Sports&Playgrass
Kunstgras pannaveld aanleggen

Kunstgras pannaveld aanleggen

Wil je het buiten voetballen snel, spectaculair en uitdagend maken? Dan is een kunstgras pannaveld aanleggen de perfecte oplossing! Op dit veldje komt het pas écht aan op techniek en snelheid en het is voor alle leeftijden geschikt. De bal kan ook niet zomaar uit het veld omdat er hekken om het veld staan. Handig toch!? Een lekkere ‘panna’ maak je op een kunstgras pannaveld van Sports & Playgrass!

We vertellen je op deze pagina meer over een kunstgras pannaveld voor bij jou thuis, in jouw wijk, op de vereniging of op het schoolplein. Een vrijblijvende offerte aanvragen voor het aanleggen van een kunstgras pannaveld kan gemakkelijk hier. Wij nemen vervolgens contact met je op om je wensen te bespreken. Bekijk ook eens rustig onze gerealiseerde kunstgras pannavelden en laat je inspireren.

Trapveld Sportcentrum de Vaart

Bij Sportcentrum de Vaart in Linschoten hebben we dit kunstgras trapveld aangelegd. Het grote trapveld is volledig van kunstgras en voorzien van twee hoge goals. Door het gebruik van kunstgras heeft het trapveld een val-dempende ondergrond. Rondom het trapveld is een mooie haag aangelegd dat fungeert als ballenvanger en waardoor het trapveld subtiel in de […]

Lees meer

Pannaveld, FC de Bilt  

Bij een voetbalvereniging de Bilt hebben we dit omheinde pannaveld van kunstgras mogen aanleggen De omheining bestaat uit lage en hoge zijden (achter de goals) en daarin zijn ook de grote goals verwerkt. Het trapveld is voorzien van een open ingang in de omheining.

Lees meer

Pannaveld, Voetbalvereniging D.E.E.S. Wintelre

Bij een voetbalvereniging in Wintelre hebben we dit grote kunstgras pannaveld aangelegd. De omheining bestaat uit lage en hoge zijden (achter de goals) en is af te sluiten met een deur. Het logo van de voetbalvereniging is in wit kunstgras terug te zien in het midden van het veld.

Lees meer

Pannaveld, Sportvereniging Laren  

Bij Sportvereniging Laren hebben we dit pannaveld aangelegd in blauw kunstgras. De pannakooi heeft twee grote goals, maar ook vier kleinere goals in de lange zijden. Het logo van de voetbalvereniging is in het zwart-wit verwerkt in het midden van het veld. Door het plaatsen van twee basketbalnetten boven de grote goals, is het veld […]

Lees meer

Hullie Speelboerderij, Uden

Bij een grote speelboerderij in Uden hebben we dit semi-indoor kunstgras voetbalveldje aangelegd. Het voetbalveld is uitgezet in hoog kunstgras met twee kleine goaltjes. Naast het veld is ook de tribune met kunstgras bekleed. Het gekleurde logo van de speelboerderij is in kunstgras terug te zien bij wijze van middenstip.

Lees meer

Camping Balkbrug

Bij Camping Si-Es-An in Balkbrug hebben wij de kunstgras ondergrond voor een pannakooi verzorgd. Hierbij hebben wij eerst de onderbouw gemaakt. Onder het kunstgras hebben wij shockpads aangebracht, voor betere demping en meer speelcomfort. Verder is er in het kunstgras witte voetbalbelijning aangebracht. In hetzelfde project werd door Kompan de pannakooi geleverd en geplaatst. Wij […]

Lees meer

Pannaveld Ravenstein

Wij hebben een pannaveld in Ravenstein aangelegd. Door het creatieve bestuur van v.v. Ravenstein werd het voor hen mogelijk om een pannaveld te realiseren. Zij vroegen diverse lokale sponsoren om een bijdrage, in ruil voor een reclamebord aan het hekwerk. Resultaat: voldoende budget en daardoor een gloednieuw pannaveld. Een ware opwaardering voor het sportpark, waar alle dagen […]

Lees meer

V.V. Trinitas Oisterwijk

Een kunstgras sportveld kan volledig naar wens worden uitgevoerd. Eén van de opties is het verwerken van een custom logo in je kunstgrasmat. Dit maakt jouw kunstgras sportveld nog persoonlijker. Custom kunstgras logo’s worden door onszelf gemaakt of aangevraagd bij een gespecialiseerd bedrijf. Bij de aanleg van het kunstgrasveld wordt het logo in het gras […]

Lees meer

Pannaveld Soest

Voor een school uit Soest hebben we in samenwerking met VrienDD een pannakooi gerealiseerd. Wat eerst een tegelvloer was is nu omgebouwd tot pannakooi waar de kinderen hun lol op kunnen.

Lees meer

Pannakooi Vessem

Voetbalvereniging Vessem was op zoek naar een extra plek waar de jongste leden zich konden vermaken. Al tijdens de eerste oriënterende gesprekken kwamen er steeds meer ideeën op tafel. Hoe mooi zou het zijn als de ouderen er ook op konden spelen, of dat er zelfs een training op konden worden afgewerkt? Wij vertaalden al […]

Lees meer

Trapveld Megen (>1000m2)

Modderplekken, de nodige molshopen en een algehele slechte staat van de natuurlijke grasmat zorgde ervoor dat het ooit zo populaire trapveld in Megen langzaam veranderde in een hangplek. Sports & Playgrass legde een nieuw kunstgrasveld inclusief belijning aan en Dorspraad in Megen kan dit soort initiatieven alleen maar toejuichen. Carlo Broeders, lid van de Dorpsraad […]

Lees meer

Trapveld Haren

In opdracht van de gemeente Oss hebben we in Haren circa 950m2 kunstgras geïnstalleerd. We hebben Playgrass. De volgende werkzaamheden hebben we uitgevoerd. Een hele klus maar we zijn ervan overtuigd dat de jeugd uit Haren hier volop van kunnen genieten.

Lees meer

Voordelen van een kunstgras pannaveld

Het investeren in een kunstgras pannaveld is een beslissing die tal van voordelen met zich meebrengt, vooral voor sportliefhebbers en gemeenschappen. Kunstgras is ontworpen om de uitdagingen van intensief gebruik te weerstaan. Waar natuurgras kan verslechteren door overmatig voetballen of ongunstige weersomstandigheden, behoudt kunstgras zijn weelderige groene uiterlijk en robuuste structuur. Dit maakt een kunstgras pannaveld tot een betrouwbare keuze voor diegenen die een consistent en betrouwbaar speeloppervlak wensen. Bovendien, in tegenstelling tot natuurgras dat regelmatige zorg en aandacht vereist, biedt kunstgras een bijna onderhoudsvrije oplossing. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook de kosten die gepaard gaan met het onderhoud van een traditioneel grasveld. Ongeacht het seizoen, een kunstgras pannaveld staat altijd klaar voor een potje voetbal, zonder de zorgen van modder of kale plekken.

Veiligheid staat voorop op een kunstgras pannaveld

Voetballen op een pannaveld of in een pannakooi is een intensieve vorm van voetbal. Wij voorzien de kunstgras pannavelden altijd van hekwerk of een boarding. Hierdoor blijft de bal beter in het spel en kunnen de spelers lekker blijven voetballen. Voetballen in een pannakooi zorgt wel voor meer lichamelijk contact dan bijvoorbeeld zaalvoetbal of speedsoccer waar contact juist weer in mindere mate toegestaan is. De mate van contact is soortgelijk aan veldvoetbal.

Ongelukken zitten in een klein hoekje en veiligheid staat bij ons voorop. Wij brengen daarom vaak een valdempende onderlaag aan: valdemping voor kunstgras. De spelers zullen minder hard neerkomen wanneer ze vallen, waardoor de kans op blessures kleiner is.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Onderhoud en duurzaamheid van een kunstgras pannaveld

Een van de grootste voordelen van een kunstgras pannaveld is het minimale onderhoud dat het vereist. Terwijl natuurgras regelmatig maaien, bemesten en besproeien nodig heeft, vereist kunstgras slechts enkele basiszorgpraktijken om er op zijn best uit te zien en te presteren. Het is aan te raden om het veld regelmatig te borstelen om de grasvezels rechtop te houden en een gelijkmatig speeloppervlak te behouden. Het verwijderen van bladeren, takjes en ander puin is ook essentieel om de drainagecapaciteit te behouden en om te voorkomen dat het veld een broedplaats wordt voor bacteriën of schimmels. Hoewel kunstgras bestand is tegen vele vormen van slijtage, is het belangrijk om agressieve chemicaliën of scherpe voorwerpen te vermijden die de vezels kunnen beschadigen of de integriteit van het veld kunnen aantasten.

Veelgestelde vragen over een kunstgras pannaveld

Een kunstgras pannaveld is een klein voetbalveld, meestal omringd door hekken of boarding, dat is bedekt met kunstgras in plaats van natuurgras. Het is speciaal ontworpen voor snelle en technische voetbalspellen zoals panna voetbal.

Ja, kunstgras pannavelden zijn veilig voor kinderen. Ze bieden een zachte en veerkrachtige ondergrond die het risico op verwondingen minimaliseert.

Hoewel kunstgras pannavelden minimaal onderhoud vereisen, is het belangrijk om regelmatig bladeren en vuil te verwijderen, het oppervlak te borstelen om de vezels rechtop te houden en het veld periodiek te spoelen met water om stof en vuil te verwijderen.

Ja, een van de voordelen van kunstgras is dat het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor je het pannaveld het hele jaar door kunt gebruiken, ongeacht het seizoen.

Panna voetbal is een dynamische en technische vorm van voetbal waarbij de nadruk ligt op het maken van een ‘panna’, het spelen van de bal door de benen van je tegenstander. In tegenstelling tot traditioneel voetbal, waar het doelpunten maken centraal staat, vereist panna voetbal behendigheid, snel denken en lef.

Panna voetbal heeft zijn oorsprong op straat, maar wordt tegenwoordig ook gespeeld op georganiseerde locaties zoals kunstgras pannavelden. Deze bieden een veilige en toegankelijke ruimte voor spelers van alle leeftijden om hun vaardigheden te tonen. Kunstgras bevordert ook een snel spel vanwege de soepele balbewegingen en het compacte veld, waardoor wedstrijden kort en intens zijn.

Panna voetbal viert niet alleen voetbalvaardigheden, maar ook creativiteit, strategie en sportiviteit. Het is een spel dat spelers uitdaagt om slim te spelen en te genieten van het spelplezier. De populariteit van panna voetbal komt voort uit zijn dynamische en opwindende aard, waarbij spelers worden aangemoedigd om hun vaardigheden te tonen in een competitieve maar vriendelijke omgeving.

Pannaveld kopen: wat zijn de kosten?

Een kunstgras pannaveld aanleggen is een mooie toevoeging voor de wijk, het schoolplein, een sportpark of bij jou thuis. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we de kosten voor je in kaart brengen. Een pannaveld/pannakooi kan zo groot gemaakt worden als jezelf wil. Dus voor iedere wens, klein of groot en ieder budget kunnen wij een passende oplossing bieden. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Onze jarenlange ervaring zetten we graag voor je in om een pannaveld voor jou te realiseren dat voldoet aan jouw wensen!

Ben je overtuigd of ben je op zoek naar meer informatie over een pannaveld kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook alvast onze brochure aanvragen.

Naast de aanleg van kunstgras pannavelden, kunstgras zaalvoetbalvelden en kunstgras speedsoccervelden, realiseren wij ook kunstgras trapveldjes en kunstgras voetbalvelden. Bekijk hier een greep uit onze gerealiseerde projecten door heel Nederland.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy

Je cookievoorkeuren bij Sports & Playgrass

Beste bezoeker, bij Sports & Playgrass gebruiken we cookies om je de beste ervaring te bieden. Klik op 'Accepteren' als je alle cookies wilt accepteren of pas je voorkeuren aan onder je cookie-instellingen. Dank je wel voor je bezoek!.