Sportvloer

Sport & Playgrass legt hoge kwaliteit sportvloeren aan van kunstgras. Deze zijn uitermate geschikt voor sport- en speelomgevingen. U kunt bijvoorbeeld denken aan fitness en crossfit. Onze medewerkers worden dan ook veelvuldig ingeschakeld voor het aanleggen van sportvloeren in sportscholen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie. Als specialist in kunstgras helpen wij u graag.

Dé specialist in kwaliteit sportvloeren

Hedendaags hebben wij al vele sportvloeren aangelegd voor particulieren, sportscholen en gemeenten. De uitstekende eigenschappen van kunstgras zorgen ervoor dat het gebruikt kan worden in talloze sportomgevingen, zowel binnen als buiten. Gedacht kan worden aan:

Wilt u kunstgras huren ten behoeve van een belangrijke beurs of evenement? U heeft de mogelijkheid om multifunctionele sportvloeren van kunstgras te huren tegen scherpe prijzen. Bespreek gerust de mogelijkheden met één van onze medewerkers. Zo kunt u al kunstgras huren voor één of meerdere dagen. Bovendien kunnen wij tegen een geringe meerprijs het kunstgras bezorgen, leggen én weer ophalen.

Prijs van een sportvloer

Voor een gerichte prijsindicatie verzoeken wij u om een offerte aan te vragen. Zo verkopen wij onze kunstgrasmatten in diverse prijsklassen. Verder is de prijs van een sportvloer mede afhankelijk van de gewenste afmetingen. Heeft u additionele wensen ten aanzien van uw sportvloer? Zoals logo’s of hekwerken? Geen probleem. Bespreek gerust de mogelijkheden in een inventariserend gesprek. Hiervoor komen wij graag bij u op locatie langs.

Neem contact op

Overtuigd? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op voor het maken van een afspraak. Wij laten met veel plezier zien waarom u bij Sports & Playgrass moet zijn voor uw nieuwe kunstgras sportvloer. Om kennis te maken met diverse gerealiseerde kunstgrasprojecten, kunt u terecht onder referenties of een bezoekje brengen aan onze pagina op Facebook.

Recente referentie projecten

Kunstgras sportvloeren fitness Berltsum

Kunstgras sportvloeren fitness Berltsum

Kunstgras bedrijfslogo Sportschool Noordhoek

Kunstgras bedrijfslogo Sportschool Noordhoek

Kunstgras outdoor sportveld Oranjekazerne Schaarsbergen

Kunstgras outdoor sportveld Oranjekazerne Schaarsbergen

Kunstgras putting green Maasland

Kunstgras putting green Maasland

Alle projecten bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.