Sports&Playgrass
Hockey

Hockey

Wil je graag hockeyen in je eigen tuin en staat dit al langer op je wensenlijst? Wij helpen je graag met de realisatie van deze wens. Met een eigen kunstgras hockeyveld kan op elk gewenst tijdstip van de dag gewerkt worden aan de hockeyskills. Sports & Playgrass is specialist in de aanleg van kunstgras hockey in de tuin. Afgelopen jaar hebben we ruim zeventig privé sportveldjes aangelegd waarvan meer dan de helft kunstgras hockeyveldjes in de tuin waren.

Uitvoering hockeyveld in de tuin
Een kunstgras hockeyveld in de tuin wordt door ons geheel op maat aangelegd. Er zijn vele opties en mogelijkheden. Voor het maken van een keuze helpen wij je graag met een passend advies. Daarvoor kunnen wij ook bij je op locatie langs komen. Wij kunnen je adviseren op het gebied van:

Hockeyveld Bilthoven

Een hockeyveld kunnen wij geheel op maat verzorgen. Daarnaast heb je verschillende opties met toebehoren, hekwerken en alles wat er komt kijken bij sportinrichtingen. Voor dit project hebben we gekozen voor een hoge ballenvanger. Mochten de kinderen van het speelveld gebruik maken dan zorg je dat er geen beschadigingen op het pand komen wanneer de […]

Lees meer

Hockeyveld Zeist

In Zeist hebben we een hockeyveldje aangelegd van 72m2. In een bosrijke omgeving kunnen hier de kinderen 24/7 genieten van het kunstgras hockeysportveld. Voor het kunstgras sportveld is er gekozen voor Hockey Ultra.

Lees meer

Privéhockeyveldje Bussum

Wij hebben een privéhockeyveldje in Bussum aangelegd. Deze klant had slechts een kleine ruimte beschikbaar. In de voortuin, tussen alle beplanting en de bloeiende bloemen. Wij realiseerden een mini-hockeyveldje die prachtig opgaat in het tuinbeeld.

Lees meer

Hockeykooi Groningen

In opdracht van European Hockey Group, mochten wij bij een hockeyvereniging uit Groningen een hockeyveld aanleggen van maarliefst 20×10 meter. Daarbij hebben we twee maal het custom made logo van de club aangebracht op het speelveld. Het veld is officieel geopend door de spelers van G-hockey team. Vele betrokkenen hebben een bijdrage geleverd op dit […]

Lees meer

Hockeyveld Bilthoven

Voor een particuliere klant hebben we hockeyveld aangelegd van 78m2. Tevens is hier een hekwerk geplaatst inclusief ballenvanger. Daarnaast hebben we ook de goaltjes geplaatst. Al onze projecten kunnen wij op maat maken. Wij kunnen je geheel van A tot Z ontzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons!

Lees meer

Privéhockeyveld Bosch en Duin

Voor deze particuliere klant in Bosch en Duin hebben we een hockeyveldje gerealiseerd van 12 x 4 meter. Compleet met belijning, stootrand en minihockeydoelen. Het eindresultaat is écht een plaatje, met name vanwege de strakke afwerking rondom. Dit project maakt nog maar eens te meer duidelijk dat Sports & Playgrass multifunctioneel inzetbaar is. Voor dezelfde […]

Lees meer

Kunstgras hockeyveld Nederhorst den Berg

Dit kunstgras hockeyveldje met stootrand en goaltjes mochten wij plaatsen in een voortuin in Nederhorst den Berg. In deze rustige wijk hebben de kinderen nu alle ruimte om lekker te hockeyen!

Lees meer

Kunstgras hockeyveld in tuin Mierlo

De klant in Mierlo ging zijn tuin aanpassen en vroeg ons voor de aanleg van een kunstgras hockeyveld in de tuin. Het is een hockeyveld van 74 m² geworden met belijning en goaltjes.

Lees meer

Kunstgras hockeyveld in tuin Gilze

Dit mooie kunstgras hockeyveld in tuin met verzonken bak, belijning en doeltjes mochten wij plaatsen in Gilze. Op dit sportveldje kunnen de kinderen naar hart en lust hockeyen!

Lees meer

Kunstgras hockeyveld voortuin Houten

In samenwerking met Leeijen Tuin & Straatwerk, hebben wij in Houten een kunstgras hockeyveld in de voortuin aangelegd. Het hockeyveldje heeft rondom een verhoogde stootrand zodat de bal beter in het spel blijft.

Lees meer

Hockeyveldje aan huis Brasschaat

Een kunstgras hockeyveldje met verhoogde stootranden, belijning en doeltjes. Dat was de wens van onze klant in Brasschaat. Uiteraard konden wij voldoen aan dit verzoek en realiseerden een prachtig veldje. In een later stadium werden er nog rubberen strips op de banden gemonteerd om de veiligheid van de spelende kinderen te garanderen.

Lees meer

Mini hockeyveldje Vught

Voor Hockeywerkt hebben wij een mini hockeyveldje in Vught aangelegd. Het hockeyveldje is volledig op maat gemaakt en demontabel.

Lees meer

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

In opdracht van European Hockey Group hebben wij bij een particulier in Breda  kunstgras hockeyveld in tuin aangelegd. Voor de valdemping zijn Basepannels gebruikt en we hebben belijning verwerkt in de kunstgrasmat.

Lees meer

Kunstgras hockeyveld in de tuin Haaren

In Haaren hebben wij dit hockeyveld in de tuin aangelegd. We hebben hiervoor Hockey DTG kunstgras gebruikt. Ook voor het grondwerk kunt u bij ons terecht. Bij dit project hebben wij ook enkele grondwerkzaamheden uitgevoerd. De bestaande bodem is eerst vlak gemaakt en daarna hebben wij een laag fijne lava aangebracht en tot slot is […]

Lees meer

Hockeyveld Ranst

In Ranst hebben wij een verzonken hockeyveld van 20×10 meter in de tuin gemaakt. Wij zijn begonnen met diverse grondwerkzaamheden zoals het afgraven van de bestaande ondergrond en het aanbrengen van een sporttechnische onderlaag en druk verdelend doek. Het hockeyveldje is verzonken waardoor de hockeybal tijdens het hockeyen niet zomaar kan ontsnappen uit de hockeybak.

Lees meer

Mini hockeyveldje Wassenaar

Wij hebben een mini hockeyveldje in Wassenaar aangelegd. Beperkte ruimte? Zelfs in een kleine voortuin realiseren wij een mooie plek om te hockeyen. Zie hier het perfecte voorbeeld in Wassenaar.

Lees meer

Privéhockeyveldje Baarn

Wij hebben een privéhockeyveldje in Baarn aangelegd. Dat geen project te groot of te lastig is, blijkt wel uit deze klus. Wij kregen van de klant de vraag of wij het achterste gedeelte van de tuin, nu nog een bos, konden omtoveren in een strak hockeyveldje? Uiteraard! Bomen werden gekapt, de zwarte grond werd afgevoerd. […]

Lees meer

Mini-hockeyveldje Helmond

Wij zijn afgelopen tijd bezig geweest met de aanleg van een mini-hockeyveldje in Helmond. ‘Wat zijn de gebruikelijke afmetingen van een privéhockeyveldje?’ Dat is een vraag die we bijna dagelijks horen. Zo ook bij deze klant in Helmond. Deze klant had namelijk slechts een klein stukje tuin beschikbaar. ‘Groot, klein, eigenlijk is alles mogelijk.’ Zo […]

Lees meer

Privéhockeyveld Laren

In samenwerking met onze partner, Huiting Hoveniers, realiseerden wij dit mooie privéhockeyveldje in Laren. Na afloop leverden wij nog twee verzinkt hockeydoelen om het veldje helemaal af te maken.

Lees meer

Verzonken hockeyveldje Overveen

In Overveen hebben wij een verzonken hockeyveldje aangelegd.

Lees meer

Mini hockeyveldje Rotterdam

Dit prachtig verzonken mini hockeyveldje in Rotterdam bewijst maar weer eens dat je geen grote tuin nodig hebt!

Lees meer

Privéhockeyveld Amsterdam

Wij hebben een privéhockeyveldje in Amsterdam aangelegd. Dit project is het ultieme bewijs dat wij voor elk probleem een passende oplossing verzinnen. Ondanks dat de tuin enkel via de woning en een hoge trap bereikbaar was, realiseerden wij een hockeyveld van ruim zeventig vierkante meter. We plaatsten verhoogde betonbanden als ‘bak’ voor het speelveld en […]

Lees meer

Privéhockeyveldje Antwerpen

In Antwerpen hebben wij bij een klant een privéhockeyveldje aangelegd. Is uw tuin niet vlak? Voor ons geen enkel probleem. Bij deze klant in Antwerpen voerden we extra grond af en zorgden we dat alles op niveau kwam te liggen. Vervolgens brachten we een bak van verhoogde banden aan en installeerden we het hockeygras. Als […]

Lees meer

Privéhockeyveldje Breda

Wij hebben in de achtertuin van deze woning in Breda een privé hockeyveldje aangelegd. Door de verhoogde betonbanden kan de bal niet uit het spel. Er is een lava onderbouw aangebracht en Multigame kunstgras. Het veld ligt er daardoor helemaal strak bij en klaar om gebruikt te gaan worden.

Lees meer

Prive hockeyveldje in Amsterdam

Wij hebben voor een klant een privé hockeyveldje in Amsterdam aangelegd.  Door de verhoogde stootrand krijgt het sportveldje een chique uitstraling. Een ander voordeel van een hogere stootrand is dat de bal niet zo snel uit het veld gaat, omdat vaak het speeltempo hoog ligt!

Lees meer

Privéhockeyveldje Deil

Wij hebben een mooi privéhockeyveldje in Deil gerealiseerd. De klant had in de achtertuin nog een vrij plekje. Aan ons de opdracht om deze te voorzien van een privéhockeyveldje inclusief belijning. De bal blijft mooi in het spel dankzij de verhoogde betonranden. Een mooi veldje om thuis te oefenen en te spelen!

Lees meer

Kunstgras privé hockeyveldje Bilthoven

In Bilthoven hebben wij een kunstgras privé hockeyveldje in tuin aangelegd. Dit aangelegde veldje is 8 x 4 meter en heeft een verhoogde rand rondom wat dient als stootrand. Op deze manier blijft de bal beter in het spel. Het veldje is compleet gemaakt met belijning en twee hockeygoals.

Lees meer

Kunstgras privé sportveld Schijndel

In Schijndel hebben wij dit kunstgras privé sportveld aangelegd. Rondom hebben wij verhoogde opsluitbanden aangebracht die tevens dienen als stootrand. Hierdoor zal de bal beter in het spel blijven. Voor een goede spelbeleving is bij beide doelgebieden witte belijning aangebracht en een witte middellijn.

Lees meer

Kunstgras privé sportveld Oosterblokker

Voor een klant uit Oosterblokker hebben wij een kunstgras privé sportveld  aangelegd. Nadat het kunstgras is aangebracht zijn wij op een later tijdstip teruggekomen en hebben wij een mooie sportskooi geïnstalleerd. In deze achtertuin kan nu naar hartenlust gesport en gespeeld worden!

Lees meer

Kunstgras privé sportveld in tuin Rotterdam

In Rotterdam hebben wij een kunstgras privé sportveld in tuin aangelegd. Het is geheel naar wens en op maat aangelegd. Door de verschillende belijning is het veld geschikt voor meerdere sporten en dus multifunctioneel.

