Soorten kunstgras

Assortiment met verschillende type kunstgras

Sports & Playgrass verkoopt diverse soorten kunstgras. Voor elk type sport- of speelveld bieden wij hiervoor het juiste type kunstgras aan. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u daarom graag met een passend advies. Voor kunstgras speelvelden kunnen wij u bijvoorbeeld ook adviseren over de juiste valdemping. Hiermee creëer je namelijk voor kinderen een veilige speelomgeving.

Kunstgras sport en spel

Informatie bekijken

Valdemping kunstgras

Informatie bekijken

Kunstgras golfen

Informatie bekijken

Overige producten

Informatie bekijken

Referentie projecten

Bekijk onze website voor een eerste indruk van ons assortiment. Heeft u interesse? Dan kunnen wij u altijd eerst ook nog een paar kunstgras stalen opsturen. Bovendien bieden wij de optie om langs te komen op locatie voor advisering. Voor een eerste indruk van onze kunstgrasprojecten kunt u een kijkje nemen op onze referentiepagina. Hier kunt u diverse uitgevoerde kunstgras sport- en speel projecten door Sports & Playgrass terug vinden.

Kosten assortiment kunstgras

Wij geven geen prijzen op voorhand. De kosten van kunstgras zijn afhankelijk van het soort project, de afmeting en al uw wensen. Bij interesse kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor een passend advies komen wij ook bij u langs op locatie. Hiervoor kunt u het beste een afspraak maken. Neem daarvoor contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Je vindt ons bedrijf ook op https://kunstgras.uwpagina.nl/, https://kunstgras.bestevanhetnet.nl/ en https://kunstgrasbedrijven.expertpagina.nl/

Recente projecten Kunstgras sportveld

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Kunstgras privé sportveld Schijndel

Kunstgras privé sportveld Schijndel

Kunstgras hockeyveld in de tuin Haaren

Kunstgras hockeyveld in de tuin Haaren

Kunstgras putting green Zeist

Kunstgras putting green Zeist

Alle projecten bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse soorten kunstgras en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.