Kunstgras voetbalveld tuin

Wilt u een eigen kunstgras voetbalveld in uw tuin? Van kleine tot grote aanvragen, Sports & Playgrass realiseert uw kunstgras voetbalveld van A tot Z. Vraag eenvoudig een offerte aan. U kunt vervolgens uw wensen en voorkeuren kenbaar maken. Na ontvangt reageren wij binnen 24 uur met een passende reactie. Samen zorgen we voor een prachtige kunstgras voetbalveld in uw tuin.

Een kunstgras voetbalveld aanleggen

Met Sports & Playgrass kiest u voor een ervaren vakman op het gebied van kunstgras. U kunt bij ons rekenen op gecertificeerde en veilige producten. Hierdoor dragen wij zorg voor een lange levensduur van het kunstgras. Bovendien zorgen wij met onze hoge kwaliteit ervoor dat u weinig tot geen tijd kwijt bent met onderhoud. Verder staan wij voor de volgende werkwijze bij het opleveren van de kunstgrasprojecten:

  • Vrijblijvend advies op locatie;
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe prijs;
  • Aanleg door vakmensen.

Om alvast kennis te maken met diverse projecten, kunt u terecht onder referenties. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden op het gebied van kunstgras. Daarnaast geeft onze pagina op Facebook een kleine impressie van de mogelijkheden. Voor meer informatie verzoeken wij u om ons een belletje te geven. Hiervoor kunt u ons contacteren op telefoonnummer: +31(0)851306921. Wij denken graag gericht met u mee, zodat u een kunstgras voetbalveld in uw tuin verkrijgt conform uw wensen.

Prijs van een kunstgras voetbalveld

De prijs van een kunstgras voetbalveld is afhankelijk van diverse factoren. Voor richtprijzen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wilt u graag dat wij het complete voetbalveld aanleggen? Inclusief doelpalen en belijning? Dit zijn enkele elementen die bijdragen aan de prijs van een kunstgras voetbalveld. Heeft u al een indicatie van de mogelijke afmetingen? Sports & Playgrass realiseert uw kunstgrasproject van A tot Z. Ga gerust het gesprek met ons aan voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij de aanleg van uw kunstgras speelveld.

Kunstgras voetbalveld projecten

Op onze referentiepagina vindt u een compleet overzicht van alle kunstgrasprojecten.

Multisportveldje Veghel

Multisportveldje Veghel

Multifunctioneel veldje Geffen

Multifunctioneel veldje Geffen

Sportveld met sprint track Elburg

Sportveld met sprint track Elburg

Multifunctioneel sportveld Didam

Multifunctioneel sportveld Didam

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.