Kunstgras indoor sportveld

U wilt indoor kunstgras gebruiken voor uw sportveld. Een perfecte keuze, want steeds meer sporters kiezen voor zekerheid. Als de sportvelden buiten niet bespeelbaar zijn, wil men toch de favoriete sport kunnen beoefenen. Het liefste op een ondergrond die het meeste lijkt op gras. Geïnteresseerd? Vraag dan direct een offerte aan bij Sports & Playgrass!

Indoor sportveld met kunstgras

De grotere vraag naar binnenlocaties om te sporten, zorgt voor een grotere belasting van uw indoor sportvelden. Hierdoor wordt de kwaliteit van het indoor kunstgras steeds belangrijker. Wij bieden deze zekerheid met hoogwaardige kunstgrasmatten.

Indoor kunstgras tennis

Tijdens de winter is het gebruikelijk voor tennissers om binnen te spelen. Als ondergrond voor een tennisbaan wordt veelvuldig gekozen voor indoor kunstgras. Deze ondergrond biedt de tennissers optimale speelomstandigheden, waardoor u uiteindelijk het sportveld vaker zult gebruiken.

Indoor kunstgras voetbal

Indoor voetbal is de laatste jaren enorm in opkomst. Logisch, want een indoor kunstgras voetbalveld is altijd bespeelbaar. De voetbalcompetitie ligt in verhouding met overige sporten slechts kort stil. Veel voetbalteams krijgen dus te maken met velden die afgekeurd zijn. Hierdoor moeten teams op zoek naar een alternatief. Zeker clubs zonder kunstgrasvelden zoeken dan vaak hun uitweg naar indoor soccer locaties.

Indoor kunstgras sportveld aanleggen

Sports & Playgras is dé specialist in het aanleggen van indoor sportvelden van kunstgras. Door onze ervaring kunnen wij binnen een korte periode uw sportveld aanleggen of vervangen. Wij zien niet alleen dat de indoor sportlocaties toenemen in Nederland, ook steeds meer bedrijven willen medewerkers fit houden en stimuleren het sportgedrag van medewerkers. Wilt u uw medewerkers fit houden? Plaats direct een offerte voor een indoor sportveldje en ontvang binnen 24 uur een reactie!

Indoor kunstgras sportveld projecten

Hieronder vindt u enkele indoor kunstgras sportveld projecten. Op onze referentiepagina vindt u een compleet overzicht van alle kunstgrasprojecten.

Kunstgras indoor voetbalveld Amsterdam

Kunstgras indoor voetbalveld Amsterdam

Sprinttrack Rotterdam

Sprinttrack Rotterdam

Indoor kunstgras speelhal Amsterdam

Indoor kunstgras speelhal Amsterdam

Kunstgras indoor sportveld Amsterdam

Kunstgras indoor sportveld Amsterdam

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.