Sports&Playgrass
Een kunstgras voetbalveld in de tuin

Een kunstgras voetbalveld in de tuin

Dromen je kinderen al lang van een eigen kunstgras voetbalveld in de tuin? Wij kunnen deze droom voor hun realiseren! Van klein tot grote afmetingen voetbalvelden, Sports & Playgrass realiseert van A tot Z je kunstgras voetbalveld. Sports & Playgrass is dé specialist in het verkopen, aanleggen én onderhouden van kunstgras sport- en speelvelden. Jouw (droom)project wordt gerealiseerd door een vakkundig, ervaren aanlegteam en je wordt geheel van A tot Z ontzorgd.

Voordelen van een kunstgras voetbalveld in je tuin

Een eigen kunstgras voetbalveld in de tuin geeft je kinderen de kans om op ieder moment van de dag te kunnen trainen. Jouw mooie gazon blijft daarnaast ook behouden doordat er niet meer intensief op gevoetbald wordt. Voetbal kunstgras aanleggen in de tuin is een lange termijn oplossing. De levensduur van het voetbalveld is namelijk 8 tot 10 jaar!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een kunstgras voetbalveld in jouw tuin? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen vervolgens contact met je op om je wensen te bespreken. Bekijk ook eens onze gerealiseerde voetbal kunstgras projecten. Benieuwd voor wie we allemaal kunstgras voetbalvelden aanleggen? Lees dan verder. We leggen ook uit hoe het proces in zijn werking gaat.

Pannaveld Ravenstein

Wij hebben een pannaveld in Ravenstein aangelegd. Door het creatieve bestuur van v.v. Ravenstein werd het voor hen mogelijk om een pannaveld te realiseren. Zij vroegen diverse lokale sponsoren om een bijdrage, in ruil voor een reclamebord aan het hekwerk. Resultaat: voldoende budget en daardoor een gloednieuw pannaveld. Een ware opwaardering voor het sportpark, waar alle dagen […]

Lees meer

Kunstgras sportveld Hedel

In Hedel hebben wij een multifunctioneel kunstgras sportveld aangelegd. We zijn gestart met grondwerkzaamheden voor de onderbouw. Vervolgens zijn de opsluitbanden geplaatst en is het kunstgras met belijning geïnstalleerd. Als laatste werkzaamheden zijn de goals samen met het hekwerk geplaatst.

Lees meer

Camping Balkbrug

Bij Camping Si-Es-An in Balkbrug hebben wij de kunstgras ondergrond voor een pannakooi verzorgd. Hierbij hebben wij eerst de onderbouw gemaakt. Onder het kunstgras hebben wij shockpads aangebracht, voor betere demping en meer speelcomfort. Verder is er in het kunstgras witte voetbalbelijning aangebracht. In hetzelfde project werd door Kompan de pannakooi geleverd en geplaatst. Wij […]

Lees meer

V.V. Trinitas Oisterwijk

Een kunstgras sportveld kan volledig naar wens worden uitgevoerd. Eén van de opties is het verwerken van een custom logo in je kunstgrasmat. Dit maakt jouw kunstgras sportveld nog persoonlijker. Custom kunstgras logo’s worden door onszelf gemaakt of aangevraagd bij een gespecialiseerd bedrijf. Bij de aanleg van het kunstgrasveld wordt het logo in het gras […]

Lees meer

Pannaveld Soest

Voor een school uit Soest hebben we in samenwerking met VrienDD een pannakooi gerealiseerd. Wat eerst een tegelvloer was is nu omgebouwd tot pannakooi waar de kinderen hun lol op kunnen.

Lees meer

Pannakooi Vessem

Voetbalvereniging Vessem was op zoek naar een extra plek waar de jongste leden zich konden vermaken. Al tijdens de eerste oriënterende gesprekken kwamen er steeds meer ideeën op tafel. Hoe mooi zou het zijn als de ouderen er ook op konden spelen, of dat er zelfs een training op konden worden afgewerkt? Wij vertaalden al […]

Lees meer

Trapveld Megen (>1000m2)

Modderplekken, de nodige molshopen en een algehele slechte staat van de natuurlijke grasmat zorgde ervoor dat het ooit zo populaire trapveld in Megen langzaam veranderde in een hangplek. Sports & Playgrass legde een nieuw kunstgrasveld inclusief belijning aan en Dorspraad in Megen kan dit soort initiatieven alleen maar toejuichen. Carlo Broeders, lid van de Dorpsraad […]

Lees meer

Trapveld Haren

In opdracht van de gemeente Oss hebben we in Haren circa 950m2 kunstgras geïnstalleerd. We hebben Playgrass. De volgende werkzaamheden hebben we uitgevoerd. Een hele klus maar we zijn ervan overtuigd dat de jeugd uit Haren hier volop van kunnen genieten. Plaatsen drukverdelend doek Installeren kunstgras Insnijden belijning 10cm dik volgens schets Bezanden 25kg per […]

Lees meer

Particulier voetbalveld IJzendoorn

Voor een particuliere klant in IJzendoorn hebben we thuis een groot kunstgras voetbalveld gerealiseerd van maar liefs 24 x 18 meter. We hebben gebruik gemaakt van kunstgrastype Striker. Onze non-infill topkwaliteit. Hierdoor is het veld niet te onderscheiden van een wedstrijdveld op de vereniging. Deze sportieve klant was zo tevreden met de kwaliteit en service […]

Lees meer

Trapveld Reek

Dit oude grasveld in Reek verkeerde in zeer slechte staat en was alles behalve uitnodigend om op te spelen. De buurtbewoners besloten dat het tijd was voor actie en zijn op eigen initiatief naar de gemeente gegaan. Zij hebben vervolgens hun plan aan het college van B&W gepresenteerd. Het plan voldeed volledig aan de uitgangspunten die […]

Lees meer

Voetbal 2

Lees meer

Voetbal 1

Lees meer

Voor gemeentes

Het aanleggen van een kunstgras voetbalveld kunnen we natuurlijk ook voor gemeentes realiseren. Een kunstgras voetbalveld is ideaal omdat ongeacht de weeromstandigheden het veld altijd bespeelbaar is. Voor een kunstgras voetbalveld zijn ook weer diverse opties. Wil je een trapveldje van kunstgras laten aanleggen? Dan kun je zelf de afmetingen bepalen. Het veld wordt eventueel voorzien van hekwerk en voetbalgoals. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk ook eens het succesverhaal van het trapveld in Megen. Naast kunstgras trapveldjes realiseren we ook kunstgras zaalvoetbalvelden, kunstgras speedsoccervelden, indoor kunstgras en kunstgras pannavelden.

Voor sportverenigingen

We leggen niet alleen kunstgras voetbalvelden in tuinen aan en voor gemeentes, maar ook bij sportverenigingen. In ons assortiment hebben wij speciaal voetbal kunstgras: de Striker. Dit is een non infill product en heeft een poolhoogte van 30 mm. Onze pannavelden zijn geheel op maat gemaakt. Daarnaast kunnen wij wit of gekleurd kunstgras belijning toepassen op je op maat gemaakte voetbal kunstgrasveld. Je kunstgrasveld nog persoonlijker maken? Wij kunnen jouw logo in een kunstgras voetbalveld verwerken. Een voorbeeld van een van onze gerealiseerde projecten vind je hier.

Kunstgras voetbalveld aanleggen

Wanneer wij een kunstgras voetbalveld aanleggen in de tuin of elders doorlopen we de volgende stappen.

Stap 1: De bestaande grond afgraven

Stap 1 voor het aanleggen van een kunstgras voetbalveld is de bestaande ondergrond afgraven. Heb je toevallig nog bomen of struiken staan op de plek waar het kunstgras voetbalveld moet komen? Geen probleem, in overleg kunnen wij dit ook voor je verwijderen. Ook kunnen we eventuele hoogteverschillen wegwerken. Het resultaat is een mooie vlakke ondergrond. Deze basis is van belang voor mooi voetbal kunstgras.

Stap 2 + 3: Het aanbrengen van een sporttechnische onderlaag en het aanleggen van een eventueel drainagestysteem

Nadat de basis van het kunstgras voetbalveld gereed is, wordt een sporttechnische onderlaag aangebracht. Sports & Playgrass brengt de kwaliteit van de sportvereniging bij je thuis met het SubBase Pro systeem. Wij bouwen onze velden volgens dezelfde opbouw als gecertificeerde wedstrijdvelden volgens het ISA Sport keurmerk. Dit systeem bestaat uit drainzand als onderlaag met lava als sporttechnische toplaag. Afhankelijk van de bodemkwaliteit leggen wij een drainagesysteem aan voor de waterafvoer.

Stap 4: Betonbanden plaatsen

Rondom het voetbal kunstgras worden vervolgens de betonbanden geplaatst. Wij kunnen op verschillende verschillende hoogten de betonbanden plaatsen.

Stap 5: Het kunstgras voetbalveld aanleggen

Nadat de banden zijn geplaatst is het tijd om het kunstgras voetbalveld aan te leggen. Dit is echt vakwerk en wordt uitgevoerd door onze vakkundige kunstgras installateurs. Op verzoek kunnen wij daarnaast in de kunstgrasmat diverse belijning insnijden. Hierdoor krijg je een naadloos effect.

Stap 6: Zand inborstelen

Tot slot borstelen we zand tussen de kunstgrasvezels. Dit zorgt voor extra stabiliteit zodat ondanks intensieve belasting de onderlaag mooi egaal blijft. Het eindresultaat is een mooi kunstgras voetbalveld in je eigen tuin, wat op vakkundige wijze is aangelegd en waarbij gebruik is gemaakt van goed materiaal.

Klantervaringen

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Kunstgras toebehoren

Naast de aanleg van het kunstgras voetbalveld kunnen wij ook benodigde toebehoren leveren zoals voetbalgoals en eventueel hekwerk rondom het kunstgras voetbalveld.

Levensduur van een kunstgras voetbalveld

Wanneer je een kunstgras voetbalveld laat aanleggen, wil je er uiteraard zo lang mogelijk plezier beleven van het sportveld. De levensduur van het voetbalveld is 8 tot 10 jaar. Op het product en de installatie van het kunstgras krijg je 8 jaar garantie, mits je een jaarlijks onderhoudscontract bij ons hebt afgesloten. Zonder onderhoudscontract bedraagt de garantie 5 jaar. De garantie die wij geven is op kleurechtheid, UV-stabilisatie en het niet loslaten van de kunstgrasvezels. Eventuele gebreken binnen de garantieperiode die zijn ontstaan door een gebrek in het kunstgras of de wijze van leggen worden door ons kosteloos hersteld.

Kunstgras voetbalveld prijs

De prijs voor het aanleggen van een kunstgras voetbalveld in je tuin is afhankelijk van je wensen. Wij staan je graag te woord en denken met je mee. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy