Sports&Playgrass
Golf kunstgras

Golf kunstgras

Ben je op zoek naar hoogwaardig golf kunstgras voor de aanleg van een professionele- of privé golfbaan? Wij zijn dé specialist op het gebied van kunstgras voor sport- en speelvelden, waaronder golfbanen.

Ons golf kunstgras is geschikt als chipping ondergrond, volledige golfbaan, maar ook als kunstgras putting green voor bijvoorbeeld golf in eigen tuin. Met een jarenlange ervaring sinds 2015 hebben wij al veel prachtige golfbanen aangelegd met kunstgras. Of het nou om een midgetgolfbaan gaat, een privé putting green of een professionele 18 holes golfbaan, voor advies en aanleg van kunstgras golfbanen ben je bij ons aan het juiste adres! Ons team helpt je graag aan het beste golf kunstgras voor een golfbaan afgestemd op jouw wensen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Putting Green Hilversum

Voor ons putting green projecten gebruiken we de kustgras ‘Golf’ en ‘Green’ en dit is speciaal ontwikkeld voor (privé) puttinggreens. Zo kunnen we een juiste afscheiding maken voor het gedeelte waar de hole zich bevindt en fringe. Beide types hebben een poolhoogte van 14mm GolfDoor zijn korte en gekrulde vezel is het product uitermate geschikt […]

Lees meer

Golfplaza Rijswijk

Op dit moment hebben we prettige samenwerking met Golfplaza. Enkele jaren terug zijn de eerste contacten gelegd tussen Sports & Playgrass en Golfplaza. In eerste instantie kregen we enkel een order voor het leveren van kleine afslagmatjes (T-Grass) voor thuisgebruik. Vanaf dat moment is een prettige samenwerking ontstaan met Golfplaza. Het is niet alleen bij […]

Lees meer

Putting Green Ziggo Sport

Een mooi project op een mooie bekende locatie. Op het Mediapark in Hilversum realiseerden wij de allereerste kunstgras putting green. Een ware blikvanger voor het hoofdkantoor van TV-zender Ziggo Sport. Dit alles ter ere van het afscheid van de directeur dit het merk Ziggo Sport jarenlang op de kaart heeft gezet. We konden het dan […]

Lees meer

Golfclub de Haar Utrecht

In opdracht van Dutch Golf Supplies mochten wij een mooi project realiseren bij Golfclub de Haar in Utrecht. Naast deze mooie putting green van ruim honderd vierkante meter, legden we ook een stuk decoratiegras en drie nieuwe teelines aan. Flinke investeringen dus, maar deze vereniging kan er weer voor jaren tegenaan!

Lees meer

Bavel

Deze golfliefhebber wilde graag een eigen kunstgras Putting green in de tuin. Wij  realiseerden een green met twee holes, vastgelegd aan de donkere fringe. Aan de techniek en de korte slagen werken kan nu gewoon thuis op elke gewenst moment van de dag!

Lees meer

Kunstgras putting green Zeist

In Zeist hebben wij in de tuin een putting green gerealiseerd van 60 m2. Wij hebben daarvoor het kunstgras Green gebruikt met rondom een fringe van landscaping.

Lees meer

Kunstgras privé golfbaan Leerdam

Naast het woonhuis van deze fanatieke golfer in Leerdam hebben wij een kunstgras Putting green aangelegd. Ons speciale kunstgras Golfgreen (15 mm)  heeft de perfecte snelheid voor het putten en ligt er altijd bespeelbaar bij.

Lees meer

Kunstgras indoor golf Golfplaza Rijswijk

Bij de winkel Golfplaza in Rijswijk hebben wij een vernieuwde kunstgras afslagkooi aangelegd waar klanten diverse golfclubs kunnen uitproberen! Ook hebben wij de vloer van de kleedkamers voorzien van kunstgras.

Lees meer

Putting Green Vlissingen

In Vlissingen hebben wij in een achtertuin een kunstgras Putting Green gemaakt. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van twee verschillende soorten kunstgras.  Het golfgebied wordt daarmee verduidelijkt. Verder zijn de golfcups door ons geplaatst en hebben wij de onderbouw verzorgd.

Lees meer

Kunstgras Putting green Veghel

Een kunstgras Putting green is niet alleen geschikt voor thuisgebruik! Bij een advocatenkantoor in Veghel hebben wij diverse  Putting greens aangelegd in de tuin van het kantoor. Bij drukke dagen kunnen de medewerkers even voor een moment hun gedachten verzetten en een balletje slaan!

Lees meer

Kunstgras putting green thuis Maasland

In Maasland hebben wij een gedeelte van een privétuin een mini metamorfose gegeven. Wij hebben hier een kunstgras putting green thuis aangelegd met rondom een fringe. De beperkte ruimte vormt voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen wij ook in een tuin van maar enkele m² groot een mooie kunstgras putting green realiseren.

Lees meer

Kunstgras putting green Texel

Op Texel hebben wij deze prachtige kunstgras putting green gerealiseerd in de tuin van een klant. De green is met natuurlijke vormen ingesneden en rondom is een Fringe aangelgd van landscaping kunstgras. Dit zorgt voor een prachtige, natuurlijk uitstraling en optimaal speelplezier!

Lees meer

Onze varianten golf kunstgras

Ons golf kunstgras is verkrijgbaar in 2 varianten: Golf Pro kunstgras en Green Pro kunstgras. Beide soorten hebben een zeer hoge kwaliteit en levensduur. Het verschil merk je in de stimp-snelheid. Een stimp snelheid boven de 8 wordt door de recreatieve speler ervaren als snel. Vraagt je jezelf af welk kunstgras het beste past bij je golfprestaties en wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag hierover.

Golf Pro

Het Golf Pro kunstgras is speciaal ontwikkeld voor professionele en privé putting greens. De korte, gekrulde vezel, gemaakt van hoogwaardig polyamide, maakt dit golf kunstgras uitermate geschikt voor professionele toepassingen. Golf Pro kunstgras heeft een stimp snelheid van 7,5 – 8,0.

Green Pro

Green Pro kunstgras daarentegen is weer speciaal ontwikkeld voor putting greens voor ervaren en professionele spelers. Het product heeft een hoger stekental en daardoor een hogere stimp snelheid. De stimp snelheid van Green Pro is 8,5 – 9,0.

Klantervaringen

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Voordelen van golf kunstgras

Golf kunstgras heeft veel voordelen ten opzichte van natuur gras. Ons kunstgras is zeer slijtvast en seizoensinvloeden zijn hierdoor verleden tijd. Dat betekent een grote besparing in onderhoudskosten en uren werk. Je hoeft het gras nooit meer te maaien, te bewateren of te kalken. Tenzij niet goed gelegd, heb je met golf kunstgras geen plasvorming, geen kale (slijt)plekken en is schaduw nooit een probleem!

Verder zal je nooit last hebben van grasvlekken op je kleren en schoenen. Wilt je een golfbaan aanleggen voor golf in eigen tuin? Met ons kunstgras hoef je je geen zorgen te maken over kinderen en huisdieren die rond het huis lopen. Ons kunstgras is veilig voor mens, dier en milieu. Ons golf kunstgras heeft namelijk geen agressieve meststoffen nodig. Met golf kunstgras bespaar je geld, tijd en moeite!

Interesse in golf kunstgras?

Ons golf kunstgras is geschikt voor de putting green in je eigen tuin als ook voor commerciële golfbanen. Iedere klant en golfer heeft zijn eigen wensen bij het aanleggen van een golfbaan, zoals:

Om aan alle wensen te voldoen, is voor ons de input vanuit de klant van essentieel belang. Door jarenlange ervaring en klantfeedback kunnen wij je uitstekend informeren over de mogelijkheden bij het aanleggen van golf kunstgras.

De prijs voor het aanleggen van een golf kunstgras in je tuin of elders voor bijvoorbeeld commercieel gebruik is afhankelijk van je wensen. Wij staan je graag te woord en denken met je mee. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy