Sports&Playgrass
Basketbalveld aanleggen in de tuin

Basketbalveld aanleggen in de tuin

Wanneer je kiest voor een kunstgras basketbalveld in je tuin kun je het hele jaar door blijven basketballen, ongeacht het weer. Wij hebben jarenlang ervaring met de aanleg van sport– en speelvelden door heel Nederland en België. Maatwerk komt bij ons veel voor. We bepreken samen jouw wensen omtrent een basketbalveld en komen gezamenlijk tot een definitief ontwerp. Hiermee realiseren we dus een basketbalveld in eigen tuin op maat, geheel volgens jouw wensen en ons advies. Wij leveren het complete plaatje, dus je kunt naast het aanleggen van een basketbalveld in de tuin ook direct bij ons terecht voor:

Heb je interesse in een basketbalveld in de tuin? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen contact met je op om een offerte op maat te maken. We komen ook graag vrijblijvend bij je langs voor een situatieschets en je wensen te bespreken.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Aanleg kunstgras basketbalveld in de tuin

Wij hebben ondertussen jarenlange ervaring met de aanleg van kunstgras basketbalvelden bij particulieren in de tuin. Met ons ervaren team en het gebruik van hoogwaardige materialen en machines kunnen wij daarom het beste eindresultaat afleveren. Met de keuze voor een kunstgras basketbalveld ervaar je jaren speelplezier met weinig onderhoud! Meer weten over onze kunstgras onderhoud opties? Bekijk dan deze pagina.

Een kunstgras basketbalveld leggen wij aan in verschillende stappen, te weten:

Interesse in de aanleg van een kunstgras basketbalveld?

Via ons offerteformulier kun je bij ons een prijs opvragen. De prijs van een kunstgras basketbalveld kunnen wij niet vooraf benoemen omdat dit afhankelijk is van een aantal factoren. Zodra je wensen bij ons bekend zijn en wij ook weten hoe groot bijvoorbeeld het veld moet worden en welke type kunstgras dan gaan wij voor je aan de slag met het maken van een passende offerte op maat.

Neem contact met ons op voor een goed advies en wij denken graag met je mee. Voor vragen kun je hier onze contactgegevens vinden.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy