Sports&Playgrass
Midgetgolf/adventure golf

Midgetgolf/adventure golf

Wil je een nieuwe midgetgolfbaan aanleggen? Of je huidige midgetgolfbaan renoveren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij leggen kunstgras midgetgolfbanen aan voor particulieren en bedrijven. Ook bieden wij Adventure golf aan. Dit is een uitdagende variant op het ‘normale’ midgetgolf.

Voordelen kunstgras midgetgolfbaan t.o.v. betonnen banen
In het verleden koos men vaak voor een betonnen ondergrond, maar tegenwoordig is kunstgras een veelgebruikt product bij de aanleg van midgetgolfbanen.

Adventure Golf
Adventure golf is een concept wat wij aanbieden naast de aanleg van de ‘normale’ midgetgolfbanen. Deze baan bestaat meestal uit 18 verschillende holes en is een leuke activiteit voor het gehele gezin. Een uitstekende manier om nieuwe bezoekers naar je camping of andere recreatie gelegenheid te trekken. Het spel is sneller en actiever dan bij midgetgolf. Bij Adventure golf is het de bedoeling om in zo min mogelijk slagen het parcours af te leggen. De behendigheid van de deelnemers wordt uitvoerig getest. Onlangs legde we een Adventure kunstgras golfbaan in piratenstijl aan.

Adventure kunstgras golfbaan Sevenum

Voor klimpark KlimKong in Sevenum hebben wij een Adventure kunstgras golfbaan aangelegd. De kunstgras golfbaan is volledig in piratenthema met 18 holes met in het totaal meer dan 1000m2 kunstgras. De hole met piratenvlag en het logo maakt het project helemaal af!

Lees meer

Adventure golf Someren

In opdracht van R.O.B. Minigolf Solutions hebben wij 18 holes (350m2) aangelegd. Op basis van een aangeleverde werktekening hebben wij het kunstgras Invention en diverse kleuren trendy grass aangelegd. Naast wandelen en fietsen kun je nu ook sportief recreëren op natuurpoort Vennenhorst. Speciaal voor groepen hebben ze diverse arrangementen beschikbaar voor een bijzonder groepsuitje.

Lees meer

Adventure golf Beusichem

Voor onze vaste partner R.O.B. Experience Leisure mochten wij deze mooie, natuurlijke adventure golfbaan aanleggen in Beusichem. In verband met de beperkte beschikbare ruimte koos de klant voor 12 holes. Eventueel kunnen zij in de toekomst nog uitbreiden naar 18 holes. Wij combineerden het kortpolige midgetgolfkunstgras (Invention) met een hogere vezel voor de fringe. Dit […]

Lees meer

Adventure golf Tropical Zoo

Tropical Zoo in Kwadendamme is een leuk dagje weg voor het hele gezin. Een mooie dierentuin, binnenspeelplaats, waterparadijs, noem het maar op! Toch was er buiten nog ruimte over voor een nieuwe attractie. In samenwerking met R.O.B. Minigolf Solutions hebben wij een kleurrijke Adventure Golfbaan mogen realiseren.

Lees meer

Adventure golf Kwadendamme

Voor onze vaste partner R.O.B. Experience Leisure mochten wij deze mooie, kleurrijke adventure golfbaan aanleggen in Kwadendamme. Zij bereiden alles voor qua elementen, aankleding en ondergrond. Wij voorzagen de 18 banen van het kleurrijke kunstgras. Eindresultaat? Een ware blikvanger voor de bezoekers!

Lees meer

Adventure kunstgras golfbaan Linberg Park

Voor het Linberg Park in Molenschot hebben wij een Adventure kunstgras golfbaan in piratenstijl aangelegd. Het is een kleurrijke minigolfbaan geworden compleet met piraten, schatkisten en papegaaien. De nodige obstakels onderweg zorgen voor een leuke uitdaging. Wij wensen alle bezoekers veel speelplezier!

Lees meer

Kunstgras midgetgolfbaan Aardenburg

In Aardenburg hebben wij in opdracht van R.O.B. Experience Leisure een kunstgras midgetgolfbaan gerealiseerd. Deze kunstgras midgetgolfbaan bestaat uit 18 holes en is gemaakt met verschillende kleuren en verschillende vormen in het kunstgras.

Lees meer

Renovatie kunstgras midgetgolfbanen Zwolle

In opdracht van Dinoland hebben wij in Zwolle midgetgolfbanen gerenoveerd. We hebben de oude onderplaten vervangen en daarna het kunstgras geïnstalleerd. We hebben daarbij verhoogde stukken kunstgras aangebracht wat dient als fringe. Tot slot hebben we nog speciale custom made afslagplaatjes gemonteerd.

Lees meer

Kunstgras minigolfbanen Malmedy

De oude betonbanen in de Ardennen waren toe aan vervanging. In opdracht van R.O.B. minigolf Solutions hebben wij de bestaande minigolfbanen voorzien van een nieuwe kunstgras toplaag.

Lees meer

Adventure kunstgras golfbaan Katjeskelder

In opdracht van HomeGrass Group realiseerden wij een adventure kunstgras golfbaan op Vakantiepark Katjeskelder te Oosterhout. Eén lange golfbaan met 19 holes met diverse hindernissen en elementen. Door gebruik te maken van diverse kleuren en poolhoogtes, kreeg de baan een speelse en vrolijke look. Een ware eyecatcher voor het vakantiepark, waar we dan ook erg […]

Lees meer

Onze werkwijze
Voor onze Adventure golf en midgetgolfprojecten hanteren wij onderstaande procedure. Op deze manier komen wij samen met je tot het beste resultaat. In onderstaande procedure tonen wij je alle stappen, van A tot Z, die wij met je gaan doorlopen wanneer je voor ons kiest als uitvoerende partij voor de aanleg van een uitdagende Adventure golfbaan.

Fase 1: gesprek met klant en locatie bezoek
Fase 2: idee presentatie en 1e kostenraming
Fase 3: ontwerpfase
Fase 4: uitvoering
Fase 5: nazorg en onderhoud

Interesse?
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. De kosten voor het aanleggen van een kunstgras midgetgolfbaan zijn afhankelijk van je wensen. We kunnen daarom geen vaste prijs noemen. Wil je een kunstgras midgetgolfbaan laten aanleggen door Sports & Playgrass? Vraag dan een offerte bij ons aan. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op zodat wij de wensen kunnen doorspreken om vervolgens een passende offerte te kunnen aanbieden.

Altijd de scherpste prijs, all in
Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant
Enkel gecertificeerde en veilige producten
Aanleg door professionele vakmensen
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy