Sled track

Wilt u een sled track van kunstgras in uw sportschool laten aanleggen? Sports & Playgrass verzorgt maatwerk oplossingen voor sportscholen. Ga vrijblijvend het gesprek aan met onze medewerkers en ontdek de mogelijkheden van kunstgras. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u vervolgens graag van meer informatie, zodat u een gepersonaliseerde sled track in uw sportschool verkrijgt.

Combineer het met een sprinttrack van kunstgras

Dankzij uitstekende eigenschappen voldoet een kunstgrasmat perfect als ondergrond voor een gym sled track. Zo kent kunstgras een lange levensduur. Bovendien is het uitermate geschikt voor dagelijks, intensief gebruikt. Verder zijn de volgende eigenschappen kenmerkend voor onze kunstgrasmatten:

  • Bestand tegen zware apparaten, zoals een power sled;
  • Op te leveren in diverse kleuren;
  • Mogelijkheden tot personalisering door het aanbrengen van lijnen en logo’s.

Door het laten aanbrengen van lijnen en cijfers, kunt u een sled track uitstekend combineren met een sprinttrack. Dit is een échte aanrader om alles uit uw sportschool te halen. Benieuwd? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Waarom Sports & Playgrass?

Hedendaags hebben wij al vele sled tracks mogen aanleggen in sportscholen. Een beknopt overzicht van onze gerealiseerde werkzaamheden vindt u onder referenties. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door onze prachtige kunstgrasprojecten.

Kiest u voor Sports & Playgrass? Dan kiest u voor een partner met een transparante werkwijze. U weet te allen tijde waar u aan toe bent. Door het gehele project aan te nemen, heeft u géén omkijken meer naar het project. Van ontwerp tot oplevering, onze medewerkers pakken het gehele kunstgrasproject vakkundig aan.

Een sled track op maat laten aanleggen

Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken. Zodoende verkrijgt u altijd een sled track op maat. Om alvast kennis te maken met Sports & Playgrass, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Als specialist in kunstgras helpen wij u graag.

Recente referentie projecten

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

Kunstgras privé putting green Maasland

Kunstgras privé putting green Maasland

Kunstgras speelplek Amersfoort

Kunstgras speelplek Amersfoort

Kunstgras hockeyveld in de tuin Haaren

Kunstgras hockeyveld in de tuin Haaren

Alle projecten bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.