Sports&Playgrass
Sled track

Sled track

Opzoek naar een kunstgras Sled Track voor in je sportschool? Sports & Playgrass verzorgt hiervoor maatwerk oplossingen in sportscholen. Neem daarom eens vrijblijvend contact met ons op. Ontdek bovendien bij Sports & Playgrass de vele mogelijkheden van kunstgras. Voor het maken van een afspraak kun je dus het beste contact met ons opnemen. je vindt hier onze contactgegevens. Kortom bij ons bent je aan het juiste adres voor advisering en informatie, over de aanleg van gepersonaliseerde op maat gemaakte Sled Tracks.

Combinatie met kunstgras Sprint Track
Kunstgras is de perfecte ondergrond voor een kunstgras Sled Track in de sportschool. Omdat kunstgras een zeer slijtvast materiaal is. Het heeft bovendien een lange levensduur. Daarom is de Sled Track ook uitermate geschikt voor dagelijks en intensief gebruik. Het kunstgras is tevens goed bestendig tegen het gebruik van zware apparaten zoals een Power Sled. Wij leveren kunstgras in diverse kleuren. Om die reden kun je dus helemaal zelf een Sled Track ontwerpen. Want daarnaast bieden wij ook nog diverse andere mogelijkheden aan voor personalisatie. Hierbij kun je denken aan het aanbrengen van lijnen en (bedrijf)logo’s. Door het laten aanbrengen van lijnen en cijfers, kun je tevens een Sled Track uitstekend combineren met een Sprint Track. Dit is dus een échte aanrader om alles uit uw sportschool te halen. Benieuwd? Vraag hier vrijblijvende een offerte aan.

Waarom Sports & Playgrass?
Wat betreft de aanleg van kunstgras Sled Tracks hebben wij veel kennis en kunde in huis. Omdat wij in de afgelopen jaren voor een groot aantal sportscholen Sled Tracks hebben aangelegd. Een beknopt overzicht van onze gerealiseerde werkzaamheden vindt je onder gerealiseerde projecten. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door onze prachtige kunstgras projecten.

Kies je voor Sports & Playgrass als uitvoerend partner? Dan kies je dus voor kwaliteit. Tevens hebben wij een transparante werkwijze. Bij ons weet je daardoor altijd waar je aan toe bent. Dat heeft geleid tot vele tevreden klanten. Van A tot Z wordt het project door één van onze vakkundige aanlegteams uitgevoerd. Van ontwerp tot oplevering, wij pakken dus het gehele kunstgrasproject vakkundig aan. Vraag gerust bij ons een vrijblijvende offerte aan.

Altijd de scherpste prijs, all in
Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant
Enkel gecertificeerde en veilige producten
Aanleg door professionele vakmensen
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy