Sports&Playgrass
Een kunstgras speeltuin laten aanleggen

Een kunstgras speeltuin laten aanleggen

Speeltuinen, schoolpleinen en speelplekken in parken en in de wijk worden vaak intensief gebruikt. Wij vinden het hierom belangrijk dat speeltuinen een veilige en sterke ondergrond hebben, evenals dat ze onderhoudsarm zijn. Onze oplossing hiervoor is een speeltuin met kunstgras als ondergrond. Natuurgras vergt in tegenstelling tot kunstgras veel onderhoud en is bij intensief gebruik al snel slecht bespeelbaar. Iedereen kent deze slecht bespeelbare speeltuinen in de wijk: kale, stukgelopen vlaktes die bij regenval een grote modderpoel zijn en die hierdoor niet meer bespeeld worden.

Tijdens de aanleg van kunstgras speeltuinen maken wij gebruik van het kwaliteitsproduct Safetygrass voor een valdempende ondergrond. Veiligheid moet altijd voorop staan. Wij hebben ondertussen in veel gemeenten duurzame speelomgevingen aangelegd. Dit zijn plekken waar kinderen elkaar ontmoeten en samen gaan spelen. Wij hebben veel kennis en vakmanschap over kunstgras. Dit komt door de jarenlange ervaring met de aanleg van diverse kunstgras speeltuinen door heel Nederland. Wij helpen je graag met de advisering van je project!

Wil je een kunstgras speeltuin laten aanleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen, dan nemen wij met jou contact op. Bekijk ook eens hieronder de door ons gerealiseerde kunstgras speeltuinen door heel Nederland.

Elbe Maassluis

In opdracht van KWS Infra hebben wij deze unieke locatie mogen realiseren. Deze prachtige nieuwbouwwijk ligt aan het water. Hoe mooi is het dan om een kunstgras ondergrond aan te leggen alsof het een zandstrand is? Het okergele kunstgras, in combinatie met de robinia speeltoestellen, zorgen voor een unieke uitstraling. Deze nieuwbouwwijk kan de komende […]

Lees meer

Vakantiepark Hof van Zeeland

Vakantiepark Hof van Zeeland is één van de toeristische trekpleisters van Heinkenszand en omgeving. Een prachtig modern vakantiepark, waar jaarlijks een grote hoeveelheid binnen- en buitenlandse vakantievierders verblijven. Om met name hun jongste gasten nóg meer te bieden, lieten zijn in 2019 een compleet nieuwe speeltuin aanleggen. Wij mochten deze in zijn geheel voorzien van […]

Lees meer

Speeltuin Amersfoort

In park Schothorst in Amersfoort hebben we een speelplaats van kunstgras aangelegd. Het gekleurde kunstgras vormt een vrolijke ondergrond voor de speeltoestellen. Daarnaast vormt het kunstgras een val-dempende ondergrond.

Lees meer

Speeltuin de Draak Amersfoort

Aan de Zeldertsedreef in Amersfoort ligt een unieke speeltuin. De grote gekleurde drakenkop ligt op een gigantische kunstgras speelheuvel. Met Sports & Playgrass hebben wij de eer gehad om deze voor een groot deel te renoveren. Door de hoge belasting, was het kunstgras op ‘de rug van de draak’ versleten en aan vervanging toe. Wij […]

Lees meer

Speeltuin Ter Aar

Onze opdrachtgever eXterum speelconcepten staat bekend om zijn unieke en kleurrijke ontwerpen. Voor deze speeltuin aan de Hoogerheijdestraat in Ter Aar hadden zijn ook weer een fantastisch idee. Wij zijn trots dat we er met Sports & Playgrass een grote bijdrage aan mochten leveren. We hebben een kleurrijke kunstgras valondergrond gerealiseerd, die prachtig kleurt bij […]

Lees meer

Speeltuin in Rosenow, Duitsland

Valveilig én natuurlijk kunstgras als ondergrond voor een gloednieuw, reusachtig speeltoestel.

Lees meer

Speeltuin Oostzaan

In opdracht van Prokuru hebben wij deze speeltuin opgepimpt. Groen kunstgras in cominatie met gekleurd kunstgras levert een mooi resultaat op. Het geeft niet alleen een frisse en vrolijke uistraling. Daarnaast is het ook functioneel voor kinderen die gebruik maken van het hinkelpad. Foto’s voor: Foto na:

Lees meer

Speeltuin Wormer

In samenwerking met Prokuru hebben we deze speeltuin mogen voorzien van groen in combinatie met blauw kunstgras. Een kunstgras speeltuin biedt verschillende voordelen: Tip: we bieden ook kunstgras onderhoud aan.

Lees meer

Kunstgras speeltuin ASVZ De Merwebolder Sliedrecht

In Sliedrecht hebben wij de kunstgras ondergrond voor een speeltuin verzorgd. Het gaat hier om de buitenruimte bij de kinderboerderij van ASVZ De Merwebolder. De buitenruimte is opnieuw ingericht en toegankelijker gemaakt voor alle cliënten van de zorginstelling. Het nieuwe kunstgras met diverse gekleurde figuren geeft een vrolijke uitstraling aan de speeltuin. Voor dit project […]

Lees meer

Kunstgras speeltuin

Je speeltuin een unieke uitstraling geven? Wij leveren speelse elementen, figuren, cijfers etc. die wij op maat in het kunstgras insnijden. Voor dit project is er gekozen om twee madelieven in de mat te verwerken

Lees meer

Speeltuin Alphen aan den Rijn

Wij hebben een speeltuin in Alphen aan den Rijn aangelegd. Voor deze opdrachtgever zijn we aan de slag gegaan met een vrolijke speeltuin. Het kunstgras is voorzien van kleurrijke bloemen en een hinkelpad. De bloemen zijn ingesneden in het kunstgras, wat zorgt voor een extra speels effect. Om de veiligheid van het spelen te waarborgen […]

Lees meer

Valdempend kunstgras Odijk

Sports & Playgrass heeft valdempend kunstgras in Odijk aangelegd. We hebben een nieuw speeltoestel voorzien van een veilige en valdempende ondergrond. Het kunstgras is niet alleen veilig, maar zorgt ook voor een mooie uitstraling ten opzichte van het ‘dorre’ natuurgras.

Lees meer

Valondergrond voor kunstgras speeltuinen

Wij adviseren en hepen je graag tijdens de inrichting van een kunstgras speeltuin. Om een veilige speelomgeving voor kinderen te creëren, is de keuze voor passend kunstgras valdemping van groot belang. Wij adviseren je over de juiste dikte van de zogenoemde Shockpads in relatie tot de valhoogte van het speeltoestel. Voor het creëren van een veilige speelplek maken wij altijd gebruik van Safetygrass. Dit product bestaat uit Playgrass kunstgras en Saltex Shockpads.

Voordelen kunstgras speeltuin

Een kunstgras speeltuin biedt verschillende voordelen:

Tip: we bieden ook kunstgras onderhoud aan.

Het aanleggen van een kunstgras speeltuin

Met de juiste materialen, machines en kennis voeren wij van A tot Z alle werkzaamheden uit tijdens de aanleg van een kunstgras speeltuin. Een goede onderbouw is zeer belangrijk om eventuele verzakkingen te voorkomen. Voor de aanleg van kunstgras valdemping gebruik wij de eerder genoemde Saltex Powerplayground Shockpads. Om ervoor te zorgen dat het kunstgras niet meer kan verschuiven plaatsen we een kantopsluiting. Vervolgens leggen wij de kunstgrasmat vakkundig en naadloos aan. Tot slot gaan wij het gehele kunstgras bezanden met kwartszand. Het bezanden van de kunstgras speeltuin levert meerdere voordelen op zoals:

Kleurrijke kunstgras speeltuinen laten aanleggen

Ontdek de magie van een kunstgras speeltuin, een plek waar kinderen kunnen dromen en spelen in een veilige en kleurrijke omgeving. Ons assortiment biedt een scala aan mogelijkheden voor kunstgras in speeltuinen, waarbij elke kleur en elk ontwerp zorgvuldig is gekozen om vreugde en creativiteit te stimuleren. Van levendige kleuren tot speelse figuren, ons kunstgras transformeert elke speeltuin in een betoverende wereld.

Wij begrijpen dat kunstgras in een speeltuin meer is dan alleen een aantrekkelijk uiterlijk. Het gaat om het creëren van een inspirerende en stimulerende speelruimte voor kinderen. Daarom bieden we naast een breed kleurenpalet voor gekleurd kunstgras ook unieke kunstgras figuren, educatieve lijnen en cijfers aan. Deze worden met precisie en liefde gemaakt door ons team van experts of in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven voor maatwerk projecten.

Een uniek kenmerk van onze service is de mogelijkheid om een gepersonaliseerd kunstgras logo te ontwerpen. Dit biedt scholen, bedrijven en gemeenten de kans om hun identiteit te verankeren in de speelomgeving van kinderen. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen, zodat elke kunstgras speeltuin een uniek verhaal vertelt.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw speeltuin kunstgras te bespreken. Samen kunnen we een veilige, uitnodigende en educatieve speelruimte creëren waar kinderen kunnen leren, groeien en hun fantasie kunnen ontplooien. Laat ons jou helpen om de ideale kunstgras speeltuin te realiseren.

Kosten kunstgras speeltuin

De kosten voor het aanleggen van een kunstgras speeltuin hangen af van diverse factoren, zoals de grootte van de speelruimte, het gekozen type kunstgras en jouw specifieke wensen. Elk project is uniek, en we bieden op maat gemaakte oplossingen om aan jouw eisen te voldoen. Voor een nauwkeurige kosteninschatting, nodigen we je uit ons offerteformulier vrijblijvend in te vullen. Na ontvangst van je aanvraag nemen onze experts contact met je op om een gedetailleerde offerte te bespreken, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de investering die nodig is voor jouw droom speeltuin. We streven naar helderheid in onze prijsstelling en werken graag samen aan een veilige en aantrekkelijke speelplek binnen jouw budget.

Ook interessant: kunstgras speelgras aanleggen, kunstgras voor kinderdagverblijven en kunstgras voor speeltoestellen.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy

Je cookievoorkeuren bij Sports & Playgrass

Beste bezoeker, bij Sports & Playgrass gebruiken we cookies om je de beste ervaring te bieden. Klik op 'Accepteren' als je alle cookies wilt accepteren of pas je voorkeuren aan onder je cookie-instellingen. Dank je wel voor je bezoek!.