Kunstgras tennisbaan

U wilt een kunstgras tennisbaan laten aanleggen in uw tuin. Een prima keuze. Om goed tennis te kunnen spelen, dient uw tennisbaan onderhoudsvriendelijk en slijtvast te zijn. Deze eigenschappen bezit een kunstgras tennisbaan van nature, waardoor u extra lang plezier heeft van uw privé tennisbaan. Ons team heeft een ruime ervaring in het aanleggen van tennisbanen, voorzien van een kunstgrasondergrond. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Contacteer ons op het volgende telefoonnummer: +31(0)851306921 of vraag direct een offerte aan. Sports & Playgrass neemt vervolgens binnen één werkdag contact met u op voor een passende offerte.

Kunstgras is ideaal voor tennis

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief goede tennisbaan met de juiste speltechnische eigenschappen, dan is kunstgras een uitstekende ondergrond. Voor een tennisbaan maken wij enkel gebruik van kwalitatief hoogwaardig kunstgras. Duurzame materialen van Europese makelij waarbij wij de kwaliteit garanderen. Dit vergroot niet alleen het comfort, maar ook nog eens het spelplezier.

H33

H33 topkwaliteit kunstgras voor hockeyveld in de tuin
Hoogte
14 mm
Kleur gras / vezel Groen
Materiaal Grasvezel polyproplyeen
Garenkwaliteit Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!
Toepassing Sport en spel
Bezanden 5 – 10 kg per/m²
Aantal steken 19 steken per/10cm
Gewicht 2.254 gram per/m²

*Hoge kwaliteit kunstgras, ideaal voor tennis

Aanleg kunstgras tennisbaan in eigen tuin

Voor de optimale spelbeleving en sporttechnische eigenschappen is bij de aanleg van een kunstgras tennisbaan vakkundigheid en nauwkeurigheid vereist. Ons aanlegteam heeft in het verleden bewezen over deze kwaliteiten te beschikken. Zowel vele tennisverenigingen als particulieren gingen u reeds voor. Bent u de volgende die Sports & Playgrass inschakelt voor de aanleg van uw tennisbaan? Wij helpen u graag bij de creatie van een eigen tennisbaan in uw tuin.

Prijs van privé kunstgras tennisveld

Beelden zeggen meer dan woorden. U vindt daarom hieronder enkele tennisbanen die wij hebben gerealiseerd. Een compleet overzicht van al onze kunstgrasprojecten vindt u op onze referentiepagina. Voor meer inzicht in de prijzen en kosten, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Mini tennisbaan Geldermalsen

Mini tennisbaan Geldermalsen

Privétennisbaan Rotterdam

Privétennisbaan Rotterdam

Prive Tennisbaan Rosmalen

Prive Tennisbaan Rosmalen

Privétennisbaan Wassenaar

Privétennisbaan Wassenaar

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.