Sports&Playgrass
Kunstgras voetbalveld aanleggen

Kunstgras voetbalveld aanleggen

Dromen je kinderen al lang van een eigen privé kunstgras voetbalveld in de tuin? Of wil je een kunstgras voetbalveld aanleggen voor bijvoorbeeld een recreatiegebied, sportvereniging of schoolplein? Wij kunnen deze droom realiseren! Van klein tot grote afmetingen voetbalvelden, Sports & Playgrass realiseert van A tot Z je kunstgras voetbalveld. Wij zijn dé specialist in het verkopen, aanleggen én onderhouden van kunstgras sport- en speelvelden. Jouw (droom)project wordt gerealiseerd door een vakkundig, ervaren aanlegteam en je wordt geheel van A tot Z ontzorgd.

Niet alleen kunnen wij de droom van een kunstgras voetbalveld in de tuin waarmaken voor particulieren, maar ook voor gemeentes en sportverenigingen zijn wij de ideale partner voor het realiseren van hoogwaardige kunstgras sportvelden. Of het nu gaat om een voetbalveld voor professioneel gebruik, schoolpleinen, recreatiegebieden of sportverenigingen, Sports & Playgrass heeft de expertise en ervaring om kunstgras voetbalvelden van elk formaat te realiseren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het aanleggen van voetbal kunstgras in jouw tuin? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen vervolgens contact met je op om je wensen te bespreken. Bekijk ook eens onze gerealiseerde voetbal kunstgras projecten. Benieuwd voor wie we allemaal kunstgras voetbalvelden aanleggen? Lees dan verder. We leggen ook uit hoe het proces in zijn werking gaat.

Trapveld Sportcentrum de Vaart

Bij Sportcentrum de Vaart in Linschoten hebben we dit kunstgras trapveld aangelegd. Het grote trapveld is volledig van kunstgras en voorzien van twee hoge goals. Door het gebruik van kunstgras heeft het trapveld een val-dempende ondergrond. Rondom het trapveld is een mooie haag aangelegd dat fungeert als ballenvanger en waardoor het trapveld subtiel in de […]

Lees meer

Pannaveld, FC de Bilt  

Bij een voetbalvereniging de Bilt hebben we dit omheinde pannaveld van kunstgras mogen aanleggen De omheining bestaat uit lage en hoge zijden (achter de goals) en daarin zijn ook de grote goals verwerkt. Het trapveld is voorzien van een open ingang in de omheining.

Lees meer

Pannaveld, Voetbalvereniging D.E.E.S. Wintelre

Bij een voetbalvereniging in Wintelre hebben we dit grote kunstgras pannaveld aangelegd. De omheining bestaat uit lage en hoge zijden (achter de goals) en is af te sluiten met een deur. Het logo van de voetbalvereniging is in wit kunstgras terug te zien in het midden van het veld.

Lees meer

Pannaveld, Sportvereniging Laren  

Bij Sportvereniging Laren hebben we dit pannaveld aangelegd in blauw kunstgras. De pannakooi heeft twee grote goals, maar ook vier kleinere goals in de lange zijden. Het logo van de voetbalvereniging is in het zwart-wit verwerkt in het midden van het veld. Door het plaatsen van twee basketbalnetten boven de grote goals, is het veld […]

Lees meer

Hullie Speelboerderij, Uden

Bij een grote speelboerderij in Uden hebben we dit semi-indoor kunstgras voetbalveldje aangelegd. Het voetbalveld is uitgezet in hoog kunstgras met twee kleine goaltjes. Naast het veld is ook de tribune met kunstgras bekleed. Het gekleurde logo van de speelboerderij is in kunstgras terug te zien bij wijze van middenstip.

Lees meer

Camping Balkbrug

Bij Camping Si-Es-An in Balkbrug hebben wij de kunstgras ondergrond voor een pannakooi verzorgd. Hierbij hebben wij eerst de onderbouw gemaakt. Onder het kunstgras hebben wij shockpads aangebracht, voor betere demping en meer speelcomfort. Verder is er in het kunstgras witte voetbalbelijning aangebracht. In hetzelfde project werd door Kompan de pannakooi geleverd en geplaatst. Wij […]

Lees meer

Pannaveld Ravenstein

Wij hebben een pannaveld in Ravenstein aangelegd. Door het creatieve bestuur van v.v. Ravenstein werd het voor hen mogelijk om een pannaveld te realiseren. Zij vroegen diverse lokale sponsoren om een bijdrage, in ruil voor een reclamebord aan het hekwerk. Resultaat: voldoende budget en daardoor een gloednieuw pannaveld. Een ware opwaardering voor het sportpark, waar alle dagen […]

Lees meer

V.V. Trinitas Oisterwijk

Een kunstgras sportveld kan volledig naar wens worden uitgevoerd. Eén van de opties is het verwerken van een custom logo in je kunstgrasmat. Dit maakt jouw kunstgras sportveld nog persoonlijker. Custom kunstgras logo’s worden door onszelf gemaakt of aangevraagd bij een gespecialiseerd bedrijf. Bij de aanleg van het kunstgrasveld wordt het logo in het gras […]

Lees meer

Pannaveld Soest

Voor een school uit Soest hebben we in samenwerking met VrienDD een pannakooi gerealiseerd. Wat eerst een tegelvloer was is nu omgebouwd tot pannakooi waar de kinderen hun lol op kunnen.

Lees meer

Pannakooi Vessem

Voetbalvereniging Vessem was op zoek naar een extra plek waar de jongste leden zich konden vermaken. Al tijdens de eerste oriënterende gesprekken kwamen er steeds meer ideeën op tafel. Hoe mooi zou het zijn als de ouderen er ook op konden spelen, of dat er zelfs een training op konden worden afgewerkt? Wij vertaalden al […]

Lees meer

Trapveld Megen (>1000m2)

Modderplekken, de nodige molshopen en een algehele slechte staat van de natuurlijke grasmat zorgde ervoor dat het ooit zo populaire trapveld in Megen langzaam veranderde in een hangplek. Sports & Playgrass legde een nieuw kunstgrasveld inclusief belijning aan en Dorspraad in Megen kan dit soort initiatieven alleen maar toejuichen. Carlo Broeders, lid van de Dorpsraad […]

Lees meer

Trapveld Haren

In opdracht van de gemeente Oss hebben we in Haren circa 950m2 kunstgras geïnstalleerd. We hebben Playgrass. De volgende werkzaamheden hebben we uitgevoerd. Een hele klus maar we zijn ervan overtuigd dat de jeugd uit Haren hier volop van kunnen genieten.

Lees meer

Kunstgras voetbalveld aanleggen voor gemeentes

Het aanleggen van een kunstgras voetbalveld kunnen we natuurlijk ook voor gemeentes realiseren. Voetbalveld kunstgras is ideaal omdat ongeacht de weeromstandigheden het veld altijd bespeelbaar is. Voor een kunstgras voetbalveld zijn ook weer diverse opties. Wil je een trapveldje van kunstgras laten aanleggen? Dan kun je zelf de afmetingen bepalen. Het veld wordt eventueel voorzien van hekwerk en voetbalgoals. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk ook eens het succesverhaal van het trapveld in Megen. Naast kunstgras trapveldjes realiseren we ook kunstgras zaalvoetbalvelden, kunstgras speedsoccervelden, indoor kunstgras en kunstgras pannavelden.

Kunstgras voetbalvelden voor sportverenigingen

We leggen niet alleen kunstgras voetbalvelden in tuinen aan en voor gemeentes, maar ook bij sportverenigingen. In ons assortiment hebben wij speciaal voetbal kunstgras: de Striker. Dit is een non infill product en heeft een poolhoogte van 30 mm. Onze pannavelden zijn geheel op maat gemaakt. Daarnaast kunnen wij wit of gekleurd kunstgras belijning toepassen op je op maat gemaakte voetbalveld kunstgras. Je kunstgrasveld nog persoonlijker maken? Wij kunnen jouw logo in een kunstgras voetbalveld verwerken. Een voorbeeld van een van onze gerealiseerde projecten vind je hier. In dit geval gaat het om een kunstgras pannakooi in Oisterwijk. Bekijk hier alle gerealiseerde kunstgras voetbalveld projecten.

Stappenplan kunstgras voetbalveld aanleggen

Wanneer wij voetbal kunstgras aanleggen in de tuin of elders doorlopen we de volgende stappen.

Stap 1: De bestaande grond afgraven

Stap 1 voor een kunstgras voetbalveld aanleggen is de bestaande ondergrond afgraven. Heb je toevallig nog bomen of struiken staan op de plek waar het kunstgras voetbalveld moet komen? Geen probleem, in overleg kunnen wij dit ook voor je verwijderen. Ook kunnen we eventuele hoogteverschillen wegwerken. Het resultaat is een mooie vlakke ondergrond. Deze basis is van belang voor mooi voetbal kunstgras.

Stap 2 + 3: Het aanbrengen van een sporttechnische onderlaag en het aanleggen van een eventueel drainagestysteem

Nadat de basis van het kunstgras voetbalveld gereed is, wordt een sporttechnische onderlaag aangebracht. Sports & Playgrass brengt de kwaliteit van de sportvereniging bij je thuis met het SubBase Pro systeem. Wij bouwen onze velden volgens dezelfde opbouw als gecertificeerde wedstrijdvelden volgens het ISA Sport keurmerk. Dit systeem bestaat uit drainzand als onderlaag met lava als sporttechnische toplaag. Afhankelijk van de bodemkwaliteit leggen wij een drainagesysteem aan voor de waterafvoer.

Stap 4: Betonbanden plaatsen

Rondom het voetbalveld kunstgras worden vervolgens de betonbanden geplaatst. Wij kunnen op verschillende verschillende hoogten de betonbanden plaatsen.

Stap 5: Het kunstgras voetbalveld aanleggen

Nadat de banden zijn geplaatst is het tijd om het kunstgras voetbalveld aan te leggen. Dit is echt vakwerk en wordt uitgevoerd door onze vakkundige kunstgras installateurs. Op verzoek kunnen wij daarnaast in de kunstgrasmat diverse belijning insnijden. Hierdoor krijg je een naadloos effect.

Stap 6: Zand inborstelen

Tot slot borstelen we zand tussen de kunstgrasvezels. Dit zorgt voor extra stabiliteit zodat ondanks intensieve belasting de onderlaag mooi egaal blijft. Het eindresultaat is een mooi kunstgras voetbalveld in je eigen tuin, wat op vakkundige wijze is aangelegd en waarbij gebruik is gemaakt van goed materiaal.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Voordelen kunstgras voetbalveld in je tuin

Het hebben van een privé kunstgras voetbalveld in je tuin brengt talloze voordelen met zich mee. Allereerst biedt het je kinderen de perfecte kans om op elk gewenst moment van de dag te kunnen trainen en spelen. Ongeacht het weer kunnen ze genieten van een uitstekend speeloppervlak, zonder zich zorgen te hoeven maken over modder of plassen die het speelplezier bederven. Het voetbal kunstgras zorgt voor een consistent en vlak veld, waardoor hun voetbalervaring naar een hoger niveau wordt getild. Een bijkomend voordeel van het hebben van een kunstgras voetbalveld is dat je mooie gazon (als je die hebt) intact blijft. Doordat er niet meer intensief op gevoetbald wordt, blijft het natuurlijke gras in je tuin mooi en onbeschadigd. Hierdoor behoud je een groene en aantrekkelijke buitenruimte voor andere activiteiten en ontspanning.

Een kunstgras voetbalveld in de tuin is een investering op lange termijn. Het kunstgras is ontworpen om vele jaren mee te gaan, met een levensduur van 8 tot 10 jaar. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van een hoogwaardig en duurzaam speelveld zonder je zorgen te maken over frequente vervangingen of onderhoud. Met een eigen kunstgras voetbalveld in de tuin geef je je kinderen de mogelijkheid om hun voetbaltalent te ontwikkelen, plezier te beleven en gezond te bewegen, allemaal binnen handbereik van het comfort van je huis. Het is niet alleen een geweldige toevoeging aan je leefruimte, maar ook een investering in de gezondheid en ontwikkeling van je kinderen. Kortom, een kunstgras voetbalveld in je tuin biedt een wereld aan voordelen voor het hele gezin!

Voordelen kunstgras voetbalveld voor sportverenigingen en gemeentes

Voor sportverenigingen en gemeentes biedt een kunstgras voetbalveld eveneens veel voordelen. Ten eerste zorgt voetbal kunstgras voor een verlengd speelseizoen, omdat het veld het hele jaar door bespeelbaar blijft, ongeacht weersomstandigheden zoals regen of vorst. Dit betekent dat sportverenigingen hun trainingsschema’s en wedstrijden gemakkelijker kunnen plannen, zonder dat ze rekening hoeven te houden met de impact van het weer. Een ander voordeel voor sportverenigingen en gemeentes is de verhoogde bezettingsgraad van het veld. Omdat kunstgras veel beter bestand is tegen intensief gebruik dan natuurlijk gras, kan het veld vaker en langer worden benut zonder veel slijtage te vertonen. Dit vertaalt zich in meer beschikbare speeltijd voor verschillende teams en leden, waardoor het sportaanbod wordt vergroot. Kunstgras voetbalvelden vereisen ook minder onderhoud in vergelijking met natuurlijke grasvelden. Er is geen behoefte aan regelmatig maaien, sproeien en bemesten, wat tijd en geld bespaart voor sportverenigingen en gemeentes. Het bescheiden onderhoud dat nodig is voor voetbalveld kunstgras, zoals schoonmaken en het controleren van de veldconditie, is minder arbeidsintensief.

Kunstgras toebehoren

Wij begrijpen dat het creëren van een compleet kunstgras voetbalveld meer met zicht teweegbrengt dan enkel het het leggen van het voetbal kunstgras. Daarom gaan we verder dan alleen de aanleg van het kunstgras. We bieden we ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren om ervoor te zorgen dat jouw kunstgras voetbalveld perfect is uitgerust voor optimaal spelplezier en veiligheid! Naast het hoogwaardige kunstgras van topkwaliteit, kunnen wij ook essentiële voetbalaccessoires leveren, zoals voetbalgoals. Onze voetbalgoals zijn ontworpen met het oog op precisie en stevigheid, zodat ze bestand zijn tegen alle uitdagingen die intensieve voetbalwedstrijden met zich meebrengen. Daarnaast kunnen we, indien gewenst, ook hekwerk rondom het kunstgras voetbalveld plaatsen. Dit hekwerk biedt niet alleen bescherming en veiligheid, maar zorgt er ook voor dat de bal altijd in het speelgebied blijft, waardoor het spel soepeler verloopt.

We streven ernaar om aan al jouw wensen te voldoen en te zorgen voor een volledig functioneel en mooi kunstgras voetbalveld dat jarenlang meegaat. Onze expertise en ervaring in de branche stellen ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om professionele sportfaciliteiten of een voetbalveld in jouw eigen tuin, wij zorgen ervoor dat elk project met zorg wordt uitgevoerd en dat het eindresultaat voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en tevredenheid.

Levensduur van een kunstgras voetbalveld

Een kunstgras voetbalveld is een duurzame investering is, en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk kunt genieten van de kwaliteit en prestaties van het sportveld. Onze kunstgrasvoetbalvelden zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid, waardoor ze een indrukwekkende levensduur hebben van 8 tot 10 jaar. Hierdoor kunnen spelers, teams en sportliefhebbers jarenlang profiteren van een prachtig speeloppervlak zonder zich zorgen te hoeven maken over frequente vervangingen.

Om onze klanten extra gemoedsrust te bieden, voorzien wij in garantievoorwaarden die de investering beschermen. Bij aankoop van een kunstgras voetbalveld met een onderhoudscontract krijg je maar liefst 8 jaar garantie op het product en de installatie. Dit betekent dat we gedurende deze periode zorg dragen voor eventuele gebreken die zijn ontstaan door een tekortkoming in het voetbal kunstgras of de legwijze. Het herstel hiervan wordt volledig kosteloos door ons uitgevoerd. Zelfs als je ervoor kiest om geen onderhoudscontract af te sluiten, bieden we nog steeds een respectabele garantie van 5 jaar. Deze garantie is van toepassing op kleurechtheid, UV-stabilisatie en het veilig vasthouden van de kunstgrasvezels. We zijn ervan overtuigd dat onze hoogwaardige producten en zorgvuldige installatieprocessen ervoor zorgen dat deze garantiebepalingen zelden nodig zijn.

Ons team van experts staat altijd paraat om vragen te beantwoorden en advies te geven over het juiste onderhoud van het kunstgras voetbalveld. Regelmatig onderhoud is van cruciaal belang om de levensduur te optimaliseren en de prestaties op het hoogste niveau te houden. We adviseren onze klanten graag over het juiste gebruik en onderhoud, zodat ze het maximale rendement uit hun investering kunnen halen en jarenlang plezier kunnen beleven aan het kunstgras voetbalveld. Met Sports Playgrass ben je verzekerd van een betrouwbare partner die zich inzet voor kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Kunstgras voetbalveld prijs

De prijs van een kunstgras voetbalveld hangt af van verschillende factoren en specifieke wensen die je hebt. Ons toegewijde team staat klaar om je persoonlijk te adviseren en met je mee te denken, zodat we een oplossing kunnen vinden die perfect aansluit bij jouw behoeften en budget. Allereerst spelen de afmetingen van het gewenste voetbalveld een rol bij het bepalen van de prijs. Grotere velden vergen uiteraard meer materiaal en arbeid, wat van invloed is op de totale kosten. Daarnaast zijn specifieke kenmerken/opties, zoals de keuze van het type kunstgras en eventuele toebehoren zoals voetbalgoals, hekwerk of verlichting, ook van invloed op de uiteindelijke prijs voor het kunstgras voetbalveld.

Om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en mogelijkheden, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Onze experts zullen graag naar je wensen luisteren en je voorzien van professioneel advies. Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat de prijs is voor een kunstgras voetbalveld aanleggen. Wij komen graag persoonlijk bij je langs op locatie zodat we ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy

Je cookievoorkeuren bij Sports & Playgrass

Beste bezoeker, bij Sports & Playgrass gebruiken we cookies om je de beste ervaring te bieden. Klik op 'Accepteren' als je alle cookies wilt accepteren of pas je voorkeuren aan onder je cookie-instellingen. Dank je wel voor je bezoek!.