Sports&Playgrass
Kunstgras speelgras

Kunstgras speelgras

Ben je op zoek naar hoogwaardig kunstgras speelgras dat zowel veilig als aantrekkelijk is? Ons kunstgras is de ideale oplossing, biedt een zachte en duurzame speelondergrond geschikt voor alle weersomstandigheden. Wij adviseren vaak extra valdemping voor optimale veiligheid, perfect voor zowel privétuinen als openbare speelruimtes.

Als ervaren kunstgrasspecialisten begrijpen wij de behoefte aan een veilige en onderhoudsvriendelijke speelomgeving. Wij bieden professionele installatieservices aan, afgestemd op jouw wensen. Of je nu een speelplaats thuis wilt aanleggen of een openbare ruimte wilt opfleuren, wij staan klaar om je te helpen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of vraag direct een offerte aan. We nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken van kunstgras speelgras en samen te werken aan een speelplek waar kinderen veilig en met plezier kunnen spelen.

Gekleurde speelplek, Zoetermeer  

Basisschool Da Vinci in Zoetermeer heeft met een sponsorloop geld ingezameld voor het op-pimpen van het schoolplein. Naar aanleiding hiervan hebben wij deze gekleurde kunstgras speelplek aangelegd. De school heeft gekozen voor verschillende kleuren kunstgras die in elkaar overlopen onder de speeltoestellen. Onder het kunstgras zijn valdempingsplaten neergelegd zodat dit een geschikte ondergrond vormt voor […]

Lees meer

Elbe Maassluis

In opdracht van KWS Infra hebben wij deze unieke locatie mogen realiseren. Deze prachtige nieuwbouwwijk ligt aan het water. Hoe mooi is het dan om een kunstgras ondergrond aan te leggen alsof het een zandstrand is? Het okergele kunstgras, in combinatie met de robinia speeltoestellen, zorgen voor een unieke uitstraling. Deze nieuwbouwwijk kan de komende […]

Lees meer

Kunstgras zorginstelling Kerkdriel

Bij zorginstelling De Leyenstein in Kerkdriel hebben we deze gekleurde speelplek gemaakt van kunstgras. De speelplek bevindt zich in de gemeenschappelijke binnentuin en is vrij toegankelijk voor bewoners en bezoekers. Door het gebruik van meerdere kleuren geeft het de binnentuin het gehele jaar een gezellige en uitnodigde uitstraling.

Lees meer

Vakantiepark Hof van Zeeland

Vakantiepark Hof van Zeeland is één van de toeristische trekpleisters van Heinkenszand en omgeving. Een prachtig modern vakantiepark, waar jaarlijks een grote hoeveelheid binnen- en buitenlandse vakantievierders verblijven. Om met name hun jongste gasten nóg meer te bieden, lieten zijn in 2019 een compleet nieuwe speeltuin aanleggen. Wij mochten deze in zijn geheel voorzien van […]

Lees meer

Schoolplein, basisschool de Plevier in Hoogvliet

Sportieve basisschool de Plevier in Hoogvliet (Rotterdam) heeft een nieuw schoolgebouw en wij hebben het nieuwe schoolplein mogen aanleggen. Het schoolplein loopt rondom het gebouw en de school heeft gekozen voor allerlei verschillende speeltoestellen en speelplekken. Zo hebben we aan de ene kant van de school een glijbaan, klimrek en schommels mogen plaatsen waaronder kunstgras […]

Lees meer

Schoolplein, Roosendaal

Op het schoolplein van De Kameleon in Roosendaal hebben we verschillende sport- en speel gelegenheden mogen aanleggen. Onder de verschillende speeltoestellen en schommels is gekozen voor een kunstgras ondergrond. De combinatie van de natuurlijke materialen en verschillende kleuren kunstgras geeft het geheel een frisse en speelse uitstraling. Voor de veiligheid van de kinderen is er […]

Lees meer

Openbare speeltuin, Gouda

In een nieuwbouwwijk in Gouda hebben we deze grote openbare speelplek aangelegd. Onder de speeltoestellen zijn ruime kunstgrasvelden aangelegd. Ook is er met geel kunstgras belijning aangebracht. Onder de klimtoestellen, schommels en glijbaan is valdemping onder het kunstgras gelegd.

Lees meer

Openbare speeltuinen, Waddinxveen   

In een woonwijk in Waddinxveen hebben we deze twee openbare speeltuinen aangelegd. In de kunstgras ondergrond zijn verschillende kleuren verwerkt waardoor het geheel een frisse speelse uitstraling heeft. Bij één speeltuin is er ook een hinkelbaan in het kunstgras gemaakt. Onder de glijbaan, klimtoestellen en schommels is valdemping verwerkt.

Lees meer

Kunstgras sportveld, Anna Pauwlona

Bij een basisschool in Anna Pauwlona hebben we dit kunstgras multifunctioneel sportveld aangelegd. De school heeft gekozen voor een ruim kunstgras voetbalveld, inclusief kooi op het schoolplein. Het trapveld is voorzien van een omheining met een opening ingang. Door het plaatsen van twee basketbalnetten kan het veld ook gebruikt worden om te basketballen.

Lees meer

Openbare speeltuintjes, Nieuwveen

In een woonwijk in Nieuwveen hebben we deze openbare speelplaatsen aangelegd. Het groene en gekleurde kunstgras vormt een vrolijke ondergrond voor de speeltoestellen. Daarnaast dient het kunstgras als een valdempende ondergrond.

Lees meer

Speeltoestellen Amersfoort

In park Schothorst in Amersfoort hebben we op verschillende locaties in het park outdoor sporttoestellen geïnstalleerd. Ook hierbij is het kunstgras voorzien van een valdempende ondergrond. Het groene kunstgras geeft de sporttoestellen een frisse en professionele uitstraling.

Lees meer

Speeltuin Amersfoort

In park Schothorst in Amersfoort hebben we een speelplaats van kunstgras aangelegd. Het gekleurde kunstgras vormt een vrolijke ondergrond voor de speeltoestellen. Daarnaast vormt het kunstgras een val-dempende ondergrond.

Lees meer

Een veilige én duurzame speelomgeving in je tuin

Wil je een veilige én duurzame speelomgeving voor je kinderen creëren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij al veel prachtige privé kunstgras speelgras (sport)veldjes mogen aanleggen. Hier vind je een greep uit onze gerealiseerde projecten. Wij bieden diverse extra mogelijkheden tijdens het aanleggen van kunstgras speelgras, denk bijvoorbeeld aan:

Onze voorkeur heeft om vroegtijdig in het project betrokken te worden. Onze specialisten kunnen dan nadrukkelijk met je meedenken over de mogelijkheden. Zo staan wij voor de verkoop, aanleg én het onderhoud van kunstgras speeltuinen. Samen zorgen we voor een veilige én duurzame omgeving waar kinderen zorgeloos kunnen spelen.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Kunstgras speelgras in speeltuinen

Kunstgras valdemping speelt een cruciale rol in het creëren van veilige speelplekken, vooral op locaties waar kinderen actief zijn zoals op schoolpleinen van scholen, kinderdagverblijven en openbare speeltuinen. Met intensief spel en activiteit op deze plekken, is het essentieel dat de ondergrond niet alleen duurzaam, maar vooral veilig is. Valdemping onder het kunstgras zorgt ervoor dat, mocht er een valpartij plaatsvinden, de impact aanzienlijk wordt verminderd, waardoor de kans op blessures afneemt.

In onze inzet voor veiligheid en kwaliteit gebruiken wij Safetygrass, een toonaangevend product in de industrie. Safetygrass bestaat uit een combinatie van Playgrass kunstgras en Saltex Shockpads, wat zorgt voor een uitstekende valdemping. Deze combinatie biedt niet alleen een veilige speelondergrond, maar verzekert ook van langdurige duurzaamheid en weerstand tegen intensief gebruik.

De Saltex Shockpads zijn speciaal ontworpen om schokken effectief te absorberen, wat cruciaal is in speelomgevingen. De combinatie met het hoogwaardige Playgrass kunstgras resulteert in een speeloppervlak dat veiligheid, comfort en esthetiek combineert. Dit maakt onze kunstgras valdemping ideaal voor elke speelruimte waar veiligheid en kwaliteit voorop staan.

Jarenlang (speel)plezier van kunstgras speelgras

Wij staan garant voor kwaliteit. Wij leggen enkel en alleen hoogwaardig kunstgras aan. Bovendien sluiten wij het geheel op met kantopsluitingen. Vervolgens bezanden wij de kunstgrasmat. Dit zorgt ervoor dat de mat niet meer komt te verschuiven. het onderhoud is hierdoor minimaal. Hierdoor kun je de komende jaren rekenen op een kwalitatief hoogstaande kunstgrasmat, zonder al te veel onderhoud. Wil je toch compleet ontzorgd worden? Daarvoor bieden wij onderhoudscontracten aan. Kortom, jarenlang speelplezier en weinig omkijken gegarandeerd. Hier vind je meer informatie over de opties die we bieden qua kunstgras onderhoud.

Overweeg je om kunstgras speelgras te laten aanleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Je kunt ons ook laagdrempelig mailen of bellen.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy

Je cookievoorkeuren bij Sports & Playgrass

Beste bezoeker, bij Sports & Playgrass gebruiken we cookies om je de beste ervaring te bieden. Klik op 'Accepteren' als je alle cookies wilt accepteren of pas je voorkeuren aan onder je cookie-instellingen. Dank je wel voor je bezoek!.