Putting green thuis

Droomt u ook van een kunstgras putting green thuis?

Wij helpen u graag met het realiseren van deze droom zodat u het gehele jaar door kunt blijven oefenen. Kunstgras voor golf kunt u op allerlei manieren toepassen. Eén van deze toepassingen is het aanleggen van een privé putting green. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij geheel naar wens, van A tot Z voor u een putting green aanleggen. Wij beschikken over meerdere ervaren aanlegteams en de nodige machines waardoor wij ook diverse grondwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Naast de aanleg van de putting green kunnen wij ook de juiste benodigde toebehoren aanbieden zodat u uw nieuwe putting green direct na oplevering kunt gebruiken.

A-kwaliteit kunstgras

Wij bieden de volgende twee typen kunstgras aan: Golf Pro en Green Pro. Beide typen kunstgras zijn speciaal ontwikkeld voor een putting green. Het verschil tussen beide kunstgrasmatten zit in het stekental. De Green Pro heeft namelijk een hoger stekental. De Green Pro haalt een stimpsnelheid van 8,5 – 9,0 en de Golf Pro 7,5 – 8,0. Dit betekent dat de kunstgrasmat van de Green Pro meer kunstgrasvezels heeft wat zorgt voor een betere stimpsnelheid.

Kunstgras is een ideaal materiaalsoort om toe te passen voor de green en fringe. Hieronder vindt u de voordelen:

 • Weinig onderhoud
 • Nooit meer sproeien
 • Met een kunstgras putting green kunt u het gehele jaar door blijven spelen
 • Het kunstgras heeft uitstekende golfeigenschappen om goed te kunnen putten
 • Na een flinke regenbui droogt kunstgras snel en kunt u weer snel een balletje slaan

Kunstgras Golf Pro

Kunstgras Green Pro

Aanleg putting green in de tuin 

Door onze jarenlange ervaring met kunstgras en de aanleg van een putting green helpt Sports & Playgrass u graag met een passend advies. Wij vinden het belangrijk dat de kunstgras putting green geheel naar uw wens wordt uitgevoerd. Iedere klant en golfer heeft namelijk zijn eigen wensen bij de aanleg van een kunstgras putting green. Wél of geen glooiingen, mogelijkheden voor lange of juist korte putts en een brede natuurlijke fringe of juist méér green. Om aan deze wensen te voldoen, is voor ons de input vanuit de klant van essentieel belang. Tijdens een bezichtiging op locatie worden al deze zaken doorgesproken en grofweg in kaart gebracht. Op de dag van uitvoering wordt met u de exacte maten, vorm en locatie van de golfcups afgestemd.

Voor een juist resultaat is een goede onderbouw van groot belang. Wij werken met een sporttechnische laag. Deze zorgt voor een goede compacte en stabiele ondergrond. Bij gebruik van bijvoorbeeld alleen een onderlaag van zand, riskeer je verzakkingen en kuilen wat ten koste gaat van het gebruik en het speelplezier van de putting green.

Putting green indoor

Naast de aanleg van een putting green in de achtertuin hebben wij ook ervaring met de aanleg van een putting green indoor. Voor verschillende Golf Megashops van Golfplaza hebben wij een putting green indoor aangelegd. Deze worden gebruikt door het winkelend publiek om verschillende putters te kunnen testen. Uiteraard kunnen we ook een putting green indoor aanleggen voor particuliere klanten.

Daarnaast hebben wij op het hoofdkantoor in Eindhoven een wand bekleed met kunstgras in de vorm van een putting green. De kunstgras putting green wand vormt een heuse eyecatcher voor de vergaderruimte.

Wat kost een kunstgras putting green?

De prijs van een kunstgras putting green is afhankelijk van meerdere factoren zoals de afmeting en welk type kunstgras u kiest voor de green en fringe en de eventuele hoeveelheid toebehoren. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droom putting green. Vraag via onderstaand contactformulier geheel vrijblijvend een offerte op. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op. Door het bespreken van de details en al uw wensen kunnen wij een passende offerte maken.


  Kunstgras putting green in de achtertuin
  Offerte aanvragen

  Soorten golf kunstgras

  Bekijk onze kunstgrasprojecten

  Hieronder vindt u een aantal golfprojecten die door ons zijn gerealiseerd. Meer kunstgras golfbanen vindt u op onze referentiepagina.

  Kunstgras putting green Zeist

  Kunstgras putting green Zeist

  Putting Green Vlissingen

  Putting Green Vlissingen

  Kunstgras Putting Green Naarden

  Kunstgras Putting Green Naarden

  Kunstgras Putting green Bavel

  Kunstgras Putting green Bavel

  Meer referenties bekijken

  Samenwerking met HockeyWerkt

  Meer informatie

  Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

  Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
  Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

  Vrijblijvend advies op locatie

  Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.