Sports&Playgrass
Indoor kunstgras sportveld

Indoor kunstgras sportveld

Op een indoor kunstgras sportveld kun je het hele jaar door sporten. Met een temperatuur regelaars kun je zelf de ruimte van het indoor sportveld op een aangename temperatuur brengen. Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen voor een indoor kunstgras sportveld. Ideaal als overdekt voetbalveld of -tennisveld. Als sporten buiten niet bespeelbaar zijn, wil je toch je favoriete sport kunnen beoefenen. Uiteraard het liefste op een ondergrond die het meest lijkt op natuurlijk gras. Je komt dan al snel uit op indoor kunstgras.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van indoor kunstgras, bijvoorbeeld als indoor voetbalveld? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag door vrijblijvend bij je langs te komen. Zo kunnen wij het beste de situatie inschatten en je voorzien van een goed advies. Je kunt ook een offerte aanvragen, dan nemen wij vervolgens met jou contact op om toe te werken naar een offerte op maat.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Hoge kwaliteit indoor kunstgras

De grotere vraag naar binnen locaties om te sporten, zorgt voor een grotere belasting van je indoor sportvelden. Hierdoor wordt de kwaliteit van het indoor kunstgras steeds belangrijker. Je wilt niet na een aantal jaar het indoor kunstgras al vervangen. Wij bieden deze zekerheid met hoogwaardige kunstgrasmatten. Ook bieden wij service omtrent kunstgras onderhoud.

Indoor kunstgras voor tennis

Tijdens de winter is het gebruikelijk voor tennissers om binnen te spelen. Als ondergrond voor een kunstgras tennisbaan wordt veelvuldig gekozen voor indoor kunstgras. Deze ondergrond biedt de tennissers optimale speelomstandigheden, waardoor je uiteindelijk het sportveld vaker zult gebruiken.

Indoor voetbalveld van kunstgras

Indoor voetbal is de laatste jaren enorm in opkomst. Logisch, want een indoor kunstgras voetbalveld is altijd bespeelbaar. De voetbalcompetitie ligt in verhouding met overige sporten slechts kort stil. Veel voetbalteams krijgen dus te maken met velden die afgekeurd zijn. Hierdoor moeten teams op zoek naar een alternatief. Zeker clubs zonder kunstgrasvelden zoeken dan vaak hun uitweg naar locaties met indoor voetbalvelden.

Indoor kunstgras laten aanleggen?

Wij zijn dé specialist in het aanleggen van indoor sportvelden van kunstgras. Door onze ervaring kunnen wij binnen een korte periode uw sportveld aanleggen of vervangen. Wij zien niet alleen dat de indoor sportlocaties toenemen in Nederland, ook steeds meer bedrijven willen medewerkers fit houden en stimuleren het sportgedrag van medewerkers. Wil je je medewerkers fit houden of om een andere reden indoor kunstgras laten aanleggen? Vraag direct een offerte voor een indoor sportveldje en ontvang binnen 24 uur een reactie! Uiteraard geheel vrijblijvend.

Tip: bekijk eens een greep uit onze gerealiseerde projecten door heel Nederland en laat je inspireren!

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy