Kunstgras voetbalveld tuin

Wilt u een eigen kunstgras voetbalveld in uw tuin? Van kleine tot grote aanvragen, Sports & Playgrass realiseert uw kunstgras voetbalveld van A tot Z. Vraag eenvoudig een offerte aan. U kunt vervolgens uw wensen en voorkeuren kenbaar maken. Na ontvangt reageren wij binnen 24 uur met een passende reactie. Samen zorgen we voor een prachtige kunstgras voetbalveld in uw tuin.

Kunstgras voetbalveld in uw tuin

Wij kunnen ons goed voorstellen dat de aanleg van een kunstgras voetbalveld in de tuin, een grote wens is voor vele voetballende kinderen. Een eigen kunstgras voetbalveld geeft ze de kans om op ieder moment van de dag te kunnen voetballen. Door de aanleg van het voetbalveld wordt bovendien ook uw mooie gazon in de tuin niet kapot gemaakt. Sports & Playgrass kan de grootste wens van uw kinderen realiseren. Van A tot Z kunnen wij voor u een kunstgras voetbalveld in de tuin aanleggen.

Kunstgras voetbalveld aanleggen

Aan de hand van een aantal foto’s leggen wij u graag uit hoe de aanleg van een kunstgras voetbalveld uitgevoerd gaat worden.

Stap 1:

De bestaande ondergrond wordt afgegraven. Heeft u toevallig nog een boom of struiken staan op de plek waar het veld moet komen? Geen probleem in overleg kunnen wij dit ook voor u verwijderen en ook eventuele hoogteverschillen werken wij weg. Het resultaat is een mooie vlakke ondergrond. Deze basis is van belang voor een mooi eindresultaat.

Stap 2 + 3:

Nadat de basis van het veld gereed is wordt een sporttechnische onderlaag aangebracht. Sports & Playgrass brengt de kwaliteit van de sportvereniging bij je thuis met het SubBase Pro systeem. Wij bouwen onze velden volgens dezelfde opbouw als gecertificeerde wedstrijdvelden volgens ISA Sport keurmerk. Dit systeem bestaat uit drainzand als onderlaag met lava als sporttechnische toplaag. Afhankelijk van de bodemkwaliteit leggen wij een drainagesysteem aan voor de waterafvoer.

Stap 4:

Rondom het veld worden vervolgens de betonbanden geplaatst. Wij kunnen op verschillende verschillende hoogten de betonbanden plaatsen.

  • Door gebruik te maken van extra hoge betonbanden wordt het voetbalveld verdiept aangelegd. De randen van het veld fungeren op deze manier als stootrand waarbij de bal beter in het spel blijft.
  • De betonbanden worden op maaiveldhoogte geplaatst zodat het veld een verhoogde stootrand krijgt. Ook bij deze optie zal de bal beter in het spel blijven.
  • Desgewenst kunnen wij ook de stootrand bekleden met kunstgras. Dit zorgt voor meer veiligheid en maakt het sportveld geluidsarm.

Stap 5:

Nadat de banden zijn geplaatst is het tijd om het kunstgras te leggen. Dit is echt vakwerk en wordt uitgevoerd door onze vakkundige kunstgras installateurs. Op verzoek kunnen wij daarnaast in de kunstgrasmat diverse belijning insnijden. Hierdoor krijg je een naadloos effect.

Stap 6:

Tot slot borstelen we zand tussen de kunstgrasvezels. Dit zorgt voor extra stabiliteit zodat ondanks intensieve belasting de onderlaag mooi egaal blijft.

Het eindresultaat is een mooi kunstgras voetbalveld in u eigen tuin, wat op vakkundige wijze is aangelegd en waarbij gebruik is gemaakt van goed materiaal.

 

Levensduur kunstgras voetbalveld

Nadat u geïnvesteerd heeft in een kunstgras voetbalveld in uw tuin wilt u uiteraard zo lang mogelijk plezier beleven van het voetbalveld. De levensduur van een kunstgras voetbalveld is ongeveer 8 tot 10 jaar. Op het product en installatie krijgt u 8 jaar garantie mits u een jaarlijks onderhoudscontract bij ons heeft afgesloten. Zonder onderhoudscontract bedraagt de garantie 5 jaar.

De garantie die wij geven is op kleurechtheid, UV-stabilisatie en het niet loslaten van de kunstgrasvezels. Eventuele gebreken binnen de garantieperiode die zijn ontstaan door een gebrek in het kunstgras of de wijze van leggen worden door ons kosteloos hersteld.

 

Kunstgras voetbalveld prijs

Heeft u plannen om een kunstgras voetbalveld te realiseren in uw tuin? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Via onze website kunt u ook eenvoudig een offerte aanvragen. Wij staan u graag te woord en denken met u mee. Als totaalinrichter kunnen wij ook voor de levering van de doelen of eventuele ballenvangers zorgen. Mocht u daar interesse in hebben, kunnen wij u op verzoek een toebehoren catalogus mailen.

 

Kunstgras voetbalveld projecten

Op onze referentiepagina vindt u een compleet overzicht van alle kunstgrasprojecten.

Kunstgras sportveld VV Eenrum

Kunstgras sportveld VV Eenrum

Trapveld Sleen

Trapveld Sleen

Trainingsveld Den Haag

Trainingsveld Den Haag

Trapveld Reek

Trapveld Reek

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.