Lees meer

Kunstgras hockeyveld in tuin Westmaas

In Westmaas hebben wij een  kunstgras hockeyveld in tuin gerealiseerd. Een eigen privé sportveld in de achtertuin wie wil dat nu niet! Heb je interesse in de aanleg van een kunstgras hockeyveld? Dan kun je ons altijd bellen voor de verschillende mogelijkheden en/of advies! of vraag gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Zodra wij een […]

Lees meer

Kunstgras hockeyveld aan huis Oosterbeek

Een kunstgras hockeyveld om thuis op te kunnen oefenen. Dat was de wens van deze klant uit Oosterbeek. In de achtertuin, beschut onder de bomen, legden wij een hockeyveldje van 6 bij 10 meter aan, inclusief uitsparingen. Weer of geen weer, op dit kunstgrasveld kun je altijd terecht!

Lees meer

Kunstgras hockeyveld Bergen

In een voortuin in Bergen hebben wij een mooi kunstgras hockeyveldje aangelegd. Met de aanleg van het veldje is rekening gehouden met ruimte voor een paadje langs het huis.  De hoge stootranden en de goaltjes maken dit oefenveldje helemaal compleet!

Lees meer

Kunstgras hockeyveld Bergen

In een voortuin in Bergen hebben wij een mooi kunstgras hockeyveldje aangelegd. Met de aanleg van het veldje is rekening gehouden met ruimte voor een paadje langs het huis.  De hoge stootranden en de goaltjes maken dit oefenveldje helemaal compleet!

Lees meer

Kunstgras hockeyveld aan huis Vinkeveen

Op een prachtige locatie aan het water in Vinkeveen, legden wij een prachtig kunstgras hockeyveldje aan. Compleet met verhoogde banden, zand ingestrooid hockeygras en uitsparingen voor de doeltjes. Nu kan deze tevreden klant niet alleen genieten van een prachtig uitzicht, maar ook van het speelplezier van zijn hockeyende kinderen. Bijkomend voordeel: de hockeyballetjes blijven drijven…

Lees meer

Klein kunstgras hockeyveldje Vught

Ook al heb je nog zo’n kleine achtertuin, voor een kunstgras hockeyveldje is er altijd plek! Dat dit mogelijk is laten wij u graag zien met dit project. In vught legde wij een klein kunstgras hockeyveldje aan met alles erop en eraan. Twee goaltjes , belijning en extra hoge stootranden.

Lees meer

Indoor kunstgras sportveld Deventer

In opdracht van European Hockey Group hebben wij een indoor kunstgras sportveld in Deventer gemaakt met in het midden een logo. Dit logo is met de hand gemaakt door onze vakmensen. Kwaliteit kunstgras voor beurzen Kiest u voor het huren van kunstgras van Sports & Playgrass? Dan kunnen uw deelnemers veilig sporten en spelen op […]

Lees meer

kunstgras hockeyveld op dakterras Amsterdam

Nog niet zo lang geleden werkten wij aan dit bijzondere project in Amsterdam. Deze klant wilde graag een kunstgras hockeyveldje op het dakterras! Geen probleem voor ons, want ook op vier hoog kunnen wij maatwerk afleveren. Ook als de ruimte wat kleiner (en hoger) is kun je thuis genieten van een eigen hockeyveldje!

Lees meer

Kunstgras hockeyveld in tuin Haalderen

In Haalderen hebben wij in een tuin een kunstgras hockeyveldje aangelegd. Hierbij hebben wij ook de onderbouw gemaakt. Het veldje is voorzien van witte belijning en twee uitsparingen waar de doeltjes staan. Na onze werkzaamheden is later nog rondom hekwerk geplaatst.

Lees meer

Kunstgras hockeyveld in tuin Bilthoven

In Bilthoven kregen wij de opdracht om een kunstgras hockeyveld met een ruimte afmeting van 144 m² aan te leggen. Het veldje past mooi bij de groene omgeving.

Lees meer

kunstgras hockeyveld in tuin Apeldoorn

Een klant uit Apeldoorn had nog een ‘hoekje’ vrij in zijn achtertuin. Hij wilde hier graag een kunstgras hockeyveld laten aanleggen. De betonranden zorgen ervoor dat de bal netjes in het spel blijft. Ook maakten we één grote uitsparing waar nog ruimte is voor een doel. Heel veel speelplezier gewenst!

Lees meer

Kunstgras hockeyveld in tuin Zeist

Fanatieke, hockeyende kinderen en gras dat niet wil groeien is een slechte combi. Vandaar dat dit gezin in Zeist koos voor een kunstgras privé hockeyveldje van Sports & Playgrass. Verzonken in de tuin, compleet met stootranden kunnen zij nu jaren vooruit.

Lees meer

kunstgras hockeyveld in tuin Vught

In opdracht van Anne Laansma tuinen hebben wij een kunstgras hockeyveld in de tuin in Vught gerealiseerd. Het hockeyveld ligt verzonken in de natuurlijk tuin waardoor het goed past in het geheel.

Lees meer

Kunstgras hockeyveld aan huis Luxemburg

Een klant uit Luxemburg wilde graag een eigen kunstgras hockeyveld in de achtertuin. Wij maakten het mogelijk voor ze. Voor dit project legden wij kunstgras van dezelfde kwaliteit als voor wedstrijdvelden wordt gebruikt. Door de hoge stootrand blijft de bal gemakkelijk in het spel en kan er thuis flink geoefend worden!

Lees meer

Kunstgras hockeyveld in de tuin Heeze

Een kunstgras hockeyveld in de achtertuin? Sports & Playgrass maakte het mogelijk voor een klant uit Heeze. Het hockeyveldje ligt wat lager dan de rest van de tuin waardoor er ook stootranden gecreëerd konden worden. De goaltjes maken het geheel helemaal compleet. Wij wensen ze veel speelplezier!

Lees meer

Kunstgras hockeyveldje in de tuin Cuijk

Een kunstgras hockeyveldje hoeft niet altijd groen te zijn. Deze klant wilde een privé hockeyveldje dat opvalt en koos voor blauw kunstgras met witte belijning. In het tuinbeeld springt dit er natuurlijk geweldig uit en het nodigt zeker uit om op te spelen. De kinderen hoeven zich de komende jaren dan ook niet meer te vervelen.

Lees meer

Kunstgras hockeyveldje aan huis Bussum

Deze voortuin in hartje ’t Gooi ging volledig op de schop. Al het bestaande gras ging eruit en wij zorgden voor de aanleg van een kunstgras hockeyveldje. Om de klant tegemoet te komen, hebben we de omliggende grond nog een keertje gefreest. Zo kunnen ze meteen beginnen met het aanplanten van de rest van de […]

Lees meer

Hockeyveldje aan huis Aerdenhout

Deze schitterende woning in Aerdenhout had nog een ‘vrij plekje tuin’. Een mooie plaats voor een privéhockeyveldje, aldus de huiseigenaar. Wij kregen de mooie opdracht om dit veldje te realiseren. Compleet inclusief stootranden, hockeydoeltjes en belijning. Zo creëerden wij het gevoel van de vereniging, maar dan gewoon thuis in de achtertuin.

Lees meer

Kunstgras hockeyveld Vught

In Vught hebben wij een kunstgras hockeyveld aangelegd. Het veld is compleet afgeleverd met goaltjes, belijning en omheining.  Zo blijft de bal netjes in het veld.  Het kunstgras is van wedstrijdkwaliteit, is slijt vast en ook nog erg onderhoudsvriendelijk. Wij hopen dat hier nog jarenlang met veel plezier op wordt gespeeld.

Lees meer

Kunstgras hockeyveld Veldhoven

Deze klant wilden iets unieks. Hij wilde het veldje nóg dieper verzonken dan gebruikelijk en de stootrand nog ietsje dikker. Wij droegen als optie dit blokkensysteem aan en de klant was meteen enthousiast. Rondom staat ook nog een irrigatiesysteem, waardoor het semi-waterveld regelmatig besproeit kan worden. De snelheid van de bal zal hierdoor toenemen en […]

Lees meer

Kunstgras hockeyveld in tuin Oisterwijk

Voor deze klant in Oisterwijk realiseerden wij een hockeyveld in de achtertuin. Compleet met verlichting, hekwerk en geïntegreerde doeltjes. Door gebruik te maken van kunstgrastype Multigame 15 mm, kan dit veld ook voor diverse andere sporten worden gebruikt.

Lees meer

Kunstgras hockeyveld in tuin Blaricum

In de mooie bosrijke omgeving van Blaricum hebben wij bij deze familie een bestaand kunstgras hockeyveld vernieuwd. Bij het bestaande veld zijn twee uitsparingen gemaakt voor de hockey doelen. Het oude kunstgras is verwijderd en afgevoerd. De 200 m2 bestaande ondergrond is gereedmaakt door waar nodig menggranulaat aan te brengen. Vervolgens is de bodem geprofileerd, […]

Lees meer

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

In Breda hebben wij in opdracht van European Hockey Group, een privé hockeyveld in de tuin aangelegd. Als basis hebben wij een ondervloer met basepanels aangebracht en vervolgens is het kunstgras aangelegd. In onderstaand filmpje ziet u een kort fragment over hoe het kunstgras op maat wordt gesneden en daarmee naadloos past.

Lees meer

Kunstgras privé hockeyveldje Geldrop

In Geldrop hebben wij een deel van de bestaande grasmat vervangen voor een kunstgras privé hockeyveldje. Door het vele hockeyen was het natuurgras in een slechte staat. De kunstgrasmat ligt er strak bij en uitermate geschikt voor intensief hockeyspel.

Lees meer

Kunstgras hockeyveldje Driebergen

Bij een privétuin in Driebergen hebben wij kunstgras aangelegd bij de achter- en zijkant van de tuin rondom het huis. Aan de zijkant van de tuin hebben we een kunstgras hockeyveldje gerealiseerd. In de achtertuin is het bestaande gazon vervangen door een groen kunstgras gazon met één van onze landscaping producten. Het resultaat; een blijvende […]

Lees meer

Hockeyveld Rotterdam

In Rotterdam hebben wij een kunstgras hockeyveldje gemaakt in een tuin. Het hockeyveldje is verzonken waardoor de hockeybal tijdens het hockeyen niet zomaar kan ontsnappen uit de hockeybak.

Lees meer

Hockeyveld Brasschaat

In opdracht van HyperGrass hebben wij een kunstgras hockeyveld aangelegd in Brasschaat. Het veld heeft een afmeting van 36 x 14 meter. Achteraf is de witte belijning verwerkt in het groene kunstgras.

Lees meer

Hockeyveldje Schilde

In Schilde hebben wij een Hockeyveldje gemaakt. Onder het kunstgras zijn shockpads aangebracht, dit zorgt ervoor dat een val tijdens het hockeyen wordt gebroken. Daarnaast heeft het veldje witte belijning en een half ronde boog voor het keepersgebied.

Lees meer

Hockeyveld Brecht

In Brecht hebben wij in de achtertuin een verzonken kunstgras hockeyveld gemaakt. Door het hockeyveld verdiept aan te leggen ontstaat er een stootrand en blijft de hockeybal gemakkelijk in het spel. De kinderen kunnen lekker veel gaan oefenen op het hockeyveld aan huis.

Lees meer

Hockeyveld Rijnsaterwoude

In Rijnsaterwoude hebben wij een kunstgras hockeyveld in de tuin gemaakt. Dit hockeyveld ligt verzonken en heeft daardoor rondom een stootrand zodat de hockeybal niet zomaar kan ontsnappen uit de hockeybak. De kinderen kunnen nu alle ruimte om lekker thuis te kunnen oefenen met hockeyen!

Lees meer

Demontabel Hockeyveld Amsterdam

In opdracht van de European Hockey Group (hockeyclub ah & bc) hebben wij een volledig demontabel zwart hockeyveld gemaakt met witte belijning en een gepersonaliseerd logo in het midden. Het zwarte kunstgras is met klittenband aan elkaar bevestigd zodat dit hockeyveld gemakkelijk verplaatsbaar is. Het logo is handmatig door ons gemaakt.

Lees meer

Kunstgras hockey
Voor een goed resultaat moet de basis, een perfect egale ondergrond, in orde zijn. Hierdoor maakt de bal het gewenste contact met het kunstgras en rolt de bal perfect. Kunstgras hockey in de tuin wordt van A tot Z door onze vakmensen aangelegd. De kunstgras hockeyvelden die wij aanleggen voldoen aan alles wat je mag verwachten van een professioneel hockeyveld. Zo ben je verzekerd van dezelfde kwaliteit als op de hockeyclub. Wij bieden zowel zand ingestrooid, semi-water als waterkwaliteit kunstgras aan. Afhankelijk van de keuze wordt bij de aanleg het hockey kunstgras bezand met kwartszand infill. Het onderhoud van een kunstgras hockeyveldje is minimaal, toch kun je ervoor kiezen het kunstgras hockeyveld in de tuin door ons te laten onderhouden. Wij controleren dan o.a. de hoeveelheid zand en strooien waar nodig bij en met de borstelmachine wordt dit zand goed ingeveegd. Dit vergroot de levensduur van het kunstgras. Lees meer over het onderhoud van kunstgras.

Valdemping hockeyveld in de tuin
Wanneer je een kunstgras hockey in de tuin wilt laten aanleggen is het niet noodzakelijk om valdemping of een shockpad aan te brengen. Maar het is uiteraard wel mogelijk om te kiezen voor een dempende laag en het heeft ook een aantal voordelen. Wanneer valdemping wordt toegepast onder het kunstgras hockey verbeterd dit de balstuit en verminderd dit de kans op blessures. Met valdemping verlaag je ook de gewrichtsbelasting bij de hoge mate van intensieve belasting. Mocht iemand vallen wordt de val gedempt. Lees meer over onze Saltex PowerPlayground shockpads voor valdemping.

Waarom je moet kiezen voor de aanleg van een kunstgras hockeyveld in de tuin.

Hockey Ultra ideaal kunstgras voor te hockeyen
Bij de aanleg van hockey kunstgras gebruiken wij het kunstgrastype Hockey Ultra. Dit is dé beste kwaliteit kunstgras met een gekrulde dichte vezel en sterk garen. Het is een product wat weinig onderhoud vergt.

Mini hockeyveld
Heb je een kleinere tuin? Of niet veel ruimte tot je beschikking om te hockeyen? Voor ons is dat geen enkel probleem. Wij hebben de afgelopen jaren ook diverse kunstgras mini hockeyvelden aangelegd. Bijpassende mini hockeydoeltjes kunnen ook door ons geleverd en geplaatst worden. Het mini hockeyveld kan ook eventueel worden voorzien van belijning en rondom het veld omheining. Lees meer over de aanleg van een mini hockeyveld.

Hoeveel kost een hockeyveld in de tuin?
Je bent geïnteresseerd in kunstgras hockey in de tuin en benieuwd naar de kosten? Hier kunnen wij niet direct een eenduidig antwoord op geven. Wij werken namelijk niet met standaarduitvoeringen maar maken hockeyvelden geheel naar wens en op maat. De prijs kan daarom nogal variëren. Afhankelijk van je wensen maken wij graag voor je een vrijblijvende offerte.

De kosten voor het aanleggen van een kunstgras hockeyveld in je tuin zijn afhankelijk van een aantal factoren:

Altijd de scherpste prijs, all in
Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant
Enkel gecertificeerde en veilige producten
Aanleg door professionele vakmensen
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy