Padelbaan aanleggen

Wilt u een padelbaan aanleggen? Een padelbaan is dé ideale mogelijkheid voor tennisverenigingen om leden te behouden en zelfs extra leden te werven. Padel, een mix van tennis en squash, wint snel aan populariteit. Niet voor niets schieten de padelbanen, spreekwoordelijk, als paddenstoelen uit de grond. Bij Sports & Playgrass kunt u terecht voor de aanleg van dé beste padelbanen voor zowel recreatief als competitief niveau. Hierbij staan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid centraal. Onze padelbanen worden in veel gevallen aangelegd bij:

  • Tennisverenigingen;
  • Sportcomplexen;
  • Sportcentra.

Overkapping van padelveld / padelkooi

De padelbanen van Sports & Playgrass voldoen aan alle richtlijnen van de FIP (Federatie Internationaal Padel). Hierdoor kunnen uw leden zowel recreatief als competitief aan de slag. U bent als vereniging verzekerd van een hoge kwaliteit, een uiterst veilige speelomgeving én langdurig speelplezier. Bij de aanleg van een padelbaan starten wij altijd met een vooronderzoek. Hierna geven wij een oprecht advies en zorgen wij voor een scherpe offerte. De baan wordt vervolgens compleet aangelegd.

Kunstgras is dé ideale ondergrond voor padel

Padel kan op meerdere ondergronden gespeeld worden. Het is een combinatie van squash en tennis. Beide sporten zijn intensief en verlangen een kwalitatieve ondergrond om langdurig speelplezier te beleven aan het veld. De padelbanen van Sports & Playgrass worden altijd voorzien van hét beste kunstgras. Niet alleen vanwege het slijtvaste karakter, maar ook om te voldoen aan de speleisen van de FIP.

Bekijk onze overdekte padelbanen

Zoals eerder benoemd worden padelbanen veelal aangelegd bij tennisverenigingen. Zoekt u eveneens dé specialist voor het aanleggen van een nieuwe tennisbaan? Dan helpen wij u graag. Zo hebben wij door de jaren heen veel tennisbanen aangelegd. Neem een kijkje onder referenties voor diverse projecten. Een kleine impressie van Sports & Playgrass verkrijgt u door een kijkje te nemen op onze Facebook-pagina.

Prijs van padelveld of -terrein aanleggen

Wilt u meer weten over de kosten van het aanleggen van een padelbaan? Vraag vrijblijvend online een offerte aan. Als specialist in het aanleggen van kunstgras sport- en speelvelden helpen wij u graag.

Recente projecten padelbaan kunstgras

Hieronder vindt u een aantal kunstgras padelbaan projecten die wij hebben aangelegd. Op onze referentiepagina vindt een compleet overzicht van al onze aangelegde kunstgrasvelden.

Kunstgras padelbaan Eeklo

Kunstgras padelbaan Eeklo

Padelbanen Merendree (België)

Padelbanen Merendree (België)

Padelbanen Antwerpen

Padelbanen Antwerpen

Padelbanen VTC Veenendaal

Padelbanen VTC Veenendaal

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.