Sports&Playgrass
Kunstgras indoor sportveld

Kunstgras indoor sportveld

Je wilt indoor kunstgras gebruiken voor je sportveld. Een perfecte keuze, want steeds meer sporters kiezen voor zekerheid. Als de sportvelden buiten niet bespeelbaar zijn, wil men toch de favoriete sport kunnen beoefenen. Het liefste op een ondergrond die het meeste lijkt op gras. Geïnteresseerd? Vraag dan direct een offerte aan bij Sports & Playgrass!

Indoor sportveld met kunstgras
De grotere vraag naar binnenlocaties om te sporten, zorgt voor een grotere belasting van je indoor sportvelden. Hierdoor wordt de kwaliteit van het indoor kunstgras steeds belangrijker. Wij bieden deze zekerheid met hoogwaardige kunstgrasmatten.

Indoor kunstgras tennis
Tijdens de winter is het gebruikelijk voor tennissers om binnen te spelen. Als ondergrond voor een tennisbaan wordt veelvuldig gekozen voor indoor kunstgras. Deze ondergrond biedt de tennissers optimale speelomstandigheden, waardoor je uiteindelijk het sportveld vaker zult gebruiken.

Indoor kunstgras voetbal
Indoor voetbal is de laatste jaren enorm in opkomst. Logisch, want een indoor kunstgras voetbalveld is altijd bespeelbaar. De voetbalcompetitie ligt in verhouding met overige sporten slechts kort stil. Veel voetbalteams krijgen dus te maken met velden die afgekeurd zijn. Hierdoor moeten teams op zoek naar een alternatief. Zeker clubs zonder kunstgrasvelden zoeken dan vaak hun uitweg naar indoor soccer locaties.

Indoor kunstgras sportveld aanleggen
Sports & Playgras is dé specialist in het aanleggen van indoor sportvelden van kunstgras. Door onze ervaring kunnen wij binnen een korte periode uw sportveld aanleggen of vervangen. Wij zien niet alleen dat de indoor sportlocaties toenemen in Nederland, ook steeds meer bedrijven willen medewerkers fit houden en stimuleren het sportgedrag van medewerkers. Wil je je medewerkers fit houden? Plaats direct een offerte voor een indoor sportveldje en ontvang binnen 24 uur een reactie!