Sports&Playgrass
Putting green

Putting green

Droom je ook van een kunstgras putting green thuis? Wij helpen je graag met het realiseren van deze droom zodat je het gehele jaar door kunt blijven oefenen. Kunstgras voor golf kun je op allerlei manieren toepassen. Eén van deze toepassingen is het aanleggen van een privé putting green. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij geheel naar wens, van A tot Z voor je een putting green aanleggen. Wij beschikken over meerdere ervaren aanlegteams en de nodige machines waardoor wij ook diverse grondwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Naast de aanleg van de putting green kunnen wij ook de juiste benodigde toebehoren aanbieden zodat je je nieuwe putting green direct na oplevering kunt gebruiken.

A-kwaliteit kunstgras
Wij bieden de volgende twee typen kunstgras aan: Golf Pro en Green Pro. Beide typen kunstgras zijn speciaal ontwikkeld voor een putting green. Het verschil tussen beide kunstgrasmatten zit in het stekental. De Green Pro heeft namelijk een hoger stekental. De Green Pro haalt een stimpsnelheid van 8,5 – 9,0 en de Golf Pro 7,5 – 8,0. Dit betekent dat de kunstgrasmat van de Green Pro meer kunstgrasvezels heeft wat zorgt voor een betere stimpsnelheid.

Kunstgras is een ideaal materiaalsoort om toe te passen voor de green en fringe. Hieronder vindt je de voordelen:

Putting Green Hilversum

Voor ons putting green projecten gebruiken we de kustgras ‘Golf’ en ‘Green’ en dit is speciaal ontwikkeld voor (privé) puttinggreens. Zo kunnen we een juiste afscheiding maken voor het gedeelte waar de hole zich bevindt en fringe. Beide types hebben een poolhoogte van 14mm GolfDoor zijn korte en gekrulde vezel is het product uitermate geschikt […]

Lees meer

Golfplaza Rijswijk

Op dit moment hebben we prettige samenwerking met Golfplaza. Enkele jaren terug zijn de eerste contacten gelegd tussen Sports & Playgrass en Golfplaza. In eerste instantie kregen we enkel een order voor het leveren van kleine afslagmatjes (T-Grass) voor thuisgebruik. Vanaf dat moment is een prettige samenwerking ontstaan met Golfplaza. Het is niet alleen bij […]

Lees meer

Putting Green Ziggo Sport

Een mooi project op een mooie bekende locatie. Op het Mediapark in Hilversum realiseerden wij de allereerste kunstgras putting green. Een ware blikvanger voor het hoofdkantoor van TV-zender Ziggo Sport. Dit alles ter ere van het afscheid van de directeur dit het merk Ziggo Sport jarenlang op de kaart heeft gezet. We konden het dan […]

Lees meer

Golfclub de Haar Utrecht

In opdracht van Dutch Golf Supplies mochten wij een mooi project realiseren bij Golfclub de Haar in Utrecht. Naast deze mooie putting green van ruim honderd vierkante meter, legden we ook een stuk decoratiegras en drie nieuwe teelines aan. Flinke investeringen dus, maar deze vereniging kan er weer voor jaren tegenaan!

Lees meer

Bavel

Deze golfliefhebber wilde graag een eigen kunstgras Putting green in de tuin. Wij  realiseerden een green met twee holes, vastgelegd aan de donkere fringe. Aan de techniek en de korte slagen werken kan nu gewoon thuis op elke gewenst moment van de dag!

Lees meer

Kunstgras putting green Zeist

In Zeist hebben wij in de tuin een putting green gerealiseerd van 60 m2. Wij hebben daarvoor het kunstgras Green gebruikt met rondom een fringe van landscaping.

Lees meer

Kunstgras privé golfbaan Leerdam

Naast het woonhuis van deze fanatieke golfer in Leerdam hebben wij een kunstgras Putting green aangelegd. Ons speciale kunstgras Golfgreen (15 mm)  heeft de perfecte snelheid voor het putten en ligt er altijd bespeelbaar bij.

Lees meer

Kunstgras indoor golf Golfplaza Rijswijk

Bij de winkel Golfplaza in Rijswijk hebben wij een vernieuwde kunstgras afslagkooi aangelegd waar klanten diverse golfclubs kunnen uitproberen! Ook hebben wij de vloer van de kleedkamers voorzien van kunstgras.

Lees meer

Putting Green Vlissingen

In Vlissingen hebben wij in een achtertuin een kunstgras Putting Green gemaakt. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van twee verschillende soorten kunstgras.  Het golfgebied wordt daarmee verduidelijkt. Verder zijn de golfcups door ons geplaatst en hebben wij de onderbouw verzorgd.

Lees meer

Kunstgras Putting green Veghel

Een kunstgras Putting green is niet alleen geschikt voor thuisgebruik! Bij een advocatenkantoor in Veghel hebben wij diverse  Putting greens aangelegd in de tuin van het kantoor. Bij drukke dagen kunnen de medewerkers even voor een moment hun gedachten verzetten en een balletje slaan!

Lees meer

Kunstgras putting green thuis Maasland

In Maasland hebben wij een gedeelte van een privétuin een mini metamorfose gegeven. Wij hebben hier een kunstgras putting green thuis aangelegd met rondom een fringe. De beperkte ruimte vormt voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen wij ook in een tuin van maar enkele m² groot een mooie kunstgras putting green realiseren.

Lees meer

Kunstgras putting green Texel

Op Texel hebben wij deze prachtige kunstgras putting green gerealiseerd in de tuin van een klant. De green is met natuurlijke vormen ingesneden en rondom is een Fringe aangelgd van landscaping kunstgras. Dit zorgt voor een prachtige, natuurlijk uitstraling en optimaal speelplezier!

Lees meer

Kunstgras Putting green Diepenveen

Op de Sallandse golfclub in Diepenveen hebben wij voor de golfpro een kunstgras Putting green aangelegd en deze is zeer geschikt om trainingen op te geven.

Lees meer

Kunstgras Putting green Woerden

In Woerden hebben wij een kunstgras Putting green aangelegd. Deze bestaat uit kortpolig kunstgras voor de green met een fringe van landscaping kunstgras rondom.

Lees meer

Footgolf Parcours Zeist

In opdracht van Dutch Golf Supplies hebben we op de KNVB campus in Zeist een footgolf parcours aangelegd. Alle aftrap plaatsen zijn voorzien van 2 x 2 meter kunstgras. Daarnaast zijn er ook twee unstgras Putting greens aangelegd.

Lees meer

Kunstgras Putting Green Tilburg

Voor een huishouden in Tilburg mochten we deze prachtige kunstgras Putting Green aanleggen. De oppervlakte bedraagt 88 m2 en is inclusief verschillende holes met cups en vlaggen. Dit huishouden is er helemaal klaar voor!

Lees meer

Kunstgras Putting Green Tilburg

In Tilburg hebben wij deze kunstgras privé Putting green met glooiing, drie holes en een natuurlijke fringe mogen aanleggen.

Lees meer

Kunstgras Putting green in de achtertuin

Voor vele golfliefhebbers een droom, voor deze klant werkelijkheid. Een eigen kunstgras Putting green in de achtertuin! Wij legden een mooie lange strook kunstgras aan zodat er ook thuis met de techniek geoefend kan worden. Met 5 holes moet dat prima gaan lukken.

Lees meer

Kunstgras Putting green Bergambacht

Op deze prachtige plek aan het water realiseerden wij voor een klant een kunstgras privé Putting green. De kunstgras green is omringt met een hoger type landscaping kunstgras als fringe. Omdat de klant binnenkort ook nog een trampoline wil gaan plaatsen hebben we de fringe met een ronde kantopsluiting aangelegd.  Nu kunnen ze genietend van […]

Lees meer

Kunstgras Putting green Alkmaar

De droom van deze golfliefhebber in Alkmaar is werkelijkheid geworden. Wij hebben een kunstgras Putting green met drie holes met fringe om vanaf te kunnen chippen aangelegd.

Lees meer

Kunstgras Putting Green Naarden

Een echte golfliefhebber kan tegenwoordig niet meer zonder een kunstgras Putting green in de tuin. Zo ook deze particulier in Naarden niet. De kunstgras green is voorzien van 3 holes, fringe en shockpads. Optimale omstandigheden om aan de techniek en handicap te werken!

Lees meer

Aanleg putting green in de tuin
Door onze jarenlange ervaring met kunstgras en de aanleg van een putting green helpt Sports & Playgrass je graag met een passend advies. Wij vinden het belangrijk dat de kunstgras putting green geheel naar je wens wordt uitgevoerd. Iedere klant en golfer heeft namelijk zijn eigen wensen bij de aanleg van een kunstgras putting green. Wél of geen glooiingen, mogelijkheden voor lange of juist korte putts en een brede natuurlijke fringe of juist méér green. Om aan deze wensen te voldoen, is voor ons de input vanuit de klant van essentieel belang. Tijdens een bezichtiging op locatie worden al deze zaken doorgesproken en grofweg in kaart gebracht. Op de dag van uitvoering wordt met je de exacte maten, vorm en locatie van de golfcups afgestemd.

Voor een juist resultaat is een goede onderbouw van groot belang. Wij werken met een sporttechnische laag. Deze zorgt voor een goede compacte en stabiele ondergrond. Bij gebruik van bijvoorbeeld alleen een onderlaag van zand, riskeer je verzakkingen en kuilen wat ten koste gaat van het gebruik en het speelplezier van de putting green.

Putting green indoor
Naast de aanleg van een putting green in de achtertuin hebben wij ook ervaring met de aanleg van een putting green indoor. Voor verschillende Golf Megashops van Golfplaza hebben wij een putting green indoor aangelegd. Deze worden gebruikt door het winkelend publiek om verschillende putters te kunnen testen. Uiteraard kunnen we ook een putting green indoor aanleggen voor particuliere klanten.

Wat kost een kunstgras putting green?
De prijs van een kunstgras putting green is afhankelijk van meerdere factoren zoals de afmeting en welk type kunstgras je kiest voor de green en fringe en de eventuele hoeveelheid toebehoren. Wij helpen je graag bij het realiseren van je droom putting green. Vraag via ons offerteformulier geheel vrijblijvend een offerte op. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op. Door het bespreken van de details en al je wensen kunnen wij een passende offerte maken.

Altijd de scherpste prijs, all in
Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant
Enkel gecertificeerde en veilige producten
Aanleg door professionele vakmensen
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy