Sports&Playgrass

Kunstgras met valdemping

Ben je op zoek naar kunstgras met valdemping? Wij bieden Safetygrass aan. Dit product bestaat uit Playgrass kunstgras en Saltex shockpads voor een goede valdemping.

Safetygrass
Safetygrass wordt voornamelijk gebruikt als valdempende ondergrond bij speeltoestellen. Op basis van de hoogte van het speeltoestel wordt een bepaalde dikte (22, 35 of 45 mm) van de shockpads gebruikt. Met Safetygrass heb je een gecertificeerd en valveilig systeem. De shockpads zijn geschikt voor diverse speeltoepassingen. De Saltex Powerplayground shockpads hebben tevens een goede prijs/kwaliteitverhouding. Bekijk hier voor meer informatie over kunstgras met valdemping.

Saltex Powerplayground
Bij speelplekken, speeltuinen en op schoolpleinen is valdemping van uiterst belang om een veilige speelomgeving voor kinderen te creëren. Wij gebruiken de Saltex Powerplayground shockpads. Dit is een assortiment shockpads met de beste HIC-waardes op de Nederlandse markt. Het wordt in Europa geproduceerd met enkel lichte en milieuvriendelijke materialen. Bekijk de voordelen van Saltex Powerplayground.