Sports&Playgrass
Kunstgras speelveld

Kunstgras speelveld

Kunstgras speelveld met speelkunstgras
Sports & Playgrass creëert veilige speelomgevingen voor kinderen op schoolpleinen, en daarnaast bij speeltuinen en speeltoestellen. De kunstgras speelvelden worden verder geheel naar wens en op maat aangelegd. Veilige speelplekken staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom gebruiken wij voor dit soort projecten kwaliteitsproduct Safetygrass voor een valdempende ondergrond.

Kunstgras speelveld van A tot Z
Het team van Sports & Playgrass heeft veel kennis en vakmanschap, doordat wij ons al jarenlang bezig houden met de aanleg van diverse kunstgras sport- en speelvelden. Denk aan grondwerk tot het plaatsen van speeltoestellen. Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij kwaliteit waarborgen en snel schakelen. Met onze eigen aanlegteams kunnen wij je bovendien van A tot Z van dienst zijn bij de uitvoering van projecten. Wij helpen je echter ook graag met de advisering van het ontwerp. Daarentegen kun je bij ons ook rekenen op goede nazorg en garantie na oplevering van een project.

Gekleurd kunstgras
Kinderen houden van felle kleuren. Deze kleuren hebben namelijk een grote aantrekkingskracht op kinderen. Ons speelkunstgras is daarom verkrijgbaar in vele felle kleuren zoals bijvoorbeeld geel, blauw en rood. Door de jaren heen hebben wij diverse unieke ideeën en ontwerpen bedacht en uitgevoerd. Wij vinden het daarom leuk om direct vanaf de ontwerpfase met je mee te denken. Kunstgras kan op verschillende manieren toegepast worden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor gekleurd kunstgras, verschillende vormen in het kunstgras, diverse kunstgras speelfiguren en/of belijning. Kortom de opties met kunstgras zijn talrijk.

Kunstgras schoolplein
Met kunstgras zorgen wij dat je schoolplein wordt omgetoverd met als doel een blijvende groene uitstraling. Bij de aanleg van groene schoolpleinen kiest men namelijk vaak voor natuurlijk gras. Denk aan de bekleding van bijvoorbeeld speelheuvels of taluds bij een buitenklas. Maar door het intensieve gebruik van dit soort heuvels wordt echter al het natuurlijke gras compleet weggespeeld. Met als gevolg dat bij regenachtig weer de grond van de speelheuvel dus te modderig wordt en de kinderen daarnaast niet meer prettig kunnen spelen. Maar met kunstgras dit probleem verholpen worden. Kunstgras heeft namelijk een sterke vezel en is daardoor dus een zeer geschikte ondergrond bij intensief gebruik van het schoolplein. Zodat kunstgras speelheuvels het hele jaar door groen, veilig en onderhoudsvriendelijk blijven en bovendien ook voor een groene uitstraling van het schoolplein zorgen.

Kosten aanleg kunstgras speelveld
De kosten van de aanleg van een kunstgras speelveld met speelkunstgras zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de afmeting van het speelveld. Je kunt hier een geheel vrijblijvend offerte aanvragen. Sports & Playgrass staat graag voor je klaar en wij denken met je mee.

Altijd de scherpste prijs, all in
Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant
Enkel gecertificeerde en veilige producten
Aanleg door professionele vakmensen

Klantervaringen

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.