Sports&Playgrass
Kunstgras speelgras

Kunstgras speelgras

Ben je op zoek naar kunstgras speelgras? Kunstgras is een zachte en veilige ondergrond om op te spelen, zowel in goede als slechte weersomstandigheden. In tuinen wordt er vaak voor gekozen om een kunstgras valdemping te plaatsen. Wij zijn hier wel voorstander van omdat veiligheid bij ons voorop staat.

Wil je graag een prachtige kunstgrasmat met valdemping laten aanleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag als kunstgrasspecialist met de aanleg van kunstgras speelgras bij jou thuis of in de openbare ruimte die jij voor ogen hebt. Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen, dan nemen wij met jou contact op.

Kunstgras speelheuvels speelplek Nuenen

Bij een openbare speelplek in Nuenen hebben wij verschillende kunstgras speelheuvels met hoogtes van 1-1,5 meter aangelegd. Door het intensief bespelen van speelheuvels worden deze vaak kaal doordat het gras verdwijnt en daarom is kunstgras ideaal. Het heeft weinig onderhoud nodig en de kinderen zullen altijd op een groene heuvel kunnen spelen.

Lees meer

Geel kunstgras in Amersfoort

Wij hebben in Amersfoort een speelplek aangelegd met geel kunstgras. Dit is een project in opdracht van Prokuru. De basis was al gereed. Wij hebben alleen de bodem geprofileerd, verdicht en geëgaliseerd. I.v.m. de valhoogte van de speeltoestellen is valdemping aangebracht en vervolgens geel kunstgras Playgrass. Wij leveren diverse soorten kunstgras. Playgrass is zeer geschikt voor […]

Lees meer

Speeltuin de Draak Amersfoort

Aan de Zeldertsedreef in Amersfoort ligt een unieke speeltuin. De grote gekleurde drakenkop ligt op een gigantische kunstgras speelheuvel. Met Sports & Playgrass hebben wij de eer gehad om deze voor een groot deel te renoveren. Door de hoge belasting, was het kunstgras op ‘de rug van de draak’ versleten en aan vervanging toe. Wij […]

Lees meer

Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

In de nieuwbouwwijk Casteelplaets in Heeswijk Dinther hebben wij een kunstgras speelplek aangelegd. De kinderen kunnen nu op een veilige manier spelen op de kunstgras valondergrond.

Lees meer

Elbe Maassluis

In opdracht van KWS Infra hebben wij deze unieke locatie mogen realiseren. Deze prachtige nieuwbouwwijk ligt aan het water. Hoe mooi is het dan om een kunstgras ondergrond aan te leggen alsof het een zandstrand is? Het okergele kunstgras, in combinatie met de robinia speeltoestellen, zorgen voor een unieke uitstraling. Deze nieuwbouwwijk kan de komende […]

Lees meer

Speeltuin Ter Aar

Onze opdrachtgever eXterum speelconcepten staat bekend om zijn unieke en kleurrijke ontwerpen. Voor deze speeltuin aan de Hoogerheijdestraat in Ter Aar hadden zijn ook weer een fantastisch idee. Wij zijn trots dat we er met Sports & Playgrass een grote bijdrage aan mochten leveren. We hebben een kleurrijke kunstgras valondergrond gerealiseerd, die prachtig kleurt bij […]

Lees meer

Vakantiepark Hof van Zeeland

Vakantiepark Hof van Zeeland is één van de toeristische trekpleisters van Heinkenszand en omgeving. Een prachtig modern vakantiepark, waar jaarlijks een grote hoeveelheid binnen- en buitenlandse vakantievierders verblijven. Om met name hun jongste gasten nóg meer te bieden, lieten zijn in 2019 een compleet nieuwe speeltuin aanleggen. Wij mochten deze in zijn geheel voorzien van […]

Lees meer

Kunstgras schoolplein

Wij realiseren veilige en duurzame speelomgevingen voor kinderen op schoolpleinen. Wij werken dagelijks aan kunstgras schoolpleinen. In verkoop, aanleg en onderhoud. Wij hebben al vele kunstgras valondergronden op schoolpleinen geïnstalleerd. Kunstgras is dan ook dé ideale ondergrond om op te spelen dankzij een hoge slijtvastheid.

Lees meer

Kunstgras babybox Schijndel

In Schijndel hebben wij een mooie babybox met kunstgras, paaltjes, bloemen en spiegels gemaakt.  Een veilig speelhoekje voor de allerkleinsten van deze BSO.

Lees meer

Speeltoestel schoolplein

Wij kunnen een schoolplein voorzien een een veilige valondergrond waardoor kinderen veilig kunnen spelen. Naast de veilige valondergrond monteren wij tegenwoordig ook zelf de speeltoestellen. Zo hadden we alles onder in een dak en word je geheel ontzorgd bij je project

Lees meer

Speeltuin in Rosenow, Duitsland

Valveilig én natuurlijk kunstgras als ondergrond voor een gloednieuw, reusachtig speeltoestel.

Lees meer

Speeltuin Oostzaan

In opdracht van Prokuru hebben wij deze speeltuin opgepimpt. Groen kunstgras in cominatie met gekleurd kunstgras levert een mooi resultaat op. Het geeft niet alleen een frisse en vrolijke uistraling. Daarnaast is het ook functioneel voor kinderen die gebruik maken van het hinkelpad. Foto’s voor: Foto na:

Lees meer

Een veilige én duurzame speelomgeving in je tuin

Wil je een veilige én duurzame speelomgeving voor je kinderen creëren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij al veel prachtige privé kunstgras speelgras (sport)veldjes mogen aanleggen. Hier vind je een greep uit onze gerealiseerde projecten. Wij bieden diverse extra mogelijkheden tijdens het aanleggen van kunstgras speelgras, denk bijvoorbeeld aan:

Onze voorkeur heeft om vroegtijdig in het project betrokken te worden. Onze specialisten kunnen dan nadrukkelijk met je meedenken over de mogelijkheden. Zo staan wij voor de verkoop, aanleg én het onderhoud van kunstgras speeltuinen. Samen zorgen we voor een veilige én duurzame omgeving waar kinderen zorgeloos kunnen spelen.

Klantervaringen

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Kunstgras speelgras in speeltuinen

Kunstgras valdemping onder het kunstgras zorgt voor een veilige speelplek. Speeltuinen op scholen / schoolpleinen, op kinderdagverblijven of in de openbare ruimte hebben dit nodig. Er wordt intensief op gespeeld en dan wil je dat er goed is nagedacht over de ondergrond, mocht iemand in de speeltuin op een vervelende manier ten val komen. Wij maken altijd gebruik van Safetygrass. Dit product bestaat uit Playgrass kunstgras en Saltex Shockpads voor een uiterst goede valdemping

Jarenlang speelplezier van kunstgras speelgras

Wij staan garant voor kwaliteit. Wij leggen enkel en alleen hoogwaardig kunstgras aan. Bovendien sluiten wij het geheel op met kantopsluitingen. Vervolgens bezanden wij je kunstgrasmat. Dit zorgt ervoor dat de mat niet meer komt te verschuiven. het onderhoud is hierdoor minimaal. Hierdoor kun je de komende jaren rekenen op een kwalitatief hoogstaande kunstgrasmat, zonder al te veel onderhoud. Wil je toch compleet ontzorgd worden? Daarvoor bieden wij onderhoudscontracten aan. Kortom, jarenlang speelplezier en weinig omkijken gegarandeerd. Hier vind je meer informatie over de opties die we bieden qua kunstgras onderhoud.

Overweeg je om kunstgras als speelgras te laten aanleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Je kunt ons ook laagdrempelig mailen of bellen.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy