Sports&Playgrass
Multifunctioneel sportveld

Multifunctioneel sportveld

Weinig ruimte voor meerdere kunstgras sportvelden? Een multifunctioneel kunstgrasveld is dan een goede ruimtebesparende oplossing. Door de toepassing van verschillende belijning is het kunstgrasveld geschikt voor verschillende sporten. Een kunstgras multifunctioneel sportveld biedt ruimte voor verschillende sporters. Of je nu een voetballer bent of toch liever hockey speelt, iedereen kan zich prima vermaken op een kunstgras multifunctioneel sportveld. Aan de hand van de wensen van de klant maken wij de kunstgras sportvelden op maat. Je bepaalt de kleuren, belijning, hekwerk etc. De opties zijn talrijk, neem voor meer informatie contact met ons op.

Aanleg multifunctioneel kunstgras sportveld
Sports & Playgrass is dé specialist in de aanleg van multifunctionele sportvelden. Door onze werkwijze en jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat hierbij komt kijken. Bij ieder project streven wij naar het beste eindresultaat. Ons doel is altijd dat een kunstgras sportveld perfect voldoet aan de wensen en eisen van de klant. Onze focus ligt daarbij op het aanbieden van kwaliteit, waardoor het kunstgras sportveld een langere levensduur heeft. Wij hebben de afgelopen jaren sportvelden aangelegd voor:

Uitvoering multifunctioneel kunstgras sportveld op maat
Sports & Playgrass beschikt over een eigen vakkundig aanlegteam en materialen. Wij kunnen van A tot Z vanaf de grondwerkzaamheden tot het aanleggen van kunstgras voor je het project uitvoeren. Meteen vanaf de beginfase van een project denken wij graag met je mee en staan daarbij ook graag klaar voor advies op maat over de volgende zaken:

Multifunctionele sportkooi
Wij leveren en installeren naast de aanleg van kunstgras multifunctionele sportvelden ook sportkooien. Multifunctionele sportkooien plaatsen wij in de openbare ruimte, op schoolpleinen of bij particulieren in de tuin. Met een multifunctionele sportkooi creëer je een ontmoetingsplek voor jong en oud, waar mensen samen kunnen sporten, elkaar spreken, aanmoedigen etc. De sportkooien zijn geluidsarm, dit is een belangrijk aspect waardoor eventuele overlast beperkt blijft voor de omliggende omgeving. Voor de ondergrond gebruiken wij een sterk type kunstgras wat geschikt is voor intensief gebruik. Hierdoor krijg je de ideale ondergrond voor veel sportplezier.

Kosten aanleg multifunctioneel kunstgras sportveld
De kosten van een multifunctioneel kunstgrasveld zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals:

Altijd de scherpste prijs, all in
Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant
Enkel gecertificeerde en veilige producten
Aanleg door professionele vakmensen
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy