Sports&Playgrass
Speelveld renovatie: verhoog de veiligheid en speelplezier voor kinderen

Speelveld renovatie: verhoog de veiligheid en speelplezier voor kinderen

Bij het renoveren van speelvelden komt veel kijken om ervoor te zorgen dat deze niet alleen veilig en functioneel zijn, maar ook aantrekkelijk en duurzaam. Wij begrijpen het cruciale belang van goed onderhouden speelruimtes voor kinderen. Of je nu de beheerder bent van een school, een gemeentelijk park of een recreatiecentrum, ons doel is om jou te ondersteunen bij het creëren van een optimale speelervaring. Met onze diepgaande expertise in zowel kleine als grote renovatieprojecten, en met toegang tot de nieuwste materialen en technieken, kunnen wij elke slijtage effectief aanpakken en essentiële verbeteringen realiseren. Direct meer weten? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven.

Gekleurde speelplek, Zoetermeer  

Basisschool Da Vinci in Zoetermeer heeft met een sponsorloop geld ingezameld voor het op-pimpen van het schoolplein. Naar aanleiding hiervan hebben wij deze gekleurde kunstgras speelplek aangelegd. De school heeft gekozen voor verschillende kleuren kunstgras die in elkaar overlopen onder de speeltoestellen. Onder het kunstgras zijn valdempingsplaten neergelegd zodat dit een geschikte ondergrond vormt voor […]

Lees meer

Elbe Maassluis

In opdracht van KWS Infra hebben wij deze unieke locatie mogen realiseren. Deze prachtige nieuwbouwwijk ligt aan het water. Hoe mooi is het dan om een kunstgras ondergrond aan te leggen alsof het een zandstrand is? Het okergele kunstgras, in combinatie met de robinia speeltoestellen, zorgen voor een unieke uitstraling. Deze nieuwbouwwijk kan de komende […]

Lees meer

Kunstgras zorginstelling Kerkdriel

Bij zorginstelling De Leyenstein in Kerkdriel hebben we deze gekleurde speelplek gemaakt van kunstgras. De speelplek bevindt zich in de gemeenschappelijke binnentuin en is vrij toegankelijk voor bewoners en bezoekers. Door het gebruik van meerdere kleuren geeft het de binnentuin het gehele jaar een gezellige en uitnodigde uitstraling.

Lees meer

Vakantiepark Hof van Zeeland

Vakantiepark Hof van Zeeland is één van de toeristische trekpleisters van Heinkenszand en omgeving. Een prachtig modern vakantiepark, waar jaarlijks een grote hoeveelheid binnen- en buitenlandse vakantievierders verblijven. Om met name hun jongste gasten nóg meer te bieden, lieten zijn in 2019 een compleet nieuwe speeltuin aanleggen. Wij mochten deze in zijn geheel voorzien van […]

Lees meer

Schoolplein, basisschool de Plevier in Hoogvliet

Sportieve basisschool de Plevier in Hoogvliet (Rotterdam) heeft een nieuw schoolgebouw en wij hebben het nieuwe schoolplein mogen aanleggen. Het schoolplein loopt rondom het gebouw en de school heeft gekozen voor allerlei verschillende speeltoestellen en speelplekken. Zo hebben we aan de ene kant van de school een glijbaan, klimrek en schommels mogen plaatsen waaronder kunstgras […]

Lees meer

Schoolplein, Roosendaal

Op het schoolplein van De Kameleon in Roosendaal hebben we verschillende sport- en speel gelegenheden mogen aanleggen. Onder de verschillende speeltoestellen en schommels is gekozen voor een kunstgras ondergrond. De combinatie van de natuurlijke materialen en verschillende kleuren kunstgras geeft het geheel een frisse en speelse uitstraling. Voor de veiligheid van de kinderen is er […]

Lees meer

Openbare speeltuin, Gouda

In een nieuwbouwwijk in Gouda hebben we deze grote openbare speelplek aangelegd. Onder de speeltoestellen zijn ruime kunstgrasvelden aangelegd. Ook is er met geel kunstgras belijning aangebracht. Onder de klimtoestellen, schommels en glijbaan is valdemping onder het kunstgras gelegd.

Lees meer

Openbare speeltuinen, Waddinxveen   

In een woonwijk in Waddinxveen hebben we deze twee openbare speeltuinen aangelegd. In de kunstgras ondergrond zijn verschillende kleuren verwerkt waardoor het geheel een frisse speelse uitstraling heeft. Bij één speeltuin is er ook een hinkelbaan in het kunstgras gemaakt. Onder de glijbaan, klimtoestellen en schommels is valdemping verwerkt.

Lees meer

Kunstgras sportveld, Anna Pauwlona

Bij een basisschool in Anna Pauwlona hebben we dit kunstgras multifunctioneel sportveld aangelegd. De school heeft gekozen voor een ruim kunstgras voetbalveld, inclusief kooi op het schoolplein. Het trapveld is voorzien van een omheining met een opening ingang. Door het plaatsen van twee basketbalnetten kan het veld ook gebruikt worden om te basketballen.

Lees meer

Openbare speeltuintjes, Nieuwveen

In een woonwijk in Nieuwveen hebben we deze openbare speelplaatsen aangelegd. Het groene en gekleurde kunstgras vormt een vrolijke ondergrond voor de speeltoestellen. Daarnaast dient het kunstgras als een valdempende ondergrond.

Lees meer

Speeltoestellen Amersfoort

In park Schothorst in Amersfoort hebben we op verschillende locaties in het park outdoor sporttoestellen geïnstalleerd. Ook hierbij is het kunstgras voorzien van een valdempende ondergrond. Het groene kunstgras geeft de sporttoestellen een frisse en professionele uitstraling.

Lees meer

Speeltuin Amersfoort

In park Schothorst in Amersfoort hebben we een speelplaats van kunstgras aangelegd. Het gekleurde kunstgras vormt een vrolijke ondergrond voor de speeltoestellen. Daarnaast vormt het kunstgras een val-dempende ondergrond.

Lees meer

Wanneer is renovatie van een speelveld nodig?

De mate van gebruik van een speelveld speelt een cruciale rol bij het bepalen van de noodzaak voor renovatie. Velden die frequent bespeeld worden, zullen logischerwijs sneller tekenen van slijtage vertonen. Deze intensieve belasting zorgt ervoor dat de vezels van het kunstgras in de loop der tijd slijten, wat leidt tot een vermindering van de speelkwaliteit en de visuele kwaliteit van het veld. Bovendien kunnen de naden van het kunstgras loskomen, wat niet alleen de speelervaring vermindert maar ook gevaarlijke situaties kan veroorzaken, zoals struikelgevaar en onregelmatige speeloppervlakken.

Weersinvloeden zijn een andere belangrijke factor die bijdraagt aan de noodzaak voor renovatie. Blootstelling aan zon, regen, sneeuw en ijs kan de binding van de kunstgrasvezels en de naden aantasten. UV-stralen kunnen de kleur van de vezels doen vervagen, terwijl vocht en extreme temperaturen de lijm die de naden bij elkaar houdt, kunnen beschadigen. Hierdoor kunnen de naden loskomen, wat het speelveld onveilig maakt en de speelkwaliteit vermindert.

Daarnaast speelt de gebruiksfrequentie een grote rol. Velden die dagelijks intensief worden gebruikt, bijvoorbeeld door scholen, sportclubs en openbare parken, zullen sneller slijten dan velden die minder vaak worden gebruikt. Deze intensieve belasting kan de infill van het kunstgras verdichten, wat leidt tot een harder speeloppervlak en verminderde schokabsorptie. Dit kan op zijn beurt het risico op blessures verhogen en de speelervaring negatief beïnvloeden.

Tot slot is de demping van de valdempingsplaten onder het kunstgras van groot belang. Deze platen zijn ontworpen om de impact van vallen te absorberen en zo de veiligheid van de spelers te waarborgen. Na verloop van tijd en intensief gebruik kunnen deze platen echter hun effectiviteit verliezen, wat resulteert in verminderde demping en verhoogd risico op verwondingen. Hier vertellen we je meer over kunstgras valdemping

Veelvoorkomende tekenen van slijtage

Het is belangrijk om regelmatig inspecties uit te voeren om te bepalen of een speelveld renovatie nodig heeft. Veelvoorkomende tekenen van slijtage of problemen die aangeven dat renovatie noodzakelijk is, zijn onder andere:

Soorten renovaties voor speelvelden

Er zijn verschillende soorten renovaties beschikbaar voor speelvelden, afhankelijk van de specifieke behoeften en de staat van het veld. Elk type renovatie heeft zijn eigen voordelen en toepassingen, en het kiezen van de juiste aanpak kan een groot verschil maken in de levensduur en kwaliteit van het speelveld. Enkele van de belangrijkste renovatie-opties zijn:

Reparatie van beschadigde delen

Wanneer er beschadigingen of slijtage optreden op het kunstgras speelveld, kunnen specifieke delen worden vervangen door nieuwe stukken kunstgras. Dit zorgt ervoor dat het speelveld er weer als nieuw uitziet en veilig kan worden gebruikt. Deze gerichte aanpak is vaak kostenefficiënt en snel uit te voeren, waardoor het speelveld weer optimaal functioneert zonder de noodzaak van een volledige renovatie.

Toevoeging van gekleurde cirkels of organische vormen

Om het speelveld aantrekkelijker te maken en de speelervaring te verbeteren, kunnen gekleurde cirkels of andere organische vormen worden toegevoegd aan het kunstgras. Deze elementen kunnen het speelveld visueel interessanter maken en uitnodigen tot spel, wat vooral belangrijk is in speelomgevingen voor jonge kinderen. De kleurrijke vormen kunnen ook dienen als speelse markeringen voor verschillende spelactiviteiten en oefeningen. Hier lees je meer over gekleurd kunstgras.

Totaal vervangen van de toplaag

Voor speelvelden die in zeer slechte staat verkeren en waar kleinere reparaties niet meer voldoende zijn, kan ervoor worden gekozen om de gehele toplaag van het speelveld te vervangen. Dit zorgt voor een volledig vernieuwd speeloppervlak dat veilig, duurzaam en weerbestendig is. Het totaal vervangen van de toplaag is een ingrijpende maar noodzakelijke maatregel wanneer de slijtage te ver gevorderd is en biedt een lange termijn oplossing voor intensief gebruikte speelvelden.

Drainageverbetering

Een goede drainage is essentieel voor de levensduur en bruikbaarheid van een speelveld. Bij renovatieprojecten kan het nodig zijn om het drainagesysteem te verbeteren of te vervangen om waterophoping en slijtage door vocht te voorkomen. Een goed functionerend drainagesysteem zorgt ervoor dat het speelveld snel droogt na regen en voorkomt schade aan het kunstgras en de onderliggende structuren.

Belijning vernieuwen

Versleten of vervaagde belijningen kunnen het speelplezier en de functionaliteit van het speelveld verminderen. Door de belijning te vernieuwen met scherp gedefinieerde lijnen, wordt de visuele helderheid van het speelveld verhoogd en krijgt het een professionele uitstraling. Dit is vooral belangrijk voor speelvelden die worden gebruikt voor georganiseerde spel- en sportactiviteiten.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Duurzaamheid en onderhoud

Een goed onderhouden kunstgras speelveld kan gemiddeld 8 tot 12 jaar meegaan voordat een grondige renovatie nodig is. Voor de toplaag van een kunstgrasveld bieden wij een garantie van 8 jaar. Met regelmatig onderhoud, zoals het verwijderen van vuil en bladeren, het opborstelen van de vezels en het bijvullen van infill materiaal, kan de levensduur van het veld worden verlengd tot 10 tot 12 jaar. Regelmatig onderhoud is essentieel om de speelkwaliteit en veiligheid te behouden, en helpt om grotere problemen en kosten op de lange termijn te voorkomen.

Door de juiste renovatie en onderhoudsstrategieën te implementeren, kunnen speelvelden niet alleen aantrekkelijk en veilig blijven, maar ook de levensduur van de investering maximaliseren. Hier lees je meer over kunstgras onderhoud.

Kosten en offerteaanvragen

De kosten voor de renovatie van een speelveld kunnen sterk variëren, afhankelijk van de omvang en de specifieke vereisten van het project. De aanbevolen frequentie voor renovatie van een kunstgras speelveld na aanleg hangt af van diverse factoren, zoals het type kunstgras, de intensiteit van gebruik en de kwaliteit van het onderhoud. Over het algemeen wordt aangeraden om een speelveld om de 8 tot 12 jaar te renoveren, mits het goed wordt onderhouden.

Kleinere renovatieprojecten, zoals het vervangen van beschadigde delen of het vernieuwen van belijning, zijn doorgaans minder kostbaar dan grootschalige projecten, waarbij de gehele toplaag moet worden vervangen of drainageverbeteringen moeten worden uitgevoerd. De totale kosten zijn afhankelijk van de specifieke werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Dit kan variëren van het verwijderen van de oude kunstgrasmat en het installeren van een nieuwe, tot het leveren en plaatsen van valdempingsplaten.

Wij bieden gepersonaliseerde offertes die nauw aansluiten bij de specifieke behoeften en omstandigheden van uw speelveldrenovatieproject. Ons team staat klaar om jou te voorzien van een gedetailleerde en transparante offerte, afgestemd op uw specifieke wensen en budget. Neem vandaag nog contact met ons op en wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren met een passende offerte.

Milieuvriendelijke en duurzame opties

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid bij het renoveren van speelvelden. Wanneer de kunstgrasmat niet meer in goede staat is, wordt deze zorgvuldig afgevoerd door erkende afvoerders die voldoen aan strikte milieunormen. Daarnaast maken wij gebruik van milieuvriendelijke materialen waar mogelijk. Dit omvat het kiezen van kunstgrasproducten die gemaakt zijn van gerecyclede of recyclebare materialen en het toepassen van duurzame productieprocessen. Ons doel is om de ecologische voetafdruk van elke renovatie te minimaliseren en tegelijkertijd een veilige en hoogwaardige speelomgeving te bieden. Door te kiezen voor milieuvriendelijke opties dragen wij bij aan een duurzamere toekomst, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en veiligheid van de speelvelden.

Verbetering van speelervaring en veiligheid

De renovatie van een speelveld kan de algehele speelervaring en veiligheid aanzienlijk verbeteren. Door het vernieuwen van het kunstgras wordt de speelkwaliteit verbeterd, wat resulteert in een gelijkmatiger en veiliger speeloppervlak. Een vlak en gelijkmatig speelveld vermindert de kans op blessures aanzienlijk, doordat het risico op struikelen en vallen wordt geminimaliseerd. Het corrigeren van oneffenheden en het stabiliseren van de ondergrond zijn cruciale stappen in het renovatieproces die ervoor zorgen dat het speelveld weer optimaal functioneert. Bovendien kan een vernieuwd speelveld, met verbeterde demping en drainage, een comfortabelere en plezierigere speelervaring bieden voor kinderen. Deze verbeteringen zorgen niet alleen voor een veiligere speelomgeving, maar verhogen ook het speelplezier en de gebruikstevredenheid.

Door te investeren in de renovatie van speelvelden, kunnen beheerders en eigenaren ervoor zorgen dat hun faciliteiten altijd in topconditie zijn, wat bijdraagt aan een positieve en veilige speelervaring voor alle gebruikers.

Regels en richtlijnen voor de renovatie van speelvelden

Bij het renoveren van speelvelden is het cruciaal om strikte regels en richtlijnen te volgen om de veiligheid van spelende kinderen te waarborgen. Een van de belangrijkste aspecten hierbij is het creëren van voldoende valdemping en valzones. Valdemping verwijst naar de eigenschap van een ondergrond om de impact van een val te absorberen, waardoor de kans op letsel wordt verminderd. Het is essentieel dat de valdemping voldoet aan de Europese normen en richtlijnen voor valdemping op speelplaatsen, zoals de EN 1176-1 norm.

Naast valdemping is het ook noodzakelijk om voldoende valzones rondom speeltoestellen te creëren. Valzones zijn de ruimtes rondom een speeltoestel waar een kind kan vallen zonder in aanraking te komen met harde of gevaarlijke objecten. De minimale vereiste afmetingen van een valzone zijn afhankelijk van de hoogte van het speeltoestel en het type valdemping dat wordt gebruikt. Door te voldoen aan deze normen en richtlijnen, wordt een veilige speelomgeving gecreëerd waarin kinderen met een gerust hart kunnen spelen.

Langetermijnvoordelen van speelveldrenovatie

Investeren in de renovatie van speelvelden biedt tal van langetermijnvoordelen, zowel qua speelervaring als financiële aspecten. Kunstgrasvelden hebben over het algemeen een langere levensduur dan natuurgrasvelden en vereisen minder onderhoud. Dit resulteert in lagere kosten op de lange termijn voor het onderhouden en vervangen van het speelveld. Bovendien verbeteren gerenoveerde speelvelden de speelervaring aanzienlijk door een gelijkmatiger en veiliger speeloppervlak te bieden. Dit verhoogt de tevredenheid van de gebruikers, omdat ze kunnen genieten van een hoogwaardige en veilige speelomgeving.

Geavanceerde technieken en materialen

Bij het renoveren van kunstgras speelvelden maken wij gebruik van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om duurzaamheid en optimale speelprestaties te waarborgen. Dit proces begint vaak met het verwijderen van de oude toplaag van het kunstgrasveld en het vervangen door een nieuwe toplaag van hoogwaardig kunstgras met verbeterde eigenschappen, zoals betere schokabsorptie en slijtvastheid.

Als tijdens de renovatie blijkt dat de ondergrond van het kunstgrasveld beschadigd of versleten is, kunnen wij deze ook herstellen. Er zijn verschillende technieken beschikbaar voor het herstellen van een slechte ondergrond, zoals het opvullen van kuilen en gaten, het egaliseren van het oppervlak en het eventueel vervangen van de ondergrond met een nieuwe en stabiele basis. Door deze aanpak wordt het kunstgrasveld volledig gerenoveerd en geschikt gemaakt voor jarenlang intensief gebruik. Dit zorgt ervoor dat het speelveld niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en veilig voor sport en spel.

Veelgestelde vragen over speelveldrenovatie

De tijd die nodig is om een kunstgras speelveld te renoveren, hangt af van de grootte en de complexiteit van het project. Over het algemeen kan het renovatieproces binnen enkele dagen worden voltooid, waarna het veld direct weer bespeelbaar is. Het is belangrijk dat gerenoveerde speelvelden voldoen aan specifieke certificeringen en kwaliteitsnormen, zoals de EN1177-norm voor valdemping. Het uitvoeren van een HIC (Head Injury Criterion) meting is een essentieel onderdeel van het kwaliteitscontroleproces. Deze meting simuleert de impact van een val en berekent de mate van letselschade die kan optreden, waarbij een lagere HIC-waarde een betere valdemping en dus een veiliger speelveld betekent. Door deze normen en tests te volgen, wordt gegarandeerd dat het speelveld zowel veilig als duurzaam is voor gebruik.

Het voorjaar is over het algemeen de beste periode voor het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden aan speelvelden. Droog en stabiel weer in het voorjaar zorgt ervoor dat de werkzaamheden efficiënt kunnen worden uitgevoerd zonder vertragingen door regen of andere ongunstige weersomstandigheden. Dit is cruciaal omdat een consistent en voorspelbaar weerpatroon helpt om de kwaliteit van de installatie te waarborgen en onnodige vertragingen te vermijden. Bovendien zorgt het uitvoeren van renovaties in het voorjaar ervoor dat de speelvelden klaar zijn voor gebruik tijdens de drukke zomermaanden, wanneer de vraag naar speelruimte het hoogst is. Hierdoor kunnen scholen, gemeentes en recreatiecentra optimaal profiteren van de verbeterde faciliteiten gedurende het zomerseizoen.

Een kunstgras speelveld moet doorgaans om de 8 tot 12 jaar worden gerenoveerd, afhankelijk van de intensiteit van gebruik en de kwaliteit van het onderhoud. Regelmatig onderhoud, zoals het opborstelen van de vezels, het bijvullen van infill materiaal en het verwijderen van vuil en bladeren, kan helpen om de levensduur van het veld te verlengen.

De kosten voor de renovatie van een speelveld kunnen sterk variëren afhankelijk van de omvang en de specifieke vereisten van het project. Kleinere renovatieprojecten, zoals het vervangen van beschadigde delen of het vernieuwen van belijning, zijn doorgaans minder kostbaar dan grootschalige projecten waarbij de gehele toplaag moet worden vervangen of drainageverbeteringen moeten worden uitgevoerd. De totale kosten zijn afhankelijk van de specifieke werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde en transparante offerte.

Tijdens de renovatie van een speelveld volgen wij strikte regels en richtlijnen om de veiligheid te waarborgen. Dit omvat het creëren van voldoende valdemping en valzones, die voldoen aan de Europese normen en richtlijnen zoals de EN 1176-1 norm. Valdemping helpt de impact van een val te absorberen en letsel te verminderen, terwijl valzones ervoor zorgen dat kinderen veilig kunnen spelen zonder in aanraking te komen met harde of gevaarlijke objecten.

Gerenoveerde speelvelden bieden tal van voordelen, waaronder een verbeterde speelervaring, verhoogde veiligheid en lagere onderhoudskosten op de lange termijn. Een vernieuwd speeloppervlak zorgt voor een gelijkmatige en veilige speelomgeving, wat de tevredenheid van de gebruikers verhoogt. Bovendien helpt een goed onderhouden en gerenoveerd speelveld om de levensduur van de investering te maximaliseren.

Investeer in de toekomst van jouw speelveld

Het renoveren van speelvelden is een belangrijke investering die niet alleen de speelkwaliteit en veiligheid verbetert, maar ook de levensduur van het veld verlengt. Wij bieden deskundige begeleiding en superieure dienstverlening om de prestaties van jouw speelvelden te optimaliseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw speelveld kunnen transformeren en veiliger en aantrekkelijker kunnen maken.

Tip: je kunt ook onze vrijblijvende brochure aanvragen. Ontdek wat Sports & Playgrass voor jou kan betekenen!

Ook interessant: kunstgras speelveld laten aanleggen.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy

Je cookievoorkeuren bij Sports & Playgrass

Beste bezoeker, bij Sports & Playgrass gebruiken we cookies om je de beste ervaring te bieden. Klik op 'Accepteren' als je alle cookies wilt accepteren of pas je voorkeuren aan onder je cookie-instellingen. Dank je wel voor je bezoek!.