Sports&Playgrass
Kunstgras putting green

Kunstgras putting green

Droom je ook van een kunstgras putting green bij jou thuis in de tuin? Wij helpen je graag met het realiseren van deze droom. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij geheel naar wens, van A tot Z voor je een kunstgras putting green aanleggen. Wij beschikken over meerdere ervaren aanlegteams en de nodige machines waardoor wij ook diverse grondwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Naast de aanleg van de putting green, kunnen wij ook de juiste benodigde toebehoren aanbieden zodat je je nieuwe putting green direct na oplevering kunt gebruiken! Wij hebben ondertussen al enorm veel kunstgras putting greens aangelegd door heel Nederland, zowel voor particulieren als bedrijven.

Golf is een populaire sport en we zien de vraag naar een eigen kunstgras putting green voor golf in de tuin stijgen. Steeds meer mensen vragen naar de mogelijkheden. Natuurgras is vaak geen optie vanwege het intensieve gebruik. Kunstgras is daarentegen uitermate geschikt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een kunstgras putting green? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met je op. Bekijk ook eens hieronder onze gerealiseerde kunstgras putting greens door heel Nederland.

Privé putting green en landscaping, Dordrecht

Bij een woning in Dordrecht hebben we deze kunstgras putting green in de tuin naast het huis aangelegd. De putting green heeft drie holes, en er is gebruik gemaakt van kort golf-kunstgras. Om de holes heen is er kunstgras met een langere spriet aangelegd, dat ook in de rest van de tuin ligt. Zo vormt […]

Lees meer

Privé putting green Huizen

Bij een woning in Huizen hebben we deze kunstgras putting green in de achtertuin aangelegd. De putting green is voorzien van vier holes, en er is gebruik gemaakt van kort golf-kunstgras. Om de holes heen hebben we kunstgras met een langere spriet aangelegd, dat een afscheiding vormt voor de holes en waardoor het geheel mooi […]

Lees meer

Golf & Countryclub de Tongelreep, Eindhoven

Bij een Golf & Countryclub de Tongelreep hebben we deze afslagplaats aangelegd. De kunstgras afslagplaats is bij binnenkomst meteen te zien als je richting de golfbanen loopt en geeft, vanwege het kleurbehoud, een nette en onderhouden uitstraling af. Het kunstgras vormt daarnaast een effen ondergrond, dat zeer geschikt is voor het afslaan (al dan niet […]

Lees meer

Putting Green Hilversum

Voor ons putting green projecten gebruiken we de kustgras ‘Golf’ en ‘Green’ en dit is speciaal ontwikkeld voor (privé) puttinggreens. Zo kunnen we een juiste afscheiding maken voor het gedeelte waar de hole zich bevindt en fringe. Beide types hebben een poolhoogte van 14mm GolfDoor zijn korte en gekrulde vezel is het product uitermate geschikt […]

Lees meer

Golfplaza Rijswijk

Op dit moment hebben we prettige samenwerking met Golfplaza. Enkele jaren terug zijn de eerste contacten gelegd tussen Sports & Playgrass en Golfplaza. In eerste instantie kregen we enkel een order voor het leveren van kleine afslagmatjes (T-Grass) voor thuisgebruik. Vanaf dat moment is een prettige samenwerking ontstaan met Golfplaza. Het is niet alleen bij […]

Lees meer

Putting Green Ziggo Sport

Een mooi project op een mooie bekende locatie. Op het Mediapark in Hilversum realiseerden wij de allereerste kunstgras putting green. Een ware blikvanger voor het hoofdkantoor van TV-zender Ziggo Sport. Dit alles ter ere van het afscheid van de directeur dit het merk Ziggo Sport jarenlang op de kaart heeft gezet. We konden het dan […]

Lees meer

Golfclub de Haar Utrecht

In opdracht van Dutch Golf Supplies mochten wij een mooi project realiseren bij Golfclub de Haar in Utrecht. Naast deze mooie putting green van ruim honderd vierkante meter, legden we ook een stuk decoratiegras en drie nieuwe teelines aan. Flinke investeringen dus, maar deze vereniging kan er weer voor jaren tegenaan!

Lees meer

Bavel

Deze golfliefhebber wilde graag een eigen kunstgras Putting green in de tuin. Wij  realiseerden een green met twee holes, vastgelegd aan de donkere fringe. Aan de techniek en de korte slagen werken kan nu gewoon thuis op elke gewenst moment van de dag!

Lees meer

Kunstgras putting green Zeist

In Zeist hebben wij in de tuin een putting green gerealiseerd van 60 m2. Wij hebben daarvoor het kunstgras Green gebruikt met rondom een fringe van landscaping.

Lees meer

Kunstgras privé golfbaan Leerdam

Naast het woonhuis van deze fanatieke golfer in Leerdam hebben wij een kunstgras Putting green aangelegd. Ons speciale kunstgras Golfgreen (15 mm)  heeft de perfecte snelheid voor het putten en ligt er altijd bespeelbaar bij.

Lees meer

Kunstgras indoor golf Golfplaza Rijswijk

Bij de winkel Golfplaza in Rijswijk hebben wij een vernieuwde kunstgras afslagkooi aangelegd waar klanten diverse golfclubs kunnen uitproberen! Ook hebben wij de vloer van de kleedkamers voorzien van kunstgras.

Lees meer

Putting Green Vlissingen

In Vlissingen hebben wij in een achtertuin een kunstgras Putting Green gemaakt. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van twee verschillende soorten kunstgras.  Het golfgebied wordt daarmee verduidelijkt. Verder zijn de golfcups door ons geplaatst en hebben wij de onderbouw verzorgd.

Lees meer

A-kwaliteit kunstgras voor putting greens

Wij bieden de volgende twee typen kunstgras aan: Golf Pro en Green Pro. Beide typen kunstgras zijn speciaal ontwikkeld voor een putting green. Het verschil tussen beide kunstgrasmatten zit in het stekental. De Green Pro heeft namelijk een hoger stekental dan de Golf Pro. De Green Pro haalt een stimpsnelheid van 8,5 – 9,0 en de Golf Pro 7,5 – 8,0. Dit betekent dat de kunstgrasmat van de Green Pro meer kunstgrasvezels heeft wat zorgt voor een betere stimpsnelheid.

Kunstgras is een ideaal materiaalsoort om toe te passen voor de green en fringe. Hieronder vind je de voordelen van kunstgras op putting greens:

Locaties kunstgras putting green

Een kunstgras putting green biedt veel flexibiliteit wat betreft locaties waar het kan worden aangelegd, waardoor golfers het hele jaar door kunnen genieten van hun golfervaring. Voor buitenlocaties is het essentieel om te kiezen voor een vlakke en goed gedraineerde ondergrond, omdat dit de basis vormt voor een succesvolle en duurzame putting green. Een deel van de tuin kan worden omgetoverd tot een groen oase van golfplezier, waarbij de putting green naadloos wordt geïntegreerd in het bestaande landschap. Een kunstgras putting green op een patio is ook een uitstekende optie, waardoor je op een compacte ruimte kunt genieten van korte golfspelletjes.

Voor woningen met een dakterras biedt een kunstgras putting green een geweldige toevoeging aan de buitenruimte, waardoor je kunt genieten van het prachtige uitzicht terwijl je je putt vaardigheden verbetert. Het creëren van een putting green op een dakterras vereist speciale aandacht voor gewichtsbeperkingen en het waarborgen van een veilige en stabiele ondergrond.

Indoor putting greens zijn perfect voor golfliefhebbers die in alle weersomstandigheden willen oefenen. Een speciaal ingerichte ruimte in huis, zoals een serre, een zolderruimte of een extra kamer, kan omgetoverd worden tot een intieme en privé-putting green. Als er ruimte beschikbaar is, kunnen garages ook worden omgevormd tot een inspirerende golfzone, waar golfers zich kunnen terugtrekken voor een spelletje golf zonder zich zorgen te maken over weersomstandigheden.

Voor sportcentra, golfwinkels en horecagelegenheden biedt het aanleggen van een indoor putting green een waardevolle toevoeging aan de faciliteiten. Hier kunnen klanten hun golfvaardigheden testen of ontspannen met een leuke golfactiviteit.

De aanleg van een kunstgras putting green

Door onze jarenlange ervaring met kunstgras en de aanleg van een kunstgras putting green helpen wij je graag met een passend advies. Wij vinden het belangrijk dat de kunstgras putting green geheel naar jouw wens wordt gelegd (uiteraard met een gezonde dosis advies vanuit ons). Iedere klant en golfer heeft namelijk zijn eigen wensen bij de aanleg van een kunstgras putting green: wél of geen glooiingen, mogelijkheden voor lange of juist korte putts en een brede natuurlijke fringe of juist méér green. Om aan deze wensen te voldoen, is voor ons de input vanuit de klant van essentieel belang. Tijdens een bezichtiging op locatie worden al deze zaken doorgesproken en grofweg in kaart gebracht. Op de dag van uitvoering wordt met je de exacte maten, vorm en locatie van de golfcups afgestemd.

Voor een juist resultaat van de kunstgras putting green is een goede onderbouw van groot belang. Wij werken met een sporttechnische laag. Deze zorgt voor een goede compacte en stabiele ondergrond. Bij gebruik van bijvoorbeeld alleen een onderlaag van zand, riskeer je verzakkingen en kuilen wat ten koste gaat van het gebruik en het speelplezier van de putting green.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Indoor kunstgras putting greens

We zijn niet alleen bedreven in het aanleggen van kunstgras putting greens in achtertuinen en bedrijfsomgevingen, maar hebben we ook ruime ervaring met het creëren van indoor putting greens. Onze expertise reikt verder dan buitenomgevingen, wat blijkt uit onze succesvolle samenwerkingen met Golf Megashops van Golfplaza, waar we indoor putting greens hebben aangelegd. Deze professionele indoor greens bieden het winkelend publiek de mogelijkheid om verschillende putters te testen en hun golfvaardigheden te verbeteren.

Niet alleen voor commerciële klanten, maar ook voor particuliere klanten kunnen we op maat gemaakte indoor kunstgras putting greens creëren. Of het nu gaat om een kleine ruimte of een speciaal daarvoor ingerichte golfhoek, we kunnen een indoor putting green ontwerpen die naadloos aansluit bij de beschikbare ruimte en voldoet aan de persoonlijke wensen en behoeften. Onze indoor putting greens zijn gemaakt van hoogwaardig kunstgras dat dezelfde eigenschappen biedt als natuurlijk gras, wat zorgt voor een realistische golfervaring. Met aandacht voor detail en vakmanschap zorgen we voor een perfecte afwerking van de indoor putting greens, waarbij we streven naar een professionele en esthetisch aantrekkelijke uitstraling.

Voordelen kunstgras putting green in je tuin

Een kunstgras putting green in je tuin biedt talloze voordelen voor liefhebbers van golf en voor iedereen die zijn of haar puttvaardigheden wil verbeteren. Met een kunstgras putting green creëer je een ideale oefenruimte voor het perfectioneren van je golftechniek, recht in je eigen achtertuin. Het hoogwaardige kunstgras dat wordt gebruikt voor onze putting greens is speciaal ontworpen om dezelfde eigenschappen te bieden als een natuurlijke green, zoals een consistente rol, de juiste snelheid en een realistisch gevoel bij het putten.

Een kunstgras putting green vereist minimaal onderhoud, in tegenstelling tot natuurlijk gras, waarbij regelmatig maaien en sproeien noodzakelijk zijn. Dit betekent dat je meer tijd kunt besteden aan het verbeteren van je golfspel en minder tijd aan tuinonderhoud. Bovendien biedt een kunstgras putting green het voordeel van het hele jaar door bespeelbaar zijn. Ongeacht het seizoen of de weersomstandigheden kun je blijven oefenen en plezier beleven aan je persoonlijke putting green.

Met onze expertise in kunstgras en onze ervaring in het aanleggen van putting greens zorgen we ervoor dat je een kwalitatief hoogwaardige en duurzame oefenruimte krijgt die perfect aansluit bij jouw behoeften. Met een kunstgras putting green in je tuin ben je verzekerd van een geweldige golfervaring, dicht bij huis, en kun je je putt vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Kosten kunstgras putting green

De kosten voor een kunstgras putting green variëren afhankelijk van verschillende factoren. Belangrijke overwegingen zijn onder andere de gewenste afmetingen van de putting green, het type kunstgras dat je kiest voor de green en de fringe, en eventuele toebehoren die je wilt toevoegen. Bij Sports & Playgrass helpen we je graag bij het realiseren van jouw droom putting green. Via ons offerteformulier kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op om alle details en wensen te bespreken, zodat we een passende offerte op maat kunnen maken. Met onze expertise in kunstgras en ervaring in het aanleggen van putting greens, streven we ernaar om een hoogwaardige en op maat gemaakte putting green te realiseren die perfect aansluit bij jouw behoeften en budget.

Ook interessant: golf kunstgras en midgetgolfbaan aanleggen.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy