Sports&Playgrass
Kunstgras tennisbaan aanleggen

Kunstgras tennisbaan aanleggen

Wil je een privé kunstgras tennisbaan aanleggen in jouw tuin, bij jou op de sportvereniging of bijvoorbeeld op jouw vakantiepark zodat er altijd tennis gespeeld kan worden? Dan zit je bij Sports & Playgrass goed! Wanneer je kiest voor een kunstgras tennisveld, kies je voor een onderhoudsvriendelijk tennisveld dat intensief bespeelbaar is. Het onderhoud bestaat voornamelijk uit het schoonhouden van het tennis kunstgras oppervlak en de baan even opborstelen na iedere tennissessie zoals je gewend bent op de tennisclub. De lijnen van kunstgras tennisbanen vervagen overigens ook niet, erg handig!

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van kunstgras tennisbanen in diverse afmetingen. Bekijk eens onze gerealiseerde projecten hieronder en laat je inspireren. Wij komen graag persoonlijk bij je langs zodat we ter plaatse een geheel en vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, wij gaan graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken. Bel of mail ons, of vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen wij contact met jou op! Op zoek naar meer informatie? Lees gerust verder!

Aanleg tennisbaan

Voor dit vakantiepark hebben wij een kunstgras tennisbaan aangelegd waar recreanten kunnen genieten van een potje tennis. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van kunstgras tennisbanen in diverse afmetingen. Wij komen graag persoonlijk bij je langs zodat we ter plaatse een geheel en vrijblijvend advies kunnen geven.

Lees meer

Kunstgras tennisbaan Bocholt

Deze kunstgras tennisbaan is aangelegd bij een groot vakantiepark in Bocholt. De kunstgras tennisbaan is ruim opgezet en voorzien van passende verlichting. Er is gekozen voor een hoge omheining, waarbinnen ook voldoende ruimte is voor het neerleggen van spullen en banken voor publiek.

Lees meer

Kunstgras tennisbaan Budel

In Budel hebben wij een kunstgras tennisbaan in de tuin aangelegd met een afmeting van 36×18 meter. De bestaande ondergrond was een oude Mateco baan. Deze is gereinigd en oude plekken zijn hersteld met coating. Vervolgens is de gehele baan geëgaliseerd. Naast de aanleg van het kunstgras hebben wij ook de tennispalen en tennisnet geleverd […]

Lees meer

Vakantiepark Landal Puur

In het mooie Drenthe, tussen de heidevelden, dichte bossen en veengebieden, ligt Landal PUUR Exloo. De omgeving verraadt direct waarom deze regio zo geliefd is bij wandel- en fietsliefhebbers. Grenzend aan bossen en wegkijkend over uitgestrekte vlaktes, heb je vanaf jouw luxe vakantiehuis direct toegang tot eindeloze routes door het prachtige Hondsruggebied. De afwisseling tussen […]

Lees meer

Privétennisbaan Wassenaar

Sports & Playgrass heeft een privé kunstgras tennisbaan in Wassenaar aangelegd. Het is een kunstgras tennisbaan op het landgoed achter een woonhuis. Sports & Playgrass realiseerde het project binnen enkele dagen.

Lees meer

Privé tennisbaan Rosmalen

Deze prachtige rood met groene privé kunstgras tennisbaan hebben wij in Rosmalen gerealiseerd. Deze baan hebben is opgeleverd inclusief tennisnet, scorebord en scheidsrechterstoel. Met de toevoeging van een aantal extra elementen zoals bijvoorbeeld goaltjes en basketbalnet kan het veld ook als multifunctioneel sportveld gebruikt worden.

Lees meer

Mini tennisbaan Geldermalsen

In Geldermalsen hebben wij een mini kunstgras tennisbaan aangelegd. Hierbij hebben wij de ondergrond geëgaliseerd. Het kunstgras is geïnstalleerd met tennisbaan belijning erin. Voor het tennisnet zijn er grondkokers in het veld gemaakt. Ook interesse in een mini tennisbaan? Ons team helpt je graag. Sports & Playgrass heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van kunstgras […]

Lees meer

De voordelen van een kunstgras tennisbaan

Het aanleggen van een kunstgras tennisbaan biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele ondergronden zoals gravel of natuurgras. Bij Sports & Playgrass, een deskundige partner in de aanleg van kunstgras tennisbanen, worden deze voordelen geoptimaliseerd voor een optimale spelbeleving en duurzaamheid.

