Kunstgras speeltuin

Lees meer

Kunstgras schoolplein

Lees meer

Kunstgras speeltoestel

Lees meer

Kunstgras huren

Lees meer

Kunstgras speelveld

Wilt u een kunstgras speelveld laten aanleggen? Een plek waar kinderen onbezorgd en lekker kunnen sporten en spelen? Sports & Playgrass creëert veilige speelomgevingen voor kinderen op schoolpleinen, speeltuinen en speeltoestellen. Dit doen wij door het aanleggen van kunstgras met extra valdemping, waardoor kunstgras een zachte ondergrond wordt. Wij gebruiken hiervoor valdempingsmatten van recycled rubber. Dit heeft als gevolg dat wij de veiligheid altijd kunnen waarborgen. Om de speelvelden een unieke uitstraling te geven, werken wij met diverse kleuren kunstgras. Dit geeft vaak een speels karakter aan het geheel. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Kunstgras speeltuin of sportveld van A tot Z

Het inrichten van speelgelegenheden moet met grote zorg gebeuren. De ondergrond moet een onverhoopte val van iedere hoogte kunnen opvangen. De inrichting van speeltuinen vraagt dan ook om kennis en vakmanschap. Sports & Playgrass kan u hierbij helpen. Dankzij onze kennis en ervaring worden wij vaak in een zeer vroeg stadium bij het project betrokken. Wij helpen u met advisering en het ontwerp in de opstartfase. Vervolgens realiseren wij het kunstgras speelveld op vakkundige wijze. Tot slot kunt u rekenen op een stukje nazorg en garantie na oplevering van het project.

Complete aanleg van speelgras

Het kunstgras speelveld is te verdelen in:

  • Fundering;
  • Kantopsluiting;
  • Valdemping;
  • Kunstgrasmat;
  • Kwartszand.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat u dan vrijblijvend adviseren door onze specialisten. Door gericht met u mee te denken, verkrijgt u altijd een kunstgras speelveld conform uw wensen. U kunt alvast kennismaken met diverse kunstgrasprojecten door een kijkje te nemen onder referenties.

Recente projecten Kunstgras sportveld

Kunstgras bedrijfslogo Sportschool Noordhoek

Kunstgras bedrijfslogo Sportschool Noordhoek

Kunstgras outdoor sportveld Oranjekazerne Schaarsbergen

Kunstgras outdoor sportveld Oranjekazerne Schaarsbergen

Kunstgras hockeyveld voortuin Houten

Kunstgras hockeyveld voortuin Houten

Kunstgras voetbalveld Haringhuizen

Kunstgras voetbalveld Haringhuizen

Alle projecten bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.