Sportvloer thuis

Heeft u interesse in de aanleg van een kunstgras sportvloer bij u thuis? Met een sportvloer sport u in uw omgeving wanneer u dat wilt. Geef ons gerust een belletje om uw wensen door te spreken. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Conform uw wensen en voorkeuren dragen wij vervolgens zorg voor een professionele sportvloer bij u thuis.

Voor elke sport- en speelomgeving

Sports & Playgrass is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van kunstgras sport– en speelvelden. Hierbij maken wij géén onderscheid tussen binnen- en buitensporten. Zo zijn onze slijtvaste oplossingen geschikt voor zowel binnen als buiten. Bent u geïnteresseerd in het laten aanleggen van een sportvloer bij u thuis? Onze medewerkers hebben een ruime ervaring in het aanleggen van kunstgras sportondergronden:

Indien u extra wensen ten aanzien van uw nieuwe sportvloer heeft, horen wij deze graag. Zo hebben wij bij verschillende kunstgrasprojecten lijnen, cijfers en zelfs logo’s mogen aanbrengen. Een klein overzicht van onze gerealiseerde projecten vindt u onder referenties en op Facebook. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden. Voor meer informatie verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Van ontwerp tot oplevering

Met Sports & Playgrass kiest u voor dé specialist op het gebied van kunstgras sport- en speelvelden. Door onze ruime ervaring nemen wij graag het gehele project van A tot Z aan. Dit betekent van ontwerp tot daadwerkelijke oplevering. Eventueel onderhoud kunt u vervolgens eveneens met een gerust hart aan onze medewerkers overlaten. Door het gehele project aan Sports & Playgrass over te laten, heeft u slechts één aanspreekpunt. Dit werkt zeer bevorderend voor de doorlooptijden. Meer over onze te nemen stappen vindt u onder werkwijze.

Vraag een offerte aan

Laat de aanleg van een sportvloer bij u thuis over aan onze specialisten. Na het maken van een afspraak inventariseren wij uw wensen. Zo weet u zeker dat u een sportvloer conform uw wensen verkrijgt.

Recente referentie projecten

Kunstgras sportvloeren fitness Berltsum

Kunstgras sportvloeren fitness Berltsum

Kunstgras bedrijfslogo Sportschool Noordhoek

Kunstgras bedrijfslogo Sportschool Noordhoek

Kunstgras outdoor sportveld Oranjekazerne Schaarsbergen

Kunstgras outdoor sportveld Oranjekazerne Schaarsbergen

Kunstgras putting green Maasland

Kunstgras putting green Maasland

Alle projecten bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.