Sports&Playgrass
Basketbalveld

Basketbalveld

Met de keuze voor een kunstgras basketbalveld kun je het gehele jaar blijven basketballen ongeacht het weer. Voor het leveren van maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken nooit met standaard afmetingen en het kunstgras basketbalveld wordt dus door ons geheel op maat en volgens je wensen aangelegd.

Bij ons kun je terecht voor:

Aanleg
Sports & Playgrass heeft intussen jarenlange ervaring met de aanleg van kunstgras basketbalvelden. Met ons ervaren team en het gebruik van hoogwaardige materialen en machines kunnen wij daarom het beste eindresultaat afleveren. Met de keuze voor een kunstgras basketbalveld ervaar je vele jaren speelplezier!

Een kunstgras basketbalveld wordt aangelegd in verschillende stappen:

Interesse in de aanleg van een kunstgras basketbalveld?
Via ons offerteformulier kun je bij ons een prijs opvragen. De prijs van een kunstgras basketbalveld kunnen wij niet vooraf benoemen omdat dit afhankelijk is van een aantal factoren. Zodra je wensen bij ons bekend zijn en wij ook weten hoe groot bijvoorbeeld het veld moet worden en welke type kunstgras dan gaan wij voor je aan de slag met het maken van een passende offerte op maat.

Neem contact met ons op voor een goed advies en wij denken graag met je mee. Voor vragen kun je hier onze contactgegevens vinden.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst

Klantervaringen

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.