Sports&Playgrass
Een multifunctioneel sportveld

Een multifunctioneel sportveld

Heb je weinig ruimte voor meerdere kunstgras sportvelden en ben je op zoek naar een kunstgras sportveld dat altijd bespeelbaar is? Een multifunctioneel kunstgrasveld is dan een goede ruimtebesparende oplossing! Door de aanleg van verschillende belijningen is het kunstgrasveld geschikt voor verschillende sporten. Denk bijvoorbeeld aan: voetbal, hockey, basketbal, trefbal, et cetera. Met een multifunctioneel sportveld maak sporten en spelen aantrekkelijk voor iedereen!

Een multifunctioneel kunstgras sportveld biedt dus ruimte voor verschillende sporters. Of je nu een voetballer, basketballer of hockeyer bent, iedereen kan zich goed vermaken op een multifunctioneel sportveld. De verschillende vormen van sport en spel die te bespelen zijn op een multifunctioneel sportveld zorgen voor variatie en dus nog méér speelplezier. Aan de hand van jouw wensen maken wij de kunstgras sportvelden op maat. Jij bepaalt de kleuren, belijning, hekwerk etcetera. De opties zijn talrijk, vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. We geven je graag vrijblijvend advies, indien gewenst op locatie!

Cultureel Educatief Centrum

Bij het Cultureel Educatief Centrum (CEC); een centrum waar onderwijs, werkgelegenheid, sport en kunst & cultuur samenkomen gelegen in Amsterdam hebben wij kunstgras geïnstalleerd rondom de pannakooi. Daarnaast hebben wij een hinkelpad in de kunstgrasmat verwerkt. De binnenplaats van dit cultureel educatief centrum ligt er weer prachtig bij!

Lees meer

Egmond aan Zee

Voor een vakantiepark in Egmond aan zee hebben wij een betonbaan omgetoverd tot een multifunctioneel sportveld. Van een oude betonbaan die er verloren bijligt naar een levend sportveld. De recreanten van dit vakantiepark kunnen hun lol weer op. Wij kunnen dit realiseren voor een relatief goedkope manier en hierin is veel mogelijk. Neem contact met […]

Lees meer

Multifunctioneel sportveld Bocholt

Wij hebben een multifunctioneel sportveld Bocholt aangelegd. Net over de grens in het Belgische Bocholt, ligt vakantiepark Goolderheide. In samenwerking met HomeGrass Group toverden wij daar een oude gravel tennisbaan om tot een multifunctionele speelplek. Belijning en sportinrichting voor o.a. hockey, voetbal, tennis, curling en zélfs koersbal. Dat is nog eens een unieke speelbeleving voor […]

Lees meer

Multifunctioneel sportveld Lommel

Voor Stratica NV mochten wij een multifunctioneel sportveld realiseren in Lommel. De leerlingen van deze school kunnen volop voetballen, volleyballen, basketballen en nog veel meer. Ruim tweehonderd vierkante meter aan speelplezier. Ook de multifunctionele sportkooi rondom hebben wij geleverd en geplaatst.

Lees meer

Multisportveld Kalsbeek College Woerden

Weinig ruimte voor meerdere kunstgras sportvelden? Een multifunctioneel kunstgrasveld is dan een goede ruimtebesparende oplossing. Door de toepassing van verschillende belijning is het kunstgrasveld geschikt voor verschillende sporten. Zo dachten ze ook bij het Kalsbeek Collega in Woerden. Bij dit project waren de gymdocenten van het collega nauw betrokken. Zij bedachten wat zij allemaal wilden […]

Lees meer

Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

Een eigen Multi-sportkooi in de achtertuin, wie wil dat nu niet? Deze familie in Eindhoven is er zeer blij mee! Aan de  bovenkant is de Multi-sportkooi dicht met een net zodat de ballen niet bij de buren terecht kunnen komen. Dit sportveld is geschikt voor mini-tennis, voetbal, basketbal, volleybal en badminton. Alle zijdes van de […]

Lees meer

Multifunctioneel sportveld Didam

In Didam hebben wij in opdracht van SKWShop.nl een kunstgras multifunctioneel sportveld aangelegd. Dit veld is voorzien van uitsparingen voor de doelen. Daarnaast heeft het veld verschillende kleuren belijning zodat er verschillende sporten gespeeld kunnen worden.

Lees meer

Multifunctioneel kunstgrasveld in de tuin Culemborg

Een multifunctioneel sportveld in de tuin is ideaal wanneer je kinderen verschillende sporten beoefenen. Door de aanleg van zo’n veld kunnen alle kids thuis hun favo sport beoefenen. Bij een klant in Culemborg hebben wij zo’n multifunctioneel kunstgrasveld gerealiseerd. De doelen zijn van dun gemaasd net en zowel voor hockey als voetbal geschikt. In het […]

Lees meer

Rennovatie betonbaan

Sports & Playgrass is de ideale projectpartner. Vanaf het allereerste idee tot de uiteindelijke uitvoering, wij denken graag met je mee. Heb je een oude betonbaan die er verloren bijligt? Wij maken er iets moois van zodat je minimaal 15 jaar speel en sportplezier gaat beleven! Wij kunnen je oude sportveld ombouwen tot een relatief […]

Lees meer

Kunstgras multifunctioneel sportveldje thuis Culemborg

Deze klant in Culemborg wilde bij hun nieuwe woning een plek inrichten waar hun kinderen vrijuit konden sporten en spelen. Sports & Playgrass heeft een kunstgras multifunctioneel sportveldje thuis aangelegd. In de multifunctionele sportkooi, kunnen de kinderen lekker divers bezig kunnen zijn met basketballen, hockeyen, voetballen en zelfs klimmen / klauteren aan het hekwerk.

Lees meer

Multi sportveld in Kruisem België

Dit kunstgras tennisveld is voorzien van minidoeltjes zodat het ook voor andere sporten gebruikt kan worden. Op deze manier wordt het een kunstgras multifunctioneel sportveld!

Lees meer

Multifunctionele Sportkooi Elst

In Elst hebben wij een multifunctionele sportkooi aangelegd. De Tabaksschuur in Elst is een caravanpark voor senioren. Voor de kleinkinderen wilden zij een ruimte creëren om lekker te kunnen spelen en sporten. Sports & Playgrass werd gevraagd om een offerte uit te brengen en mee te denken in het ontwerp. Uiteindelijk kwamen we samen met […]

Lees meer

Aanleg van een multifunctioneel sportveld van kunstgras

Door onze werkwijze en jarenlange ervaring in het aanleggen van kunstgras sportvelden en kunstgras speelvelden weten wij als geen ander wat komt kijken bij de aanleg van een multifunctioneel sportveld. Bij ieder project streven wij naar het beste eindresultaat. Ons doel is altijd dat een kunstgras sportveld perfect voldoet aan jouw wensen en eisen. Onze focus ligt altijd op het aanbieden van kwaliteit, waardoor het kunstgras sportveld een langere levensduur heeft. Wij hebben de afgelopen jaren tal van sportvelden en speelvelden aangelegd voor:

Een multifunctioneel kunstgras sportveld op maat

Wij beschikken over een eigen vakkundig aanlegteam die is voorzien van alle gemakken en benodigde machines en gereedschappen om een perfect eindresultaat te realiseren. Wij kunnen van A tot Z vanaf de grondwerkzaamheden tot aan het aanleggen van het kunstgras voor je het project uitvoeren. Meteen vanaf de beginfase van een project denken wij graag met je mee en staan daarbij ook graag voor je klaar voor advies op maat over onder andere de volgende zaken:

We denken ook graag met je mee over de vorm van het sportveld en waarom je wel of niet doelen moet integreren in het hekwerk.

Klantervaringen

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Een multifunctionele sportkooi

Wij leveren en realiseren naast de aanleg van multifunctionele kunstgras sportvelden ook multifunctionele sportkooien. Deze sportkooien worden onder andere gebruikt als: kunstgras pannaveld, kunstgras trapveld en speedsoccerveld. Multifunctionele sportkooien plaatsen wij in de openbare ruimte, op schoolpleinen of bij particulieren in de tuin. Met een multifunctionele sportkooi creëer je een ontmoetingsplek voor jong en oud, waar mensen samen kunnen sporten, elkaar spreken, aanmoedigen etcetera. De sportkooien zijn geluidsarm, dit is een belangrijk aspect waardoor eventuele overlast beperkt blijft voor de omliggende omgeving. Voor de ondergrond gebruiken wij een sterk type kunstgras wat geschikt is voor intensief gebruik. Hierdoor krijg je de ideale ondergrond voor veel sportplezier.

Kosten voor de aanleg van een multifunctioneel kunstgras sportveld

De aanleg van een multifunctioneel kunstgras sportveld kan op enorm veel manieren worden ingevuld. De uiteindelijke prijs hangt af van een aantal factoren, zoals:

Omdat de prijs afhankelijk is van al deze factoren, verzorgen we trajecten op maat, opgesteld op basis van jouw wensen en ons advies.

Ontdek de mogelijkheden op basis van jouw wensen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een multifunctioneel kunstgras sportveld in jouw buurt of gemeente? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem eens contact met ons op. We komen graag eens persoonlijk bij je langs zodat we ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, wij gaan graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken!

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy