Kunstgras privésportveld

Wilt u een privésportveld van kunstgras laten aanleggen? Kunstgras als sportveld in uw tuin is niet alleen functioneel, het heeft tevens een mooie natuurlijke uitstraling. Kunstgras van Sports & Playgrass is dé ideale ondergrond om op te sporten en spelen. In alle weersomstandigheden is spelen mogelijk. Bij het aanleggen van kunstgras, in combinatie met het plaatsen van een speeltoestel, is een onderlaag met valdemping nodig. Dit zorgt voor extra veiligheid, zodat u uw kinderen met een gerust hart kunt laten spelen en sporten. Voor het aanleggen van een privésportveld van kunstgras kunt u een offerte aanvragen.

Mogelijkheden kunstgras sportveld thuis

De mogelijkheden van speelkunstgras zijn eindeloos. Wij verkopen kwalitatief goed kunstgras voor een juiste prijs en kunnen u diverse soorten kunstgras aanbieden in verschillende prijsklassen.

Privéveldje aanleggen

Onze kunstgrasmat behoudt altijd zijn hoogwaardige kwaliteit, zonder dat u druk bezig bent onderhoud. U hoeft dus niet te maaien, sproeien of verticuteren. Verder kan het kunstgras op slechte ondergronden of schaduwplekken in uw tuin worden aangelegd.

Uw kinderen zorgeloos laten spelen in eigen tuin? Kies voor een kunstgrasmat van Sports & Playgrass. Vraag nu een offerte aan voor het aanleggen of kopen van kunstgras. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor advies.

Kunstgras privésportveld projecten

Hieronder vindt u enkele kunstgras privésportveld projecten. Op onze referentiepagina vindt u een compleet overzicht van alle kunstgrasprojecten.

Kunstgras privé sportveld Schijndel

Kunstgras privé sportveld Schijndel

Kunstgras hockeyveld in tuin Blaricum

Kunstgras hockeyveld in tuin Blaricum

Kunstgras hockeyveld in tuin Westmaas

Kunstgras hockeyveld in tuin Westmaas

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.