Kunstgras speelveld

Kunstgras speelveld met speelkunstgras

Sports & Playgrass creëert veilige speelomgevingen voor kinderen op schoolpleinen, en daarnaast bij speeltuinen en speeltoestellen. De kunstgras speelvelden worden verder geheel naar wens en op maat aangelegd. Veilige speelplekken staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom gebruiken wij voor dit soort projecten kwaliteitsproduct Safetygrass voor een valdempende ondergrond.

Kunstgras speelveld van A tot Z

Het team van Sports & Playgrass heeft veel kennis en vakmanschap, doordat wij ons al jarenlang bezig houden met de aanleg van diverse kunstgras sport- en speelvelden. Denk aan grondwerk tot het plaatsen van speeltoestellen. Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij kwaliteit waarborgen en snel schakelen. Met onze eigen aanlegteams kunnen wij u bovendien van A tot Z van dienst zijn bij de uitvoering van projecten. Wij helpen u echter ook graag met de advisering van het ontwerp. Daarentegen kunt bij ons ook rekenen op goede nazorg en garantie na oplevering van een project.

Kunstgras speeltuin

Lees meer

Kunstgras schoolplein

Lees meer

Kunstgras valondergrond speeltoestel

Lees meer

Gekleurd kunstgras

Kinderen houden van felle kleuren. Deze kleuren hebben namelijk een grote aantrekkingskracht op kinderen. Ons speelkunstgras is daarom verkrijgbaar in vele felle kleuren zoals bijvoorbeeld geel, blauw en rood. Door de jaren heen hebben wij diverse unieke ideeën en ontwerpen bedacht en uitgevoerd. Wij vinden het daarom leuk om direct vanaf de ontwerpfase met u mee te denken.  Kunstgras kan op verschillende manieren toegepast worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor gekleurd kunstgras, verschillende vormen in het kunstgras, diverse kunstgras speelfiguren en/of belijning. Kortom de opties met kunstgras zijn talrijk.

Klik op onderstaande groene button om onze toebehoren catalogus te downloaden voor een overzicht van bijvoorbeeld de kunstgras speelfiguren die wij aanbieden.

Download catalogus

Kunstgras schoolplein

Met kunstgras zorgen wij dat uw schoolplein wordt omgetoverd met als doel een blijvende groene uitstraling. Bij de aanleg van groene schoolpleinen kiest men namelijk vaak voor natuurlijk gras. Denk aan de bekleding van bijvoorbeeld speelheuvels of taluds bij een buitenklas. Maar door het intensieve gebruik van dit soort heuvels wordt echter al het natuurlijke gras compleet weggespeeld. Met als gevolg dat bij regenachtig weer de grond van de speelheuvel dus te modderig wordt en de kinderen daarnaast niet meer prettig kunnen spelen. Maar met kunstgras dit probleem verholpen worden. Kunstgras heeft namelijk een sterke vezel en is daardoor dus een zeer geschikte ondergrond bij intensief gebruik van het schoolplein. Zodat kunstgras speelheuvels het hele jaar door groen, veilig en onderhoudsvriendelijk blijven en bovendien ook voor een groene uitstraling van het schoolplein zorgen.

Kosten aanleg kunstgras speelveld  

De kosten van de aanleg van een kunstgras speelveld met speelkunstgras zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de afmeting van het speelveld. Zie ook het onderstaand formulier. Hiermee kunt u geheel vrijblijvend een offerte of meer informatie aanvragen. Sports & Playgrass staat graag voor u klaar en wij denken met u mee.


  Recente projecten Kunstgras sportveld

  Kunstgras sportvloer met runningtrack

  Kunstgras sportvloer met runningtrack

  Kunstgras privé sportveld Schijndel

  Kunstgras privé sportveld Schijndel

  Kunstgras hockeyveld in de tuin Haaren

  Kunstgras hockeyveld in de tuin Haaren

  Kunstgras putting green Zeist

  Kunstgras putting green Zeist

  Alle projecten bekijken

  Samenwerking met HockeyWerkt

  Meer informatie

  Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

  Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
  Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

  Vrijblijvend advies op locatie

  Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.