Kunstgras golfbaan

Wilt u een golfbaan bij u thuis aanleggen? Bij Sports & Playgrass leggen wij graag een kunstgras golfbaan of putting green voor u aan. Een kunstgras golfbaan is een perfecte oplossing voor iedereen die altijd wil kunnen golfen. Een kunstgras golfbaan is altijd in perfecte conditie, ook bij regen of droog weer. Voor zowel bedrijven als particulieren maken wij dagelijks golfplezier mogelijk, van aanleg tot onderhoud.

Kunstgras voor golf

Voor de aanleg van de green gebruiken wij twee soorten kunstgras welke speciaal ontwikkeld zijn voor putting greens. Namelijk de Golf pro en de Green pro. Het verschil zit hem in de dichtheid van de mat waardoor de stimpsnelheid hoger ligt bij de Green pro. Voor de fringe heeft u de keuze uit diverse soorten Landscaping. Wij helpen u graag verder met een passend advies voor de keuze van het kunstgras. Lees meer over de verschillende soorten kunstgras voor golf.

Putting green thuis

Wanneer u een fanatieke golfer bent wilt u zoveel mogelijk aan uw technieken kunnen werken. De aanleg van een kunstgras putting green in uw tuin is dan een ideale oplossing. Lees meer over de mogelijkheden.

Een midgetgolfbaan aanleggen

Midgetgolf is al jaren een populaire recreatiesport voor jong en oud. In het verleden werden deze banen vooral van beton of ander slijtvast materiaal gemaakt. Tegenwoordig kiest men steeds vaker voor kunstgras. Naast midgetgolf hebben wij ook de nodige ervaring met de aanleg van Adventure midgetgolfbanen. De banen zijn vaak gethematiseerd en bieden meer uitdaging dan het ‘normale’ midgetgolf. Lees meer over de aanleg van midgetgolfbanen voor meer informatie.

Bekijk onze aangelegde kunstgrasgolfbanen

Hieronder vindt u een aantal golfprojecten die door ons zijn gerealiseerd. Meer kunstgras golfbanen vindt u op onze referentiepagina.

Kunstgras putting green Zeist

Kunstgras putting green Zeist

Putting Green Vlissingen

Putting Green Vlissingen

Kunstgras Putting Green Naarden

Kunstgras Putting Green Naarden

Kunstgras Putting green Bavel

Kunstgras Putting green Bavel

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.