Sports&Playgrass
Een kunstgras pannaveld van Sports & Playgrass

Een kunstgras pannaveld van Sports & Playgrass

Wil je het buiten voetballen snel, spectaculair en uitdagend maken? Dan is een kunstgras pannaveld aanleggen de perfecte oplossing! Op dit veldje komt het pas écht aan op techniek en snelheid en het is voor alle leeftijden geschikt. De bal kan ook niet zomaar uit het veld omdat er hekken om het veld staan. Handig toch!? Een lekkere ‘panna’ maak je op een kunstgras pannaveld van Sports & Playgrass!

We vertellen je op deze pagina meer over een kunstgras pannaveld voor bij jou thuis, in jouw wijk, op de vereniging of op het schoolplein. Een vrijblijvende offerte aanvragen voor het aanleggen van een kunstgras pannaveld kan gemakkelijk hier. Wij nemen vervolgens contact met je op om je wensen te bespreken. Bekijk ook eens rustig onze gerealiseerde kunstgras pannavelden en laat je inspireren.

Trapveld Sportcentrum de Vaart

Bij Sportcentrum de Vaart in Linschoten hebben we dit kunstgras trapveld aangelegd. Het grote trapveld is volledig van kunstgras en voorzien van twee hoge goals. Door het gebruik van kunstgras heeft het trapveld een val-dempende ondergrond. Rondom het trapveld is een mooie haag aangelegd dat fungeert als ballenvanger en waardoor het trapveld subtiel in de […]

Lees meer

Pannaveld, Voetbalvereniging D.E.E.S. Wintelre

Bij een voetbalvereniging in Wintelre hebben we dit grote kunstgras pannaveld aangelegd. De omheining bestaat uit lage en hoge zijden (achter de goals) en is af te sluiten met een deur. Het logo van de voetbalvereniging is in wit kunstgras terug te zien in het midden van het veld.

Lees meer

Pannaveld, Sportvereniging Laren  

Bij Sportvereniging Laren hebben we dit pannaveld aangelegd in blauw kunstgras. De pannakooi heeft twee grote goals, maar ook vier kleinere goals in de lange zijden. Het logo van de voetbalvereniging is in het zwart-wit verwerkt in het midden van het veld. Door het plaatsen van twee basketbalnetten boven de grote goals, is het veld […]

Lees meer

Hullie Speelboerderij, Uden

Bij een grote speelboerderij in Uden hebben we dit semi-indoor kunstgras voetbalveldje aangelegd. Het voetbalveld is uitgezet in hoog kunstgras met twee kleine goaltjes. Naast het veld is ook de tribune met kunstgras bekleed. Het gekleurde logo van de speelboerderij is in kunstgras terug te zien bij wijze van middenstip.

Lees meer

Camping Balkbrug

Bij Camping Si-Es-An in Balkbrug hebben wij de kunstgras ondergrond voor een pannakooi verzorgd. Hierbij hebben wij eerst de onderbouw gemaakt. Onder het kunstgras hebben wij shockpads aangebracht, voor betere demping en meer speelcomfort. Verder is er in het kunstgras witte voetbalbelijning aangebracht. In hetzelfde project werd door Kompan de pannakooi geleverd en geplaatst. Wij […]

Lees meer

Pannaveld Ravenstein

Wij hebben een pannaveld in Ravenstein aangelegd. Door het creatieve bestuur van v.v. Ravenstein werd het voor hen mogelijk om een pannaveld te realiseren. Zij vroegen diverse lokale sponsoren om een bijdrage, in ruil voor een reclamebord aan het hekwerk. Resultaat: voldoende budget en daardoor een gloednieuw pannaveld. Een ware opwaardering voor het sportpark, waar alle dagen […]

Lees meer

V.V. Trinitas Oisterwijk

Een kunstgras sportveld kan volledig naar wens worden uitgevoerd. Eén van de opties is het verwerken van een custom logo in je kunstgrasmat. Dit maakt jouw kunstgras sportveld nog persoonlijker. Custom kunstgras logo’s worden door onszelf gemaakt of aangevraagd bij een gespecialiseerd bedrijf. Bij de aanleg van het kunstgrasveld wordt het logo in het gras […]

Lees meer

Pannaveld Soest

Voor een school uit Soest hebben we in samenwerking met VrienDD een pannakooi gerealiseerd. Wat eerst een tegelvloer was is nu omgebouwd tot pannakooi waar de kinderen hun lol op kunnen.

Lees meer

Pannakooi Vessem

Voetbalvereniging Vessem was op zoek naar een extra plek waar de jongste leden zich konden vermaken. Al tijdens de eerste oriënterende gesprekken kwamen er steeds meer ideeën op tafel. Hoe mooi zou het zijn als de ouderen er ook op konden spelen, of dat er zelfs een training op konden worden afgewerkt? Wij vertaalden al […]

Lees meer

Trapveld Megen (>1000m2)

Modderplekken, de nodige molshopen en een algehele slechte staat van de natuurlijke grasmat zorgde ervoor dat het ooit zo populaire trapveld in Megen langzaam veranderde in een hangplek. Sports & Playgrass legde een nieuw kunstgrasveld inclusief belijning aan en Dorspraad in Megen kan dit soort initiatieven alleen maar toejuichen. Carlo Broeders, lid van de Dorpsraad […]

Lees meer

Trapveld Haren

In opdracht van de gemeente Oss hebben we in Haren circa 950m2 kunstgras geïnstalleerd. We hebben Playgrass. De volgende werkzaamheden hebben we uitgevoerd. Een hele klus maar we zijn ervan overtuigd dat de jeugd uit Haren hier volop van kunnen genieten.

Lees meer

Particulier voetbalveld IJzendoorn

Voor een particuliere klant in IJzendoorn hebben we thuis een groot kunstgras voetbalveld gerealiseerd van maar liefs 24 x 18 meter. We hebben gebruik gemaakt van kunstgrastype Striker. Onze non-infill topkwaliteit. Hierdoor is het veld niet te onderscheiden van een wedstrijdveld op de vereniging. Deze sportieve klant was zo tevreden met de kwaliteit en service […]

Lees meer

Wat is panna voetbal?

Panna voetbal is een vorm van straatvoetbal, waarbij tegen elkaar wordt gevoetbald, bijvoorbeeld in een 1-tegen-1 partijtje of in kleine teams. Het draait hierbij niet zozeer om het aantal doelpunten, maar vooral om iemand door de benen te spelen (een panna maken)! In het verleden werd dit voetbalspel veel gespeeld op straat en werd het ook wel gezien als een vorm van straatvoetbal. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor een kunstgras pannaveld of -pannakooi omdat het erg toegankelijk is. Voor alle leeftijden is het een leuk spelletje. Voetballen op een kunstgras pannaveld is op twee manieren snel, enerzijds gaat de bal snel over het kunstgras en anderzijds hoeft een potje ook niet lang te duren. Hierdoor kan je snel rouleren en kan iedereen veel voetballen.

Veiligheid staat voorop op een kunstgras pannaveld

Voetballen op een pannaveld of in een pannakooi is een intensieve vorm van voetbal. Wij voorzien de kunstgras pannavelden altijd van hekwerk of een boarding. Hierdoor blijft de bal beter in het spel en kunnen de spelers lekker blijven voetballen. Voetballen in een pannakooi zorgt wel voor meer lichamelijk contact dan bijvoorbeeld zaalvoetbal of speedsoccer waar contact juist weer in mindere mate toegestaan is. De mate van contact is soortgelijk aan veldvoetbal.

Ongelukken zitten in een klein hoekje en veiligheid staat bij ons voorop. Wij brengen daarom vaak een valdempende onderlaag aan: valdemping voor kunstgras. De spelers zullen minder hard neerkomen wanneer ze vallen, waardoor de kans op blessures kleiner is.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Pannaveld kopen: wat zijn de kosten?

Een kunstgras pannaveld aanleggen is een mooie toevoeging voor de wijk, het schoolplein, een sportpark of bij jou thuis. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we de kosten voor je in kaart brengen. Een pannaveld/pannakooi kan zo groot gemaakt worden als jezelf wil. Dus voor iedere wens, klein of groot en ieder budget kunnen wij een passende oplossing bieden. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Onze jarenlange ervaring zetten we graag voor je in om een pannaveld voor jou te realiseren dat voldoet aan jouw wensen!

Ben je overtuigd of ben je op zoek naar meer informatie over een pannaveld kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook alvast onze brochure aanvragen.

Naast de aanleg van kunstgras pannavelden, kunstgras zaalvoetbalvelden en kunstgras speedsoccervelden, realiseren wij ook kunstgras trapveldjes en kunstgras voetbalvelden. Bekijk hier een greep uit onze gerealiseerde projecten door heel Nederland.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy