kunstgras runningtrack

Aanleg kunstgras sportvloer met runningtrack

Een kunstgras runningtrack is geschikt voor meerdere toepassingen in sportscholen. Door de sterke en zware kwaliteit van het Multigame kunstgras is het geschikt voor intensief gebruik. Dit kunstgras heeft een hoge kwaliteit met een korte vezel en een hoge dichtheid van de mat wat ervoor zorgt dat de mat slijtvast is en lang mee zal gaan. Een kunstgras runningtrack wordt met name gebruikt bij Power Sled of voor sprinttraining. Wij leveren 2 standaardmodellen of maken geheel op maat runningtracks. Door de jaren heen heeft ons ervaren team de nodige runningtracks mogen maken voor verschillende sportscholen, fitnessruimtes en fysiopraktijken.

Maatwerk kunstgras runningtracks

Naast de twee standaardmodellen maken wij ook geheel op maat gemaakte kunstgras runningtracks op basis van uw wensen. Deze worden in onze bedrijfshal in Geffen gemaakt en voorbereid voor installatie. Er zijn talrijke opties mogelijk waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren (wit, zwart, rood, geel, blauw en groen) kleurstellingen, belijning en (bedrijfs)logo’s. Vele opties zijn mogelijk. Heeft u interesse? Neemt u gerust contact met ons, wij helpen u graag met uw wensen.

Wat kost een sprinttrack?

Wilt u de prijzen weten van de aanleg van een kunstgras runningtrack? Vraag via onderstaand formulier geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.


  Recente referentie projecten

  Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

  Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

  Kunstgras privé putting green Maasland

  Kunstgras privé putting green Maasland

  Kunstgras speelplek Amersfoort

  Kunstgras speelplek Amersfoort

  Kunstgras hockeyveld in de tuin Haaren

  Kunstgras hockeyveld in de tuin Haaren

  Alle projecten bekijken

  Samenwerking met HockeyWerkt

  Meer informatie

  Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

  Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
  Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

  Vrijblijvend advies op locatie

  Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.