Mini hockeyveld

Bent u op zoek naar een uitvoerend partner voor een mini hockeyveld in de tuin? Informeert u dan eens bij ons voor de mogelijkheden of vraag direct via onze website een offerte aan. Sports & Playgrass is namelijk gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras minihockeyvelden. Conform uw wensen gaan wij van A tot Z aan de slag met de aanleg van een minihockeyveld.

Benieuwd naar de kosten? Vraag hier eenvoudig een offerte aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, voor het doorspreken van uw wensen. Vervolgens sturen wij u een passende offerte.  Na akkoord van de offerte plannen wij met u de aanlegdatum.  Het kunstgras mini hockeyveld, wordt op deze dag volledig conform uw wensen en voorkeuren aangelegd. Mocht u hier nog vragen over hebben, neemt u dan vooral contact op. Wij helpen u namelijk graag.

Een kunstgras minihockeyveld in de tuin

Met de aanleg van een minihockeyveld kunnen uw kinderen onbezorgd spelen en sportief bezig zijn. Een hockeyveld van professionele kwaliteit zal het speelplezier alleen maar vergroten. Het buitenspelen wordt hierdoor tevens ook enorm gestimuleerd. Wij bieden ook nog andere opties aan om het spelplezier te vergroten namelijk door het aanbrengen van  stootranden, belijning en omheining. Hierdoor blijft de bal beter binnen het spel. Bovendien is het ook mogelijk om hockeydoeltjes te laten plaatsen. Kortom, wij realiseren een prachtig kunstgras minihockeyveld van A tot Z.

Kosten kunstgras minihockeyveld

Wij dragen zorg voor een professionele aanleg van het project. Op voorhand kunnen wij u geen prijs geven. De kosten van een kunstgras mini hockeyveld zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Prijsbepalende factoren kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Het aanbrengen van een fundering. De ondergrond van een kunstgras minihockeyveld dient namelijk altijd egaal en strak te zijn. Hierdoor krijg je het beste eindresultaat. Afhankelijk van de huidige ondergrond adviseren wij om voor deze optie te kiezen.
  • Aanleg drainage. Om goed hockey te kunnen spelen, moet altijd het regenwater afgevoerd worden. U kunt voor deze optie kiezen maar dit is niet noodzakelijk.
  • Type kunstgras en de gewenste afmeting van het hockeyveld.
  • Toepassing van bijvoorbeeld stootranden, belijning of hekwerk.

Geef uw wensen door via het offerte aanvraagformulier en wij maken voor u een passende offerte op maat.

Referenties kunstgrasprojecten

In de afgelopen jaren hebben wij bij vele particulieren klanten een kunstgras mini hockeyveld in de tuin aangelegd. Neem gerust een kijkje onder referenties voor een eerste indruk van onze mogelijkheden of lees meer over hockeyvelden indien u wilt kiezen voor een groter hockeyveld. Heeft u vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de aanleg van minihockeyveldjes? Bel ons op telefoonnummer: +31(0)851306921 voor meer informatie.

Recente projecten hockey kunstgras

Hieronder vindt u een aantal privé kunstgras hockeyvelden in tuinen die wij hebben aangelegd. Op onze referentiepagina vindt een compleet overzicht van al onze aangelegde kunstgrasvelden.

Kunstgras hockeyveld in de tuin Haaren

Kunstgras hockeyveld in de tuin Haaren

Kunstgras hockeyveld in tuin Blaricum

Kunstgras hockeyveld in tuin Blaricum

Kunstgras hockeyveld in tuin Westmaas

Kunstgras hockeyveld in tuin Westmaas

Kunstgras indoor golf Golfplaza Rijswijk

Kunstgras indoor golf Golfplaza Rijswijk

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.