Kunstgras trapveldje

Een kunstgras trapveldje is altijd bespeelbaar, ongeacht de weersomstandigheden. Altijd in topconditie zonder ook maar één enkele keer het gras te sproeien. Dit maakt kunstgras dé ideale ondergrond voor een trapveldje op schoolpleinen, sportparken of gemeentegrond. Niet alleen voetbal kan gespeeld worden op deze veldjes. Alle sport en spelmogelijkheden kunnen kinderen er beoefenen, ideaal voor jong en oud!

Kunstgras trapveldje laten aanleggen

De trapveldjes, die worden aangelegd door Sports & Playgrass, zijn een sportieve ontmoetingsplek voor elke doelgroep. Met name jonge kinderen zijn vaak verzot op een veldje waar ze met hun vriendjes altijd terecht kunnen. Een trapveldje kan uitstekend worden ingericht met verschillende soorten belijning, hekwerk en overige inrichting, zodat er meerdere sporten bespeelbaar zijn. Uiteraard kan het veldje ook op één specifieke sport worden ingericht.

Enkele trapveldjes die wij aanlegden

Hieronder vindt u een aantal kunstgras trapveldjes die onlangs door ons zijn aangelegd. Een compleet overzicht van de kunstgrasvelden staat op onze referentiepagina.

Recente projecten trapveld kunstgras

Hieronder vindt u een aantal kunstgras trapveld projecten die wij hebben aangelegd. Op onze referentiepagina vindt een compleet overzicht van al onze aangelegde kunstgrasvelden.

Meer dan 1000 m2 groot kunstgras trapveld Megen

Meer dan 1000 m2 groot kunstgras trapveld Megen

Kunstgras sportveld VV Eenrum

Kunstgras sportveld VV Eenrum

Trapveld Sleen

Trapveld Sleen

Trainingsveld Den Haag

Trainingsveld Den Haag

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.