Kunstgras basketbal

Laat uw kunstgras basketbalveld aanleggen door Sports & Playgrass. Als kunstgrasspecialist zorgen wij ervoor dat jong en oud onbezorgd basketbal op kunstgras kunnen spelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten. Hedendaags hebben wij al talloze prachtige kunstgras sport– en speelvelden aangelegd voor particulieren, verenigingen en gemeenten.

Een kunstgras basketbalveld conform uw wensen

Met een kunstgras basketbalveld kiest u voor een veilige én duurzame speelomgeving. De laatste jaren is de kwaliteit van kunstgras aanzienlijk verbeterd. Dit maakt kunstgras dé ideale ondergrond voor basketbal. Bij de aanleg van een professioneel kunstgras basketbalveld staan wij voor het verzorgen van het gehele project. U kunt dan denken aan:

  • Hekwerken;
  • Aanbrengen van gewenste lijnen;
  • Oplevering in meerdere kleuren;
  • Toevoegen van logo’s en aparte vormen.

Waarom Sports & Playgrass?

Wij treden graag als totaalpartner voor uw kunstgrasproject op. Kiest u voor Sports & Playgrass? Dan verkrijgt u altijd een scherpe all-in prijs. Verder leveren wij enkel en alleen hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikanten. Hierdoor dragen wij altijd zorg voor gecertificeerde én veilige producten. Bij het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden werken wij transparant, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. Neem gerust een kijkje onder werkwijze voor meer informatie.

Offerte aanvragen

U kiest voor een kunstgras basketbalveld, dit is een uitstekende keuze. Maar wat nu? Geef onze specialisten een belletje op telefoonnummer: +31(0)85-1306921 voor passend advies. Door gericht met u mee te denken, leggen wij een prachtige omgeving van kunstgras aan waarop u onbezorgd basketbal kunt spelen. Om alvast kennis te maken met diverse realisaties, kunt u terecht onder referenties. Onze Facebookpagina ontleent zich perfect voor een kleine impressie van Sports & Playgrass.

Recente referentie projecten

Kunstgras privé putting green Maasland

Kunstgras privé putting green Maasland

Kunstgras speelplek Amersfoort

Kunstgras speelplek Amersfoort

Kunstgras hockeyveld in de tuin Haaren

Kunstgras hockeyveld in de tuin Haaren

Kunstgras putting green Zeist

Kunstgras putting green Zeist

Alle projecten bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.