Sports&Playgrass
Kunstgras zaalvoetbal

Kunstgras zaalvoetbal

Kunstgras zaalvoetbal
Kunstgras kan uitstekend gebruikt worden als alternatief voor de harde ondergrond bij zaalvoetbal. Er kan dan gesproken worden over speedsoccer. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Sports & Playgrass denkt graag met je mee omtrent de mogelijkheden met betrekking tot kunstgras en zaalvoetbal.

Een speedsoccer court aanleggen
Een speedsoccerveld heeft de afmetingen van 30×15 meter en is zeer geschikt voor vijf tegen vijf voetbalwedstrijden. Wenst je een andere afmeting van het indoor voetbalveld? Geen probleem. Wij gaan graag het gesprek met je aan. Wel kun je bij Sports & Playgrass te allen tijde rekenen op de volgende eigenschappen:

Bij uitstek dé kunstgrasspecialist voor je project
Door de uitstekende eigenschappen wordt kunstgras hedendaags steeds vaker gebruikt voor sporten. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan voetbal, hockey en golf. Kies je voor Sports & Playgrass voor de aanleg van een speedsoccerveld? Dan verkrijg je dé scherpste prijs, een veilig product én een vakkundige aanleg door enthousiaste professionals. Laat je vrijblijvend adviseren door dé kunstgrasspecialist door het aanvragen van een offerte. Wij komen vervolgens bij je op locatie langs voor passend advies. Om alvast een kleine impressie van gerealiseerde projecten te verkrijgen, kun je terecht onder referenties. Voor meer informatie omtrent Sports & Playgrass kun je onze Facebookpagina bezoeken.

Kunstgras huren
Wil je graag kunstgras huren voor een beurs of evenement? Een potje zaalvoetbal creëren op kunstgras? Dan helpen wij je graag. Zo kun je al voor enkele dagen kwaliteit kunstgras huren tegen een scherpe prijs. Bovendien kunnen wij deze voor je plaatsen en weer later laten ophalen. Onder verhuur vindt je meer informatie omtrent het huren van kunstgras.

Heb je verder nog vragen? Wil je een speedsoccerveld laten aanleggen? Contacteer ons dan direct.