Sports&Playgrass
Kunstgras putting green

Kunstgras putting green

Droom je ook van een kunstgras putting green bij jou thuis in de tuin? Wij helpen je graag met het realiseren van deze droom. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij geheel naar wens, van A tot Z voor je een kunstgras putting green aanleggen. Wij beschikken over meerdere ervaren aanlegteams en de nodige machines waardoor wij ook diverse grondwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Naast de aanleg van de putting green, kunnen wij ook de juiste benodigde toebehoren aanbieden zodat je je nieuwe putting green direct na oplevering kunt gebruiken! Wij hebben ondertussen al enorm veel kunstgras putting greens aangelegd door heel Nederland, zowel voor particulieren als bedrijven.

Golf is een populaire sport en we zien de vraag naar een eigen kunstgras putting green voor golf in de tuin stijgen. Steeds meer mensen vragen naar de mogelijkheden. Natuurgras is vaak geen optie vanwege het intensieve gebruik. Kunstgras is daarentegen uitermate geschikt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een kunstgras putting green? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met je op. Bekijk ook eens hieronder onze gerealiseerde kunstgras putting greens door heel Nederland.

Putting Green Hilversum

Voor ons putting green projecten gebruiken we de kustgras ‘Golf’ en ‘Green’ en dit is speciaal ontwikkeld voor (privé) puttinggreens. Zo kunnen we een juiste afscheiding maken voor het gedeelte waar de hole zich bevindt en fringe. Beide types hebben een poolhoogte van 14mm GolfDoor zijn korte en gekrulde vezel is het product uitermate geschikt […]

Lees meer

Golfplaza Rijswijk

Op dit moment hebben we prettige samenwerking met Golfplaza. Enkele jaren terug zijn de eerste contacten gelegd tussen Sports & Playgrass en Golfplaza. In eerste instantie kregen we enkel een order voor het leveren van kleine afslagmatjes (T-Grass) voor thuisgebruik. Vanaf dat moment is een prettige samenwerking ontstaan met Golfplaza. Het is niet alleen bij […]

Lees meer

Putting Green Ziggo Sport

Een mooi project op een mooie bekende locatie. Op het Mediapark in Hilversum realiseerden wij de allereerste kunstgras putting green. Een ware blikvanger voor het hoofdkantoor van TV-zender Ziggo Sport. Dit alles ter ere van het afscheid van de directeur dit het merk Ziggo Sport jarenlang op de kaart heeft gezet. We konden het dan […]

Lees meer

Golfclub de Haar Utrecht

In opdracht van Dutch Golf Supplies mochten wij een mooi project realiseren bij Golfclub de Haar in Utrecht. Naast deze mooie putting green van ruim honderd vierkante meter, legden we ook een stuk decoratiegras en drie nieuwe teelines aan. Flinke investeringen dus, maar deze vereniging kan er weer voor jaren tegenaan!

Lees meer

Bavel

Deze golfliefhebber wilde graag een eigen kunstgras Putting green in de tuin. Wij  realiseerden een green met twee holes, vastgelegd aan de donkere fringe. Aan de techniek en de korte slagen werken kan nu gewoon thuis op elke gewenst moment van de dag!

Lees meer

Kunstgras putting green Zeist

In Zeist hebben wij in de tuin een putting green gerealiseerd van 60 m2. Wij hebben daarvoor het kunstgras Green gebruikt met rondom een fringe van landscaping.

Lees meer

Kunstgras privé golfbaan Leerdam

Naast het woonhuis van deze fanatieke golfer in Leerdam hebben wij een kunstgras Putting green aangelegd. Ons speciale kunstgras Golfgreen (15 mm)  heeft de perfecte snelheid voor het putten en ligt er altijd bespeelbaar bij.

Lees meer

Kunstgras indoor golf Golfplaza Rijswijk

Bij de winkel Golfplaza in Rijswijk hebben wij een vernieuwde kunstgras afslagkooi aangelegd waar klanten diverse golfclubs kunnen uitproberen! Ook hebben wij de vloer van de kleedkamers voorzien van kunstgras.

Lees meer

Putting Green Vlissingen

In Vlissingen hebben wij in een achtertuin een kunstgras Putting Green gemaakt. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van twee verschillende soorten kunstgras.  Het golfgebied wordt daarmee verduidelijkt. Verder zijn de golfcups door ons geplaatst en hebben wij de onderbouw verzorgd.

Lees meer

Kunstgras Putting green Veghel

Een kunstgras Putting green is niet alleen geschikt voor thuisgebruik! Bij een advocatenkantoor in Veghel hebben wij diverse  Putting greens aangelegd in de tuin van het kantoor. Bij drukke dagen kunnen de medewerkers even voor een moment hun gedachten verzetten en een balletje slaan!

Lees meer

Kunstgras putting green thuis Maasland

In Maasland hebben wij een gedeelte van een privétuin een mini metamorfose gegeven. Wij hebben hier een kunstgras putting green thuis aangelegd met rondom een fringe. De beperkte ruimte vormt voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen wij ook in een tuin van maar enkele m² groot een mooie kunstgras putting green realiseren.

Lees meer

Kunstgras putting green Texel

Op Texel hebben wij deze prachtige kunstgras putting green gerealiseerd in de tuin van een klant. De green is met natuurlijke vormen ingesneden en rondom is een Fringe aangelgd van landscaping kunstgras. Dit zorgt voor een prachtige, natuurlijk uitstraling en optimaal speelplezier!

Lees meer

A-kwaliteit kunstgras voor putting greens

Wij bieden de volgende twee typen kunstgras aan: Golf Pro en Green Pro. Beide typen kunstgras zijn speciaal ontwikkeld voor een putting green. Het verschil tussen beide kunstgrasmatten zit in het stekental. De Green Pro heeft namelijk een hoger stekental dan de Golf Pro. De Green Pro haalt een stimpsnelheid van 8,5 – 9,0 en de Golf Pro 7,5 – 8,0. Dit betekent dat de kunstgrasmat van de Green Pro meer kunstgrasvezels heeft wat zorgt voor een betere stimpsnelheid.

Kunstgras is een ideaal materiaalsoort om toe te passen voor de green en fringe. Hieronder vind je de voordelen van kunstgras op putting greens:

De aanleg van een kunstgras putting green

Door onze jarenlange ervaring met kunstgras en de aanleg van een kunstgras putting green helpen wij je graag met een passend advies. Wij vinden het belangrijk dat de kunstgras putting green geheel naar jouw wens wordt gelegd (uiteraard met een gezonde dosis advies vanuit ons). Iedere klant en golfer heeft namelijk zijn eigen wensen bij de aanleg van een kunstgras putting green: wél of geen glooiingen, mogelijkheden voor lange of juist korte putts en een brede natuurlijke fringe of juist méér green. Om aan deze wensen te voldoen, is voor ons de input vanuit de klant van essentieel belang. Tijdens een bezichtiging op locatie worden al deze zaken doorgesproken en grofweg in kaart gebracht. Op de dag van uitvoering wordt met je de exacte maten, vorm en locatie van de golfcups afgestemd.

Voor een juist resultaat van de kunstgras putting green is een goede onderbouw van groot belang. Wij werken met een sporttechnische laag. Deze zorgt voor een goede compacte en stabiele ondergrond. Bij gebruik van bijvoorbeeld alleen een onderlaag van zand, riskeer je verzakkingen en kuilen wat ten koste gaat van het gebruik en het speelplezier van de putting green.

Klantervaringen

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Indoor kunstgras putting greens

Naast de aanleg van een putting green in de achtertuin of voor op jouw bedrijf, hebben wij ook ervaring met de aanleg van indoor putting greens. Voor verschillende Golf Megashops van Golfplaza hebben wij een indoor putting greens aangelegd. Deze worden gebruikt door het winkelend publiek om verschillende putters te kunnen testen. Uiteraard kunnen we ook een indoor putting green aanleggen voor particuliere klanten.

Kosten kunstgras putting green

De prijs van een kunstgras putting green is afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan de afmeting, welk type kunstgras je kiest voor de green en fringe en de eventuele hoeveelheid toebehoren. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw droom kunstgras putting green. Vraag via ons offerteformulier geheel vrijblijvend een offerte op. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op. Door het bespreken van de details en al je wensen kunnen wij een passende offerte maken.

Ook interessant: golf kunstgras en midgetgolfbaan aanleggen.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy