Midgetgolfbaan aanleggen

Wilt u een nieuwe midgetgolfbaan aanleggen? Of uw huidige midgetgolfbaan renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leggen kunstgras midgetgolfbanen aan voor particulieren en bedrijven. Ook bieden wij Adventure golf aan. Dit is een uitdagende variant op het ‘normale’ midgetgolf.

Voordelen kunstgras midgetgolfbaan t.o.v. betonnen banen

In het verleden koos men vaak voor een betonnen ondergrond, maar tegenwoordig is kunstgras een veelgebruikt product bij de aanleg van midgetgolfbanen.

 • Kunstgras is stevig en slijtvast, een betonnen baan kan glad worden bij bepaalde weersomstandigheden.
 • De kunstgras banen kunnen geheel naar uw wens ontworpen worden. Mocht u een bepaalde thematisering in gedachte hebben, dan kan dit ook meegenomen worden in het ontwerp van de kunstgras banen. Een esthetische aantrekkelijke midgetgolfbaan nodigt u gasten meer uit om te gaan spelen.
 • Weinig onderhoud en een lange levensduur. U kunt zelf de midgetgolfbaan ieder jaar onderhouden of u laat deze werkzaamheden door ons uitvoeren. Wij werken met een onderhoudscontract. Lees meer over ons onderhoudscontract.
 • Met een kunstgras midgetgolfbaan heb je de perfecte speelcondities voor de liefhebbers van midgetgolf. Gegarandeerd veel speelplezier voor jong en oud!

Adventure Golf

Adventure golf is een concept wat wij aanbieden naast de aanleg van de ‘normale’ midgetgolfbanen. Deze baan bestaat meestal uit 18 verschillende holes en is een leuke activiteit voor het gehele gezin. Een uitstekende manier om nieuwe bezoekers naar uw camping of andere recreatie gelegenheid te trekken. Het spel is sneller en actiever dan bij midgetgolf. Bij Adventure golf is het de bedoeling om in zo min mogelijk slagen het parcours af te leggen. De behendigheid van de deelnemers wordt uitvoerig getest. Onlangs legde we een Adventure kunstgras golfbaan in piratenstijl aan. Zie hier een uitgebreid fotoreportage van dit gerealiseerde project.

Onze werkwijze

Voor onze Adventure golf en midgetgolfprojecten hanteren wij onderstaande procedure. Op deze manier komen wij samen met u tot het beste resultaat. In onderstaande procedure tonen wij u alle stappen, van A tot Z, die wij met u gaan doorlopen wanneer u voor ons kiest als uitvoerende partij voor de aanleg van een uitdagende Adventure golfbaan.

Interesse? vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

De kosten voor het aanleggen van een kunstgras midgetgolfbaan zijn afhankelijk van uw wensen. We kunnen daarom geen vaste prijs noemen. Wilt u een kunstgras midgetgolfbaan laten aanleggen door Sports & Playgrass? Vraag dan een offerte bij ons aan. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op zodat wij de wensen kunnen doorspreken om vervolgens een passende offerte te kunnen aanbieden.


  Midgetgolf voor thuis laten bouwen

  Hieronder vindt u een aantal golfprojecten die door ons zijn gerealiseerd. Meer kunstgras golfbanen vindt u op onze referentiepagina.

  Kunstgras putting green Zeist

  Kunstgras putting green Zeist

  Putting Green Vlissingen

  Putting Green Vlissingen

  Kunstgras Putting Green Naarden

  Kunstgras Putting Green Naarden

  Kunstgras Putting green Bavel

  Kunstgras Putting green Bavel

  Meer referenties bekijken

  Samenwerking met HockeyWerkt

  Meer informatie

  Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

  Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
  Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

  Vrijblijvend advies op locatie

  Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.