Kunstgras hockeyveld tuin

Wilt u een kunstgras hockeyveld in uw tuin laten aanleggen? Een hockeyveld in de tuin is heerlijk voor uw kinderen. Het stimuleert de kinderen om lekker buiten te spelen en sportief bezig te zijn. Bovendien worden hockeyskills verbeterd op het tijdstip naar uw keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden? Sports & Playgrass heeft veel ervaring in het aanleggen van privé kunstgras hockeyvelden in tuinen. Vaak voorzien wij deze ook van stootranden, belijning en in sommige gevallen een complete omheining. Dit doen wij om de situatie zo professioneel mogelijk te maken en het spelplezier te vergroten. Interesse in onze kunstgrasvelden? Neem dan direct contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Ondergrond kunstgras hockey

Om lekker te kunnen hockeyen, is een goede ondergrond belangrijk. Dit begint al bij de fundering van het hockeyveld. Deze moet egaal en strak zijn, waardoor de bal goed kan rollen en toch genoeg contact maakt met het veld. Ook moet het regenwater goed afgevoerd worden en is slijtvastheid van het materiaal belangrijk. Deze twee zaken kunnen namelijk het spelletje behoorlijk dwarszitten. Een privé kunstgras hockeyveld van Sports & Playgrass voldoet aan alles wat u mag verwachten van een professioneel hockeyveld. Zo bent u verzekerd van dezelfde kwaliteit als op de hockeyclub.

Kosten kunstgras hockeyveld thuis in de tuin

De kosten voor het aanleggen van een kunstgras hockeyveld zijn afhankelijk van een aantal factoren. Een belangrijke factor is wat wij moeten doen om de ondergrond geschikt te maken voor het kunstgras. Verder spelen de kantopsluiting, belijning en doeltjes een rol in de prijs van het hockeyveld. Afhankelijk van de persoonlijke wensen stellen wij een gedetailleerde offerte op. Om toch een richtprijs te geven, hebben wij hieronder verschillende velden uitgewerkt. Zo kunt u alvast kijken of een professioneel hockeyveld past binnen uw budget.

Prijs kunstgras hockeyveld tuin

Voor het professioneel aanleggen van kunstgras hockeyvelden in de tuin maken wij gebruik van hét beste kunstgras H33. Dit is sterk door de gekrulde en dichte vezels. Het vergt minder onderhoud en is zeer geschikt voor hockey. Benieuwd naar de aanlegkosten van een kunstgras hockeyveld in uw tuin?  Vraag dan direct een offerte aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een kunstgras hockeyveld in uw tuin? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de invulling van uw kunstgras hockeyveld in de tuin!

H33 is ideaal kunstgras voor privé hockeyvelden

H33 is dé beste kwaliteit kunstgras door de sterkte van de garens. Deze sterkte komt door de gekrulde, dichte vezel. Dit product vergt minder onderhoud. Ieder sport en spel kan erop gespeeld worden, in het bijzonder geschikt voor hockey. Een kleine impressie van Sports & Playgrass krijgt u via onze pagina op Facebook.

H33 topkwaliteit kunstgras voor hockeyveld in de tuin
Hoogte                           14 mm
Kleur gras / vezel Groen
Materiaal Grasvezel polyproplyeen
Garenkwaliteit Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!
Toepassing Sport en spel (hockey)
Bezanden 5 – 10 kg per/m²
Aantal steken 19 steken per/10cm
Gewicht 2.254 gram per/m²
 *Beste kwaliteit grasmat voor hockeyveldjes

Recente projecten hockey kunstgras

Hieronder vindt u een aantal privé kunstgras hockeyvelden in tuinen die wij hebben aangelegd. Op onze referentiepagina vindt een compleet overzicht van al onze aangelegde kunstgrasvelden.

Kunstgras hockeyveld voortuin Houten

Kunstgras hockeyveld voortuin Houten

Hockeyveld Brecht

Hockeyveld Brecht

Hockeyveld Doorn

Hockeyveld Doorn

Hockeyveld Rijnsaterwoude

Hockeyveld Rijnsaterwoude

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.