Kunstgras sprinttracks

Aanleg kunstgras sportvloer met Sprinttracks

Een kunstgras sprinttrack is geschikt voor meerdere toepassingen in sportscholen. Wij adviseren vaak Multigame kunstgras want door de sterke en zware kwaliteit is het geschikt voor intensief gebruik. Dit kunstgras heeft een hoge kwaliteit met een korte vezel en een hoge dichtheid van de mat wat ervoor zorgt dat de mat slijtvast is en dus lang mee zal gaan. Een kunstgras sprinttrack wordt met name gebruikt bij Power Sled of voor sprinttraining. Wij leveren 2 standaardmodellen of maken geheel op maat sprinttracks. Door de jaren heen heeft ons ervaren team de nodige sprinttracks mogen maken voor verschillende sportscholen, fitnessruimtes en fysiopraktijken.

Maatwerk kunstgras Sprinttracks

Naast de twee standaardmodellen maken wij ook geheel op maat gemaakte kunstgras sprinttracks op basis van uw wensen. Er zijn talrijke opties mogelijk waarbij u kunt kiezen uit bijvoorbeeld verschillende kleuren (wit, zwart, rood, geel, blauw en groen) kleurstellingen, belijning en (bedrijf)logo’s. Vele opties zijn mogelijk. Heeft u interesse? Neemt u gerust contact met ons, wij helpen u graag met uw wensen.

Contact opnemen

Wat kost een sprinttrack?

De kosten van de aanleg van een kunstgras sprinttrack zijn afhankelijk van u wensen. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag via onderstaand formulier geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.


  Kunstgrasprojecten

  Op onze referentiepagina vindt u een compleet overzicht van alle kunstgrasprojecten.

  Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

  Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

  Multisportveldje Veghel

  Multisportveldje Veghel

  Multifunctioneel veldje Geffen

  Multifunctioneel veldje Geffen

  Multifunctioneel sportveld Didam

  Multifunctioneel sportveld Didam

  Meer referenties bekijken

  Samenwerking met HockeyWerkt

  Meer informatie

  Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

  Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
  Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

  Vrijblijvend advies op locatie

  Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.