Speedsoccer

Sports & Playgrass is dé specialist in de aanleg van een kunstgras speedsoccer court. Speedsoccer is hip, intensief én de nieuwste rage op voetbalgebied. Voor meer informatie verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Sports & Playgrass helpt u graag, zodat u binnenkort gebruik kunt maken van het speedsoccer court.

Aanleg kunstgras speedsoccer court

Een speedsoccer court heeft normaal gesproken de afmetingen van 30×15 meter. In overleg met u kunnen wij de afmetingen aanpassen aan uw wensen. Kiest u voor een speedsoccer court van Sports & Playgrass? Dan kiest u voor kwaliteit!

Wij zijn uw uitvoerend partner op het gebied van:

  • Ontwerp én aanleg
  • Grondwerkzaamheden
  • Levering van kwaliteitsvol kunstgras voor een scherpe prijs
  • Service en kunstgras onderhoudsbeurten.

Verder denken wij uiteraard aan belangrijke details. U kunt bijvoorbeeld denken aan valdempend kunstgras. Hierdoor worden eventuele blessures geminimaliseerd. Daarnaast leveren wij een Speedsoccer veld inclusief hekwerken en boarding. Kortom, ga snel de strijd aan met uw vrienden en voetbal 5 tegen 5 op een compact voetbalveld, waarbij alles uit de kast getrokken dient te worden om te winnen. Spectaculaire tricks en moves gegarandeerd.

Kosten aanleg Speedsoccer court

Speedsoccer kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Bij de aanleg van een speedsoccer court houden wij rekening met bijvoorbeeld een goede afwatering. Hierdoor kunnen de kosten variëren. Wij geven daarom dus op voorhand geen prijzen. Bent u benieuwd naar de kosten van de aanleg van een speedsoccer court? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Proces offerte aanvraag

Sports & Playgrass heeft een vakkundige en transparante werkwijze. Indien gewenst komen wij bij u op locatie om het werk te inventariseren. Vervolgens ontvangt u een specifieke offerte, inclusief kostenindicatie. Gaat u akkoord? Dan beginnen wij met de aanleg van een prachtig kunstgras  Speedsoccer court.

Voor een kleine impressie van onze mogelijkheden kunt u alvast onze referenties op de website bekijken. 

Kunstgras projecten

Op onze referentiepagina vindt u een compleet overzicht van alle kunstgrasprojecten.

Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

Multisportveldje Veghel

Multisportveldje Veghel

Multifunctioneel veldje Geffen

Multifunctioneel veldje Geffen

Multifunctioneel sportveld Didam

Multifunctioneel sportveld Didam

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.