Kunstgras voor evenementen

Wilt u kunstgras huren voor reguliere of zakelijke evenementen? Dan helpen wij u graag. Kunstgras voor evenementen laat u namelijk vakkundig aanleggen door Sports & Playgrass. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Door gericht met u mee te denken, huurt u bij ons te allen tijde hét perfecte kunstgras voor uw evenement.

Mogelijkheden van kunstgras huren

Het huren van kunstgras voor evenementen is ideaal. Zo is het een fijne ondergrond waar deelnemers veilig op sporten en spelen. Bovendien zorgt het materiaal ervoor dat u uw evenement altijd door kunt laten gaan. Kunstgras is immers te bespelen tijdens goed en slecht weer. Hedendaags hebben wij kunstgras mogen aanleggen voor reguliere en zakelijke evenementen op verschillende locaties:

  • Parkeerterreinen;
  • Stadscentra;
  • Indoor.

Verder heeft u volop mogelijkheden bij het huren van kunstgras. Wilt u kunstgras huren om meerdere sporten plaats te laten vinden? Sports & Playgrass levert multifunctioneel kunstgras voor uw evenement. Dit betekent dat iedereen tot zijn of haar trekken kan komen op het kunstgras. Heeft u minder geld te besteden? Geen probleem. Wij verhuren het kunstgras in diverse prijsklassen. Zo weet u zeker dat u altijd bij ons terecht kunt voor het huren van kunstgras voor uw evenement.

Verschil tussen grastapijt en kunstgras

Wij zien het steeds vaker voorkomen dat bedrijven of organisaties kiezen voor het huren van een grastapijt. Hoewel een grastapijt goedkoper is dan kunstgras, is de kwaliteit van kunstgras superieur. Tevens geeft kunstgras als ondergrond een frisse, natuurlijke uitstraling. Heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel staan binnen uw bedrijf, organisatie of evenement? Dan adviseert Sports & Playgrass altijd om kunstgras voor uw evenement te huren.

Offerte aanvragen

Huur uw kunstgras direct bij Sports & Playgrass, dé specialist in kunstgras. Hiervoor neemt u contact met ons op. Een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast verkrijgen door een kijkje te nemen onder referenties.

Kunstgras korfbal projecten

Op onze referentiepagina vindt u een compleet overzicht van alle kunstgrasprojecten.

Multisportveldje Veghel

Multisportveldje Veghel

Multifunctioneel veldje Geffen

Multifunctioneel veldje Geffen

Sportveld met sprint track Elburg

Sportveld met sprint track Elburg

Multifunctioneel sportveld Didam

Multifunctioneel sportveld Didam

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.