Kunstgras putting green

Met een kunstgras putting green speelt u golf in uw tuin op ieder gewenst tijdstip. Het is zeer geschikt voor de échte liefhebbers van het spelletje golf. Omdat de gemiddelde golfer géén natuurtalent is, dient u vlieguren te maken om een bepaald niveau te bereiken. Toch is deze tijd er lang niet altijd door al onze verplichtingen in het dagelijkse leven. In dit geval biedt een kunstgras putting green thuis in uw tuin dé ideale oplossing. Op elk gewenst moment van de dag kunt u zichzelf verbeteren en werken aan uw korte slagen. Benieuwd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Sports & Playgrass.

Golf oefenen in de tuin

Kunstgras biedt veel voordelen voor u thuis. Zo hoeft u in tegenstelling tot natuurgras nauwelijks onderhoud te plegen. Het maaien en sproeien bij een kunstgras green behoort absoluut tot het verleden. Daarnaast is er geen enkel moment in het jaar dat u niet uw favoriete golfspelletje kunt spelen. Kunstgras is onafhankelijk van het weer en verkeert altijd in top conditie, waardoor u thuis kunt trainen onder ideale omstandigheden.

Laat Sports & Playgrass uw putting green maken

Hedendaags zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in het aanleggen van kunstgras sport- en speelvelden. Kiest u voor Sports & Playgrass? Dan kunt u rekenen op:

  • Een scherpe prijs;
  • Hoge kwaliteit kunstgras;
  • Een gecertificeerd én veilig product.

Kunstgras putting green thuis kopen

U wilt een kunstgras putting green, maar hoe gaan wij dat voor u realiseren? Als eerste dient u een offerteaanvraag in via onze website. Vervolgens komen wij bij u langs om uw wensen en eisen te bespreken. Als wij dit duidelijk in kaart hebben gebracht, ontvangt u van ons een scherpe offerte op maat. Gaat u akkoord? Dan plannen wij een afspraak in om het kunstgras te komen leggen. Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Bekijk onze kunstgrasprojecten

Hieronder vindt u een aantal golfprojecten die door ons zijn gerealiseerd. Meer kunstgras golfbanen vindt u op onze referentiepagina.

Putting Green Vlissingen

Putting Green Vlissingen

Kunstgras Putting Green Naarden

Kunstgras Putting Green Naarden

12 kunstgras Putting greens Didam

12 kunstgras Putting greens Didam

Kunstgras Putting green Bavel

Kunstgras Putting green Bavel

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.