Kunstgras basketbalveld

Kunstgras basketbalveld

Met de keuze voor een kunstgras basketbalveld kunt u het gehele jaar blijven basketballen ongeacht het weer. Voor het leveren van maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken nooit met standaard afmetingen en het kunstgras basketbalveld wordt dus door ons geheel op maat en volgens uw wensen aangelegd.

Bij ons kunt u terecht voor:

 • Het plaatsen van hekwerk
 • Aanbrengen van gewenste belijning
 • Levering van gekleurd kunstgras
 • (Bedrijfs)logo
 • Levering en installatie van diverse soorten basketbaldoelen

Aanleg 

Sports & Playgrass heeft intussen jarenlange ervaring met de aanleg van kunstgras basketbalvelden. Met ons ervaren team en het gebruik van hoogwaardige materialen en machines kunnen wij daarom het beste eindresultaat afleveren. Met de keuze voor een kunstgras basketbalveld ervaart u vele jaren speelplezier!

Een kunstgras basketbalveld wordt aangelegd in verschillende stappen:

 • Stap 1 is de uitvoering van diverse grondwerkzaamheden. De bestaande bodem wordt verwijderd en kan desgewenst ook door ons worden afgevoerd. Wanneer nodig kunnen wij drainage aanbrengen.
 • Stap 2 is het aanbrengen van een sporttechnische laag. Dit zorgt voor stabiliteit en hiermee wordt de ondergrond goed vlak. Het regenwater wordt snel afgevoerd, waardoor het basketbalveld altijd bespeelbaar is. De sporttechnische laag wordt daarna door ons geprofileerd, verdicht en geëgaliseerd. Op deze manier krijg je een goede egale en vlakke basis voor de aanleg van het kunstgras.
 • Stap 3 is het aanbrengen van een drukverdelend doek en/of indien gewenst het aanbrengen van valdemping.
 • Tot slot stap 4 waarin wij het kunstgras aanleggen. Het basketbalveld kan daarna nog verder compleet gemaakt worden met belijning, doelen, hekwerk, verlichting of een logo.

Interesse in de aanleg van een kunstgras basketbalveld?

Via onderstaand formulier kunt u bij ons een prijs opvragen. De prijs van een kunstgras basketbalveld kunnen wij niet vooraf benoemen omdat dit afhankelijk is van een aantal factoren. Zodra u wensen bij ons bekend zijn en wij ook weten hoe groot bijvoorbeeld het veld moet worden en welke type kunstgras dan gaan wij voor u aan de slag met het maken van een passende offerte op maat.

Neem contact met ons op voor een goed advies en wij denken graag met u mee. Voor vragen kunt u hier onze contactgegevens vinden.


  Recente referentie projecten

  Kunstgras sportvloer met runningtrack

  Kunstgras sportvloer met runningtrack

  Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

  Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

  Kunstgras privé sportveld Schijndel

  Kunstgras privé sportveld Schijndel

  Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

  Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

  Alle projecten bekijken

  Samenwerking met HockeyWerkt

  Meer informatie

  Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

  Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
  Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

  Vrijblijvend advies op locatie

  Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.