Skip to main content

Lidmaatschap branchevereniging Spelen & Bewegen

Sinds vorige week is Sports & Playgrass lid geworden van de branchevereniging Spelen en Bewegen. Daar zijn wij blij mee want hierdoor blijven wij goed op de hoogte van onder andere het laatste nieuws uit de branche. Het geeft ons tevens ook een mooie kans om met andere partijen uit de branche in contact te komen.

Wat doen zij?

De branchevereniging Spelen en Bewegen bestaat uit diverse bedrijven. Samen zorgen zij voor een fijne (buiten) speelvoorzieningen waar jong en oud samen in beweging komen! Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid willen ook wij zorgen voor goede en veilige buitenspeelmogelijkheden.

Onze bijdrage

Onze expertise is het aanleggen van kunstgras veiligheidsondergronden bij sport- en speelplekken. De keuze voor de juiste valdemping is van essentieel  belang voor de veiligheid van de gebruikers. Sports & Playgrass hoopt door de realisatie van kunstgras sport- en speelplekken nog meer kinderen te kunnen stimuleren om vaker buiten te gaan sporten en spelen. Dit geldt voor alle kinderen met én zonder beperking. Wij leveren op die manier ons steentje bij aan de doelstelling van de branchevereniging. Het doel is om ervoor te zorgen dat nog meer kinderen buiten gaan spelen en sporten.