Sports&Playgrass

Kunstgras dakterras

Ben jij op zoek naar een mooie aankleding van je dakterras? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om hier tegels neer te leggen, maar is het eigenlijk niet leuker om alles er wat groener uit te laten zien? Plantjes zijn dan een leuk idee, maar heb je er wel eens aan gedacht om kunstgras voor je dakterras te gebruiken? Sports & Playgrass, de specialist op dit gebied, kan je hierbij helpen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een kunstgras dakterras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen vervolgens contact met je op om je wensen te bespreken. Bekijk ook eens hieronder onze gerealiseerde tuinprojecten door heel Nederland en laat je inspireren.

Terras, Coronel Sports Huizen

Deze kunstgras terrasondergrond hebben we mogen aanleggen bij Coronel Sports in Huizen. Er is gekozen voor een kunstgrasmat met een ‘teak’ kleur waar zwarte lijnen in verwerkt zijn. De hoge dichtheid van het kunstgras is zeer geschikt als ondergrond voor een terras waar met stoelen (en tafels) geschoven wordt. Daarnaast past het goed bij de […]

Lees meer

Particuliere tuin

Naast dat we sport en speelvelden aanleggen kunnen we ook particuliere tuinen aanleggen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is kunstgras een duurzaam product dat steeds vaker gebruikt wordt om een groen element toe te voegen aan een tuin. Onze producten staat voor kwaliteit en we bewegen continu mee met de snel innoverende kunstgrasmarkt. […]

Lees meer

Rotterdam

Dit project is voorbereid door een hovenier van Easylawn. We hebben hier kleine stukken maar ook schuine stukken ingesneden in het kunstgras. Wij zijn er van overtuigd dat deze klanten heerlijk kunnen genieten van hun sfeervolle tuin.

Lees meer

Lijnden

In samenwerking met Easylawn hebben we 120m2 gras aangelegd. Het project is voorbereid door een hovenier van Easylown. Er is gekozen om staptegels in het kunstgras te verwerken voor een speels effect. En zeg nu eerlijk; dit gezin kan toch optimaal genieten in zijn tuin aan het water.

Lees meer

Drunen

Bij een gezin in Drunen hebben we een tijdje terug het kunstgras (90m2) geïnstalleerd. De klant heeft zelf de ondergrond leg-klaar gemaakt. Er is gekozen voor de Sense 45 omdat de kinderen hier intensief gebruik van maken. De Sense 45 is een sterk type kunstgras en dus perfect als de kinderen hierop willen spelen.

Lees meer

Sprundel

In Sprundel, een dorp in de gemeente Rucphen hebben we een prachtige woning voorzien van kunstgras. We hebben hier 200m2 kunstgras geïnstalleerd. Kunstgras is ideaal voor een ondergrond rondom een zwembad. Hierdoor voorkom je moederpollen of slijtage van het gazon.

Lees meer

Den Haag

Voor een particuliere tuin in Den Haag hebben we zowel de voor en achtertuin opgeknapt. Een verstandige keus omdat je alles in dezelfde lijn doortrekt.

Lees meer

Tilburg

Voor een klant in Tilburg hebben we het dakterras voorzien een een nieuwe kunstgrasmat. De oude kunstgrasmat was gedateerd. Tevens zijn er twee verschillende types aangebracht waardoor je kleurverschil ziet. We hebben de tuin helemaal opgepimpt en het resultaat mag er zijn. De klant heeft weer jarenlang plezier en kan lekker van het zonnetje genieten […]

Lees meer

Woerden

In samenwerking met Easylawn hebben we deze tuin gerealiseerd van 40m2. Heb je een trampoline, speeltoestel, zwembad of ander opstakel in je tuin waar je van denkt dat dit belemmering oplevert. Voor ons is dit geen probleem want we kunnen in de meeste gevallen hier een passende oplossing voor bieden.

Lees meer

Eijsden

Kunstgras heeft vele voordelen. Voor een klant in Eijsden is gekozen voor een mooi vol en sterk type kunstgras omdat hier rondom veel op wordt gelopen. Voor dit oppervlakte (40m2) is er gekozen voor een poolhoogte van 45mm. Uiteraard hebben we per type project hier een advies over. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact […]

Lees meer

Atlas (Duitsland)

Wij zijn niet alleen actief in Nederland en België maar ook in Duitland. Rondom het bedrijfspand hebben we een showtuin aangelegd. Via onze vaste leverancier, Homegrass hebben we dit project mogen uitvoeren. Dit is het begin geweest van een mooie samenwerking.

Lees meer

Blaricum

In deze particuliere tuin hebben ween kunststof kantoplsluiting geplaatst. Hierdoor konden we met de rondingen van de tuin mee. Met een kunststof kantopsluiting heb je de mogelijkheid om meer vorm te geven aan je door een golfvorming pad te creëren.

Lees meer

Waarom kiezen mensen kunstgras voor hun dakterras?

Er zijn een aantal redenen waarom mensen kunstgras voor op hun dakterras kiezen. Om te beginnen is kunstgras is gemakkelijk te onderhouden. Het hoeft niet regelmatig gemaaid of bewaterd te worden, wat betekent dat het minder tijd kost om voor te zorgen dan een gazon. Je kunt het gewoon door ons laten leggen en er verder van genieten. Wel even opletten dat je hier geen scherpe spullen op laat liggen. Kunstgras geeft het dakterras daarnaast een mooi groen uiterlijk, waardoor het een nog aangenamere plek kan wordt om te verblijven. Let er hierbij op kunstgras ook in andere kleuren dan groen geleverd kan worden. Hier vind je meer informatie over gekleurd kunstgras.

Nog meer redenen om voor kunstgras voor je dakterras te kiezen

We zijn nog niet klaar met de voordelen van kunstgras. Kunstgras is bijvoorbeeld ook duurzaam en kan lang meegaan als het goed onderhouden wordt. Het kan ook goed tegen extreme weersomstandigheden, zoals felle zon of veel regen. Waar gewoon gras op je dakterras die weersomstandigheden minder prettig vindt en wellicht zelfs vervangen moet worden, daar zal je dit bij kunstgras voor je dakterras niet overkomen.

Niet onbelangrijk, niet iedereen heeft er zin in om voor een gazon te zorgen. Daarbij is het ook mogelijk dat je in een appartement woont waar het niet mogelijk is om een gazon te hebben. Kunstgras kan daarbij ook nog een praktische oplossing zijn voor daken met een laag hellingspercentage, waar het moeilijk is om een gazon te onderhouden.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Kies kunstgras voor je dakterras van Sports & Playgrass

Sports & Playgrass is de specialist op het gebied van kunstgras. We helpen je graag om een keuze te maken voor de juiste soort en kleur kunstgras voor je dakterras. Hiervoor komen we een keer bij je langs om je situatie in ogenschouw te nemen. Samen met jou bekijken we dan de mogelijkheden van kunstgras op je dakterras. Wil jij op je hele dakterras kunstgras laten leggen, of slechts op een deel hiervan? Naast kunstgras op je dakterras staan we ook klaar om kunstgras te leggen op een groot aantal andere plekken. Denk bijvoorbeeld in de tuin, rondom de trampoline, speeltoestel of zwembad. Ook over deze mogelijkheden vertellen we je graag meer.

Kosten kunstgras op dakterras

Ben je benieuwd naar de kosten voor het aanleggen van kunstgras op je dakterras? De kosten zijn afhankelijk van de afmetingen en je wensen. Bij interesse kun je via het offerteformulier een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om alle wensen samen door te bespreken. Op die manier kunnen wij je een passende offerte op maat aanbieden!

Advies op locatie

Ontdek de persoonlijke service van Sports & Playgrass! Ons team komt graag bij je langs voor een vrijblijvend advies, ongeacht de omvang van je aanvraag. Door ter plaatse te zijn, kunnen we de situatie nauwkeurig in kaart brengen en op maat advies geven. Geen uitdaging is te groot voor ons team – bij Sports & Playgrass gaan we graag de uitdaging aan om zelfs het onmogelijke mogelijk te maken. Laat ons jouw wensen realiseren!

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy

Je cookievoorkeuren bij Sports & Playgrass

Beste bezoeker, bij Sports & Playgrass gebruiken we cookies om je de beste ervaring te bieden. Klik op 'Accepteren' als je alle cookies wilt accepteren of pas je voorkeuren aan onder je cookie-instellingen. Dank je wel voor je bezoek!.