Kunstgras speeltuin

Wilt u een kunstgras speeltuin laten aanleggen? Laat uw kunstgras speeltuin aanleggen door Sports & Playgrass. Door onze ruime ervaring zorgen wij voor een veilige plek waar kinderen zorgeloos kunnen spelen. Hoe wij dat doen? Beginnen met een goede voorbereiding. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Valdempende platen voor kunstgras speelplein

Het inrichten van een speeltuin is niet eenvoudig. Over diverse zaken moet goed nagedacht worden. Opdrachtgevers hebben over het algemeen specifieke wensen qua speeltoestellen en (speel)inrichting. Toch zijn er onvoorziene zaken waar niet altijd rekening mee gehouden wordt. Heeft de klant al nagedacht over de veiligheid van de speelomgeving? Een valdempende ondergrond die jaren meegaat, is dan ook geen overbodige luxe. Kunstgras bevat deze eigenschap, waardoor het dé perfecte keuze is voor speeltuinen.

Kies voor veiligheid in een duurzame speelomgeving

Sports & Playgrass is gespecialiseerd in het realiseren van een veilige, duurzame speelomgeving. Wij houden ons bezig met de verkoop, aanleg en het onderhoud van kunstgras speeltuinen. Vaak worden wij door onze opdrachtgevers in een vroegtijdig stadium bij het project betrokken. Met onze kennis en vakmanschap kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden en eveneens meedenken in het ontwerp. Wij kijken hiervoor naar het gewenste gebruik en naar de leeftijd van de doelgroep.

Diverse kleuren kunstgras tuin mogelijk

Door te werken met verschillende kleuren kunstgras, geven wij de speeltuin een speelse uitstraling. Na bespreking van het ontwerp, realiseren wij het gehele project voor u. Wij nemen de onderbouw voor onze rekening, zodat er nooit verzakkingen in het kunstgras ontstaan. Daarna plaatsen wij de valdemping en installeren wij vakkundig en naadloos uw kunstgrasmat. Wij sluiten het geheel op met een kantopsluiting en bezanden vervolgens de hele kunstgrasmat. Hierdoor kan de mat nooit meer gaan schuiven.

Jaren speelplezier met een kunstgras speeltuin

Na afronding van het project ligt er een duurzaam en veilig speelveld, waar de komende tientallen jaren speelplezier op beleefd kan worden. Onderhoud aan het kunstgras is minimaal. Wilt u toch helemaal ontzorgd worden? Dan kunnen wij een onderhoudscontract overeenkomen.

Vraag offerte aan voor de prijs

Om inzicht in de mogelijke prijs te verkrijgen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. De prijs is namelijk afhankelijk van diverse factoren. Om alvast kennis te maken met Sports & Playgrass, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door onze prachtige opgeleverde kunstgras speeltuinen.

Bekijk onze aangelegde kunstgras speeltuinen

Hieronder vindt u een aantal kunstgras speeltuinen die wij onlangs hebben aangelegd. Een compleet overzicht van al onze kunstgrasprojecten vindt u op onze referentiepagina.

Kunstgras speelheuvels speelplek Nuenen

Kunstgras speelheuvels speelplek Nuenen

Kinderdagverblijf Rotterdam

Kinderdagverblijf Rotterdam

Speeltuin Ter Aar

Speeltuin Ter Aar

Kunstgras speeltuin ASVZ De Merwebolder Sliedrecht

Kunstgras speeltuin ASVZ De Merwebolder Sliedrecht

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.