Skip to main content

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van een kunstgras privé sportveldje in de tuin. Een tuin is namelijk niet alleen een plek om heerlijk te kunnen ontspannen. De tuin is ook een functionele plek waar u uw kinderen een veilige, functionele speelomgeving kunt bieden. Spelende kinderen zorgen voor een lach op uw gezicht, voor uw groene gazon is het echter funest. Sports & Playgrass biedt de oplossing! Wij realiseren een kunstgras sportveld in uw achtertuin, compleet met belijning en sportinrichting. Een kunstgrasveld met dezelfde mogelijkheden als op de vereniging, maar dan gewoon bij u thuis!

Voetbalveldjes voor de voetballende jeugd, hockeyvelden voor de fanatieke hockeyer, putting greens voor de thuisgolfer; de mogelijkheden voor een kunstgras sportveld aan huis zijn legio. Daarnaast creëren wij kunstgras multifunctionele sportvelden waarop iedereen uit de voeten kan. Een kunstgras multifunctioneel sportveld wordt voorzien van verschillende soorten belijning, doeltjes, een basket en zelfs een volleybalnet. De keuze is enorm en wij realiseren zowel klein als grote kunstgras privé sportveldjes.

Altijd bespeelbaar

In tegenstelling tot uw oude gazon, dat bij intensief gebruik snel tekenen van slijtage vertoond, is ons kunstgras altijd bespeelbaar. Zelfs in de winterperiode met slecht weer of op schaduwplekken in de tuin ligt het gras er altijd stralend groen bij

Verschillende prijsklassen

De mogelijkheden tot een sportveld in uw tuin zijn legio. Wij zijn specialist in het aanleggen van complete sportkooien met geïntegreerde doeltjes, multifunctionele velden met diverse sportinrichtingen en kleinere trapveldjes. Binnen elke prijsklasse kunnen wij een passende aanbieding doen.

Kunstgras privé sportveldje aanleggen

Het kunstgras is bestendig tegen intensief gebruik. De mat zal zijn hoogwaardige kwaliteit niet snel verliezen. Het kunstgras heeft ook niet veel onderhoud nodig. U hoeft niet te maaien, sproeien of verticuteren. Zelfs op slechte ondergronden of schaduwplekken in uw tuin kan kunstgras worden aangelegd.

Uw kinderen zorgeloos laten sporten in de eigen tuin? Kies voor een kunstgrasmat van Sports & Playgrass. Vraag nu een offerte aan voor het aanleggen of verkopen van kunstgras. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor advies.

kunstgras hockeyveld in de tuin in Houten