Speedsoccer

Wilt u een speedsoccer court laten aanleggen? Speedsoccer is hip, intensief én de nieuwste rage op voetbalgebied. Voor meer informatie verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Sports & Playgrass helpt u graag, zodat u op korte termijn speedsoccer met vele anderen kunt spelen.

Een speedsoccerveld laten aanleggen

Een speedsoccerveld heeft normaal gesproken de afmetingen van 30×15 meter. In overleg met u kunnen wij de afmetingen aanpassen aan uw wensen. Kiest u voor een speedsoccer court van Sports & Playgrass? Dan kiest u voor dé specialist in kunstgras:

  • Ontwerp, productie én aanleg;
  • Kwaliteit kunstgras voor een scherpe prijs;
  • Service en onderhoud.

Verder denken wij uiteraard aan belangrijke details. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan valdempend kunstgras. Hierdoor worden eventuele blessures geminimaliseerd. Daarnaast leveren wij het speedsoccerveld op inclusief hekwerken en boarding. Kortom, ga snel de strijd aan met uw vrienden en voetbal 5 tegen 5 op een compact voetbalveld, waarbij alles uit de kast getrokken dient te worden om te winnen. Spectaculaire tricks en moves gegarandeerd.

Wat kost een speedsoccer court?

Speedsoccer kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Wel dient er bij de aankoop van een sportveld rekening gehouden te worden met de plaats. Zo moeten wij bijvoorbeeld rekening houden met de afwatering, indien wij het speedsoccerveld buiten aanleggen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u inzicht in de kosten van een speedsoccerveld? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een offerte aan

Sports & Playgrass staat voor een vakkundige werkwijze. Na de offerteaanvraag bezoeken wij uw locatie om het werk te inventariseren. Vervolgens ontvangt u een specifieke offerte, inclusief kostenindicatie. Gaat u akkoord? Dan beginnen wij met de aanleg van een prachtige speedsoccer court. Voor een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast terecht onder referenties of een bezoekje brengen aan onze Facebookpagina. Wij helpen u graag.

Kunstgras projecten

Op onze referentiepagina vindt u een compleet overzicht van alle kunstgrasprojecten.

Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

Multisportveldje Veghel

Multisportveldje Veghel

Multifunctioneel veldje Geffen

Multifunctioneel veldje Geffen

Multifunctioneel sportveld Didam

Multifunctioneel sportveld Didam

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.