Kunstgras pannaveld

Wilt u een kunstgras pannaveld laten aanleggen? Want een lekkere ‘panna’ maakt u op een kunstgras pannaveld van Sports & Playgrass!

Wat is panna voetbal?

Panna voetbal is een vorm van straatvoetbal, waarbij tegen elkaar wordt gevoetbald, bijvoorbeeld in een 1-tegen-1 partijtje of in kleinere teams. Het draait hierbij niet zozeer om het aantal doelpunten, maar vooral om iemand door de benen te spelen. In het verleden werd dit voetbalspel veel gespeeld op straat. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor een kunstgras pannaveld. Lees meer over een kunstgras pannaveld. Tevens vindt u hier een aantal gerealiseerde projecten voor inspiratie:

Waarom een kunstgras pannaveld of pannakooi met kunstgras?

Voetballen op een pannaveld of in een pannakooi is intensief. Het kunstgras pannaveld wordt door ons voorzien van hekwerk of boarding, waardoor de bal beter in het spel blijft. Deze vorm van voetbal zorgt wel voor meer lichamelijk contact, dus zit een ongeluk klein hoekje. Wij brengen daarom vaak een valdempende onderlaag aan. De spelers zullen minder hard neerkomen, waardoor de kans op blessures kleiner is.

Kosten kunstgras pannaveld aanleggen

Een pannaveld aanleggen met kunstgras is een mooie toevoeging voor de wijk, een sportpark of bij u thuis. Het veld kan zo groot gemaakt worden als u dat wilt. Dus voor iedere wens, klein of groot, kunnen wij een passende offerte verstrekken. Voor ieder budget hebben wij dé oplossing!

Bekijk diverse pannavelden

Hieronder vindt u enkele nieuwe pannavelden die wij hebben mogen aanleggen. Een compleet overzicht van al onze kunstgrasprojecten kunt u terugvinden op onze referentiepagina.

Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

Kunstgras pannakooi Zone college Doetinchem

Kunstgras pannakooi Zone college Doetinchem

Pannakooi openbare ruimte Schaijk

Pannakooi openbare ruimte Schaijk

Pannaveld Den Andel

Pannaveld Den Andel

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.