De ideale ondergrond voor kunstgras tennisbanen

Als je kiest voor Sports & Playgrass voor jouw kunstgras tennisbaan, kies je voor gegarandeerde kwaliteit. Onze tennisbanen, met hoogwaardig Europees kunstgras, hebben uitstekende sporttechnische eigenschappen. Dit zorgt niet alleen voor beter speelcomfort en een langere levensduur, maar ook voor meer speelplezier.

Ons tennis kunstgras is specifiek ontworpen voor tennis, met een optimale balans van speeleigenschappen zoals veerkracht en grip. Dit verhoogt de spelkwaliteit en vermindert het risico op blessures. Bovendien zijn onze tennisbanen onderhoudsarm en esthetisch aanpasbaar, waardoor ze een slimme investering zijn voor elke club of faciliteit.

Soorten kunstgras tennisbanen en kunstgras onderhoud

Voor de aanleg van een kunstgras tennisbaan, gebruiken wij Playgrass kunstgras die we in verschillende kleuren kunnen leveren. Dit type kunstgras wordt ingestrooid met kwartszand 28-30 kg/m² voor een stabiele ligging en voor demping. Playgrass is weersbestendig en het onderhoud bestaat voornamelijk uit het schoonhouden van het kunstgras oppervlak. Het tennis kunstgras heeft minimaal één keer per jaar een goede onderhoudsbeurt nodig waarbij eventueel blad en ander vuil worden verwijderd.

Wij kunnen indien gewenst jouw kunstgras tennisbaan ook voor je onderhouden. Bij het laten aanleggen van een nieuwe kunstgras tennisveld is het mogelijk om een meerjarig onderhoudscontract te kopen. Heb je een bestaand kunstgras tennisveld dat in het verleden is gelegd en al jaren in gebruik is? Dan kan je alsnog onderhoud door ons laten uitvoeren. Wij komen dan graag bij je langs om je tennisveld te bekijken en met je een gewenst pakket voor onderhoud samen te stellen. Meer informatie over kunstgras onderhoud lees je hier.

Aanleg kunstgras tennisbaan

Wij kunnen voor je van A tot Z een kunstgras tennisbaan aanleggen. Wij starten met de grondwerkzaamheden. De bestaande ondergrond wordt verwijderd, waarbij de vrijgekomen grond op verzoek kan worden verwerkt op het terrein of wordt afgevoerd. Vervolgens brengen wij een sporttechnische onderlaag aan. De bodem wordt daarna geprofileerd, verdicht en geëgaliseerd zodat een goede basis ontstaat waarop het kunstgras voor de tennisbaan gelegd kan worden. Nadat de betonbanden en/of L-elementen zijn geplaatst, kan het druk verdelend doek worden aangebracht. Na het kunstgras aanleggen wordt als laatste het kunstgras ingestrooid met kwartszand. Dit wordt gedaan voor een stabielere ligging. Ook blijven de kunstgrasvezels beter rechtop staan, waardoor het tennis kunstgras geschikt is voor intensief gebruik.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Extra opties tijdens de aanleg van een kunstgras tennisbaan

Wanneer wij voor je aan de slag gaan met het aanleggen van een kunstgras tennisbaan kun je ook nog kiezen uit diverse extra opties. Enkele opties die wij je kunnen aanbieden:

Vakmanschap bij Sports & Playgrass

Wij streven met de aanleg van een kunstgras tennisbaan naar de optimale spelbeleving en de juiste sporttechnische eigenschappen. Met ons vakkundig team staan wij graag voor je klaar. Ons aanlegteam heeft in het verleden bewezen over de benodigde vakkundigheid te beschikken. Veel particulieren als tennisverenigingen gingen je al voor. Ben je de volgende die ons gaat inschakelen voor de aanleg van een kunstgras tennisbaan? Wij helpen je graag met de advisering, uitvoering en nazorg!

Kosten kunstgras tennisbaan aanleggen

Ben je benieuwd naar de kosten voor het aanleggen van een kunstgras tennisbaan? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie. De kosten voor de aanleg van een kunstgras tennisveld zijn afhankelijk van de afmeting en je wensen. Bij interesse kun je via het offerteformulier een geheel vrijblijvende offerte opvragen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om alle wensen samen door te bespreken. Op die manier kunnen wij je een passende offerte aanbieden.

Ook interessant: kunstgras voetbalveld, hockey kunstgras, indoor kunstgras en golf kunstgras.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy

Je cookievoorkeuren bij Sports & Playgrass

Beste bezoeker, bij Sports & Playgrass gebruiken we cookies om je de beste ervaring te bieden. Klik op 'Accepteren' als je alle cookies wilt accepteren of pas je voorkeuren aan onder je cookie-instellingen. Dank je wel voor je bezoek!.