Kunstgras golfbaan

Wilt u een golfbaan bij u thuis laten aanleggen? Bij Sports & Playgrass kunt u terecht voor de aanleg van in- en outdoor kunstgras putting greens of Adventure golf. Dit is een uitdagendere vorm van midgetgolf. Met de keuze voor een kunstgras ondergrond heeft u geen last van weersinvloeden, de baan verkeerd gegarandeerd altijd in dé perfecte conditie. Ook vergt het onderhoud van natuurgras behoorlijk wat tijd en geld. Het kunstgras van Sports & Playgrass is hét onderhoudsvrije alternatief voor een golfbaan van natuurgras. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor de aanleg van een kunstgras golfbaan.

Kunstgras green

Voor de aanleg van de green gebruiken wij twee soorten kunstgras welke speciaal ontwikkeld zijn voor putting greens. Namelijk de Golf pro en de Green pro. Het verschil zit hem in de dichtheid van de mat waardoor de stimpsnelheid hoger ligt bij de Green pro. Klik hier voor meer informatie. Voor de fringe heeft u de keuze uit diverse soorten Landscaping. Wij helpen u graag verder met een passend advies voor de keuze van het kunstgras.

Putting green thuis

Wanneer u een fanatieke golfer bent wilt u zoveel mogelijk aan uw technieken kunnen werken. De aanleg van een kunstgras putting green in uw tuin is dan een ideale oplossing. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Lees dan hier verder.

Een midgetgolfbaan aanleggen

Midgetgolf is al jaren een populaire recreatiesport voor jong en oud. In het verleden werden deze banen vooral van beton of ander slijtvast materiaal gemaakt. Tegenwoordig kiest men steeds vaker voor kunstgras. Naast midgetgolf hebben wij ook de nodige ervaring met de aanleg van Adventure midgetgolfbanen. De banen zijn vaak gethematiseerd en bieden meer uitdaging dan het ‘normale’ midgetgolf. Leest u hier meer over de aanleg van midgetgolfbanen.

Bekijk onze kunstgrasprojecten

Hieronder vindt u een aantal golfprojecten die door ons zijn gerealiseerd. Meer kunstgras golfbanen vindt u op onze referentiepagina.

Kunstgras putting green Zeist

Kunstgras putting green Zeist

Putting Green Vlissingen

Putting Green Vlissingen

Kunstgras Putting Green Naarden

Kunstgras Putting Green Naarden

Kunstgras Putting green Bavel

Kunstgras Putting green Bavel

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.