Sports&Playgrass

Kunstgras terras

Wil jij eens wat nieuws doen op je terras? Ben je uitgekeken op hoe het er momenteel uitziet en zou je bijvoorbeeld meer met gras willen doen? Wij raden je dan van harte aan om hier kunstgras voor te kiezen. Dit is een veelzijdige soort gras die weinig onderhoud nodig heeft en die in meerdere verschillende kleuren te krijgen is. Bij Sports & Playgrass vind je een specialist op het gebied van kunstgras die graag al je dromen laat uitkomen. Maar welke voordelen heeft het eigenlijk allemaal, zo’n kunstgras terras?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een kunstgras terras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen vervolgens contact met je op om je wensen te bespreken. Bekijk ook eens hieronder onze gerealiseerde tuinprojecten door heel Nederland en laat je inspireren.

Particuliere tuin

Naast dat we sport en speelvelden aanleggen kunnen we ook particuliere tuinen aanleggen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is kunstgras een duurzaam product dat steeds vaker gebruikt wordt om een groen element toe te voegen aan een tuin. Onze producten staat voor kwaliteit en we bewegen continu mee met de snel innoverende kunstgrasmarkt. […]

Lees meer

Rotterdam

Dit project is voorbereid door een hovenier van Easylawn. We hebben hier kleine stukken maar ook schuine stukken ingesneden in het kunstgras. Wij zijn er van overtuigd dat deze klanten heerlijk kunnen genieten van hun sfeervolle tuin.

Lees meer

Lijnden

In samenwerking met Easylawn hebben we 120m2 gras aangelegd. Het project is voorbereid door een hovenier van Easylown. Er is gekozen om staptegels in het kunstgras te verwerken voor een speels effect. En zeg nu eerlijk; dit gezin kan toch optimaal genieten in zijn tuin aan het water.

Lees meer

Drunen

Bij een gezin in Drunen hebben we een tijdje terug het kunstgras (90m2) geïnstalleerd. De klant heeft zelf de ondergrond leg-klaar gemaakt. Er is gekozen voor de Sense 45 omdat de kinderen hier intensief gebruik van maken. De Sense 45 is een sterk type kunstgras en dus perfect als de kinderen hierop willen spelen.

Lees meer

Sprundel

In Sprundel, een dorp in de gemeente Rucphen hebben we een prachtige woning voorzien van kunstgras. We hebben hier 200m2 kunstgras geïnstalleerd. Kunstgras is ideaal voor een ondergrond rondom een zwembad. Hierdoor voorkom je moederpollen of slijtage van het gazon.

Lees meer

Den Haag

Voor een particuliere tuin in Den Haag hebben we zowel de voor en achtertuin opgeknapt. Een verstandige keus omdat je alles in dezelfde lijn doortrekt.

Lees meer

Tilburg

Voor een klant in Tilburg hebben we het dakterras voorzien een een nieuwe kunstgrasmat. De oude kunstgrasmat was gedateerd. Tevens zijn er twee verschillende types aangebracht waardoor je kleurverschil ziet. We hebben de tuin helemaal opgepimpt en het resultaat mag er zijn. De klant heeft weer jarenlang plezier en kan lekker van het zonnetje genieten […]

Lees meer

Woerden

In samenwerking met Easylawn hebben we deze tuin gerealiseerd van 40m2. Heb je een trampoline, speeltoestel, zwembad of ander opstakel in je tuin waar je van denkt dat dit belemmering oplevert. Voor ons is dit geen probleem want we kunnen in de meeste gevallen hier een passende oplossing voor bieden.

Lees meer

Eijsden

Kunstgras heeft vele voordelen. Voor een klant in Eijsden is gekozen voor een mooi vol en sterk type kunstgras omdat hier rondom veel op wordt gelopen. Voor dit oppervlakte (40m2) is er gekozen voor een poolhoogte van 45mm. Uiteraard hebben we per type project hier een advies over. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact […]

Lees meer

Atlas (Duitsland)

Wij zijn niet alleen actief in Nederland en België maar ook in Duitland. Rondom het bedrijfspand hebben we een showtuin aangelegd. Via onze vaste leverancier, Homegrass hebben we dit project mogen uitvoeren. Dit is het begin geweest van een mooie samenwerking.

Lees meer

Blaricum

In deze particuliere tuin hebben ween kunststof kantoplsluiting geplaatst. Hierdoor konden we met de rondingen van de tuin mee. Met een kunststof kantopsluiting heb je de mogelijkheid om meer vorm te geven aan je door een golfvorming pad te creëren.

Lees meer

Zwart kunstgras rondom zwembad

Voor dit vakantiepark op de veluwe mochten we zwart kunstgras aanleggen rondom de zwembaden. Het zwarte kunstgras (kortpolig) is niet alleen fraai, het is ook nog eens veilige en zachte ondergrond. Bovendien is kunstgras goed bestand tegen chloor, waardoor de levensduur van het materiaal niet afneemt!

Lees meer

Kunstgras is onderhoudsarm

Een van de redenen waarom mensen twijfelen of ze wel gras in hun tuin of op hun terras aan willen leggen is het onderhoud hiervan. We kennen allemaal de beelden wel van mensen die achter hun grasmaaier eindeloos rondjes maken over hun gazon. Met kunstgras hoef je jezelf hier geen zorgen over te maken. Kunstgras hoeft niet te worden gemaaid of bewaterd, wat betekent dat je niet hoeft te investeren in tijd of geld om het te onderhouden. Dat lijkt ons toch al een goede reden om te kiezen voor kunstgras op je terras!

Kunstgras blijft altijd groen

Kunstgras blijft het hele jaar door groen, wat betekent dat je niet hoeft te wachten tot het gras groeit voordat je het terras kunt gebruiken. We kennen allemaal die beelden wel van velden van gewoon gras die door de kou of regen zijn verworden tot een bruine massa. Kunstgras ziet er het hele jaar door perfect uit, ongeacht het weer!

Kunstgras is gemakkelijk te reinigen

Het schoonmaken van een kunstgras terras kan bijna niet makkelijker zijn. Gewoon even reinigen met een bezem of stofzuiger en je bent alweer klaar. Er hoeft bijna nooit water of een ander schoonmaakmiddel aan te pas te komen om ervoor te zorgen dat je kunstgras veld er weer piekfijn uitziet.

Klantervaringen

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Een kunstgras terras is duurzaam

Kunstgras kan jarenlang meegaan als het goed wordt onderhouden, wat betekent dat je niet hoeft te investeren in het vervangen ervan. Probeer dat maar eens te bereiken met een terras waar je gewoon gras op hebt aangelegd!

Het is geschikt voor alle weersomstandigheden

Kunstgras kan tegen alle verschillende weersomstandigheden, wat betekent dat je het hele jaar door kunt genieten van je terras, ook als het regent of sneeuwt. Slecht weer heeft ook geen negatief effect op je kunstgras terras.

Neem alle voordelen van een kunstgras terras een keer met ons door

Zo zijn er nog wel meer voordelen op te noemen van een kunstgras terras. Je mag altijd even contact met Sports & Playgrass opnemen om alle voordelen met ons door te nemen. Samen gaan we dan bekijken hoe wij er voor kunnen zorgen dat jij straks het perfecte terras voor of achter je huis hebt liggen! Neem vooral ook even een kijkje op onze website om voorbeelden te zien van hoe jouw terras er ook kan komen te zien.

Kosten kunstgras op terras

Ben je benieuwd naar de kosten voor het aanleggen van kunstgras op je terras? De kosten zijn afhankelijk van de afmetingen en je wensen. Bij interesse kun je via het offerteformulier een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om alle wensen samen door te bespreken. Op die manier kunnen wij je een passende offerte op maat aanbieden!

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy