Kunstgras pannakooi

Tegenwoordig ziet u steeds vaker een pannakooi in de straten. Wilt u graag een kunstgras pannakooi laten aanleggen? Sports & Playgrass is gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras pannakooien / pannavelden. Benieuwd? Ziet u zichzelf of anderen al lekker een 1-tegen-1 partijtje spelen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. Wij komen vervolgens binnen 24 uur bij u terug met een passende reactie. Zodoende verkrijgt u te allen tijde een prachtige pannakooi van kunstgras, volledig conform uw wensen.

Een pannakooi met kunstgras

Een ongeluk met voetbal zit in een klein hoekje. Een pannakooi of pannaveld met stenen ondergrond is derhalve erg gevaarlijk. Blessures en schaafwonden zijn nu immers snel gemaakt. Sports & Playgrass staat voor het opleveren van prachtige pannakooien van kunstgras. Hierbij kunt u rekenen op:

  • Valdempend kunstgras, waardoor bespelers minder hard neerkomen;
  • Kunstgras van hoogstaande kwaliteit;
  • Inclusief oplevering met hekwerken of boarding.

Kortom, heeft u zin om iemand door de benen te spelen? Het liefst in een omgeving met een kleinere kans op blessures? Laat u dan vrijblijvend adviseren door Sports & Playgrass. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van kunstgras.

Kosten van een pannakooi of pannaveld

Een pannakooi kunt u laten aanleggen in een woonwijk, op een sportpark of gewoon bij u thuis. De kosten van een pannakooi of pannaveld zijn afhankelijk van diverse factoren. Het veld kan namelijk zo groot worden gemaakt als u dat wenst. Van kleine tot grote velden, voor ieder budget biedt Sport & Playgrass een passende oplossing!

Neem contact op voor meer informatie

Overtuigd? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Om alvast inzicht in diverse gerealiseerde projecten te verkrijgen, kunt u terecht onder referenties. Sports & Playgrass is úw partner in kunstgras.

Kunstgras projecten

Op onze referentiepagina vindt u een compleet overzicht van alle kunstgrasprojecten.

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Kunstgras outdoor fitness Berghem

Kunstgras outdoor fitness Berghem

Outdoor fitness ouderen Castricum

Outdoor fitness ouderen Castricum

Kunstgras sportvloer De JIMM Tilburg

Kunstgras sportvloer De JIMM Tilburg

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.