Sports&Playgrass
Kunstgras speelgras

Kunstgras speelgras

Kunstgras is dé ideale ondergrond voor speelgras om kinderen op te laten spelen, zowel in goede als slechte weersomstandigheden. Heb je kinderen en wil je graag een prachtige kunstgrasmat met valdemping laten aanleggen? Contacteer dan Sports & Playgrass op telefoonnummer: +31(0)851306921 of stuur een mail naar: info@sports-playgrass.nl. Wij helpen je graag als kunstgrasspecialist met de aanleg van kunstgras als speelgras bij u thuis.

Een veilige én duurzame speelomgeving in je tuin
Wil je een veilige én duurzame speelomgeving voor je kinderen creëren? Dan ben je bij Sports & Playgrass aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij al vele prachtige privé kunstgras sportveldjes mogen aanleggen (zie referenties voor enkele projecten). Je hebt bij Sports & Playgrass diverse mogelijkheden. Je kunt dan onder andere denken aan:


Wij worden graag vroegtijdig in het gehele project betrokken. Onze specialisten kunnen dan nadrukkelijk met je meedenken omtrent de mogelijkheden. Zo staan wij voor de verkoop, aanleg én het onderhoud van kunstgras speeltuinen. Samen zorgen we voor een veilige én duurzame omgeving waar je kinderen zorgeloos kunnen spelen.

Jarenlang speelplezier van kunstgras als speelgras
Je kiest met Sports & Playgrass voor kwaliteit. Wij leggen enkel en alleen hoogwaardig kunstgras aan. Bovendien sluiten wij het geheel op met kantopsluitingen. Vervolgens bezanden wij je kunstgrasmat. Dit zorgt ervoor dat de mat niet meer komt te verschuiven. Onderhoud is minimaal. Hierdoor kun je de komende jaren rekenen op een kwalitatief hoogstaande kunstgrasmat, zonder al te veel onderhoud. Wil je toch compleet ontzorgd worden? Daarvoor bieden wij onderhoudscontracten aan. Kortom, jarenlang speelplezier gegarandeerd.

Vraag een offerte aan
Benieuwd? Wil je kunstgras als speelgras laten aanleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met mee.

Altijd de scherpste prijs, all in
Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant
Enkel gecertificeerde en veilige producten
Aanleg door professionele vakmensen

Klantervaringen

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.