Sports&Playgrass
Kunstgras speedsoccerveld aanleggen

Kunstgras speedsoccerveld aanleggen

Wij zijn dé specialist in de aanleg van een kunstgras speedsoccerveld. Speedsoccer wordt weliswaar net als zaalvoetbal binnen gespeeld, maar er zijn veel verschillen. Speedsoccer is snel, dynamisch en vereist snelle reacties en precisie. Speedsoccer is een goede manier om conditie en techniek te verbeteren. We hebben veel ervaring met de aanleg van kunstgras speedsoccervelden. We komen regelmatig voor de aanleg van deze velden bij particulieren, bedrijven, verenigingen en sportcentra over de vloer.

Ben je op zoek naar meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij nemen vervolgens contact met je op. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden. Jouw wensen gecombineerd met ons advies vormt de basis van de realisatie van een speedsoccer court. Bekijk hieronder ook eens rustig onze gerealiseerde voetbalprojecten door heel Nederland.

Trapveld Sportcentrum de Vaart

Bij Sportcentrum de Vaart in Linschoten hebben we dit kunstgras trapveld aangelegd. Het grote trapveld is volledig van kunstgras en voorzien van twee hoge goals. Door het gebruik van kunstgras heeft het trapveld een val-dempende ondergrond. Rondom het trapveld is een mooie haag aangelegd dat fungeert als ballenvanger en waardoor het trapveld subtiel in de […]

Lees meer

Pannaveld, FC de Bilt  

Bij een voetbalvereniging de Bilt hebben we dit omheinde pannaveld van kunstgras mogen aanleggen De omheining bestaat uit lage en hoge zijden (achter de goals) en daarin zijn ook de grote goals verwerkt. Het trapveld is voorzien van een open ingang in de omheining.

Lees meer

Pannaveld, Voetbalvereniging D.E.E.S. Wintelre

Bij een voetbalvereniging in Wintelre hebben we dit grote kunstgras pannaveld aangelegd. De omheining bestaat uit lage en hoge zijden (achter de goals) en is af te sluiten met een deur. Het logo van de voetbalvereniging is in wit kunstgras terug te zien in het midden van het veld.

Lees meer

Pannaveld, Sportvereniging Laren  

Bij Sportvereniging Laren hebben we dit pannaveld aangelegd in blauw kunstgras. De pannakooi heeft twee grote goals, maar ook vier kleinere goals in de lange zijden. Het logo van de voetbalvereniging is in het zwart-wit verwerkt in het midden van het veld. Door het plaatsen van twee basketbalnetten boven de grote goals, is het veld […]

Lees meer

Hullie Speelboerderij, Uden

Bij een grote speelboerderij in Uden hebben we dit semi-indoor kunstgras voetbalveldje aangelegd. Het voetbalveld is uitgezet in hoog kunstgras met twee kleine goaltjes. Naast het veld is ook de tribune met kunstgras bekleed. Het gekleurde logo van de speelboerderij is in kunstgras terug te zien bij wijze van middenstip.

Lees meer

Camping Balkbrug

Bij Camping Si-Es-An in Balkbrug hebben wij de kunstgras ondergrond voor een pannakooi verzorgd. Hierbij hebben wij eerst de onderbouw gemaakt. Onder het kunstgras hebben wij shockpads aangebracht, voor betere demping en meer speelcomfort. Verder is er in het kunstgras witte voetbalbelijning aangebracht. In hetzelfde project werd door Kompan de pannakooi geleverd en geplaatst. Wij […]

Lees meer

Pannaveld Ravenstein

Wij hebben een pannaveld in Ravenstein aangelegd. Door het creatieve bestuur van v.v. Ravenstein werd het voor hen mogelijk om een pannaveld te realiseren. Zij vroegen diverse lokale sponsoren om een bijdrage, in ruil voor een reclamebord aan het hekwerk. Resultaat: voldoende budget en daardoor een gloednieuw pannaveld. Een ware opwaardering voor het sportpark, waar alle dagen […]

Lees meer

V.V. Trinitas Oisterwijk

Een kunstgras sportveld kan volledig naar wens worden uitgevoerd. Eén van de opties is het verwerken van een custom logo in je kunstgrasmat. Dit maakt jouw kunstgras sportveld nog persoonlijker. Custom kunstgras logo’s worden door onszelf gemaakt of aangevraagd bij een gespecialiseerd bedrijf. Bij de aanleg van het kunstgrasveld wordt het logo in het gras […]

Lees meer

Pannaveld Soest

Voor een school uit Soest hebben we in samenwerking met VrienDD een pannakooi gerealiseerd. Wat eerst een tegelvloer was is nu omgebouwd tot pannakooi waar de kinderen hun lol op kunnen.

Lees meer

Pannakooi Vessem

Voetbalvereniging Vessem was op zoek naar een extra plek waar de jongste leden zich konden vermaken. Al tijdens de eerste oriënterende gesprekken kwamen er steeds meer ideeën op tafel. Hoe mooi zou het zijn als de ouderen er ook op konden spelen, of dat er zelfs een training op konden worden afgewerkt? Wij vertaalden al […]

Lees meer

Trapveld Megen (>1000m2)

Modderplekken, de nodige molshopen en een algehele slechte staat van de natuurlijke grasmat zorgde ervoor dat het ooit zo populaire trapveld in Megen langzaam veranderde in een hangplek. Sports & Playgrass legde een nieuw kunstgrasveld inclusief belijning aan en Dorspraad in Megen kan dit soort initiatieven alleen maar toejuichen. Carlo Broeders, lid van de Dorpsraad […]

Lees meer

Trapveld Haren

In opdracht van de gemeente Oss hebben we in Haren circa 950m2 kunstgras geïnstalleerd. We hebben Playgrass. De volgende werkzaamheden hebben we uitgevoerd. Een hele klus maar we zijn ervan overtuigd dat de jeugd uit Haren hier volop van kunnen genieten.

Lees meer

Wat is speedsoccer?

Speedsoccer is een variant van voetbal dat wordt gespeeld op een klein veld. Het veld is meestal binnen. De doelen zijn ook een stuk kleiner dan bij regulier voetbal. De spelers spelen in teams van vijf of zes. Speedsoccer is snel, dynamisch en vereist snelle reacties en precisie. De kleinere afmetingen van het veld verhogen de intensiteit van het spel en vergroten de noodzaak om snel te denken en te handelen.

Omdat het vaak gespeeld wordt in een binnenruimte, is het niet afhankelijk van het weer en kan het het hele jaar door worden gespeeld. Het is een populaire sport voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus en wordt vaak beschouwd als een goede manier om conditie en techniek te verbeteren.

Voordelen kunstgras speedsoccerveld

Een kunstgras speedsoccerveld biedt een uitstekende speelomgeving voor speedsoccer, een snelle en dynamische variant van voetbal. Deze velden zijn ontworpen om spelers een veilige, consistente en duurzame sportervaring te bieden, ongeacht de weersomstandigheden. Voordelen van een kunstgras speedsoccerveld:

 1. Optimale speelomgeving:
  • Gelijkmatig speelveld met consistente balrol bevordert nauwkeurigheid en snelheid.
  • Schokabsorberende eigenschappen minimaliseren blessures, waardoor een veilige speelomgeving wordt gegarandeerd.
 2. Kosteneffectiviteit en duurzaamheid:
  • Vereist weinig onderhoud in vergelijking met natuurlijk gras, wat resulteert in lagere onderhoudskosten op lange termijn.
  • Duurzaamheid maakt het mogelijk om het hele jaar door te spelen, ongeacht de weersomstandigheden.
 3. Flexibele aanpassingsmogelijkheden:
  • Kan worden aangepast aan specifieke wensen en eisen, zoals afmetingen van het veld en integratie van speciale kenmerken zoals valdemping en hekwerken.
  • Maatwerkontwerp zorgt voor een perfecte afstemming op de behoeften van de gebruiker, of het nu gaat om sportverenigingen, scholen, bedrijven of particulieren.

Een kunstgras speedsoccerveld biedt dus een combinatie van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en maatwerk, waardoor het een ideale keuze is voor liefhebbers van speedsoccer op alle niveaus.

Aanleg kunstgras speedsoccer court

Een speedsoccerveld heeft normaal gesproken de afmetingen van 30×15 meter. In overleg kunnen wij de afmetingen aanpassen aan jouw wensen. Kies je voor een speedsoccer court van Sports & Playgrass? Dan kies je voor kwaliteit! Wij zijn je uitvoerende partner op het gebied van:

Verder denken wij uiteraard aan belangrijke details. Je kunt bijvoorbeeld denken aan kunstgras valdemping. Hierdoor worden eventuele blessures geminimaliseerd. Daarnaast leveren wij een Speedsoccer veld inclusief hekwerken en boarding. Kortom, ga snel de strijd aan met vrienden en voetbal 5 tegen 5 op een compact voetbalveld, waarbij alles uit de kast getrokken dient te worden om te winnen. Spectaculaire tricks en moves gegarandeerd!

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Kosten aanleg speedsoccerveld

Speedsoccer kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Bij de aanleg van een speedsoccer court houden wij rekening met bijvoorbeeld een goede afwatering. Hierdoor kunnen de kosten variëren. Wij geven daarom dus op voorhand geen prijzen. Ben je benieuwd naar de kosten van de aanleg van een speedsoccer court? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij nemen vervolgens contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken. We komen ook graag persoonlijk langs zodat we ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen.

Voor een kleine impressie van onze mogelijkheden kun je alvast onze gerealiseerde projecten door heel Nederland en België bekijken.

Naast de aanleg van kunstgras speedsoccervelden en kunstgras zaalvoetbalvelden realiseren wij ook kunstgras trapveldjes, kunstgras pannavelden en kunstgras voetbalvelden voor bijvoorbeeld in de tuin.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy

Je cookievoorkeuren bij Sports & Playgrass

Beste bezoeker, bij Sports & Playgrass gebruiken we cookies om je de beste ervaring te bieden. Klik op 'Accepteren' als je alle cookies wilt accepteren of pas je voorkeuren aan onder je cookie-instellingen. Dank je wel voor je bezoek!.