Over Sports & Playgrass

Sports & Playgras is uw partner voor de aanleg van kunstgras sport- en speelvelden.

Sports & Playgrass is een jong en dynamisch bedrijf. Het wordt gerund door Mark Verhagen en Tobi Pennings. Twee jonge ambitieuze ondernemers. Wij werken met meerdere eigen aanlegteams. De teams hebben jarenlange ervaring met de installatie van kunstgras. Daardoor kunnen wij de gewenste kwaliteit waarborgen. Wij werken in Nederland en België in opdracht van zowel particulieren als bedrijven. Met de aanleg van bijvoorbeeld kunstgras  trapveldjes, speeltuinen en sportvelden maken wij ook de wereld een stukje groener! Kunstgras zorgt namelijk voor een blijvende groene uitstraling.

Binnen het bedrijf heerst al vele jaren een enorme passie voor kunstgras. Bij ieder project streven wij naar het beste eindresultaat. Daardoor hebben wij al vele projecten voor tevreden klanten opgeleverd. Wij gaan namelijk pas naar huis als de klant of opdrachtgever tevreden is. Iedereen binnen de organisatie draagt hiervoor zijn steentje bij.

De volgende kernwaarden hebben wij bij Sports & Playgrass hoog in het vaandel staan:

Servicegerichtheid

Zodra wij een offerte aanvraag binnen krijgen, nemen wij contact met u op. Wij bespreken dan met u alle wensen en de huidige situatie. Sports & Playgrass kan ook bij u op locatie langs komen om de wensen door te nemen. Wanneer alles in kaart is gebracht, brengen wij zo snel mogelijk een offerte uit. De offerte wordt stap voor stap opgebouwd. Vanuit onze opdrachtgevers krijgen wij vaak te horen, dat onze transparante werkwijze als zeer prettig wordt ervaren.

Zodra wij akkoord hebben op de offerte, wordt direct met de klant in overleg een aanlegdatum ingepland. Wij zijn erg flexibel en werken – indien gewenst – ook op zaterdag. Hierdoor kunnen we altijd op zeer korte termijn een passende datum vinden.

Het project wordt tot slot gerealiseerd door één van ons vakkundige aanlegteams. Wanneer u tijdens de aanleg nog vragen en/of opmerkingen heeft, staan deze  professionals u ook graag te woord. Het project wordt altijd na afronding samen met de opdrachtgever opgeleverd. Zo weten wij zeker dat de klant tevreden is en overhandigen we daarna ook direct het garantiecertificaat.

Veiligheid

In ons werk vinden wij veiligheid een belangrijk aspect. Wij streven niet alleen tijdens de aanleg naar veiligheid. Dit vinden wij ook een belangrijk aspect voor de gebruikers van onze kunstgrasvelden. Wij werken daarom alleen maar met veilige producten voor zowel mensen, dieren en als ook het milieu.

Bij ons kunt u een project van A tot Z laten uitvoeren. Bij speeltoestellen plaatsen wij valdemping van gerecycled rubber. Met valdemping wordt bijvoorbeeld een onverhoopte val van een speeltoestel opgevangen. Verder installeren wij bijvoorbeeld ook het hekwerk rondom een sportveld of speelterrein. Dit doen wij om de veiligheid van de gebruikers en omstanders nog verder te waarborgen.

Vernieuwing

Ieder project vraag om een andere invulling. Wilt u voor uw project iets anders dan gebruikelijk? Of heeft u een innovatief idee? Ons team denkt graag met u mee. Vanaf de ontwerpfase tot aan de uitvoering en oplevering zijn wij betrokken bij het project. Verder zijn de mogelijkheden met kunstgras eindeloos. Want kunstgras is leverbaar in diverse kleuren, vormen of figuren en tevens maken wij kunstgras logo’s op maat. Aarzel zeker niet om uw ideeën met ons te bespreken. Met onze jarenlange ervaring zijn wij u graag van dienst.

Betrokkenheid

Sports & Playgrass hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Bij iedere aanvraag komen wij daarom graag langs op locatie voor een persoonlijk advies. Op locatie kunnen wij de situatie ook beter beoordelen. Bovendien geven wij  advies over de benodigde werkzaamheden.

Tegenover onze klanten zijn wij altijd eerlijk over de mogelijkheden, maar daarnaast ook zeker over de beperkingen van kunstgras. Wij geloven namelijk in een transparante en daardoor langdurige samenwerking.

Recente referentie projecten

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

Kunstgras privé sportveld Schijndel

Kunstgras privé sportveld Schijndel

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

Alle projecten bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.