Sports&Playgrass
Sportveld

Sportveld

Bij Sports & Playgrass ben je aan het juiste adres voor de aanleg van een kunstgras privé sportveld. Als kunstgrasspecialist dragen wij graag ons steentje bij aan een gezonde wereld. Wij vinden het belangrijk dat jong en oud altijd voldoende kunnen bewegen en sporten. Ongeacht de tijd van het jaar. Een groot voordeel van een kunstgras sportveld is daarvoor dat het altijd bespeelbaar is. Op de vereniging, in de wijk of bij je thuis. Sport & Playgrass legt vakkundig een kunstgras sportveld aan conform je wensen.

Weinig onderhoud met een lange levensduur
Een kunstgras sportveld is niet alleen functioneel, maar heeft ook een mooie natuurlijke uitstraling. Wij bieden kunstgras aan dat onder alle (weer)omstandigheden te bespelen is. Kunstgras is slijtvast. Hoe intensief er ook op wordt gesport, het blijft altijd zijn hoogwaardige kwaliteit behouden. Zelfs op een slechte ondergrond of in de schaduw blijft het kunstgras altijd stralend groen. Bovendien heeft kunstgras weinig onderhoud nodig. Je hoeft bijvoorbeeld nooit meer te maaien, sproeien of verticuteren. Dit maakt kunstgras daarom dé ideale ondergrond voor diverse sporten.

Multisport: voetbal en hockey
Wij houden ons niet bezig met alleen de aanleg van kunstgras (indoor)sportvelden. Het gehele project kan door ons begeleid worden. Vanaf de eerste brainstormsessie tot de oplevering met nazorg. Van een kunstgras sportveld bij je thuis tot bijvoorbeeld een compleet wedstrijdveld op de vereniging, geen project is ons te groot of te klein. Bij al onze opgeleverde sportvelden krijg je uiteraard van ons een garantiecertificaat.

Neem voor prijzen contact op
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ook direct een offerte aanvragen.

Samen zorgen we ervoor dat je dé perfecte kunstgrasmat verkrijgt.