Skip to main content

Kunstgras hoeft niet altijd groen te zijn! Bij kunstgras denken mensen vaak aan groen, maar wist je dat je met gekleurd kunstgras je fitnessruimte, schoolplein of sport- of speelveld uniek kunt maken? Lees hier hoe je gekleurd kunstgras in kunt zetten!

Gekleurd kunstgras sport- en speelvelden

Met gekleurd kunstgras geef je jouw sport- of speelveld een frisse en vrolijke uitstraling. Zo hebben wij al voor verschillende sportscholen slijtvaste running tracks aangelegd in een opvallende kleur. Een perfecte manier om je sportschool leuk tintje mee te geven!

Speelplekken zijn voor kinderen een van hun favoriete plekken, dus waarom zou je deze niet nog meer laten opvallen? Dit betekent niet dat we het hele veld een andere kleur geven, we kunnen bepaalde elementen beter op laten vallen. Het voordeel van kunstgras is dat we het helemaal op maat kunnen maken. Er is dus van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de palen van de speeltoestellen omcirkelen, vrolijke hinkelpaden inrichten of dieren in het kunstgras verwerken.

Bedrijven en events

Ook voor gebruik in zakelijke omgevingen is kunstgras een goede oplossing. Met kunstgras kun je de inrichting van je winkel, showroom, beursstand of event kun je een persoonlijk tintje geven. Zo kunnen we de kleur van het kunstgras aanpassen aan de kleuren van de huisstijl van jouw bedrijf of logo’s verwerken in de grasmat!

De keuze voor een bepaalde kleur is helemaal afhankelijk van jouw smaak en het doel. Uiteraard kun je bij ons altijd terecht voor advies. Ons gekleurde kunstgras biedt precies dezelfde voordelen dat ‘normaal’ kunstgras ook biedt. Hoogwaardige kwaliteit, slijtvastigheid, laag in onderhoud en natuurlijk een goede garantie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?  Wij helpen je graag verder, dus neem gerust contact met ons op!

Kunstgras indoor runningtrack in Apeldoorn
Kunstgras Hockeyveld indoorveld in Deventer