Sports&Playgrass

Kunstgras onder zwembad

Je zwembad in de tuin is het middelpunt van veel activiteiten, van plezier voor het hele gezin tot feestjes met vrienden. Je hond kan zelfs van tijd tot tijd genieten van een duik. Daarom is het belangrijk dat je je zwembad omringt met een stijlvol, functioneel materiaal zoals kunstgras. Kunstgras rond een zwembad is een onderhoudsarme vloerbedekking, niet alleen krijg je de look en feel van echt gras, maar je verbetert ook de veiligheid. Tegels kunnen glad en gevaarlijk zijn als ze nat zijn. Opteer daarom voor kunstgras onder je zwembad.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een kunstgras rondom je zwembad? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen vervolgens contact met je op om je wensen te bespreken. Bekijk ook eens hieronder onze gerealiseerde tuinprojecten door heel Nederland en laat je inspireren.

Terras, Coronel Sports Huizen

Deze kunstgras terrasondergrond hebben we mogen aanleggen bij Coronel Sports in Huizen. Er is gekozen voor een kunstgrasmat met een ‘teak’ kleur waar zwarte lijnen in verwerkt zijn. De hoge dichtheid van het kunstgras is zeer geschikt als ondergrond voor een terras waar met stoelen (en tafels) geschoven wordt. Daarnaast past het goed bij de […]

Lees meer

Particuliere tuin

Naast dat we sport en speelvelden aanleggen kunnen we ook particuliere tuinen aanleggen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is kunstgras een duurzaam product dat steeds vaker gebruikt wordt om een groen element toe te voegen aan een tuin. Onze producten staat voor kwaliteit en we bewegen continu mee met de snel innoverende kunstgrasmarkt. […]

Lees meer

Rotterdam

Dit project is voorbereid door een hovenier van Easylawn. We hebben hier kleine stukken maar ook schuine stukken ingesneden in het kunstgras. Wij zijn er van overtuigd dat deze klanten heerlijk kunnen genieten van hun sfeervolle tuin.

Lees meer

Lijnden

In samenwerking met Easylawn hebben we 120m2 gras aangelegd. Het project is voorbereid door een hovenier van Easylown. Er is gekozen om staptegels in het kunstgras te verwerken voor een speels effect. En zeg nu eerlijk; dit gezin kan toch optimaal genieten in zijn tuin aan het water.

Lees meer

Drunen

Bij een gezin in Drunen hebben we een tijdje terug het kunstgras (90m2) geïnstalleerd. De klant heeft zelf de ondergrond leg-klaar gemaakt. Er is gekozen voor de Sense 45 omdat de kinderen hier intensief gebruik van maken. De Sense 45 is een sterk type kunstgras en dus perfect als de kinderen hierop willen spelen.

Lees meer

Sprundel

In Sprundel, een dorp in de gemeente Rucphen hebben we een prachtige woning voorzien van kunstgras. We hebben hier 200m2 kunstgras geïnstalleerd. Kunstgras is ideaal voor een ondergrond rondom een zwembad. Hierdoor voorkom je moederpollen of slijtage van het gazon.

Lees meer

Den Haag

Voor een particuliere tuin in Den Haag hebben we zowel de voor en achtertuin opgeknapt. Een verstandige keus omdat je alles in dezelfde lijn doortrekt.

Lees meer

Tilburg

Voor een klant in Tilburg hebben we het dakterras voorzien een een nieuwe kunstgrasmat. De oude kunstgrasmat was gedateerd. Tevens zijn er twee verschillende types aangebracht waardoor je kleurverschil ziet. We hebben de tuin helemaal opgepimpt en het resultaat mag er zijn. De klant heeft weer jarenlang plezier en kan lekker van het zonnetje genieten […]

Lees meer

Woerden

In samenwerking met Easylawn hebben we deze tuin gerealiseerd van 40m2. Heb je een trampoline, speeltoestel, zwembad of ander opstakel in je tuin waar je van denkt dat dit belemmering oplevert. Voor ons is dit geen probleem want we kunnen in de meeste gevallen hier een passende oplossing voor bieden.

Lees meer

Eijsden

Kunstgras heeft vele voordelen. Voor een klant in Eijsden is gekozen voor een mooi vol en sterk type kunstgras omdat hier rondom veel op wordt gelopen. Voor dit oppervlakte (40m2) is er gekozen voor een poolhoogte van 45mm. Uiteraard hebben we per type project hier een advies over. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact […]

Lees meer

Atlas (Duitsland)

Wij zijn niet alleen actief in Nederland en België maar ook in Duitland. Rondom het bedrijfspand hebben we een showtuin aangelegd. Via onze vaste leverancier, Homegrass hebben we dit project mogen uitvoeren. Dit is het begin geweest van een mooie samenwerking.

Lees meer

Blaricum

In deze particuliere tuin hebben ween kunststof kantoplsluiting geplaatst. Hierdoor konden we met de rondingen van de tuin mee. Met een kunststof kantopsluiting heb je de mogelijkheid om meer vorm te geven aan je door een golfvorming pad te creëren.

Lees meer

Kunstgras onder je zwembad werkt antislip

Een van de grootste voordelen van een zwembad op kunstgras is het feit dat kunstgras zorgt voor een antislipoppervlak. Als je in de buurt van een zwembad bent, is de kans natuurlijk groot dat je op blote voeten rondloopt, en als je zwembadrand glad is, is de kans op letsel groot, vooral met natte voeten. Bovendien, als iemand zou struikelen en vallen, zorgt kunstgras onder je zwembad voor een veel zachtere landing. Geschaafde knieën zijn zo goed als gegarandeerd als je op tegels valt. Als je ervoor kiest om kunstgras rond je zwembad te installeren, zorg je ervoor dat jij en je gezin ervan kunnen genieten zonder bang te hoeven zijn voor ongelukken.

Kunstgras is kosteneffectief

In vergelijking met andere soorten verhardingen voor een zwembadrand, zoals tegels, is kunstgras onder je zwembad een veel kosteneffectieve oplossing. Dat komt doordat de materialen per vierkante meter bij het leggen van kunstgras goedkoper zijn dan bij het leggen van tegels. En als je een professional wilt inhuren om je zwembadrand te plaatsen, zal je merken dat de arbeidskosten voor zwembad kunstgras ook aanzienlijk lager zijn, omdat kunstgras veel sneller kan worden geïnstalleerd dan tegels.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Kunstgras onder een zwembad brengt weinig onderhoud met zich mee

Eén van de redenen waarom veel huiseigenaren voor kunstgras kiezen, niet alleen voor de rand van hun kunstgras zwembad, maar ook voor hun gazon, is het feit dat het zeer weinig onderhoud vereist.
Het is waar dat kunstgras onder je zwembad enig onderhoud vergt, maar hoewel het zeker niet ‘onderhoudsvrij’ is, zal de hoeveelheid aandacht die je kunstgras nodig heeft minimaal zijn. Als je het onderhoud van tegels vergelijkt met dat van kunstgras onder je zwembad, is er een duidelijke winnaar. Een tegelvloer vereist regelmatig poetsen met een hogedrukreiniger om ervoor te zorgen dat het in onberispelijke staat blijft en niet groen wordt of verkleurt.

In het geval van kunstgras voor onder je zwembad is de belangrijkste onderhoudstaak het borstelen van de vezels met een harde bezem, tegen de noppen van de grasmat, om ze nieuw leven in te blazen en eventueel vuil te verwijderen. Je kunt je tuinblazer ook gebruiken om bladeren, takjes en ander vuil te verwijderen. Maar al met al is het onderhoud minimaal!

Kosten kunstgras onder zwembad

Ben je benieuwd naar de kosten voor het aanleggen van kunstgras onder je zwembad? De kosten zijn afhankelijk van de afmetingen en je wensen. Bij interesse kun je via het offerteformulier een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om alle wensen samen door te bespreken. Op die manier kunnen wij je een passende offerte op maat aanbieden!

Advies op locatie

Ontdek de persoonlijke service van Sports & Playgrass! Ons team komt graag bij je langs voor een vrijblijvend advies, ongeacht de omvang van je aanvraag. Door ter plaatse te zijn, kunnen we de situatie nauwkeurig in kaart brengen en op maat advies geven. Geen uitdaging is te groot voor ons team – bij Sports & Playgrass gaan we graag de uitdaging aan om zelfs het onmogelijke mogelijk te maken. Laat ons jouw wensen realiseren!

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy

Je cookievoorkeuren bij Sports & Playgrass

Beste bezoeker, bij Sports & Playgrass gebruiken we cookies om je de beste ervaring te bieden. Klik op 'Accepteren' als je alle cookies wilt accepteren of pas je voorkeuren aan onder je cookie-instellingen. Dank je wel voor je bezoek!.