Skip to main content
Nieuws

Uitbreiding van ons team

By december 1, 2020november 8th, 2021No Comments

Uitbreiding team Sports & Playgrass

Het team van Sports & Playgrass is per 1 december versterkt met een nieuwe kracht: Marleen Vermeulen. Ze gaat aan de slag als marketing- en communicatiemedewerker. Ze stelt zich graag aan u voor:

“Mijn naam is Marleen Vermeulen, ik ben 32 jaar en woon samen met mijn vriend in Winssen. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Ik kan mijn creativiteit kwijt in de vorm van (digitaal)tekenen, schilderen en Sketch- en creatieve journalen. Daarnaast vind ik het heel leuk om mijn gemaakte creaties te delen op mijn Instagram account met mensen binnen de creatieve community.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij een internationaal bedrijf als ontwerper van sport- en speelplekken. Door een verandering van interesses besloot ik te stoppen met ontwerpen. Ik ben mijn hart gaan volgen en een nieuwe richting op te gaan in de marketing. Sinds oktober volg ik de opleiding NIMA A online marketing. Ik ben heel blij met deze baan omdat ik binnen deze functie met mijn passie voor grafisch vormgeven, content creatie en Social media aan de slag kan gaan. Aangezien het allemaal vrij nieuw voor mij heb ik enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging.”

Wij wensen Marleen veel succes in haar nieuwe functie en zien de samenwerking met vertrouwen tegemoet.

 

Benieuwd naar ons bedrijf? Wij stellen ons hier graag aan u voor en vertellen u meer over onze belangrijkste kernwaarden.