Sprinttracks

Wilt u graag een sprinttrack in uw sportschool laten aanleggen? Sports & Playgrass is úw specialist in het verkopen, aanleggen én onderhouden van kunstgras sport- en speelvelden. Van ontwerp tot realisatie, wij bieden alles onder één dak voor uw kunstgrasproject. Bij interesse verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij laten graag aan u zien dat Sports & Playgrass dé specialist in het maken van kunstgras sprinttracks is.

Stabiele kunstgras sprinttrack

Kunstgras is dé ideale speelondergrond. Kiest u voor een sprinttrack van Sports & Playgrass? Dan kunt u rekenen op de volgende kenmerken:

  • Bestand tegen dagelijks, intensief gebruik;
  • Leverbaar in diverse kleuren;
  • Aan te passen met lijnen en logo’s.

Kortom, onze specialisten zorgen voor een gepersonaliseerde sprinttrack in uw sportschool!

Kunstgras is ideale ondergrond voor fitness

De laatste jaren wint kunstgras steeds meer terrein als ondergrond voor fitness, crossfit en bootcamps. Dit komt door de enorme toename in kwaliteit. Hierdoor is kunstgras een slijtvaste oplossing voor binnen- en buitensporten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Conform uw wensen gaan wij graag aan de slag voor het vervaardigen van een professionele sprinttrack.

U kiest met Sports & Playgrass voor een ervaren specialist op het gebied van kunstgras. Door onze jarenlange ervaring bieden wij enkel en alleen gecertificeerde en veilige producten van hoge kwaliteit. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een scherpe prijs. Om alvast kennis te maken met onze werkwijze, kunt u terecht onder over ons. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door onze professionaliteit.

Vraag direct een offerte aan

Hedendaags hebben wij al vele prachtige kunstgras sprinttracks op maat mogen maken voor sportscholen. Diverse realisaties vindt u op onze referentiepagina. Daarnaast geeft onze Facebookpagina een goede indruk van de mogelijkheden. Sports & Playgrass: voor de aanleg van een professionele kunstgras sprinttrack.

Kunstgrasprojecten

Op onze referentiepagina vindt u een compleet overzicht van alle kunstgrasprojecten.

Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

Multisportveldje Veghel

Multisportveldje Veghel

Multifunctioneel veldje Geffen

Multifunctioneel veldje Geffen

Multifunctioneel sportveld Didam

Multifunctioneel sportveld Didam

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.