Sports&Playgrass
Een kunstgras trapveldje aanleggen

Een kunstgras trapveldje aanleggen

Iedereen kent het, een grasveld in de buurt dat eigenlijk bedoeld is als trapveldje, maar meer wordt gebruikt als honden uitlaatplek. Je ziet ook vaak dat het veld bijna niet bespeelbaar is omdat het gras te lang is of er zitten enorm veel kuilen in het veld. het veldje wordt dan logischerwijs niet gebruikt door kinderen. Ze gaan dan op zoek naar een ander veld of plein in de buurt. De ideale oplossing hiervoor is het aanleggen van een kunstgras trapveldje!

Een kunstgras trapveldje is een goede manier om kinderen meer te laten bewegen. Het veld is altijd bespeelbaar, ongeacht de weersomstandigheden. Het kunstgras blijft ook zonder sproeien altijd in topconditie. Kunstgras is dus dé ideale ondergrond voor een trapveldje op schoolpleinen, sportparken, gemeentegrond of bij jou in de tuin! De kunstgras sportvelden kunnen ook voor diverse andere sporten gebruikt worden en dus niet alleen voor voetbal. Op deze manier wordt het kunstgras trapveldje een multifunctioneel sportveld. Kinderen kunnen alle sport- en spelmogelijkheden beoefenen op het sportveld. Ideaal voor jong en oud!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een kunstgras trapveldje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen vervolgens contact met je op om je wensen te bespreken. Bekijk ook eens onze gerealiseerde voetbal kunstgras projecten.

Trapveld Sportcentrum de Vaart

Bij Sportcentrum de Vaart in Linschoten hebben we dit kunstgras trapveld aangelegd. Het grote trapveld is volledig van kunstgras en voorzien van twee hoge goals. Door het gebruik van kunstgras heeft het trapveld een val-dempende ondergrond. Rondom het trapveld is een mooie haag aangelegd dat fungeert als ballenvanger en waardoor het trapveld subtiel in de […]

Lees meer

Pannaveld, FC de Bilt  

Bij een voetbalvereniging de Bilt hebben we dit omheinde pannaveld van kunstgras mogen aanleggen De omheining bestaat uit lage en hoge zijden (achter de goals) en daarin zijn ook de grote goals verwerkt. Het trapveld is voorzien van een open ingang in de omheining.

Lees meer

Pannaveld, Voetbalvereniging D.E.E.S. Wintelre

Bij een voetbalvereniging in Wintelre hebben we dit grote kunstgras pannaveld aangelegd. De omheining bestaat uit lage en hoge zijden (achter de goals) en is af te sluiten met een deur. Het logo van de voetbalvereniging is in wit kunstgras terug te zien in het midden van het veld.

Lees meer

Pannaveld, Sportvereniging Laren  

Bij Sportvereniging Laren hebben we dit pannaveld aangelegd in blauw kunstgras. De pannakooi heeft twee grote goals, maar ook vier kleinere goals in de lange zijden. Het logo van de voetbalvereniging is in het zwart-wit verwerkt in het midden van het veld. Door het plaatsen van twee basketbalnetten boven de grote goals, is het veld […]

Lees meer

Hullie Speelboerderij, Uden

Bij een grote speelboerderij in Uden hebben we dit semi-indoor kunstgras voetbalveldje aangelegd. Het voetbalveld is uitgezet in hoog kunstgras met twee kleine goaltjes. Naast het veld is ook de tribune met kunstgras bekleed. Het gekleurde logo van de speelboerderij is in kunstgras terug te zien bij wijze van middenstip.

Lees meer

Camping Balkbrug

Bij Camping Si-Es-An in Balkbrug hebben wij de kunstgras ondergrond voor een pannakooi verzorgd. Hierbij hebben wij eerst de onderbouw gemaakt. Onder het kunstgras hebben wij shockpads aangebracht, voor betere demping en meer speelcomfort. Verder is er in het kunstgras witte voetbalbelijning aangebracht. In hetzelfde project werd door Kompan de pannakooi geleverd en geplaatst. Wij […]

Lees meer

Pannaveld Ravenstein

Wij hebben een pannaveld in Ravenstein aangelegd. Door het creatieve bestuur van v.v. Ravenstein werd het voor hen mogelijk om een pannaveld te realiseren. Zij vroegen diverse lokale sponsoren om een bijdrage, in ruil voor een reclamebord aan het hekwerk. Resultaat: voldoende budget en daardoor een gloednieuw pannaveld. Een ware opwaardering voor het sportpark, waar alle dagen […]

Lees meer

V.V. Trinitas Oisterwijk

Een kunstgras sportveld kan volledig naar wens worden uitgevoerd. Eén van de opties is het verwerken van een custom logo in je kunstgrasmat. Dit maakt jouw kunstgras sportveld nog persoonlijker. Custom kunstgras logo’s worden door onszelf gemaakt of aangevraagd bij een gespecialiseerd bedrijf. Bij de aanleg van het kunstgrasveld wordt het logo in het gras […]

Lees meer

Pannaveld Soest

Voor een school uit Soest hebben we in samenwerking met VrienDD een pannakooi gerealiseerd. Wat eerst een tegelvloer was is nu omgebouwd tot pannakooi waar de kinderen hun lol op kunnen.

Lees meer

Pannakooi Vessem

Voetbalvereniging Vessem was op zoek naar een extra plek waar de jongste leden zich konden vermaken. Al tijdens de eerste oriënterende gesprekken kwamen er steeds meer ideeën op tafel. Hoe mooi zou het zijn als de ouderen er ook op konden spelen, of dat er zelfs een training op konden worden afgewerkt? Wij vertaalden al […]

Lees meer

Trapveld Megen (>1000m2)

Modderplekken, de nodige molshopen en een algehele slechte staat van de natuurlijke grasmat zorgde ervoor dat het ooit zo populaire trapveld in Megen langzaam veranderde in een hangplek. Sports & Playgrass legde een nieuw kunstgrasveld inclusief belijning aan en Dorspraad in Megen kan dit soort initiatieven alleen maar toejuichen. Carlo Broeders, lid van de Dorpsraad […]

Lees meer

Trapveld Haren

In opdracht van de gemeente Oss hebben we in Haren circa 950m2 kunstgras geïnstalleerd. We hebben Playgrass. De volgende werkzaamheden hebben we uitgevoerd. Een hele klus maar we zijn ervan overtuigd dat de jeugd uit Haren hier volop van kunnen genieten.

Lees meer

Het aanleggen van een kunstgras trapveldje

Bij Sports & Playgrass transformeren we ruimtes met onze kunstgras trapveldjes, creërend een sportieve ontmoetingsplek die alle leeftijden aanspreekt. Kinderen, in het bijzonder, genieten van een plek waar ze altijd met vrienden kunnen spelen. Een kunstgras trapveldje kan veelzijdig worden ingericht met diverse belijningen en hekwerken om verschillende sporten te accommoderen, of specifiek worden aangepast voor één sport. Zie dit eerste als het creëren van een multifunctioneel sportveld.

Om jouw kunstgras trapveldje compleet te maken, bieden wij ook bijpassende elementen aan zoals doeltjes. In overleg kunnen we bepalen wat op jouw project een mooie toevoeging is. Onze specialisten zorgen voor de volledige plaatsing van zowel het kunstgras trapveldje als de doeltjes, transformeren de gekozen locatie in een fantastische speelplek die kinderen motiveert om actief buiten te spelen.

Onze aanpak bij Sports & Playgrass is allesomvattend; we bieden maatwerk oplossingen die rekening houden met jouw specifieke wensen en behoeften. Van ontwerp tot uitvoering, ons ervaren team biedt uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw kunstgras trapveldje niet alleen functioneel en esthetisch is, maar ook duurzaam en kosteneffectief.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Veelzijdige kunstgras trapveldjes voor diverse doelgroepen en sporten

Kunstgras trapveldjes zijn niet enkel een verrijking voor de buurt, maar bieden een breed scala aan mogelijkheden voor diverse doelgroepen zoals sportverenigingen, gemeenten, en particulieren. Voor sportverenigingen biedt een kunstgras trapveldje een duurzame en weersonafhankelijke trainingslocatie voor verschillende sportteams. Gemeenten kunnen met een kunstgras trapveldje een veilige en onderhoudsarme speel- en sportomgeving creëren die toegankelijk is voor alle inwoners. Particulieren die de luxe van ruimte hebben, kunnen een eigen sportieve oase creëren, ideaal voor gezinsactiviteiten en sociale bijeenkomsten. Naast voetbal lenen de veldjes zich uitstekend voor sporten zoals hockey, handbal, en korfbal, en kunnen ze worden aangepast voor multisportgebruik, waardoor ze een centrum van activiteit en beweging worden voor iedereen die de vreugde van sport en spel waardeert.

Maatwerk kunstgras trapveldjes

Bij de realisatie en aanleg van maatwerk kunstgras trapveldjes zetten wij ons volledig in om een perfecte speelomgeving te creëren die past bij uw specifieke wensen. Ons doel is om een kunstgras trapveldje te leveren dat niet alleen duurzaam en veilig is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en functioneel. Of je nu een klein kunstgras trapveldje voor de buurt wilt of een groter veld voor een school of gemeenschap, wij hanteren een persoonlijke aanpak bij elk project. Onze deskundige teams zijn gespecialiseerd in de volledige cyclus van het project – van ontwerp en planning tot de uiteindelijke aanleg van uw kunstgras trapveld. Met aandacht voor detail zorgen we ervoor dat elk aspect van het kunstgras trapveld voldoet aan de hoogste normen, met een focus op speelveiligheid en langdurig speelplezier.

Veelgestelde vragen over kunstgras trapveldjes

Kunstgras trapveldjes bieden een uitstekende oplossing voor gemeenschappen, scholen, (sport)verenigingen en particulieren die op zoek zijn naar een duurzame, weerbestendige en altijd bespeelbare sportomgeving. In tegenstelling tot natuurgras, behoudt kunstgras zijn esthetische en functionele kwaliteiten in alle weersomstandigheden, waardoor het een betrouwbare keuze is voor actieve spel- en sportplekken. Bovendien draagt het bij aan het stimuleren van fysieke activiteit onder kinderen en volwassenen door een toegankelijke en onderhoudsarme speelruimte te bieden.

Onze kunstgrasvelden zijn vervaardigd met een focus op duurzaamheid en prestaties. De levensduur is logischerwijs afhankelijk van de intensiteit van het gebruik, maar je kunt altijd rekenen op een langdurige, consistente speelervaring. Onze garantie onderstreept onze toewijding aan kwaliteit en verzekert jou van een product dat is gebouwd om lang mee te gaan, terwijl het minimale onderhoud en een uitstekende speelkwaliteit behoudt.

Ondanks dat kunstgras aanzienlijk minder onderhoud vergt dan natuurgras, zijn er enkele eenvoudige handelingen die de levensduur en kwaliteit van het kunstgras trapveldje zullen verlengen. Dit omvat regelmatig borstelen om de vezels rechtop te houden, het verwijderen van organisch materiaal zoals bladeren, en het controleren van de infill-niveaus om een optimale speelervaring te garanderen. Voor meer gedetailleerde onderhoudsinstructies en tips, bieden wij uitgebreide gidsen en ondersteuning aan onze klanten. Bekijk ook eens onze pagina over kunstgras onderhoud.

De kosten van een kunstgras trapveldje kunnen variëren op basis van verschillende factoren, waaronder de grootte van het veld, het specifieke type kunstgras dat wordt gekozen, en eventuele aanvullende voorzieningen zoals belijning, doelen en hekwerken. Wij streven ernaar om transparante en concurrerende prijzen te bieden en werken we samen met jou om een oplossing te vinden die past bij jouw budget en behoeften. Voor een gedetailleerde offerte, nodigen we u uit om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van oplossingen die niet alleen hoogwaardig zijn, maar ook een minimale impact hebben op het milieu. Onze kunstgrasvelden helpen bij het besparen van water, een cruciale bron, vooral in gebieden waar watertekorten een uitdaging kunnen zijn. Bovendien zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze producten en processen te verbeteren om de ecologische voetafdruk te verminderen, waaronder het onderzoeken van recyclingmogelijkheden voor oude velden.

Ja, wij hebben een breed scala aan personalisatie-opties om ervoor te zorgen dat jouw kunstgras trapveldje uniek is en voldoet aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Dit kan variëren van de keuze van kleuren en texturen van het gras tot het toevoegen van (bedrijfs)logo’s, emblemen en specifieke belijningen voor meerdere sporten. Ons team werkt graag nauw met je samen om een ontwerp te creëren dat uw visie weerspiegelt en een inspirerende en leuke ruimte creëert voor alle gebruikers.

De duur van de installatie van een kunstgras trapveldje kan variëren, afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project. Factoren zoals de voorbereiding van de ondergrond, de grootte van het veld, en weersomstandigheden kunnen allemaal de tijdslijn beïnvloeden. Wij zetten we ons in om jouw project efficiënt en met minimale verstoring te voltooien, en we zullen een realistische tijdschatting bieden tijdens de planningsfase.

Een kunstgras trapveldje aanleggen: inzicht in de kosten

Het realiseren van een kunstgras trapveldje is een investering waarbij diverse factoren de uiteindelijke kosten beïnvloeden. De grootte van het veld en de toevoeging van extra voorzieningen zoals hekwerk en doeltjes spelen hierin een significante rol. Bij Sports & Playgrass streven we ernaar om transparantie en maatwerk te bieden in onze prijsstelling, zodat het kunstgras trapveldje volledig aansluit bij jouw wensen én budget. Wil je specifieke inzichten in de kosten en mogelijkheden? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar de optimale oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan, en samen verkennen we de mogelijkheden voor jouw ideale kunstgras trapveldje!

Advies op locatie

Ontdek de persoonlijke service van Sports & Playgrass! Ons team komt graag bij je langs voor een vrijblijvend advies, ongeacht de omvang van je aanvraag. Door ter plaatse te zijn, kunnen we de situatie nauwkeurig in kaart brengen en op maat advies geven. Geen uitdaging is te groot voor ons team – bij Sports & Playgrass gaan we graag de uitdaging aan om zelfs het onmogelijke mogelijk te maken. Laat ons jouw wensen realiseren!

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy

Je cookievoorkeuren bij Sports & Playgrass

Beste bezoeker, bij Sports & Playgrass gebruiken we cookies om je de beste ervaring te bieden. Klik op 'Accepteren' als je alle cookies wilt accepteren of pas je voorkeuren aan onder je cookie-instellingen. Dank je wel voor je bezoek!.