Sports&Playgrass
Kunstgras privésportveld

Kunstgras privésportveld

Wil je een privésportveld van kunstgras laten aanleggen? Kunstgras als sportveld in je tuin is niet alleen functioneel, het heeft tevens een mooie natuurlijke uitstraling. Kunstgras van Sports & Playgrass is dé ideale ondergrond om op te sporten en spelen. In alle weersomstandigheden is spelen mogelijk. Bij het aanleggen van kunstgras, in combinatie met het plaatsen van een speeltoestel, is een onderlaag met valdemping nodig. Dit zorgt voor extra veiligheid, zodat je je kinderen met een gerust hart kunt laten spelen en sporten. Voor het aanleggen van een privésportveld van kunstgras kun je een offerte aanvragen.

Mogelijkheden kunstgras sportveld thuis
De mogelijkheden van speelkunstgras zijn eindeloos. Wij verkopen kwalitatief goed kunstgras voor een juiste prijs en kunnen je diverse soorten kunstgras aanbieden in verschillende prijsklassen.

Privéveldje aanleggen
Onze kunstgrasmat behoudt altijd zijn hoogwaardige kwaliteit, zonder dat je druk bezig bent onderhoud. Je hoeft dus niet te maaien, sproeien of verticuteren. Verder kan het kunstgras op slechte ondergronden of schaduwplekken in je tuin worden aangelegd.

Je kinderen zorgeloos laten spelen in eigen tuin? Kies voor een kunstgrasmat van Sports & Playgrass. Vraag nu een offerte aan voor het aanleggen of kopen van kunstgras. Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs voor advies.