Sports&Playgrass
Kunstgras voetbalveld tuin

Kunstgras voetbalveld tuin

Dromen je kinderen al lang van een eigen kunstgras voetbalveld in de tuin? Wij kunnen deze droom voor hun realiseren! Van klein tot grote afmetingen voetbalvelden, Sports & Playgrass realiseert van A tot Z je kunstgras voetbalveld.

Voordelen van een kunstgras voetbalveld in je tuin

Een eigen kunstgras voetbalveld in de tuin geven je kinderen de kans om op ieder moment van de dag te kunnen trainen. Je mooie gazon blijft ook behouden doordat er niet meer intensief op gevoetbald wordt.

Aanleg kunstgras voetbalveld

Stap 1:
De bestaande ondergrond wordt afgegraven. Heb je toevallig nog een boom of struiken staan op de plek waar het veld moet komen? Geen probleem in overleg kunnen wij dit ook voor je verwijderen en ook eventuele hoogteverschillen werken wij weg. Het resultaat is een mooie vlakke ondergrond. Deze basis is van belang voor een mooi eindresultaat.

Stap 2 + 3:
Nadat de basis van het veld gereed is wordt een sporttechnische onderlaag aangebracht. Sports & Playgrass brengt de kwaliteit van de sportvereniging bij je thuis met het SubBase Pro systeem. Wij bouwen onze velden volgens dezelfde opbouw als gecertificeerde wedstrijdvelden volgens ISA Sport keurmerk. Dit systeem bestaat uit drainzand als onderlaag met lava als sporttechnische toplaag. Afhankelijk van de bodemkwaliteit leggen wij een drainagesysteem aan voor de waterafvoer.

Stap 4:
Rondom het veld worden vervolgens de betonbanden geplaatst. Wij kunnen op verschillende verschillende hoogten de betonbanden plaatsen.

Stap 5:
Nadat de banden zijn geplaatst is het tijd om het kunstgras te leggen. Dit is echt vakwerk en wordt uitgevoerd door onze vakkundige kunstgras installateurs. Op verzoek kunnen wij daarnaast in de kunstgrasmat diverse belijning insnijden. Hierdoor krijg je een naadloos effect.

Stap 6:
Tot slot borstelen we zand tussen de kunstgrasvezels. Dit zorgt voor extra stabiliteit zodat ondanks intensieve belasting de onderlaag mooi egaal blijft. Het eindresultaat is een mooi kunstgras voetbalveld in je eigen tuin, wat op vakkundige wijze is aangelegd en waarbij gebruik is gemaakt van goed materiaal.

Pannaveld Ravenstein

Wij hebben een pannaveld in Ravenstein aangelegd. Door het creatieve bestuur van v.v. Ravenstein werd het voor hen mogelijk om een pannaveld te realiseren. Zij vroegen diverse lokale sponsoren om een bijdrage, in ruil voor een reclamebord aan het hekwerk. Resultaat: voldoende budget en daardoor een gloednieuw pannaveld. Een ware opwaardering voor het sportpark, waar alle dagen […]

Lees meer

Kunstgras sportveld Hedel

In Hedel hebben wij een multifunctioneel kunstgras sportveld aangelegd. We zijn gestart met grondwerkzaamheden voor de onderbouw. Vervolgens zijn de opsluitbanden geplaatst en is het kunstgras met belijning geïnstalleerd. Als laatste werkzaamheden zijn de goals samen met het hekwerk geplaatst.

Lees meer

Camping Balkbrug

Bij Camping Si-Es-An in Balkbrug hebben wij de kunstgras ondergrond voor een pannakooi verzorgd. Hierbij hebben wij eerst de onderbouw gemaakt. Onder het kunstgras hebben wij shockpads aangebracht, voor betere demping en meer speelcomfort. Verder is er in het kunstgras witte voetbalbelijning aangebracht. In hetzelfde project werd door Kompan de pannakooi geleverd en geplaatst. Wij […]

Lees meer

V.V. Trinitas Oisterwijk

Een kunstgras sportveld kan volledig naar wens worden uitgevoerd. Eén van de opties is het verwerken van een custom logo in je kunstgrasmat. Dit maakt jouw kunstgras sportveld nog persoonlijker. Custom kunstgras logo’s worden door onszelf gemaakt of aangevraagd bij een gespecialiseerd bedrijf. Bij de aanleg van het kunstgrasveld wordt het logo in het gras […]

Lees meer

Pannaveld Soest

Voor een school uit Soest hebben we in samenwerking met VrienDD een pannakooi gerealiseerd. Wat eerst een tegelvloer was is nu omgebouwd tot pannakooi waar de kinderen hun lol op kunnen.

