel kunstgras in Amersfoort

  Kunstgras Speelplek Heeswijk-Dinther

  Kunstgras Speelplek Heeswijk-Dinther

  Kunstgras speelheuvels speelplek Nuenen

  Kunstgras speelheuvels speelplek Nuenen

  Meer referenties bekijken

  Samenwerking met HockeyWerkt

  Meer informatie

  Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

  Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
  Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

  Vrijblijvend advies op locatie

  Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.