Kunstgras multifunctioneel sportveld

Kunstgras multifunctioneel sportveld

Weinig ruimte voor meerdere kunstgras sportvelden? Een multifunctioneel kunstgrasveld is dan een goede ruimtebesparende oplossing. Door de toepassing van verschillende belijning is het kunstgrasveld geschikt voor verschillende sporten. Een kunstgras multifunctioneel sportveld biedt ruimte voor verschillende sporters. Of je nu een voetballer bent of toch liever hockey speelt, iedereen kan zich prima vermaken op een kunstgras multifunctioneel sportveld. Aan de hand van de wensen van de klant maken wij de kunstgras sportvelden op maat. U bepaalt de kleuren, belijning, hekwerk etc. De opties zijn talrijk, neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanleg multifunctioneel kunstgras sportveld 

Sports & Playgrass is dé specialist in de aanleg van multifunctionele sportvelden. Door onze werkwijze en jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat hierbij komt kijken. Bij ieder project streven wij naar het beste eindresultaat. Ons doel is altijd dat een kunstgras sportveld perfect voldoet aan de wensen en eisen van de klant. Onze focus ligt daarbij op het aanbieden van kwaliteit, waardoor het kunstgras sportveld een langere levensduur heeft. Wij hebben de afgelopen jaren sportvelden aangelegd voor:

 • Sportverenigingen
 • Gemeentes
 • Scholen
 • Particulieren

Uitvoering multifunctioneel kunstgras sportveld op maat

Sports & Playgrass beschikt over een eigen vakkundig aanlegteam en materialen. Wij kunnen van A tot Z vanaf de grondwerkzaamheden tot het aanleggen van kunstgras voor u het project uitvoeren. Meteen vanaf de beginfase van een project denken wij graag met u mee en staan daarbij ook graag klaar voor advies op maat over de volgende zaken:

 • Type kunstgras
 • Ontwerp belijningsplan
 • Welk type hekwerk of sportkooi
 • Sportveldinrichtingen
 • Logo’s voor extra personalisatie van het kunstgrasveld.

Multifunctionele sportkooi

Wij leveren en installeren naast de aanleg van kunstgras multifunctionele sportvelden ook sportkooien. Multifunctionele sportkooien plaatsen wij in de openbare ruimte, op schoolpleinen of bij particulieren in de tuin. Met een multifunctionele sportkooi creëer je een ontmoetingsplek voor jong en oud, waar mensen samen kunnen sporten, elkaar spreken, aanmoedigen etc. De sportkooien zijn geluidsarm, dit is een belangrijk aspect waardoor eventuele overlast beperkt blijft voor de omliggende omgeving. Voor de ondergrond gebruiken wij een sterk type kunstgras wat geschikt is voor intensief gebruik. Hierdoor krijg je de ideale ondergrond voor veel sportplezier.

Kosten aanleg multifunctioneel kunstgras sportveld

De kosten van een multifunctioneel kunstgrasveld zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals:

 • Afmeting
 • Type kunstgras
 • Hoeveelheid belijning

Als u interesse heeft kunt u onderstaand contactformulier invullen. Zodra wij de aanvraag binnenkrijgen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Aan de hand van uw wensen maken wij vervolgens een passende offerte.


  Bekijk voorbeelden van prachtige sportvelden

  Hieronder ziet u enkele multifunctionele sportvelden die wij recentelijk hebben aangelegd. Een compleet overzicht van onze projecten vindt u terug op de referentiepagina.

  Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

  Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

  Multisportveldje Veghel

  Multisportveldje Veghel

  Multifunctioneel veldje Geffen

  Multifunctioneel veldje Geffen

  Multifunctioneel sportveld Didam

  Multifunctioneel sportveld Didam

  Meer referenties bekijken

  Samenwerking met HockeyWerkt

  Meer informatie

  Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

  Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
  Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

  Vrijblijvend advies op locatie

  Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.