Midgetgolfbaan aanleggen

Wilt u een midgetgolfbaan aanleggen? In het verleden is er vaak gekozen bij de aanleg van een midgetgolfbaan voor een betonnen ondergrond. Als alternatief werd er in sommige gevallen gekozen voor een ander stevig en slijtvastmateriaal. Een begrijpelijke en logische keuze. Met dit materiaal is de baan goed beschermd tegen beschadigingen. Tevens is het onderhoud beperkt. Toch hebben dit soort banen enkele grote nadelen. Zo nodigt een betonnen golfbaan, in onze ogen, niet uit tot het spelen van midgetgolf. Daarnaast biedt deze ondergrond niet dé beste speeleigenschappen om lekker te kunnen golfen. Tegenwoordig wordt er dan ook standaard gekozen voor een kunstgras midgetgolfbaan. Voor het aanleggen van een kunstgras midgetgolfbaan kunt u contact opnemen met Sports & Playgrass.

Een kunstgras midgetgolfbaan met hindernissen

De ontwikkelingen op het gebied van kunstgras zijn de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt. Voor bijna elke toepassing is tegenwoordig wel een kunstgras oplossing, dus ook voor een midgetgolfbaan. Een kunstgras midgetgolfbaan aanleggen biedt u als ondernemer de volgende voordelen:

  • Een esthetisch aantrekkelijke midgetgolfbaan die uitnodigt tot spelen.
  • Weinig onderhoud en een lange levensduur.
  • Perfecte speelcondities voor de liefhebbers van midgetgolf!

Midgetgolfbaan aanleggen kosten

Wilt u een midgetgolfbaan kopen of uw huidige banen renoveren? Sports & Playgrass realiseert midgetgolfbanen voor zowel bedrijven als particulieren. Als één van de weinige bedrijven in Nederland komen wij altijd bij u op locatie kijken. Wilt u een afspraak maken? Vraag dan direct online een offerte aan. Wij nemen dan binnen 24 uur telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak bespreken wij uw wensen/eisen en maken wij vervolgens een offerte op maat. Geeft u akkoord op onze offerte? Goede keuze! Een midgetgolfbaan aanleggen van kunstgras biedt u gegarandeerd jarenlang plezier.

Midgetgolf voor thuis laten bouwen

Hieronder vindt u een aantal golfprojecten die door ons zijn gerealiseerd. Meer kunstgras golfbanen vindt u op onze referentiepagina.

Putting Green Vlissingen

Putting Green Vlissingen

Kunstgras Putting Green Naarden

Kunstgras Putting Green Naarden

12 kunstgras Putting greens Didam

12 kunstgras Putting greens Didam

Kunstgras Putting green Bavel

Kunstgras Putting green Bavel

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.