Sports&Playgrass
Kunstgras midgetgolfbaan aanleggen

Kunstgras midgetgolfbaan aanleggen

Wil je een nieuwe midgetgolfbaan laten aanleggen? Of je huidige midgetgolfbaan renoveren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij leggen kunstgras midgetgolfbanen aan voor particulieren en bedrijven. Ook bieden wij Adventure golf aan. Dit is een uitdagende variant op het ‘normale’ midgetgolf. Meer weten over onze werkwijze, de voordelen van een kunstgras midgetgolfbaan en waar je op moet letten tijdens de aanleg? Lees dan verder!

Heb je interesse om een kunstgras midgetgolfbaan te laten aanleggen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij komen ook graag persoonlijk langs zodat we ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen.

Adventure kunstgras golfbaan Sevenum

Voor klimpark KlimKong in Sevenum hebben wij een Adventure kunstgras golfbaan aangelegd. De kunstgras golfbaan is volledig in piratenthema met 18 holes met in het totaal meer dan 1000m2 kunstgras. De hole met piratenvlag en het logo maakt het project helemaal af!

Lees meer

Adventure Golf Hulst

Deze minigolfbaan van Adventure Golf Hulst is aangelegd met 21 kunstgras holes. De kunstgras holes zijn voorzien van een strand-thema waarbij veel natuurlijke materialen zijn gebruikt. Bij een aantal holes is er met verschillende kleuren kunstgras gewerkt.

Lees meer

Minigolfbaan in tuin, Teteringen

In Teteringen hebben we een minigolfbaan mogen aanleggen bij een particuliere klant. De baan is aangelegd in de tuin die om de woning heenloopt. Door het gebruik van verschillende attributen en natuurlijke materialen zien de holes er allemaal verschillend uit. Daarnaast is er gebruik gemaakt van verschillende soorten en kleuren kunstgras. Dit zorgt er voor […]

Lees meer

Adventure golf Someren

In opdracht van R.O.B. Minigolf Solutions hebben wij 18 holes (350m2) aangelegd. Op basis van een aangeleverde werktekening hebben wij het kunstgras Invention en diverse kleuren trendy grass aangelegd. Naast wandelen en fietsen kun je nu ook sportief recreëren op natuurpoort Vennenhorst. Speciaal voor groepen hebben ze diverse arrangementen beschikbaar voor een bijzonder groepsuitje.

Lees meer

Adventure golf Beusichem

Voor onze vaste partner R.O.B. Experience Leisure mochten wij deze mooie, natuurlijke adventure golfbaan aanleggen in Beusichem. In verband met de beperkte beschikbare ruimte koos de klant voor 12 holes. Eventueel kunnen zij in de toekomst nog uitbreiden naar 18 holes. Wij combineerden het kortpolige midgetgolfkunstgras (Invention) met een hogere vezel voor de fringe. Dit […]

Lees meer

Adventure golf Tropical Zoo

Tropical Zoo in Kwadendamme is een leuk dagje weg voor het hele gezin. Een mooie dierentuin, binnenspeelplaats, waterparadijs, noem het maar op! Toch was er buiten nog ruimte over voor een nieuwe attractie. In samenwerking met R.O.B. Minigolf Solutions hebben wij een kleurrijke Adventure Golfbaan mogen realiseren.

Lees meer

Adventure golf Kwadendamme

Voor onze vaste partner R.O.B. Experience Leisure mochten wij deze mooie, kleurrijke adventure golfbaan aanleggen in Kwadendamme. Zij bereiden alles voor qua elementen, aankleding en ondergrond. Wij voorzagen de 18 banen van het kleurrijke kunstgras. Eindresultaat? Een ware blikvanger voor de bezoekers!

Lees meer

Adventure kunstgras golfbaan Linberg Park

Voor het Linberg Park in Molenschot hebben wij een Adventure kunstgras golfbaan in piratenstijl aangelegd. Het is een kleurrijke minigolfbaan geworden compleet met piraten, schatkisten en papegaaien. De nodige obstakels onderweg zorgen voor een leuke uitdaging. Wij wensen alle bezoekers veel speelplezier!

Lees meer

Kunstgras midgetgolfbaan Aardenburg

In Aardenburg hebben wij in opdracht van R.O.B. Experience Leisure een kunstgras midgetgolfbaan gerealiseerd. Deze kunstgras midgetgolfbaan bestaat uit 18 holes en is gemaakt met verschillende kleuren en verschillende vormen in het kunstgras.

Lees meer

Renovatie kunstgras midgetgolfbanen Zwolle

In opdracht van Dinoland hebben wij in Zwolle midgetgolfbanen gerenoveerd. We hebben de oude onderplaten vervangen en daarna het kunstgras geïnstalleerd. We hebben daarbij verhoogde stukken kunstgras aangebracht wat dient als fringe. Tot slot hebben we nog speciale custom made afslagplaatjes gemonteerd.

Lees meer

Kunstgras minigolfbanen Malmedy

De oude betonbanen in de Ardennen waren toe aan vervanging. In opdracht van R.O.B. minigolf Solutions hebben wij de bestaande minigolfbanen voorzien van een nieuwe kunstgras toplaag.

Lees meer

Adventure kunstgras golfbaan Katjeskelder

In opdracht van HomeGrass Group realiseerden wij een adventure kunstgras golfbaan op Vakantiepark Katjeskelder te Oosterhout. Eén lange golfbaan met 19 holes met diverse hindernissen en elementen. Door gebruik te maken van diverse kleuren en poolhoogtes, kreeg de baan een speelse en vrolijke look. Een ware eyecatcher voor het vakantiepark, waar we dan ook erg […]

Lees meer

Voordelen kunstgras midgetgolfbaan

In het verleden koos men vaak voor een betonnen ondergrond voor een midgetgolfbaan, maar tegenwoordig is kunstgras een veelgebruikt product bij de aanleg van midgetgolfbanen. Het gebruik van kunstgras biedt veel voordelen:

Waar moet je op letten bij de aanleg van een kunstgras midgetgolfbaan?

Er zijn een aantal zaken waar je over na moet denken bij het laten aanleggen van een kunstgras midgetgolfbaan. Als we een samenwerking aangaan praten we je hier uiteraard nog over bij en geven we je advies.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Onze werkwijze voor de aanleg van een midgetgolfbaan

Voor onze midgetgolfprojecten hanteren wij standaard onderstaande werkwijze. Op deze manier komen wij samen met je tot het beste resultaat. In onderstaande procedure tonen wij je alle stappen, van A tot Z, die wij met je gaan doorlopen wanneer je voor ons kiest als uitvoerende partij voor de aanleg van een uitdagende kunstgras midgetgolfbaan. Onderstaande werkwijze gaat van start nadat een vrijblijvende offerte is aangevraagd.

  1. Oriënterend gesprek en locatie bezoek
  2. Idee presentatie en eerste kostenraming
  3. Ontwerpfase
  4. Uitvoering
  5. Nazorg en onderhoud

Adventure golfbaan aanleggen

Adventure golf is een concept wat wij aanbieden naast de aanleg van de ‘normale’ midgetgolfbanen. Deze baan bestaat meestal uit 18 verschillende holes en is een leuke activiteit voor het gehele gezin. Een uitstekende manier om nieuwe bezoekers naar je camping of andere recreatie gelegenheid te trekken. Het spel is sneller en actiever dan bij midgetgolf. Bij Adventure golf is het de bedoeling om in zo min mogelijk slagen het parcours af te leggen. De behendigheid van de deelnemers wordt uitvoerig getest. Onlangs legde we een Adventure kunstgras golfbaan in piratenstijl aan.

Kosten midgetgolfbaan aanleggen

De kosten voor het laten aanleggen van een midgetgolfbaan kunnen sterk variëren, afhankelijk van factoren zoals de grootte en complexiteit van de baan. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk om vooraf aan te geven wat de kosten zijn, zonder dat we meer informatie hebben ontvangen. Het is altijd afhankelijk van de wensen en invulling rondom het hele project. Ons advies is om een offerte aan te vragen en vanuit daar gaan we samen aan de slag met een kostenraming. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend.

Interesse in een kunstgras midgetgolfbaan?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op zodat wij de wensen kunnen doorspreken om vervolgens een passende offerte te kunnen aanbieden. De kosten voor het aanleggen van een kunstgras midgetgolfbaan zijn afhankelijk van je wensen. We kunnen daarom geen vaste prijs noemen.

Ook interessant: golf kunstgras, kunstgras putting green.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy