Sports&Playgrass
Padel

Padel

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras padelbanen. Padel is een enorme populaire sport in zowel Nederland als België. Afgelopen jaren hebben wij vele banen aangelegd. De mijlpaal van de 100e kunstgras padelbaan in 2021 is bereikt. De Sports & Playgrass padelbanen voldoen aan alle richtlijnen van de FIP (Federatie Internationaal Padel). Bij ons is kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid belangrijk. De kunstgras padelbanen zijn geschikt voor zowel recreatief als competitief niveau. Voor de glazen padelkooi werken wij samen met een andere firma. Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg van kunstgras padelbanen bij tennisverenigingen, sportcomplexen en Sportcentra.

Sports & Playgrass is gespecialiseerd in de aanleg van kwaliteitsvolle kunstgras padelbanen. Voor de aanleg gebruiken wij kwaliteitsvol kunstgras. Ons eigen team met vakmannen is werkzaam in zowel Nederland als België.

Indoor kunstgras padelbanen Tilburg

Bij Club Pellikaan Tilburg hebben wij maar liefst 3 indoor kunstgras padelbanen aangelegd. We hebben de banen voorzien van een mooie kunstgras ondergrond waarop alle padel liefhebbers zich vanaf nu uit kunnen leven. De aanleg van deze padelbanen was extra bijzonder, omdat we de allereerste ‘single baan’ van Nederland opleverden. Op deze baan (20 bij […]

Lees meer

Padel Mol

Voor onze Belgische opdrachtgever Tomaspor mochten wij dit project in Mol realiseren. Zes padelbanen met prachtig terracotta kunstgras. Ook om de banen heen mochten wij de betonvloer afwerken met groen landscaping kunstgras. Dat maakte dit een project van ruim 1.600 vierkante meter!

Lees meer

Padel Turnhout

Voor onze vaste opdrachtgever Tomaspor mochten we ook in Turnhout de padelbanen voorzien van een strakke kunstgrasvloer. De club had gekozen voor standaardgroen, met een rustige en natuurlijke uitstraling. Binnen twee dagen lagen de vier velden erin, en kon er volop worden gespeeld. Wij wensen de vereniging dan ook veel padel-plezier.

Lees meer

Padel Rijswijk

Op dit schitterend sportpark hebben we de aanleg van kunstgras verzorgd. Tevens hebben we hier een custom logo in het kunstgras verwerkt. Voor een sfeerimpressie verwijs ik je door naar de website:www.estatepadel.nl/ Hier is genoeg beeldmateriaal om een indruk te krijgen om een beeld te krijgen of hoe de padelbanen eruit zien. De padelbanen kunnen […]

Lees meer

Padelclub Rotterdam

Padelclub Rotterdam is met meerdere vestigingen een begrip in hun regio. Hun vestiging in Terbregge was al enige tijd up-and-running, toen zij contact opnamen met Sports & Playgrass. De lelijke (onafgewerkte) vloer rondom de banen was een enige doorn in het oog. Wij waren natuurlijk eager om dit probleem voor eens en altijd op te […]

Lees meer

Padel Overhout Haarlem

Voor onze opdrachtgever Padel.nl mochten wij dit project realiseren bij Racketclub Overhout in Haarlem. Vijf nieuwe padelbanen in prachtig rood, antraciet kunstgras. Voor rondom hebben we gebruik gemaakt van ons landscaping kunstgras type Forest 35 mm.

Lees meer

The Padellers Hoorn

The Padellers is één van de snelst groeiende merken op de Padel markt. De ene na de andere indoor locatie wordt door hen geopend. Allemaal te herkennen aan het karakteristieke roze kunstgras rondom de banen. Helemaal in lijn met hun huisstijl. Op de grote binnenlocatie in Hoorn kregen wij de eer om dit kunstgras aan […]

Lees meer

Padelbanen België

Wij zijn bezig geweest met de aanleg van padelbanen in België. Deze padelbanen zijn in opdracht van Tomaspor aangelegd. Ze zijn voorzien van blauw kunstgras op de betonnen ondergrond.

Lees meer

Padelbanen België

Wij zijn bezig geweest met de aanleg van padelbanen in België. Deze padelbanen zijn in opdracht van Tomaspor aangelegd. Ze zijn voorzien van blauw kunstgras op de betonnen ondergrond.

Lees meer

Padelbanen Reeuwijk

In samenwerking met Padel.nl hebben we twee padelbanen in Reeuwijk aangelegd. Deze banen zijn voorzien van blauw kunstgras.

Lees meer

Padelbanen VTC Veenendaal

Bij de tennisclub VTC in Veenendaal hebben wij twee kleurrijke blauwe kunstgras padelbanen aangelegd. Rondom is een strook groen kunstgras gelegd ter afscheiding en om structuur aan te brengen. Kortom; deze banen zijn klaar om bespeeld te worden. Succes allemaal!

Lees meer

Kunstgras padelbanen Haastrecht

In opdracht van Padel.nl hebben hebben wij twee kunstgras padelbanen aangelegd bij LTC Bergvliet in Haastrecht.

Lees meer

Kunstgras padelbaan Eeklo

Bij tennis- en padelclub Eeklo in België hebben wij het kunstgras aangelegd bij twee padelbanen. Padel is een populaire sport in België en door het snelgroeiend aantal leden besloot de club  het aantal banen te gaan uitbreiden.

Lees meer

Padelbanen Antwerpen

In Antwerpen hebben wij een padelbaan gemaakt wat voorzien is van blauw kunstgras.

Lees meer

Wat is padel?
Padel is een racket- en balsport voor twee spelers (enkelspel) of voor paren (dubbelspel). De bal, gelijkend op een tennisbal, dient met een racket over een net gespeelt te worden. Het grootste verschil met tennis is dat het veld omringd is met glazen wanden. Deze wanden worden bij Padel ook gebruikt tijdens het spel. De bal kan tegenaan stuiteren voordat hij teruggeslagen wordt naar de tegenpartij. De bal mag ook via de wand terug over het net worden geslagen. De afmeting van een padel veld is bij dubbelspel 10 bij 20 meter en bij enkelspel is dit 6 x 20 meter. De velden worden na de aanleg ingestrooid met kwartszand, zodat de vezels mooi omhoog blijven staan. Het zand dient voor bescherming van de grasmat en zorgt voor meer stabiliteit.

Onderhoud kunstgras padelbaan
Een kunstgras padelveld heeft één à twee keer per jaar een goede onderhoudsbeurt nodig. Je kunt dit onderhoud zelf doen, maar je kunt hiervoor ook Sports & Playgrass inschakelen. Wij hebben de juiste kennis en materialen om de velden weer in topconditie te brengen.

Kosten aanleg kunstgras padelbaan
De kosten voor de aanleg van een kunstgras padelbaan zijn afhankelijk van de wensen van de klant. Heb je interesse en wil je weten wat de kosten zijn voor de aanleg van een kunstgras padelbaan? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Binnen een werkdag nemen wij dan contact met je op om alle wensen door te bespreken, zodat wij een passende offerte kunnen aanbieden.

Altijd de scherpste prijs, all in
Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant
Enkel gecertificeerde en veilige producten
Aanleg door professionele vakmensen
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy