Bedrijfsprofiel Sports & Playgrass

Wij zijn ervaren in kunstgras

Sports & Playgrass is een jong en dynamisch bedrijf dat wordt gerund door twee eveneens jonge ondernemers, Mark en Tobi. Het aanlegteam heeft al ruim zeven jaar ervaring in kunstgras. Met de aanleg van kunstgras voor sport- en speltoepassingen zoals bijvoorbeeld trapveldjes, speeltuinen en sportvelden maken wij de wereld een stukje groener!

Binnen onze organisatie heerst een enorme passie voor kunstgras. Zowel ons commerciële team als aanlegteam gaat vol overgave voor een prachtig eindresultaat. Wij gaan pas naar huis als de opdrachtgever tevreden is. Iedereen binnen de organisatie levert hier een bijdrage aan.

De volgende kernwaarden hebben wij hoog in het vaandel staan:

Servicegerichtheid

Wanneer u een aanvraag doet via onze website, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Het liefst komen wij vervolgens op locatie langs om de wensen van de klant door te nemen. Wanneer dit in kaart is gebracht brengen wij op korte termijn een offerte uit. De offerte wordt stap voor stap opgebouwd, zodat u exact weet waar de verschillende kosten vandaan komen. Deze transparante werkwijze wordt door de meeste opdrachtgevers als zeer prettig ervaren.

Als u akkoord gaat met de offerte plannen we direct de definitieve aanlegdatum in. Wij zijn erg flexibel en werken – indien gewenst – ook op zaterdag. Hierdoor kunnen we altijd op zeer korte termijn een passende datum vinden.

Het project wordt gerealiseerd door ons vakkundige aanlegteam. Wanneer u tijdens de aanleg vragen en/of opmerkingen heeft, staan onze professionals u graag te woord. Het project wordt na afronding samen met de opdrachtgever opgeleverd. Zo weten we dat de klant tevreden is en overhandigen we ook direct het garantiecertificaat.

Veiligheid

Wij streven naar veiligheid tijdens de aanleg, maar zeker ook naar veiligheid voor de gebruikers van onze kunstgrasvelden. We gebruiken dan ook enkel producten die veilig zijn voor mens, dier en milieu.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jong en oud veilig en verantwoord kan sporten en spelen. Wanneer u kiest voor ons ,verzorgen wij een compleet veilige speelomgeving. Onder aanwezige speeltoestellen plaatsen wij valdemping van gerecycled rubber, deze vangt een onverhoopte val van iedere hoogte op. Verder verzorgen wij ook het hekwerk rondom uw sportveld of speelterrein, om de veiligheid van de gebruikers en omstanders nog verder te waarborgen.

Vernieuwing

Ieder project vraag om een andere invulling en een specifieke beoordeling. Wilt u voor uw project iets anders dan gebruikelijk of heeft u een innovatief idee? Ons team denkt graag met u mee. Vanaf de ontwerpfase tot de uitvoering en oplevering van het project zijn wij betrokken. De mogelijkheden met ons kunstgras zijn legio, aarzel dan ook niet om uw ideeën aan ons voor te leggen.

Betrokkenheid

Sports & Playgrass hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Bij iedere aanvraag, groot of klein, komen wij op locatie langs voor een stukje advies. Alleen tijdens een persoonlijke afspraak kunnen we de situatie beoordelen en uitleggen welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Tegenover de klant zijn wij altijd eerlijk over de mogelijkheden, maar zeker ook over de beperkingen van ons kunstgras. Wij geloven in een transparante, langdurige samenwerking.

Recente referentie projecten

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

Kunstgras privé sportveld Schijndel

Kunstgras privé sportveld Schijndel

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

Alle projecten bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.