Skip to main content
Nieuws

Nieuwe medewerker bij Sports & Playgrass!

By augustus 27, 2020november 8th, 2021No Comments

Uitbreiding team Sports & Playgrass

Het team van Sports & Playgrass blijft groeien. Per 1 maart is ons team versterkt met een nieuwe kracht: Mark Roovers. Hij is gestart in de functie ‘commerciële binnendienst en werkvoorbereiding’. Hij stelt zich graag aan u voor:

‘’Mijn naam is Mark Roovers, ben 27 jaar en woon samen met mijn vriendin in Nuland. In mijn vrije tijd kan ik genieten van een voetbalwedstrijd en van lekker eten.
Een compleet nieuw gezicht voor de organisatie ben ik niet, daar we in het verleden al nauw hebben samengewerkt. De afgelopen vijf jaar heb ik een functie vervuld in de kunstgras sector, waar we ons vooral richtten op de particuliere markt. Ik ben erg enthousiast dat ik nu een vergelijkbare job mag gaan bekleden bekleden bij Sports & Playgrass. In een compleet andere tak van sport. Het feit dat we hier met regelmaat grote projecten in uitvoering brengen zorgt ervoor dat het met de dagelijkse uitdaging wel goed zit. Op het moment dat een project vlekkeloos kan worden opgeleverd geeft mij dat een enorme boost. Ik haal hier veel energie uit. Ik heb er dan ook enorm veel zin in!”

Wij wensen Mark veel succes in zijn nieuwe functie en zien de samenwerking met vertrouwen tegemoet.

Even kennismaken? De koffie staat klaar en Mark stelt zich graag aan u voor. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Wij stellen ons hier graag aan u voor.