Sports&Playgrass
Kunstgras speelveld laten aanleggen

Kunstgras speelveld laten aanleggen

Wij creëren veilige speelomgevingen voor kinderen op schoolpleinen, bij speeltuinen en speeltoestellen. We leggen de kunstgras speelvelden verder geheel naar eigen wens en op maat. Uiteraard combineren we jouw wens met ons advies. Veilige speelplekken staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom gebruiken wij voor dit soort projecten het kwaliteitsproduct Safetygrass voor een valdempende ondergrond. Door een keuze te maken voor het juiste type kunstgras met valdemping, voldoe je wel aan de eisen en voorkom je ernstige valpartijen en letsel bij kinderen.

Wil je graag een kunstgras speelveld laten aanleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag als kunstgrasspecialist met de aanleg van een kunstgras speelveld bij jou thuis of in de openbare ruimte die jij voor ogen hebt. Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen, dan nemen wij met jou contact op.

Gekleurd kunstgras
Valdemping kunstgras
Kunstgras speelgras
Kunstgras speelveld
Shockpad kunstgras
Kunstgras speeltuin
Kunstgras schoolplein
Kunstgras scholen
Kunstgras kinderdagverbljif
Kunstgras speeltoestel
Kunstgras valondergrond

Kunstgras speelveld van A tot Z laten aanleggen

Ons team heeft veel kennis en vakmanschap. Wij houden ons al jarenlang bezig met de aanleg van diverse kunstgras speelvelden en kunstgras sportvelden door heel Nederland. Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij kwaliteit waarborgen en snel schakelen. Met onze eigen aanlegteams kunnen wij je bovendien van A tot Z van dienst zijn bij de uitvoering van projecten. Wij helpen je echter ook graag met de advisering van het ontwerp. Bij ons kun je ook rekenen op goede nazorg en garantie na oplevering van een project. Wij bieden bijvoorbeeld ook kunstgras onderhoud aan.

Tip: Bekijk ook eens hieronder de door ons gerealiseerde kunstgras speelvelden door heel Nederland.

Elbe Maassluis

In opdracht van KWS Infra hebben wij deze unieke locatie mogen realiseren. Deze prachtige nieuwbouwwijk ligt aan het water. Hoe mooi is het dan om een kunstgras ondergrond aan te leggen alsof het een zandstrand is? Het okergele kunstgras, in combinatie met de robinia speeltoestellen, zorgen voor een unieke uitstraling. Deze nieuwbouwwijk kan de komende […]

Lees meer

Sportveld schoolplein Barendrecht

Dit grote sportveld is aangelegd bij een school in Barendrecht. De school heeft gekozen voor een ruim kunstgras sportveld op het schoolplein. De omheining heeft een deur en is aan de bovenkant afgedekt door een zwart net dat er voor zorgt dat er geen ballen kunnen ontsnappen. 

Lees meer

Openbare speeltuin Capelle aan den IJssel

Deze grote openbare speeltuin bevindt zich in een park in Capelle aan den Ijssel. In de kunstgras ondergrond zijn verschillende kleuren verwerkt waardoor het geheel een frisse speelse uitstraling heeft. Onder de glijbaan, klimtoestellen en schommels is valdemping verwerkt.

Lees meer

Openbare speeltuin Krimpen aan de Lek

Deze openbare speeltuin is gelegen in een woonwijk. De kunstgras ondervloer geeft het geheel een strakke en rustige uitstraling. Daarnaast vormt het kunstgras een zachte ondergrond voor de speeltoestellen.

Lees meer

Kunstgras speelheuvels speelplek Nuenen

Bij een openbare speelplek in Nuenen hebben wij verschillende kunstgras speelheuvels met hoogtes van 1-1,5 meter aangelegd. Door het intensief bespelen van speelheuvels worden deze vaak kaal doordat het gras verdwijnt en daarom is kunstgras ideaal. Het heeft weinig onderhoud nodig en de kinderen zullen altijd op een groene heuvel kunnen spelen.

Lees meer

Geel kunstgras in Amersfoort

Wij hebben in Amersfoort een speelplek aangelegd met geel kunstgras. Dit is een project in opdracht van Prokuru. De basis was al gereed. Wij hebben alleen de bodem geprofileerd, verdicht en geëgaliseerd. I.v.m. de valhoogte van de speeltoestellen is valdemping aangebracht en vervolgens geel kunstgras Playgrass. Wij leveren diverse soorten kunstgras. Playgrass is zeer geschikt voor […]

Lees meer

Speeltuin de Draak Amersfoort

Aan de Zeldertsedreef in Amersfoort ligt een unieke speeltuin. De grote gekleurde drakenkop ligt op een gigantische kunstgras speelheuvel. Met Sports & Playgrass hebben wij de eer gehad om deze voor een groot deel te renoveren. Door de hoge belasting, was het kunstgras op ‘de rug van de draak’ versleten en aan vervanging toe. Wij […]

Lees meer

Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

In de nieuwbouwwijk Casteelplaets in Heeswijk Dinther hebben wij een kunstgras speelplek aangelegd. De kinderen kunnen nu op een veilige manier spelen op de kunstgras valondergrond.

Lees meer

Speeltuin Ter Aar

Onze opdrachtgever eXterum speelconcepten staat bekend om zijn unieke en kleurrijke ontwerpen. Voor deze speeltuin aan de Hoogerheijdestraat in Ter Aar hadden zijn ook weer een fantastisch idee. Wij zijn trots dat we er met Sports & Playgrass een grote bijdrage aan mochten leveren. We hebben een kleurrijke kunstgras valondergrond gerealiseerd, die prachtig kleurt bij […]

Lees meer

Vakantiepark Hof van Zeeland

Vakantiepark Hof van Zeeland is één van de toeristische trekpleisters van Heinkenszand en omgeving. Een prachtig modern vakantiepark, waar jaarlijks een grote hoeveelheid binnen- en buitenlandse vakantievierders verblijven. Om met name hun jongste gasten nóg meer te bieden, lieten zijn in 2019 een compleet nieuwe speeltuin aanleggen. Wij mochten deze in zijn geheel voorzien van […]

Lees meer

Kunstgras schoolplein

Wij realiseren veilige en duurzame speelomgevingen voor kinderen op schoolpleinen. Wij werken dagelijks aan kunstgras schoolpleinen. In verkoop, aanleg en onderhoud. Wij hebben al vele kunstgras valondergronden op schoolpleinen geïnstalleerd. Kunstgras is dan ook dé ideale ondergrond om op te spelen dankzij een hoge slijtvastheid.

Lees meer

Kunstgras babybox Schijndel

In Schijndel hebben wij een mooie babybox met kunstgras, paaltjes, bloemen en spiegels gemaakt.  Een veilig speelhoekje voor de allerkleinsten van deze BSO.

Lees meer

Gekleurd kunstgras speelveld

Kinderen houden van felle kleuren. Deze kleuren hebben namelijk een grote aantrekkingskracht op kinderen. Ons kunstgras speelgras is daarom verkrijgbaar in vele felle kleuren zoals bijvoorbeeld geel, blauw en rood. Door de jaren heen hebben wij diverse unieke ideeën en ontwerpen bedacht en uitgevoerd. Wij vinden het daarom leuk om direct vanaf de ontwerpfase met je mee te denken. Kunstgras kan op verschillende manieren toegepast worden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor gekleurd kunstgras, verschillende vormen in het kunstgras, diverse kunstgras speelfiguren en/of belijning. Kortom de opties voor kunstgras speelvelden zijn talrijk.

Kunstgras speelvelden op scholen

Wij kunnen jouw schoolplein omtoveren tot een kunstgras speelveld dat altijd bespeelbaar is met een blijvende groene uitstraling. Bij de aanleg van groene schoolpleinen kiest men vaak voor natuurlijk gras. Denk aan de bekleding van bijvoorbeeld speelheuvels of taluds bij een buitenklas. Maar door het intensieve gebruik van dit soort heuvels, wordt echter al het natuurlijke gras compleet weggespeeld. Met als gevolg dat bij regenachtig weer de grond van de speelheuvel dus te modderig wordt en de kinderen daarnaast niet meer prettig kunnen spelen. Met kunstgras kan dit probleem verholpen worden. Kunstgras heeft namelijk een sterke vezel en is daardoor een zeer geschikte ondergrond. Schoolpleinen worden namelijk intensief gebruikt en dan raden we aan om te kiezen voor kwaliteit.

Kosten aanleg kunstgras speelveld

De kosten van de aanleg van een kunstgras speelveld met speelkunstgras zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de afmeting van het speelveld. Je kunt hier een geheel vrijblijvend offerte aanvragen. Wij staan graag voor je klaar en denken met je mee.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy