Hockeyveld tuin

Lees meer

Multifunctioneel sportveld

Lees meer

Padelbaan aanleggen

Lees meer

Kunstgras trapveldje

Lees meer

Kunstgras golfbaan

Lees meer

Kunstgras pannaveld

Lees meer

Kunstgras tennisbaan

Lees meer

Kunstgras fitness

Lees meer

Kunstgras privésportveld

Lees meer

Indoor sportveld

Lees meer

Kunstgras huren

Lees meer

Kunstgras voetbalveld

Lees meer

Kunstgras sportveld

Wilt u een kunstgras sportveld laten aanleggen in uw tuin? Dan bent u bij Sports & Playgrass aan het juiste adres. Als kunstgrasspecialist zetten wij onszelf in voor een gezonde wereld. Wij willen dat jong en oud te allen tijde voldoende kunnen bewegen en sporten, ongeacht de tijd van het jaar. Multifunctionele sportvelden van kunstgras zijn altijd bespeelbaar. Op de vereniging, in de wijk of bij u thuis: Sport & Playgrass legt vakkundig een kunstgras sportveld aan conform uw wensen.

Ontvang offerte

Weinig onderhoud met een lange levensduur

Een kunstgras sportveld is niet alleen functioneel, het heeft bovendien een mooie, natuurlijke uitstraling. Wij bieden kunstgras dat onder alle (weers)omstandigheden te bespelen is. Hoe veel er ook op het kunstgras wordt gesport, onze kunstgrasmat behoudt altijd zijn hoogwaardige kwaliteit. Zelfs op slechte ondergronden en schaduwplekken is het kunstgras altijd stralend groen, zonder al te veel onderhoud. U hoeft niet maaien, sproeien of verticuteren. Dit maakt kunstgras dé ideale ondergrond om op te sporten.

Multisport: voetbal en hockey

Sports & Playgrass verzorgt niet alleen de aanleg van kunstgras sportvelden, wij begeleiden u in het gehele traject. Vanaf de eerste brainstormsessie, waarbij het ontwerp nog gemaakt moet worden, tot de oplevering met nazorg. Van een trapveldje bij u thuis tot een compleet wedstrijdveld op de vereniging, geen project is ons te groot of te klein. Uiteraard geven wij een garantiecertificaat bij al onze opgeleverde sportvelden.

Neem voor prijzen contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Om alvast kennis te maken met diverse projecten, kunt u terecht onder referenties. Samen zorgen we ervoor dat u dé perfecte kunstgrasmat verkrijgt.

Recente projecten Kunstgras sportveld

Kunstgras putting green Zeist

Kunstgras putting green Zeist

Kunstgras indoor voetbalveld Amsterdam

Kunstgras indoor voetbalveld Amsterdam

Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

Kunstgras privé multi-sportkooi Eindhoven

Kunstgras outdoor fitness Berghem

Kunstgras outdoor fitness Berghem

Alle projecten bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.