Kunstgras golfbaan

Wilt u een golfbaan bij u thuis laten aanleggen? Steeds vaker wordt kunstgras als ondergrond gekozen voor een golfbaan. Een kunstgras golfbaan zorgt er namelijk voor dat de prachtige golfsport altijd beoefend kan worden. Met deze ondergrond heeft u geen last van weersinvloeden, de baan verkeerd gegarandeerd in dé perfecte conditie. Ook vergt het onderhoud van natuurgras behoorlijk wat tijd en geld. Het kunstgras van Sports & Playgrass is hét onderhoudsvrije alternatief voor een golfbaan van natuurgras. Zowel bedrijven als particulieren kunnen uitstekend bij ons terecht voor de aanleg van een kunstgras golfbaan.

Kunstgras green

Kunstgras op golfbanen wordt veel gebruik op plekken waar intensief gespeeld wordt. Denk hierbij aan afslagplaatsen en de green, ook wel de putting green genoemd. Met de switch van natuurgras naar kunstgras behoren slechte condities tot het verleden. Ideaal voor fanatieke golfers die altijd de maximale score willen behalen!

Putting green thuis

Bent u een natuurtalent of moet u veel oefenen om vooruit te gaan als golfer? Golfen leert u over het algemeen door het spelletje veel te spelen. Veel fanatieke golfers besluiten dan ook om een kunstgras putting green thuis te laten aanleggen. Zo kan men op elk moment een balletje slaan in de eigen tuin!

Een midgetgolfbaan aanleggen

Midgetgolf is al jaren een populaire recreatiesport voor jong en oud. In het verleden werden deze banen vooral van beton of ander slijtvast materiaal gemaakt. Weinig onderhoud en een kleine kans dat de midgetgolfbaan beschadigd. Echter is het spelen op deze banen niet te vergelijken met het spelen van een lekker potje midgetgolf op kunstgras. Voor meer informatie kunt u terecht onder midgetgolfbaan aanleggen.

Bekijk onze kunstgrasprojecten

Hieronder vindt u een aantal golfprojecten die door ons zijn gerealiseerd. Meer kunstgras golfbanen vindt u op onze referentiepagina.

Kunstgras putting green Zeist

Kunstgras putting green Zeist

Putting Green Vlissingen

Putting Green Vlissingen

Kunstgras Putting Green Naarden

Kunstgras Putting Green Naarden

Kunstgras Putting green Bavel

Kunstgras Putting green Bavel

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.