Kunstgras padelbaan aanleggen

Kunstgras padelbaan

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras padelbanen. Padel is een enorme populaire sport in zowel Nederland als België. Afgelopen jaren hebben wij vele banen aangelegd. De mijlpaal van de 100e kunstgras padelbaan in 2021 is bereikt. De Sports & Playgrass padelbanen voldoen aan alle richtlijnen van de FIP (Federatie Internationaal Padel). Bij ons is kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid belangrijk. De kunstgras padelbanen zijn geschikt voor zowel recreatief als competitief niveau. Voor de glazen padelkooi werken wij samen met een andere firma. Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg van kunstgras padelbanen bij tennisverenigingen, sportcomplexen en Sportcentra.

Sports & Playgrass is gespecialiseerd in de aanleg van kwaliteitsvolle kunstgras padelbanen. Voor de aanleg gebruiken wij kwaliteitsvol kunstgras. Ons eigen team met vakmannen is werkzaam in zowel Nederland als België.

Wat is padel?

Padel is een racket- en balsport voor twee spelers (enkelspel) of voor paren (dubbelspel). De bal, gelijkend op een tennisbal,  dient met een racket over een net gespeelt te worden. Het grootste verschil met tennis is dat het veld omringd is met glazen wanden. Deze wanden worden bij Padel ook gebruikt tijdens het spel. De bal kan tegenaan stuiteren voordat hij teruggeslagen wordt naar de tegenpartij. De bal mag ook via de wand terug over het net worden geslagen. De afmeting van een padel veld is bij dubbelspel 10 bij 20 meter en bij enkelspel is dit 6 x 20 meter. De velden worden na de aanleg ingestrooid met kwartszand, zodat de vezels mooi omhoog blijven staan. Het zand dient voor bescherming van de grasmat en zorgt voor meer stabiliteit.

Onderhoud kunstgras padelbaan

Een kunstgras padelveld heeft één à twee keer per jaar een goede onderhoudsbeurt nodig. U kunt dit onderhoud zelf doen, maar u kunt hiervoor ook Sports & Playgrass inschakelen. Wij hebben de juiste kennis en materialen om de velden weer in topconditie te brengen.

Kosten aanleg kunstgras padelbaan

De kosten voor de aanleg  van een kunstgras padelbaan zijn afhankelijk van de wensen van de klant. Heeft u interesse en wilt u weten wat de kosten zijn voor de aanleg van een kunstgras padelbaan? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Binnen een werkdag nemen wij dan contact met u op om alle wensen door te bespreken, zodat wij een passende offerte kunnen aanbieden.


  Aanleg Kunstgras padelbanen

  Aanleg kunstgras padelbanen bij Tennis en padelclub Eeklo in België. Onze vakmannen hebben bij dit project het kunstgras aangelegd.

  Offerte aanvragen

  Recente projecten padelbaan kunstgras

  Hieronder vindt u een aantal kunstgras padelbaan projecten die wij hebben aangelegd. Op onze referentiepagina vindt een compleet overzicht van al onze aangelegde kunstgrasvelden.

  Kunstgras padelbaan Eeklo

  Kunstgras padelbaan Eeklo

  Padelbanen Merendree (België)

  Padelbanen Merendree (België)

  Padelbanen Antwerpen

  Padelbanen Antwerpen

  Padelbanen VTC Veenendaal

  Padelbanen VTC Veenendaal

  Meer referenties bekijken

  Samenwerking met HockeyWerkt

  Meer informatie

  Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

  Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
  Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

  Vrijblijvend advies op locatie

  Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.