Lees meer

Pannakooi Vessem

Voetbalvereniging Vessem was op zoek naar een extra plek waar de jongste leden zich konden vermaken. Al tijdens de eerste oriënterende gesprekken kwamen er steeds meer ideeën op tafel. Hoe mooi zou het zijn als de ouderen er ook op konden spelen, of dat er zelfs een training op konden worden afgewerkt? Wij vertaalden al […]

Lees meer

Trapveld Megen (>1000m2)

Modderplekken, de nodige molshopen en een algehele slechte staat van de natuurlijke grasmat zorgde ervoor dat het ooit zo populaire trapveld in Megen langzaam veranderde in een hangplek. Sports & Playgrass legde een nieuw kunstgrasveld inclusief belijning aan en Dorspraad in Megen kan dit soort initiatieven alleen maar toejuichen. Carlo Broeders, lid van de Dorpsraad […]

Lees meer

Trapveld Haren

In opdracht van de gemeente Oss hebben we in Haren circa 950m2 kunstgras geïnstalleerd. We hebben Playgrass. De volgende werkzaamheden hebben we uitgevoerd. Een hele klus maar we zijn ervan overtuigd dat de jeugd uit Haren hier volop van kunnen genieten. Plaatsen drukverdelend doek Installeren kunstgras Insnijden belijning 10cm dik volgens schets Bezanden 25kg per […]

Lees meer

Particulier voetbalveld IJzendoorn

Voor een particuliere klant in IJzendoorn hebben we thuis een groot trapveld gerealiseerd van maarliefs 24 x 18 meter. We hebben gebruik gemaakt van kunstgrastype Striker. Onze non-infill topkwaliteit. Hierdoor is het veld niet te onderscheiden van een wedstrijdveld op de vereniging. Deze sportieve klant was zo tevreden met de kwaliteit en service van Sports […]

Lees meer

Trapveld Reek

Dit oude grasveld in Reek verkeerde in zeer slechte staat en was alles behalve uitnodigend om op te spelen. De buurtbewoners besloten dat het tijd was voor actie en zijn op eigen initiatief naar de gemeente gegaan. Zij hebben vervolgens hun plan aan het college van B&W gepresenteerd. Het plan voldeed volledig aan de uitgangspunten die […]

Lees meer

Voetbal 2

Lees meer

Voetbal 1

Lees meer

Kunstgras trapveld Castricum

Bij een voetbalvereniging in Castricum realiseerden wij een kunstgras trapveld. In het weekend is het trapveld geschikt voor de jonge kinderen om lekker op te ravotten. Doordeweeks maken de jeugdteams gebruik van het trapveld voor hun training. Oftewel, een ideale uitbreiding van het sportpark!

Lees meer

Indoor kunstgras sportveld Edegem

Voor onze partners van KickOff-Voetbalschool realiseerden wij dit  indoor kunstgras sportveld. Ideaal voor trainingen van hun voetbalschool, maar ook voor de verhuur van hun ‘Hangar 44’. Wij wensen onze Belgische vrienden veel geluk en speelplezier van de kunstgrasmat!

Lees meer

Kunstgras trapveld Rijswijk

In Rijswijk hebben wij een groot kunstgras trapveld gerealiseerd. Door flinke regenval is het gras rondom aardig versleten geraakt en daarom zijn nieuwe graszoden aangebracht. Het is een mooie sportplek voor de kinderen geworden. Kunstgras voetbalveld in tuin Zou het niet geweldig zijn om uw eigen kunstgras voetbalveld te krijgen in de achtertuin? Sports & […]

Lees meer

Kunstgras privé sportveldje Boxtel

In Boxtel hebben wij bij een gedeelde voortuin een kunstgras sportveldje gerealiseerd. Het sportveldje bestaat uit een lava onderbouw met het kunstgrastype Multigame. De belijning maakt het sportveldje compleet.

Lees meer

Kunstgras trapveld Roosendaal

Dit kunstgras trapveldje met goals zorgt in Roosendaal voor veel plezier bij de kinderen.

Lees meer

Kunstgras pannakooi Zone College Doetinchem

Bij het Zone College in Doetinchem, hebben wij deze blauwe met witte pannakooi geïnstalleerd en het kunstgras aangebracht. Dit betreft een klein gedeelte van de totale inrichting waarbij wij ook nog graszoden, bestrating, meubilair en fitness toestellen hebben aangebracht.

Lees meer

Pannaveldje Rotterdam

Wij hebben een pannaveldje Rotterdam gerealiseerd. In opdracht van Koelewijn Bestratingen mochten we bij deze school in Rotterdam een kunstgras pannaveldje realiseren. We installeerden het kunstgras over de betonbandjes, waarna de klant zelf de bestrating teruglegde. Hierdoor zit het kunstgras vast en volledig opgesloten.

Lees meer

Pannakooi Gouda

Wij hebben een pannakooi in Gouda aangelegd. De hoge kooi zorgt voor het ware ‘pannavoetbal-gevoel’. Direct na de installatie doken de eerste voetballertjes al op. Wij hebben zo’n voorgevoel dat dit veld intensief gebruikt gaat worden. Dat vinden wij super!

Lees meer

Pannakooi Rozenburg

Bij dit project in Rozenburg hebben wij een pannakooi gerealiseerd. Dit hebben wij gedaan door te beginnen met het maken van de onderbouw voor het veld. Hierna hebben wij het kunstgras geïnstalleerd met belijning erin. Als laatste is het straatwerk rondom het veldje hersteld door onze vakmannen.

Lees meer

Pannaveld Teteringen

Wij hebben in opdracht van Sportveld Golfpark de Haenen een pannaveld in Teteringen aangelegd. Wij legden een strak pannaveldje aan, compleet met hoog hekwerk en goaltjes er omheen. Het doel van de pannakooi was meer jonge bezoekers te trekken, en dat is zeker gelukt. Op het veldje wordt nu lekker een balletje getrapt door de jeugd. Een […]

Lees meer

Pannakooi Zouaven

Wij hebben een pannakooi in Zouaven gerealiseerd. Voor Voetbalvereniging De Zouaven mochten wij deze pannakooi voorzien van kunstgras. Zo kunnen kinderen tegelijkertijd voetballen en genieten van de wedstrijden op het hoofdveld!

Lees meer

Pannakooi Utrecht

Wij realiseerde een pannakooi Utrecht. Meer bewegen in de wijk? Dat wordt natuurlijk gestimuleerd wanneer er de juiste faciliteiten voor handen zijn. Daarom investeerde de Gemeente Utrecht in dit vooruitstrevende project. Een sport- / speelplaats voor jong en oud! Een pannaveld voor de jonkies en een outdoor fitnessplaats voor de ‘oudere jongeren’. Beide velden hebben […]

Lees meer

Pannakooi SV de Foresters

Voor SV de Foresters in Heiloo mochten we een pannakooi (17×10 meter) aanleggen. Het pannaveldje is voorzien van een hooghekwerk en heeft een prominent plek gekregen op het sportpark (midden op het terrein). We wensen zowel jong als oud veel plezier met het kunstgras pannaveldje!

Lees meer

Pannaveld VVO Velp

Van voetbalvereniging VVO in Velp kregen wij de eervolle opdracht om een pannaveld aan te leggen. Dat deze vereniging aan behulpzame handjes niet tekort komt, blijkt wel uit het feit dat de onderbouw en het hekwerk in eigen beheer werden gehouden. Wij leverden het voetbalgras en installeerden deze vakkundig. Het eindresultaat mag er wezen en wij wensen […]

Lees meer

Pannaveldje Franeker

Sports & Playgrass heeft een pannaveldje Franeker gerealiseerd. Voor deze buurtvereniging in Franeker legden wij een kunstgras pannaveldje aan. Het veld bestond voorheen uit tegels, geen ideale ondergrond om op te sporten. De opdrachtgever verwijderde vooraf zelf de tegels. Wij brachten de kantopsluiting en de sporttechnische onderlaag aan en installeerden vervolgens het kunstgras. Het speelveldje […]

Lees meer

Pannaveldje Nooit Gedacht Geffen

Wij hebben een pannaveldje Nooit Gedacht in Geffen gerealiseerd. De oude zandbak met speeltoestellen is vervangen door een wat meer ‘voetbal gerelateerd’ veldje. Er werd een kunstgras trapveld aangelegd voor de spelende jeugd, inclusief hekwerk. Weer of geen weer? Het kunstgras trapveldje op het sportpark is altijd bespeelbaar.

Lees meer

Pannaveld Amsterdam

Wij hebben een kunstgras pannaveld Amsterdam aangelegd. Dit in opdracht van Joosten Kunststoffen. Het pannaveld heeft een afmeting van 15 bij 10 meter.  Iedere dag van het jaar, weer of geen weer, kan men nu voetballen. Dankzij het hogere hekwerk belandt de bal niet zomaar buiten het veld en kan er zonder onderbrekingen fanatiek doorgespeeld worden. Wij […]

Lees meer

Kunstgras voetbalveld in de tuin Bergambacht

Kunstgras voetbalveld in de tuin aangelegd in Bergambacht. Naast de aanleg van het kunstgras sportveld hebben wij ook de ballenvangers, doeltjes en hekwerk geleverd en geïnstalleerd.

Lees meer

Kunstgras Speedsoccer court Amsterdam

In Amsterdam hebben wij in een indoor sporthal een kunstgras speedsoccer court aangelegd.  Voorzien van een opvallende blauwe kleur straalt het net als het spel energie uit. Onder toeziend oog van Nouri kan jong en oud zich hier nu uitleven. Heel veel speelplezier gewenst!

Lees meer

Kunstgras voetbalveld tuin Berghem

In Berghem hebben wij een kunstgras voetbalveld tuin aangelegd. Het is een kunstgras voetbalveld met een afmeting van 14 x 18 meter. De belijning van het voetbalveld zorgt ervoor dat de kinderen een echt potje kunnen voetballen en zich uit kunnen leven.

Lees meer

Indoor kunstgras sportveld Deventer

In opdracht van European Hockey Group hebben wij een indoor kunstgras sportveld in Deventer gemaakt met in het midden een logo. Dit logo is met de hand gemaakt door onze vakmensen. Kwaliteit kunstgras voor beurzen Kiest u voor het huren van kunstgras van Sports & Playgrass? Dan kunnen uw deelnemers veilig sporten en spelen op […]

Lees meer

Kunstgras indoor sportveld Amsterdam

Bij het kantoor van KPN in Amsterdam kun je tegenwoordig tijdens de pauzetijden even ontspannen en sportief bezig zijn. Wij hebben daar namelijk een kunstgras indoor voetbalveldje aangelegd. Het veldje is voorzien van witte belijning. Heeft u ook interesse in een kunstgras indoorveld, tijdelijk of permanent? We leggen graag een veld voor u aan, precies […]

Lees meer

Kunstgras indoor voetbalveld Amsterdam

Van wellicht een wat saai kantoor naar een kunstgras indoor voetbalveld van meer dan 85 m2! Voor dit voetbalveld is Invention groen kunstgras gebruikt. De huidige tapijtvloer is verwijderd en de onderliggende betonvloer is opgeschuurd voor het verwijderen van oude lijmresten. Een egale basis voor het leggen van kunstgras is altijd van groot belang voor […]

Lees meer

Trapveld Sleen

In Sleen hebben wij een kunstgras trapveld van 600m2 aangelegd. Onder het kunstgras zijn shockpads aangelegd. Deze shockpads zorgen voor een valveilige ondergrond tijdens het sporten. Kunstgras voetbalveld in tuin Zou het niet geweldig zijn om je eigen kunstgras voetbalveld te krijgen in de achtertuin? Sports & Playgrass kan dit voor je realiseren. Wij brengen […]

Lees meer

Kunstgras trapveldje EZC Epe

Bij voetbalclub EZC uit Epe hebben wij een kunstgras trapveldje van 28 x 20 meter aangelegd, inclusief omheining. Zo kan door weer en wind gevoetbald worden door de spelers van de club! Kunstgras voetbalveld in tuin Zou het niet geweldig zijn om uw eigen kunstgras voetbalveld te krijgen in de achtertuin? Sports & Playgrass kan […]

Lees meer

Kunstgras Privé sportveldje Harderwijk

In Harderwijk hebben wij een kunstgras privé sportveldje aangelegd. Wij hebben hiervoor onze non-infill (zonder inzanden) kunstgras kwaliteit de multisoccer 24 mm gebruikt. Wij wensen de kids veel speelplezier!

Lees meer

Privéveldje Nieuwegein

Voor stichting ‘Make a Wish’ legden wij in Nieuwegein een kunstgras privé trapveldje aan. Het project was een verrassing voor een bijzonder kind, die na het zien van de oplevering uitermate gelukkig was.

Lees meer

Kunstgras voetbalveld Haringhuizen

In Haringhuizen hebben wij een kunstgras privévoetbalveld in de achtertuin aangelegd. De foto’s laten niet alleen het eindresultaat zien maar ook de stappen die doorlopen zijn tijdens de aanleg van het voetbalveld. Vanaf grondwerkzaamheden tot de aanleg van het kunstgras en het insnijden van de belijning.

Lees meer

Pannakooi openbare ruimte Schaijk

In de openbare ruimte in Schaijk hebben wij deze pannakooi van 15 x 6 meter geplaatst met kunstgras. De rode voetbaldoeltjes zijn geïntegreerd in het hekwerk en aan één zijde van de kooi bevindt zich een verhoogde ballenvanger.

Lees meer

Kunstgras trapveldje Haps

In opdracht van SKWshop hebben wij in Haps een kunstgras trapveldje aangelegd. Wij zijn gestart met de grondwerkzaamheden zoals het afgegraven van de bestaande ondergrond en hebben daarna een onderbouw gemaakt voor het trapveldje. Tot slot is het kunstgras met de belijning geïnstalleerd.

Lees meer

Kunstgras trapveld Heesch

In een woonwijk in Heesch hebben wij een kunstgras trapveld aangelegd. De omwonende kinderen kunnen weer lekker voetballen en andere spellen spelen!

Lees meer

Kunstgras trapveldje Nieuwegein

In Nieuwegein hebben wij een kunstgras trapveldje inclusief belijning voor openbaar gebruik gerealiseerd. Door de toevoeging van belijning kunnen wedstrijdjes gespeeld gaan worden. In een later stadium is er ook nog een ballenvanger omheen geplaatst, zodat de bal netjes in het spel blijft. Inmiddels wordt er door de kinderen dankbaar gebruik van gemaakt en worden […]

Lees meer

Kunstgras trapveldje Bilzen

Deze wijk in Bilzen heeft een prachtige open ruimte waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Om ervoor te zorgen dat er het hele jaar door gebruik van gemaakt kan worden werd ons gevraagd om een kunstgras trapveldje te leggen. Nu is de grasmat altijd groen en bestand tegen slijtage. Wij hopen dat de bewoners hier nog […]

Lees meer

Kunstgras trapveld Lemmer

In opdracht van Pannaworld hebben we dit trapveldje voorzien van kunstgras met belijning voor voetbal en basketbal. Het trapveldje werd feestelijk geopend en in gebruik genomen!

Lees meer

Kunstgras trapveld Amersfoort

Vlakbij een school in Amersfoort realiseerden wij een kunstgras trapveld. Het hekwerk werd later door onze opdrachtgever geplaatst. Gemeente Amersfoort is inmiddels weer een sportplek rijker!

Lees meer

Trapveld Oud-Beijerland

Bij VVO, de voetbalclub van Oud-Beijerland, realiseerden wij langs het hoofdveld dit kunstgras trapveldje. De ouders kunnen langs de kant heerlijk rustig naar de seniorenelftallen kijken terwijl de kinderen zich vermaken met een potje vijf-tegen-vijf. Iedereen op de vereniging blij, dus wij blij!

Lees meer

Trainingsveld Den Haag

Bij een voetbalvereniging in Den Haag hebben wij een kunstgras trainingsveldje van aangelegd. Het geheel is omheind met hekwerk. Het veld is altijd toegankelijk voor jeugdspelers en wordt in de winterperiode ook door seniorenteams gebruikt om (in kleine groepen) te kunnen trainen.

Lees meer

Kunstgras sportveld VV Eenrum

In Eenrum hebben wij voor VV Eenrum een kunstgras sportveld gemaakt. De kleuren van de voetbalvereniging, zwart en rood, komen terug in het kunstgras ontwerp. Het veld heeft tevens witte belijning in de vorm van een middellijn. Dit kunstgras trapveldje is altijd bespeelbaar, ongeacht de weersomstandigheden. Wij hebben bij dit project een sporttechnische onderlaag en […]

Lees meer

Toebehoren
Naast de aanleg van het kunstgras voetbalveld kunnen wij ook benodigde toebehoren leveren zoals goals en eventueel hekwerk rondom het veld.

Levensduur kunstgras voetbalveld
Wanneer je een kunstgras voetbalveld door ons heeft laten aanleggen, wil je uiteraard zo lang mogelijk plezier beleven met het sportveld. De levensduur van het voetbalveld is 8 tot 10 jaar. Op het product en de installatie van het kunstgras krijg je 8 jaar garantie mits je een jaarlijks onderhoudscontract bij ons heeft afgesloten. Zonder onderhoudscontract bedraagt de garantie 5 jaar. De garantie die wij geven is op kleurechtheid, UV-stabilisatie en het niet loslaten van de kunstgrasvezels. Eventuele gebreken binnen de garantieperiode die zijn ontstaan door een gebrek in het kunstgras of de wijze van leggen worden door ons kosteloos hersteld.

Kunstgras voetbalveld prijs
De prijs voor de aanleg van een kunstgras voetbalveld in je tuin is afhankelijk van je wensen. Wij staan je graag te woord en denken met je mee.