Sled track

Opzoek naar een kunstgras Sled Track voor in uw sportschool? Sports & Playgrass verzorgt hiervoor maatwerk oplossingen in sportscholen. Neem daarom eens vrijblijvend contact met ons op. Ontdek bovendien bij Sports & Playgrass de vele mogelijkheden van kunstgras. Voor het maken van een afspraak kun u dus het beste contact met ons opnemen. U vindt  hier onze contactgegevens. Kortom bij ons bent u aan het juiste adres voor advisering en informatie, over de aanleg van gepersonaliseerde op maat gemaakte Sled Tracks.

Combinatie met kunstgras Sprint Track

Kunstgras is de perfecte ondergrond voor een kunstgras Sled Track in de sportschool. Omdat kunstgras een zeer slijtvast materiaal is. Het heeft bovendien een lange levensduur. Daarom is de Sled Track ook uitermate geschikt voor dagelijks en intensief gebruik. Het kunstgras is tevens goed bestendig tegen het gebruik van zware apparaten zoals een Power Sled. Wij leveren kunstgras in diverse kleuren. Om die reden kunt u dus helemaal zelf een Sled Track ontwerpen. Want daarnaast bieden wij ook nog diverse andere mogelijkheden aan voor personalisatie. Hierbij kunt u denken aan het aanbrengen van lijnen en (bedrijf)logo’s. Door het laten aanbrengen van lijnen en cijfers, kunt u een tevens een Sled Track uitstekend combineren met een Sprint Track. Dit is dus een échte aanrader om alles uit uw sportschool te halen. Benieuwd? Vraag hier vrijblijvende een offerte aan.

Waarom Sports & Playgrass?

Wat betreft de aanleg van kunstgras Sled Tracks hebben wij veel kennis en kunde in huis. Omdat wij in de afgelopen jaren voor een groot aantal sportscholen Sled Tracks hebben aangelegd. Een beknopt overzicht van onze gerealiseerde werkzaamheden vindt u onder referenties. Neem gerust eens een kijkje en laat u verrassen door onze prachtige kunstgras projecten.

Kiest u voor Sports & Playgrass als uitvoerend partner? Dan kiest u dus voor kwaliteit. Tevens hebben wij een transparante werkwijze. Bij ons weet u daardoor altijd waar u aan toe bent. Dat heeft geleid tot vele tevreden klanten. Van A tot Z wordt het project door één van onze vakkundige aanlegteams uitgevoerd. Van ontwerp tot oplevering, wij pakken dus het gehele kunstgrasproject vakkundig aan. Vraag gerust bij ons een vrijblijvende offerte aan.

Recente referentie projecten

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

Kunstgras privé sportveld Schijndel

Kunstgras privé sportveld Schijndel

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

Alle projecten bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.