Sports&Playgrass

Gekleurd kunstgras

Bij kunstgras denken we vaak aan groen, maar wist je dat je met gekleurd kunstgras je fitnessruimte, schoolplein of sport- of speelveld uniek én functioneel kunt maken? De redenen om te kiezen voor gekleurd kunstgras kunnen behoorlijk uiteenlopen. Je kunt kiezen voor gekleurd kunstgras als je jouw sport- of speelveld een frisse een vrolijke uitstraling wilt geven. Een andere reden zou kunnen zijn om jouw kunstgras te voorzien van een persoonlijk tintje. Het komt ook veel voor dat we logo’s moeten verwerken in het kunstgras voor een stukje branding van het betreffende bedrijf of bijvoorbeeld sportvereniging.

Functionele redenen zien we ook vaak terugkomen om te kiezen voor gekleurd kunstgras. Bij de inrichting van een beursstand kun je gekleurd kunstgras gebruiken om onderscheid te maken tussen delen van de stand. In sportscholen, fitnessruimtes en hardloopwinkels wordt gekleurd kunstgras ook vaak gebruikt voor kunstgras sprinttracks. Ook wordt er vaak gekozen voor een compleet blauwe kunstgras ondergrond voor de gehele sport/fitness ruimte. Voor Padelbanen wordt ook veelal blauw kunstgras gebruikt.

Wil je gekleurd kunstgras laten aanleggen? We helpen je graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met je op. We komen graag persoonlijk bij je langs om je wensen te bespreken en je een geheel vrijblijvend advies te geven. Op deze manier kunnen wij de situatie perfect in kaart brengen.

Fitness Zwolle

In opdracht van Gorilla Grip B.V. hebben wij een valondergrond aangelegd. Bekijk hieronder hoe dit project tot stand is gekomen:

Lees meer

Powerhill Didam

In opdracht van Joosten kunststoffen hebben wij een Powerhill van 450m2 aangelegd. Met een powerhill wordt onder andere de kracht en de explosiviteit van de beenspieren geoefend. Niet alleen de atletiek sport maakt hiervan gebruikt. We merken dat ook andere sportverenigingen hier steeds meer gebruik van maken. De soort kunstgrasmat die we hebben gebruikt is […]

Lees meer

JWF Kazerne Assen

Voor onze opdrachtgever Zoneparc BV realiseerden wij in 2022 deze speelplek op de JWF Kazerne in Assen. Van een grasveld tot een kunstgrasvloer, alles in eigen beheer. Enkel voor het plaatsen van het Calisthenics toestel maakten we gebruik van een montagepartner.

Lees meer

Sportschool Beverwijk

In opdracht van Friar Sports Flooring mochten wij bij R-Gym in Beverwijk een kunstgras sportvloer realiseren. Op deze locatie brachten we niet één, maar twee sprinttracks aan. Direct naast elkaar. Zo kunnen twee sporters het tegen elkaar opnemen in een fysieke strijd qua kracht, balans en snelheid!

Lees meer

Crossfit Den Helder

Van personal training in de buitenlucht, naar een échte eigen indoor locatie. Get Fit Bootcamp uit Den Helder realiseerde deze droom. Wij hadden de eer om de hele hal te voorzien van een kunstgrasvloer. Waardoor de sporters meer comfort mogen ervaren. Om het helemaal af te maken en de uitbaters nog meer mogelijkheden te geven, […]

Lees meer

Speedladder

Voor onze speedladder hebben we twee standaard uitvoeringen. Maar we kunnen dit ook helemaal naar je eigen huisstijl vertalen. Denk hierbij aan typografie of je eigenlogo in je speedladder. Daarnaast hebben we ook diverse mogelijkheden met (gekleurde) belijningen. Uiteraard kunnen we de speedladders

Lees meer

Kunstgras outdoor fitness Berghem

Voor fitness4all in Berghem hebben wij in opdracht van VrienDD, een kunstgras outdoor fitness sportvloer aangelegd. Door de combinatie van blauw en rood kunstgras met het bedrijfslogo is het een echte eyecatcher geworden bij de ingang. De fysiotherapeuten maken graag gebruik van de kunstgras sportvloer.

Lees meer

Team Eijzenga Berlikum

Helemaal in het hoge Noorden van ons land bevindt zich Team Eijzenga. Een gedreven groep van sportieve mensen die een prachtige sportschool hebben gerealiseerd. De sportschool is gevestigd en een oude loods, wat het een unieke ‘underground’ beleving geeft. Om de kale betonvloer toch wat meer uitstraling te geven, hebben wij een deel mogen voorzien […]

Lees meer

Kunstgras sportvloer

Een kunstgras sportvloer is voor zowel buiten als binnen ideaal. Hier hebben we een kunstgras sportvloer aanleged bij een fitnesscentrum. Bekijk hieronder de voordelen van een indoor kunstgras sportvloer Het kunstgras is van hoge kwaliteit en dus goed bestendig tegen dagelijks en intensief gebruik Slijtvaste oplossing voor zowel in- als outdoor sporten Geschikt voor zware […]

Lees meer

Kunstgras bedrijfslogo Sportschool Noordhoek

Bij dé sportschool van Noordhoek, Loods of Gainz, hebben wij binnen kunstgras aangelegd met in het midden hun bedrijfslogo. Weer een mooi staaltje vakwerk afgeleverd door onze vakmannen.

Lees meer

Kunstgras buitenfitness en Calisthenics Oosterhesselen

Bij sportcentrum Oosterhesselen hebben wij in samenwerking met Gorillagrip een kunstgras buitenfitness aangelegd van bijna 300 vierkante meter! Bij deze buitenfitness zijn Calisthenics toestellen geplaatst. Hiermee train je met je eigen lichaamsgewicht als weerstand. Door op deze manier te trainen vergroot je spierkracht, spiermassa, mobiliteit/flexibiliteit en uithoudingsvermogen.

Lees meer

Kunstgras outdoor sportveld Oranjekazerne Schaarsbergen

In opdracht van de Obstacle company hebben wij bij de Oranjekazerne van de luchtmobiele bridgade, een warming-up area aangelegd van maar liefst 700 m² kunstgras. We zijn begonnen met de grondwerkzaamheden van de bodem, het profileren, verdichten en egaliseren. Vervolgens is het kunstgras gelegd en hebben we als extra sportelement 5 speedladders in de kunstgrasmat […]

Lees meer

Kunstgras sportvloeren fitness Berltsum

In opdracht van team Eijzenga in Berltsum hebben wij diverse kunstgras sportvloeren t.b.v. fitness aangelegd inclusief een sprinttrack.

Lees meer

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Bij een fysiopraktijk in Nieuwerkerk aan den Ijssel hebben wij een kunstgras sportvloer aangelegd. Als extra sportelementen hebben wij ook nog een kunstgras runningtrack en agilitydots aangebracht. Met beide elementen kunnen diverse sport- en revalidatieoefeningen uitgevoerd worden.

Lees meer

Outdoor kunstgras sportveld fysio Meerssen

Bij een fysiopraktijk in Meerssen, is dit outdoor kunstgras sportveld aangelegd. Het sportveld is geschikt voor verschillende trainingen en revalidatie.

Lees meer

Outdoor kunstgras fitness sportvloer Beetsterzwaag

Wij hebben in Beesterzwaag een outdoor kunstgras fitness sportvloer aangelegd. Dit was in opdracht van VrienDD B.V. Bij dit project is door ons ook het fitnesstoestel geplaatst. Buiten fitness wordt steeds populairder. De mensen uit de omgeving kunnen nu naar hartenlust buiten in de frisse lucht sporten.

Lees meer

Kunstgras runningtrack Dwingeloo

Wij hebben een kunstgras runningtrack in Dwingeloo gerealiseerd. Dit is een  mooie toevoeging  van de fitness sportvloer. in de sportschool. De leden van deze sportclub kunnen er nu weer volop tegenaan!

Lees meer

Kunstgras fitness sportvloer Beverwijk

Bij een sportschool in Beverwijk hebben wij op de benedenverdieping een kunstgras fitness sportvloer aangelegd. Nadat de klant tevreden was over de werkzaamheden op de bovenverdieping zijn wij ook weer voor deze opdracht benaderd. Het is een slijtvaste kunstgrasmat met meteraanduidingen voor de loopoefeningen.

Lees meer

Kunstgras sprinttrack Zoetermeer

Voor een sportschool in Zoetermeer hebben wij een prachtige kunstgras sprinttrack gemaakt. Het gaat hier om een mat van 10×1 meter van stevig kunstgras. Kunstgras is een slijtvast materiaal. Dit is geen overbodige luxe aangezien de sporters aan crossfit doen!

Lees meer

Outdoor kunstgras fitness sportvloer de Bunk’r Rotterdam

We kwamen in contact met sportschool de Bunk’r in Rotterdam toen zij bezig waren met de inrichting van hun buitenruimte. Wij hebben in de opstartfase meegedacht en geadviseerd. Vervolgens hebben wij het prachtige idee mogen uitvoeren, een outdoor kunstgras fitness sportvloer. We hebben het gehele terrein voorzien van kunstgras met rondom een runningtrack, valdempende ondergronden […]

Lees meer

kunstgras runningtrack Apeldoorn

In opdracht van Friar Sports Flooring hebben we een kunstgras runningtrack aangelegd in een sportschool in Apeldoorn. Omdat er intensief gebruik van zal worden gemaakt hebben we voor deze mat slijtvast kunstgras gebruikt. Het is Eeen kleurrijke toevoeging aan deze sportschool!

Lees meer

Kunstgras runningtrack

Voor een sportschool in Hasselt (België) hebben wij een kunstgras runningtrack geleverd en geïnstalleerd. Deze klant koos voor rood kunstgras maar andere kleuren zijn ook mogelijk.

Lees meer

kunstgras runningtrack Utrecht

In opdracht van Friar Sports Flooring realiseerden wij deze kunstgras Runningtrack. Een slijtvaste kunstgrasvloer, geschikt voor crossfit, met afstandbepalingen en motiverende teksten. ‘Start’, ‘Halfway’, en ‘You’re Deducated’. Deducated? Jazeker, een samenvoeging van ‘education’ en ‘dedication’, naar de naam van deze sportschool. Wij danken FriarFlooring voor weer een mooie opdracht!

Lees meer

Indoor sportschool Beverwijk

Bij een indoor sportschool Beverwijk hebben wij een indoor kunstgras sportveld aangelegd. Met als eyecatcher ons eigen logo.

Lees meer

Kunstgras fitness sportvloer Luik

In Luik hebben wij een kunstgras fitness sportvloer aangelegd. Deze gemeente wil graag meer bewegen stimuleren. De fitnesstoestellen zijn geplaatst door OFS. Wij wensen alle gebruikers veel fijne sportuurtjes toe!

Lees meer

Kunstgras sportvloer Beverwijk

In opdracht van Friar Sports Flooring uit Damwoude kregen wij de vraag om een kunstgras fitnessvloer aan te leggen in Beverwijk. Compleet inclusief twee runningtracks. Deze zijn ingesneden en verlijmd zodat ze er permanent in blijven zitten. Dit kunstgrastype is geschikt voor zware belasting van onder andere Crossfit. Wij wensen deze sportschool veel fijne sportieve […]

Lees meer

Indoor kunstgras sportvloer Beverwijk

In opdracht van Fiberplast Circulair BV hebben wij een kunstgras sportvloer aangelegd met twee sprinttracks. Ook op de vorige locatie van RGym legde wij een gelijkwaardige vloer aan.

Lees meer

Indoor kunstgras runningtrack

Deze traditioneel groene kunstgras runningtrack hebben we in opdracht van Fiberplast Circulair aangelegd in een sportschool.

Lees meer

Kunstgras buiten fitness Nistelrode

Sporten in de buitenlucht is supergezond! In deze wijk in Nistelrode kunnen de bewoners vanaf nu fanatiek gebruik maken van dit fitness rek. Wij verzorgden het kunstgras met valdemping, zodat het sporten ook veilig is. Met het oog op het lekkere weer dat eraan zit te komen, zal dit zeker van pas komen voor sporters […]

Lees meer

Sportveld met sprint track Elburg

In Elburg hebben wij een kunstgras veld geinstalleerd met daarin een sprint track die door onze vakmensen met de hand is gemaakt. Dit is gedaan door verschillende groenen stukken kunstgras uit te snijden en deze met de op maat gesneden witte stukken op te vullen.

Lees meer

Outdoor fitness ouderen Castricum

In Castricum hebben wij voor de ouderen een kunstgras sportvloer aangelegd. Een ruimte die geschikt is voor hun dagelijkse portie gezonde beweging. Bewegen in de gezonde buitenlucht en omgeven worden in een mooie bosrijke omgeving, wie wil dat nu niet? Voor extra oefeningen hebben wij enkele belijning en figuren in de kunstgrasmat aangebracht.

Lees meer

Kunstgras sportvloer De JIMM Tilburg

Bij de JIMM in Tilburg hebben ze tegenwoordig een mooie zwarte kunstgras sportvloer. In het kunstgras hebben wij het logo verwerkt en nog een sprinttrack. Heeft u een in- of outdoor fitness ruimte en wilt u een slijtvaste goede ondergrond om op te kunnen sporten? Dan is kunstgras een goede keuze!

Lees meer

Outdoor fitness Zone college Doetinchem

Sports & Playgrass kan voor u van A tot Z een ruimte (her)inrichten. Dit project Zone college in Doetinchem is daar een mooi voorbeeld van. Hier hebben wij naast een kunstgras pannakooi ook de overige ruimte opnieuw heringericht. We hebben een gedeelte met graszoden aangelegd, de bestrating vernieuwd met 5 nieuwe zitbanken en op de […]

Lees meer

Kunstgras indoor golf Lochem

Bij een indoor golfruimte in Lochem hebben wij een Kunstgras Putting green aangelegd met een omliggende fringe, een afslagplaats en mooi zwart kunstgras ter decoratie.

Lees meer

Sprinttrack Rotterdam

In Rotterdam hebben wij een kunstgras Sprinttrack binnen in een sporthal aangelegd. De sprinttrack is door onze vakmannen met de hand gemaakt evenals het logo.

Lees meer

Gekleurde kunstgras sport- en speelvelden

Met gekleurd kunstgras geef je jouw sport- of speelveld een frisse en vrolijke uitstraling. Zo hebben wij al voor verschillende sportscholen slijtvaste running tracks aangelegd in een opvallende kleur. Een perfecte manier om je sportschool een leuk tintje te geven!

Speelplekken zijn voor kinderen vaak één van hun favoriete plekken, dus waarom zou je deze plekken niet nog meer laten opvallen? Dit betekent niet dat we het hele veld een opvallende kleur moeten geven, maar we kunnen er wel voor kiezen om bepaalde elementen beter op laten vallen. Het voordeel van kunstgras is dat we het helemaal op maat kunnen maken. Er is dus van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de palen van de speeltoestellen omcirkelen, vrolijke hinkelpaden inrichten of dieren in het kunstgras verwerken. Door het gebruik van gekleurd kunstgras kunnen we van een kunstgras sportveld of kunstgras speelveld ook een multifunctioneel sportveld maken. Hieronder vind je een greep uit de door ons gerealiseerde multifunctionele sportvelden door heel Nederland.

Cultureel Educatief Centrum

Bij het Cultureel Educatief Centrum (CEC); een centrum waar onderwijs, werkgelegenheid, sport en kunst & cultuur samenkomen gelegen in Amsterdam hebben wij kunstgras geïnstalleerd rondom de pannakooi. Daarnaast hebben wij een hinkelpad in de kunstgrasmat verwerkt. De binnenplaats van dit cultureel educatief centrum ligt er weer prachtig bij!

Lees meer

Egmond aan Zee

Voor een vakantiepark in Egmond aan zee hebben wij een betonbaan omgetoverd tot een multifunctioneel sportveld. Van een oude betonbaan die er verloren bijligt naar een levend sportveld. De recreanten van dit vakantiepark kunnen hun lol weer op. Wij kunnen dit realiseren voor een relatief goedkope manier en hierin is veel mogelijk. Neem contact met […]

Lees meer

Multifunctioneel sportveld Bocholt

Wij hebben een multifunctioneel sportveld Bocholt aangelegd. Net over de grens in het Belgische Bocholt, ligt vakantiepark Goolderheide. In samenwerking met HomeGrass Group toverden wij daar een oude gravel tennisbaan om tot een multifunctionele speelplek. Belijning en sportinrichting voor o.a. hockey, voetbal, tennis, curling en zélfs koersbal. Dat is nog eens een unieke speelbeleving voor […]

Lees meer

Multifunctioneel sportveld Lommel

Voor Stratica NV mochten wij een multifunctioneel sportveld realiseren in Lommel. De leerlingen van deze school kunnen volop voetballen, volleyballen, basketballen en nog veel meer. Ruim tweehonderd vierkante meter aan speelplezier. Ook de multifunctionele sportkooi rondom hebben wij geleverd en geplaatst.

Lees meer

Multisportveld Kalsbeek College Woerden

Weinig ruimte voor meerdere kunstgras sportvelden? Een multifunctioneel kunstgrasveld is dan een goede ruimtebesparende oplossing. Door de toepassing van verschillende belijning is het kunstgrasveld geschikt voor verschillende sporten. Zo dachten ze ook bij het Kalsbeek Collega in Woerden. Bij dit project waren de gymdocenten van het collega nauw betrokken. Zij bedachten wat zij allemaal wilden […]

Lees meer

Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

Een eigen Multi-sportkooi in de achtertuin, wie wil dat nu niet? Deze familie in Eindhoven is er zeer blij mee! Aan de  bovenkant is de Multi-sportkooi dicht met een net zodat de ballen niet bij de buren terecht kunnen komen. Dit sportveld is geschikt voor mini-tennis, voetbal, basketbal, volleybal en badminton. Alle zijdes van de […]

Lees meer

Multifunctioneel sportveld Didam

In Didam hebben wij in opdracht van SKWShop.nl een kunstgras multifunctioneel sportveld aangelegd. Dit veld is voorzien van uitsparingen voor de doelen. Daarnaast heeft het veld verschillende kleuren belijning zodat er verschillende sporten gespeeld kunnen worden.

Lees meer

Multifunctioneel kunstgrasveld in de tuin Culemborg

Een multifunctioneel sportveld in de tuin is ideaal wanneer je kinderen verschillende sporten beoefenen. Door de aanleg van zo’n veld kunnen alle kids thuis hun favo sport beoefenen. Bij een klant in Culemborg hebben wij zo’n multifunctioneel kunstgrasveld gerealiseerd. De doelen zijn van dun gemaasd net en zowel voor hockey als voetbal geschikt. In het […]

Lees meer

Rennovatie betonbaan

Sports & Playgrass is de ideale projectpartner. Vanaf het allereerste idee tot de uiteindelijke uitvoering, wij denken graag met je mee. Heb je een oude betonbaan die er verloren bijligt? Wij maken er iets moois van zodat je minimaal 15 jaar speel en sportplezier gaat beleven! Wij kunnen je oude sportveld ombouwen tot een relatief […]

Lees meer

Kunstgras multifunctioneel sportveldje thuis Culemborg

Deze klant in Culemborg wilde bij hun nieuwe woning een plek inrichten waar hun kinderen vrijuit konden sporten en spelen. Sports & Playgrass heeft een kunstgras multifunctioneel sportveldje thuis aangelegd. In de multifunctionele sportkooi, kunnen de kinderen lekker divers bezig kunnen zijn met basketballen, hockeyen, voetballen en zelfs klimmen / klauteren aan het hekwerk.

Lees meer

Multi sportveld in Kruisem België

Dit kunstgras tennisveld is voorzien van minidoeltjes zodat het ook voor andere sporten gebruikt kan worden. Op deze manier wordt het een kunstgras multifunctioneel sportveld!

Lees meer

Multifunctionele Sportkooi Elst

In Elst hebben wij een multifunctionele sportkooi aangelegd. De Tabaksschuur in Elst is een caravanpark voor senioren. Voor de kleinkinderen wilden zij een ruimte creëren om lekker te kunnen spelen en sporten. Sports & Playgrass werd gevraagd om een offerte uit te brengen en mee te denken in het ontwerp. Uiteindelijk kwamen we samen met […]

Lees meer

Multifunctioneel privé kunstgrasveld Barendrecht

In Barendrecht hebben wij een Multifunctioneel privé kunstgrasveld aangelegd. Het veld is door vele belijning geschikt voor meerdere sporten. Bij dit kunstgrasveld hebben wij een houten omranding aangebracht. Dit dient als stootrand waardoor de bal beter in het spel blijft.

Lees meer

Kunstgras sportveld Hilversum

Sporten in de buitenlucht is het fijnst op een grasveld dat niet vol met gaten en zand zit. Kunstgras is daarom de ideale ondergrond om buiten op de sporten. Het is slijtvast, vraagt weinig onderhoud en is onder alle weersomstandigheden bespeelbaar. Op dit kunstgras sportveldje in Hilversum kan er nu ook genoten worden van de […]

Lees meer

Kunstgras multifunctioneel sportveld Laren

In Laren hebben we een kunstgras multifunctioneel sportveld ter grootte van een officiële tennisbaan aangelegd. Sports & Playgrass heeft meegedacht over de mogelijkheden en de indeling van de ruimte. Op het veld zijn diverse belijningen aangebracht waardoor het geschikt is voor verschillende sporten zoals tennis, voetbal, basketbal en hockey.

Lees meer

Kunstgras Sportveld fysiopraktijk Raamsdonkveer

Wie bij deze fysiopraktijk in Raamsdonkveer komt revalideren of sportoefeningen moet doen kan sinds kort ook genieten van de buitenlucht! Voor deze opdracht realiseerden we een kunstgras sportveld van ruim 200m2. Zo kunnen de fysiotherapeuten hun cliënten nog beter van dienst zijn. Het veld is voorzien van belijning en kleuren voor verschillende oefeningen. Een mooie […]

Lees meer

Kunstgras multifunctioneel sportveld Vught

In Vught hebben wij een kunstgras multifunctioneel sportveld aangelegd. Op dit veld hebben wij meerdere belijning aangebracht waardoor het geschikt is voor  volleybal, hockey, tennis, badminton en golf. De golfcups zijn  afsluitbaar om de overige sporten veilig te kunnen spelen!

Lees meer

Kunstgras multicourt Winterswijk

Op vakantiepark De Twee Bruggen hebben we in samenwerking met Kompan een kunstgras multicourt aangelegd. De gasten van het vakantiepark kunnen op het veld meerdere sporten beoefenen, van voetbal tot basketbal!

Lees meer

Kunstgras multifunctioneel sportveld Wachtebeke

Voor dit sportieve gezin uit België hebben wij een kunstgras multifunctioneel sportveld aangelegd. Deze klant was op zoek naar een manier om hun tuin meer in te richten naar de bewegingsbehoeften van de kinderen. Zij kwamen uit bij Sports & Playgrass om een  boarding te installeren rondom het veld. Nu kunnen zij op het veldje […]

Lees meer

Kunstgras multifunctioneel Sportveld Eindhoven

In de gemeente Eindoven hebben wij een kunstgras multifunctioneel sportveld aangelegd en voorzien van verschillende kleuren kunstgras, belijning en sportinrichting. Dit kunstgras sportveld is altijd bespeelbaar. Door de verschillende belijningen kunnen verschillende sporten gespeeld worden van basketbal tot hockey, van handbal tot voetbal.

Lees meer

Multifunctioneel kunstgras sportveld Rinteln, Duitsland

Wij hebben een multifunctioneel kunstgras sportveld Rinteln aangelegd. Dit is één van de grootste campings in de omgeving daar.  Het is een blauw kunstgrasveld met diverse witte belijning. Hierdoor is het sportveld geschikt voor handbal, minitennis en basketbal. Naast de aanleg van het kunstgras hebben wij ook de toebehoren zoals doelen, baskets en netpalen geleverd […]

Lees meer

Kunstgras privé sportveld Abcoude

Bij een gezin in Abcoude hebben wij een kunstgras privé sportveld aangelegd. De kinderen kunnen nu op elk gewenst tijdstip voetballen, tennissen en hockeyen.

Lees meer

Kunstgras trapveld school Druten

Dit multifunctioneel kunstgras sportveld in Druten is geschikt voor voetbal, hockey en basketbal. Als ‘finishing touch’ is er nog een sportkooi geplaatst zodat de scholieren lekker kunnen sporten! Kunstgras voetbalveld in tuin Zou het niet geweldig zijn om je eigen kunstgras voetbalveld te krijgen in de achtertuin? Sports & Playgrass kan dit voor je realiseren. […]

Lees meer

Kunstgras privé sportveldje Heerhugowaard

In Heerhugowaard hebben wij bij een klant in de achtertuin een kunstgras multifunctioneel privé sportveldje aangelegd. De kinderen kunnen nu op ieder gewenst manier buitensporten in de tuin.

Lees meer

Kunstgras multifunctioneel privé sportveldje Nijmegen

In Nijmegen realiseerden we een kunstgras multifunctioneel privé sportveldje. Het is geschikt voor hockey maar ook ook voor diverse andere sporten. Rondom het kunstgras sportveldje hebben wij extra dikke en verhoogde betonbanden gebruikt. De betonbanden dienen als opsluiting voor het kunstgras en tevens vormen ze een stootrand. Hierdoor blijft de bal bij het hockey beter […]

Lees meer

Kunstgras multifunctioneel privé sportveldje Driebergen

Bij een sportieve familie in Driebergen hebben wij een kunstgras multifunctioneel sportveldje gerealiseerd. In overleg met de klant is gekozen voor het kunstgrastype Playgrass 24 mm. Op dit kunstgras multifunctioneel sportveld kunnen ze voetballen, tennissen en hockeyen. Rondom het sportveldje hebben wij verhoogde betonbanden aangebracht die dienst doen als stootrand. Hierdoor blijft de bal beter […]

Lees meer

Kunstgras multifunctioneel privé sportveldje Bussum

Voor een klant in Bussum hebben wij een multifunctioneel privé sportveldje aangelegd. In de voortuin en een gedeelte langs de woning kunnen de kinderen nu volop hockeyen en voetballen. In het veld staat een grote oude boom en dat was geen probleem. We hebben om de boom heen gewerkt en daarbij een verhoogde kunststof kantopsluiting […]

Lees meer

Multifunctioneel veldje Geffen

In Geffen hebben wij een multifunctioneel veldje aangelegd. Dit veldje is voorzien van witte belijning. Ook heeft het veldje twee uitsparingen waar de goals komen te staan.

Lees meer

Basketbalveldje Merksem

In Merksem hebben wij in een achtertuin een klein basketbalveldje gerealiseerd. Voor dit veldje zijn er betonbandjes geïnstalleerd en is er een sporttechnische laag aangebracht. Daarna is het kunstgras geïnstalleerd en daarbij is er basketbalbelijning in het veld gemaakt.

Lees meer

Multisportveldje Veghel

In Veghel hebben wij een kunstgras Multisportveldje in de tuin aangelegd. Het kunstgras sportveld is afgewerkt met witte belijning en goaltjes. De betonbanden zijn verhoogd aangelegd zodat zij kunnen functioneren als stootrand.

Lees meer

Pannaveld Den Andel

Voor Stichting dorpsbelangen Den Andel hebben wij een kunstgras Pannaveld gemaakt. Dit project hebben wij van A tot Z gerealiseerd. Wij zijn begonnen met de grondwerkzaamheden waarbij wij de ondergrond hebben afgegraven, menggranulaat hebben aangebracht en vervolgens alles hebben verdicht en geëgaliseerd. Door het aanbrengen van diverse kleuren belijning is dit sportveld voor zowel voetbal […]

Lees meer

Gekleurd kunstgras voor bedrijven en evenementen

Ook voor gebruik in zakelijke omgevingen is gekleurd kunstgras een goede oplossing. Met kunstgras kun je de inrichting van je winkel, showroom, beursstand of event een persoonlijk tintje geven. We kunnen bijvoorbeeld de kleur van het kunstgras aanpassen op jouw huisstijl of logo’s verwerken in de grasmat! De keuze voor een bepaalde kleur is helemaal afhankelijk van jouw smaak en het doel. Uiteraard kun je bij ons altijd terecht voor advies. Ons gekleurde kunstgras biedt precies dezelfde voordelen als ‘normaal’ kunstgras. Hoogwaardige kwaliteit, slijtvastigheid, laag in onderhoud en natuurlijk een goede garantie!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen je graag verder, neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy