Sports&Playgrass
Speedsoccer

Speedsoccer

Sports & Playgrass is dé specialist in de aanleg van een kunstgras speedsoccer court. Speedsoccer wordt weliswaar net als zaalvoetbal binnen gespeeld. Maar er zijn veel verschillen. Speedsoccer is hip, intensief én de nieuwste rage op voetbalgebied. Voor meer informatie verzoeken wij je om contact met ons op te nemen. Sports & Playgrass helpt je graag, zodat je binnenkort gebruik kunt maken van het speedsoccer court.

Aanleg kunstgras speedsoccer court
Een speedsoccer court heeft normaal gesproken de afmetingen van 30×15 meter. In overleg met je kunnen wij de afmetingen aanpassen aan je wensen. Kies je voor een speedsoccer court van Sports & Playgrass? Dan kies je voor kwaliteit!

Wij zijn je uitvoerende partner op het gebied van:

Verder denken wij uiteraard aan belangrijke details. Je kunt bijvoorbeeld denken aan valdempend kunstgras. Hierdoor worden eventuele blessures geminimaliseerd. Daarnaast leveren wij een Speedsoccer veld inclusief hekwerken en boarding. Kortom, ga snel de strijd aan met uw vrienden en voetbal 5 tegen 5 op een compact voetbalveld, waarbij alles uit de kast getrokken dient te worden om te winnen. Spectaculaire tricks en moves gegarandeerd.

Kosten aanleg Speedsoccer court
Speedsoccer kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Bij de aanleg van een speedsoccer court houden wij rekening met bijvoorbeeld een goede afwatering. Hierdoor kunnen de kosten variëren. Wij geven daarom dus op voorhand geen prijzen. Ben je benieuwd naar de kosten van de aanleg van een speedsoccer court? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Proces offerte aanvraag
Sports & Playgrass heeft een vakkundige en transparante werkwijze. Indien gewenst komen wij bij je op locatie om het werk te inventariseren. Vervolgens ontvang je een specifieke offerte, inclusief kostenindicatie. Ga je akkoord? Dan beginnen wij met de aanleg van een prachtig kunstgras Speedsoccer court.

Voor een kleine impressie van onze mogelijkheden kun je alvast onze referenties op de website bekijken.

Altijd de scherpste prijs, all in
Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant
Enkel gecertificeerde en veilige producten
Aanleg door professionele vakmensen
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy