Sports&Playgrass
Kunstgras hockey

Kunstgras hockey

Ben je op zoek naar kunstgras voor een hockeyveld in de tuin? Sport & Playgrass biedt diverse soorten kunstgras aan, ook geschikt voor hockey. Bekijk op je gemak de mogelijkheden of neem contact op voor meer informatie.

De kunstgras hockeyvelden die wij aanleggen voldoen aan alles wat je mag verwachten van een professioneel hockeyveld. Zo ben je verzekerd van dezelfde kwaliteit als op de hockeyclub. Voor een goed resultaat moet de basis, een perfect egale ondergrond, in orde zijn. Hierdoor maakt de bal het gewenste contact met het kunstgras hockey en rolt de bal perfect. Kunstgras hockey in de tuin wordt van A tot Z door onze vakmensen aangelegd. Wij bieden alleen een kunstgras zandveld aan. Na de aanleg wordt het hockey kunstgras volledig bezand met kwartszand. Bij dit type veld is het onderhoud minimaal.

Bij de aanleg van een kunstgras hockeyveld gebruiken wij H33 kunstgras. Dit is dé beste kwaliteit kunstgras met een gekrulde dichte vezel en sterk garen. Het is een product wat weinig onderhoud vergt.

H33 is een zeer goede kwaliteit kunstgras door de sterkte van de garens. Deze sterkte komt door de gekrulde, dichte vezel. Dit product vergt minder onderhoud en er kan ieder spel of sport op gespeeld worden, zeer geschikt voor hockey.