Mini hockeyveld

Wilt u een mini hockeyveld in uw tuin laten aanleggen? Sports & Playgrass is gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras hockeyvelden. Conform uw wensen gaan wij aan de slag met het project. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eenvoudig een offerte aan. Wij reageren vervolgens binnen 24 uur met een passende reactie. Na akkoord van de offerte vervaardigen onze specialisten het mini hockeyveld, volledig conform uw wensen en voorkeuren.

Een compleet hockeyveld thuis

Laat uw kinderen onbezorgd spelen en sportief bezig zijn door het laten aanleggen van een privé hockeyveldje in uw tuin. Bovendien wordt buitenspelen enorm gestimuleerd door een professioneel mini hockeyveld in uw omgeving. Om het spelplezier te vergroten, voorzien wij uw kunstgras hockeyveld graag van:

  • Stootranden;
  • Belijning;
  • Omheining.

Bovendien is het mogelijk om hockeydoeltjes te laten plaatsen door Sports & Playgrass. Kortom, wij realiseren een prachtig hockeyveld van A tot Z.

Richtprijs en afmetingen privé hockeyveld

Wij dragen zorg voor een professionele aanleg van het project. De prijs van een mini hockeyveld is afhankelijk van diverse factoren. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanbrengen van een fundering. De ondergrond van uw nieuwe kunstgras hockeyveld dient namelijk altijd egaal en strak te zijn. Verder dient het regenwater afgevoerd te worden om goed hockey te kunnen spelen. Tot slot is de prijs van een hockeyveld afhankelijk van het type kunstgras en de gewenste afmeting. Wij kunnen derhalve alleen vooraf richtprijzen geven. Voor een passende offerte verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Bekijk onze gerealiseerde kunstgrasprojecten

Hedendaags hebben wij al bij vele huishoudens thuis een mini hockeyveld aangelegd. Neem gerust een kijkje onder referenties om kennis te maken met enkele projecten. Heeft u vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot privé hockeyveldjes? Contacteer Sports & Playgrass op telefoonnummer: +31(0)851306921 voor meer informatie.

Recente projecten hockey kunstgras

Hieronder vindt u een aantal privé kunstgras hockeyvelden in tuinen die wij hebben aangelegd. Op onze referentiepagina vindt een compleet overzicht van al onze aangelegde kunstgrasvelden.

Kunstgras hockeyveld in tuin Blaricum

Kunstgras hockeyveld in tuin Blaricum

Kunstgras hockeyveld in tuin Westmaas

Kunstgras hockeyveld in tuin Westmaas

Kunstgras hockeyveld voortuin Houten

Kunstgras hockeyveld voortuin Houten

Hockeyveld Brecht

Hockeyveld Brecht

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.