Kunstgras speeltuin

Lees meer

Kunstgras schoolplein

Lees meer

Kunstgras valondergrond speeltoestel

Lees meer

Kunstgras speelveld

Kunstgras speelveld met speelkunstgras

Sports & Playgrass creëert veilige speelomgevingen voor kinderen op schoolpleinen, bij speeltuinen en speeltoestellen. Voor dit soort projecten gebruiken wij kwaliteitsvol speelkunstgras. Dit bieden wij aan als Safetygrass, voor een valveilige ondergrond. U kunt hier meer lezen over dit product.

Gekleurd kunstgras

Felle kleuren hebben een grote aantrekkingskracht op kinderen. Ons speelkunstgras is daarom ook verkrijgbaar in vele felle kleuren zoals geel, blauw en rood. Sports & Playgrass staat bekend om zijn unieke ideeën en ontwerpen. Door de toepassing van gekleurd kunstgras, diverse kunstgras speelfiguren en/of belijning krijgt u kunstgras speelveld een unieke uitstraling. Klik op onderstaande groene button om onze toebehoren catalogus te downloaden voor een overzicht van o.a. de kunstgras speelfiguren die wij  aanbieden.

Download hier de toebehoren catalogus

Kunstgras speelveld van A tot Z

Het team van Sports & Playgrass heeft veel kennis en vakmanschap door jarenlange ervaring met de aanleg van diverse kunstgras sport- en speelvelden. Wij beschikken over meerdere eigen aanlegteams. Van het grondwerk, tot het plaatsen van toestellen wij doen alles in eigen beheer. Op die manier kunnen wij de kwaliteit waarborgen en altijd snel schakelen. Bij zowel de opstart en na realisatie van een project kunnen wij u van dienst zijn. Wij helpen u graag met de advisering en het ontwerp maar u kunt vanuit ons ook rekenen op een goede nazorg en garantie na oplevering van het project.

Geheel gratis advies

De kosten van de aanleg van een kunstgras speelveld met speelkunstgras zijn afhankelijk van uw wensen en van de afmeting. Via onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte of meer informatie aanvragen. Wij staan graag voor u klaar en denken met u mee.


  Recente projecten Kunstgras sportveld

  Kunstgras putting green Zeist

  Kunstgras putting green Zeist

  Kunstgras indoor voetbalveld Amsterdam

  Kunstgras indoor voetbalveld Amsterdam

  Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

  Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

  Kunstgras outdoor fitness Berghem

  Kunstgras outdoor fitness Berghem

  Alle projecten bekijken

  Samenwerking met HockeyWerkt

  Meer informatie

  Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

  Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
  Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

  Vrijblijvend advies op locatie

  Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.