Skip to main content

De uitbreiding van het wagenpark was een logisch gevolgd doordat het Sports & Play kunstgras aanlegteam is gegroeid. We hebben gekozen voor twee nieuwe Iveco Daily wagens met open laadbak. Dit model met de open laadbak zorgt voor het gemakkelijk laden en lossen van onze spullen en machines. Wij zijn blij met deze twee nieuwe aanwinsten en wensen onze kunstgras installateurs dan ook veel veilige en plezierige kilometers op weg naar de klant.

Met de uitbreiding van het wagenpark, kunnen wij uiteraard ook meer projecten uitvoeren. Wij komen daarom graag bij u langs met één van onze nieuwe Iveco Daily wagens, voor de aanleg van kunstgras sport- en speelvelden. U kunt contact met ons opnemen voor persoonlijk advies en over de diverse mogelijkheden. Om de juiste keuze te maken qua type kunstgras, sturen wij stalen kunstgras op.

Tevens bieden wij ook locatie bezoek aan. Hiervoor kunt u bij ons een afspraak maken. Ter plekke geven wij dan een passend advies en kunnen diverse kunstgras stalen laten zien. Bij ons kunt u een passend en eerlijk advies verwachten over bijvoorbeeld welk type kunstgras u nodig heeft. Daarnaast denken wij graag met u mee over de inrichting van uw gewenste speelruimte of sportveld.

Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan ook! Vraag hier vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Uitbreiding van het wagenpark bij Sports & Playgrass